st1111 25.05.09, 22:02 Przekonali mnie-nie idę na wybory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trawolta spot Lidii d'Oedenberg 25.05.09, 22:06 Co się dzieje w 14 sekundzie spotu Lidii d'Oedenberg?! Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 A gdzie spot Prawicy RP? GW zapomniałą??? 25.05.09, 22:19 GW daje spoty wszystkich partii....zapomniała tylko o Prawicy RP ??? To u można obejrzeć więcej: www.youtube.com/watch?v=Ef2n3YeECw0 Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: A gdzie spot Prawicy RP? GW zapomniałą??? 25.05.09, 23:29 Faktycznie! Z lewej strony jest wrzuconych 9 spotów na 10 partii startujących. Ale manipulacja! Gazeta Wyborcza przekonała mnie żebym szła na wybory. Zagłosuję na tych, których GW stara się pominąć milczeniem. Prawica RP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
over_9000 Re: spot Lidii d'Oedenberg 26.05.09, 00:17 ojcowie założyciele UE przy pracy Odpowiedz Link Zgłoś
marek.88873 Środa, Rosati, Onyszkiewicz - wreszcie centrolew 25.05.09, 22:20 Mnie tacy ludzie, jak Rosati, czy Środa o niebo bardziej przekonują niż narcystyczni Olejniczak z Napieralskim, nie mniej skłóceni niż Tusk z Kaczyńskim. Mam nadzieję, że wejdą, bo to może być początek prawdziwej, niebetonowej centrolewicy. Wg sondażu na eurowybory.onet.pl/193,sondaz_utrzymuje_sie_przewaga_po_nad_pi s,artykul.html mają 5% i wchodzą. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
spiaca.z.otwartymi.oczami Re: Środa, Rosati, Onyszkiewicz - wreszcie centro 25.05.09, 22:48 ja się zastanawiam jak ludzie mogą dawać tak się ośmieszać jak w spocie Libertasa - wycięci z tła jak na klipie disco polo i wklejeni w byle co w rytm sepleniącego lektora ze wschodu Odpowiedz Link Zgłoś
hybryd89 Re: Środa, Rosati, Onyszkiewicz - wreszcie centro 25.05.09, 22:57 Szkoda by było żeby nie przekroczyli progu, popierajmy ich! Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Re: Środa, Rosati, Onyszkiewicz - wreszcie centro 25.05.09, 23:10 Szkoda czasu lepiej iść na ryby. Mogli się zapisać do PO i wszystko byłoby na swoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
miaasto O/O 25.05.09, 23:19 Orgia? A 7 czerwca ORGAZM? Spadajcie z takimi tytułami. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Centrolewica to partia emerytów 25.05.09, 23:19 żadnych następców nie widać, a dla Onyszkiewicza to i tak pewnie ostatnia kadencja będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_kp w spocie PiS muzyka z Warcrafta? 25.05.09, 23:33 Miałem wrażenie że fuhrer prezes robi dziwne gesty, a muzyka jak z Warcraft'a przez cały spot wprowadza błogą atmosferę Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Polska Partia Pracy 25.05.09, 23:36 ...i już wiem, że zagłosuję na nową spoleczną lewicę. Polska Partia Pracy ...i już. Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Re: Polska Partia Pracy 25.05.09, 23:50 ja tez glosuje na PPP! Wiadomo ze szanse w naszym lewicofobiowatym kraju maja male, ale coz, bede glosil z czystym sumieniem nie na POkrakow lub PiSdow! Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 kłóćcie się kłoćcie a kornicy zfaktoringują naród 26.05.09, 00:14 Komornicy z góry Synaj pojadą do Warszawy. Warszawscy komornicy do Polic itd. Byli prawnicy wojskowi, dawne służby pracują nad innymi finansowymi firmami od przekręcania producentów i handlowców. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Bloki wyborcze: spokojne PSL, atakujący SLD 26.05.09, 01:09 Lepper - porażka. CentroLewica (czy jak ich się pisze) - dobrze, tyle że zbyt sztucznie. Do tego nie rozumiem dlaczego Rosati, sam kandydując, miałby mnie przekonywać do głosowania na Janusza Onyszkiewicza (na którego w ostatnich eurowyborach głosowałem, być może i w tych zagłosuję), czy Magdalenę Środę. To raczej Ci dwoje powinni popierać Rosatiego, bo zbyt bardzo kojarzy się ostatnio z córką. PO - stać ich na więcej, według mnie bardzo słabo, co nie zmienia faktu, że Róża Thun von cośtam und cośtam jest jedną z trzech osób, na które oddam głos (jeszcze nie zdecydowałem). PSL - zdecydowanie najlepiej. SLD-UP - bez sensu, coś od siebie proszę, co nie zmienia faktu, że mogę oddać głos na Joannę Senyszyn, chociaż ten głos jest coraz bardziej odległy. Libertas - porażka. PiS - w miarę OK, ale podobnie, jak w przypadku PO - stać ich na więcej. UPR - porażka. PPP - porażka, porażka, porażka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjan69 Bloki wyborcze: spokojne PSL, atakujący SLD 29.05.09, 18:15 Myśl globalnie wybierz Zielonych :). Spoty wyborcze Zielonych 2004: https://www.youtube.com/user/Zieloni2004 Odpowiedz Link Zgłoś