srull 30.05.09, 21:49 "Grand blond avec une chaussure noire"?:-) Niezłe tam mają ceny. Zerkałem na nie przez szybkę. Kurka, zwykłego śmiertelnika mogą powalić na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cipera to był RObin Hood! on to rozda biednym!! 30.05.09, 21:54 poza tym jest recesja i to skandal produkowac i nosic takie drogie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: to był RObin Hood! on to rozda biednym!! 30.05.09, 22:06 Arsen Lupin jednak żyje ! Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Re: to był RObin Hood! on to rozda biednym!! 30.05.09, 23:42 Jasne,najlepiej zamknac to wszystko, zlikwidowac, wywalic ludzi na bruk i wtedy recesja sie skonczy. Puknij sie w leb. BTW: h... pisze sie z "J" na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
wycie_auu Szopenfeldziarze 30.05.09, 22:19 Kwinto: Raz zrobili jubilera. Duńczyk: Szopenfeldziarze Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Szopenfeldziarze 30.05.09, 22:27 Albo inaczej: -Wie pan co to jest? -to jest tłumik. -Dogadamy się czy on ma.. dokręcić do tego.. rewolwer?! ................ Plus nieodżałowany Niemczyk za kontuarem salonu jubilerskiego. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Szopenfeldziarze 31.05.09, 01:48 srull napisała: > Albo inaczej: > > -Wie pan co to jest? > -to jest tłumik. > -Dogadamy się czy on ma.. dokręcić do tego.. rewolwer?! Najbardziej chcialbym dogadac sie z tym, co pisal dialogi. Zeby moze zajal sie czyms innym... Taaa, tlumik do rewolweru. Znakomity pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter A cóż ty chcesz od autora filmowych dialogów? 31.05.09, 10:27 Jesteś taki ponury, czy też może mocno wczorajszy? A może gustujesz w dowcipie angielskim, gdzie głupki się śmieją do rozpuku z pokazanego palca... Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: A cóż ty chcesz od autora filmowych dialogów? 03.06.09, 02:56 idiot_hunter napisał: > Jesteś taki ponury, czy też może mocno wczorajszy? Ani jedno, ani drugie. Ale jesli najlepszym dowcipem jest wiedza tego, kto pisze dialogi... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Elegant w kapeluszu borsalino okradł jubilera w.. 30.05.09, 22:48 JKM ma duzo kapeluszy , jeden z jego kapeluszy chcial leciec w klasie buisnes Lufthansy . Odpowiedz Link Zgłoś
balajanek 2 pytania?? 30.05.09, 22:59 Ali Baba miał sejfy?Prędzej rozbójnicy. Czy redachtor myśli zanim coś napisze od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Coz, sa jeszcze prawdziwi mezczyzni :) 30.05.09, 23:09 bo moj chlop to za cholere by dla mnie nie zrobil takiego skoku w borsalino. Odpowiedz Link Zgłoś
guregori Elegant w kapeluszu borsalino okradł jubilera w.. 30.05.09, 23:23 Czyżby już wiedziano, kto jest tym złodziejem, że znany jest jego stan cywilny? Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 czerwony kapelusz... 30.05.09, 23:42 może to ich nauczy zdrowego rozsądku, powinni wpuszczać klientów tylko w czerwonych kapeluszach i w krawatach czerwony kapelusz jest zawsze podejrzany plus klient w krawacie jest mniej awanturujący się! Odpowiedz Link Zgłoś
sherman-doberman Elegant w kapeluszu borsalino okradł jubilera w.. 31.05.09, 00:10 A ja się dziwię, jak ten facet w ogóle wszedł do tego sklepu. Byłam tam kiedyś ale nie weszłam. nawet nie próbowałam. Natomiast w Genewie w sklepach jubilerskich doberej klasy w ogóle nie wpuszczają bez uprzedniego uzgodnienia wizyty telefonicznie, Bramy są podwójne, a gościa w rewerencjach wpuszcza dwóch eleganckich, ale uzbrojonych goryli. przepraszam - ochroniarzy: maniery mają nienaganne, ale kopyto z kieszeni wystaje. Gangster zamówił się uprzednio telefonicznie bez podania referencji? A może to Fantomas? Odpowiedz Link Zgłoś
piekazmaly to był zwykły żul 31.05.09, 01:05 to był zwykły żul na głowie miał czapkę niewidkę, dlatego go nie sfilmowali :P Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy To może zatrudniliby ochronę? 31.05.09, 07:30 "Dochodzi tutaj często do brawurowych napadów, które mogą służyć za scenariusze do filmów sensacyjnych." A na miejscu klientów (potencjalnych) wybrałbym miejsca bezpieczne. Co za głupki. (tyle, że bogate) Odpowiedz Link Zgłoś