unamatita 02.06.09, 13:09 Wyjątkowo podła istota. Ciekawe komu tym razem chciała się przypodobać. u. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubasz Giertych to nie istota tylko twór 02.06.09, 13:20 Przypodobać się chciał rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Czemu Monika zrobiła źle ? 02.06.09, 16:27 Dzieci mówią prawdę, za mówienie prawdy każdy kłamca się oburza. Prawda panowie Giertych, Kurski, Kaczyński, Dudziński itd ? Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Czemu Monika zrobiła źle ? 02.06.09, 17:32 Popieram. Brzydzić to się można załganym Romciem i jego nazi-ferajną. Odpowiedz Link Zgłoś
polkainaczej Re: Czemu Monika zrobiła źle ? 02.06.09, 18:37 czy praca w telewizji przynosi ujme? Czy jakakolwiek uczciwa praca przynosi komukolwiek ujme? Gdyby dziecko powiedzialo, ze tata jest krolem tez by sie Pan Giertych tak indyczyl? Troche usmiechu Panie giertych nie zawadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 13:37 wyjątkowe qrestwo. nawet jak na "tą panią" Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok problem leży mysiaczki w tym, że małe dzieci 02.06.09, 13:48 nie kłamią! I to tak wnerwiło pana Romanka! Uwił sobie takie miłe gniazdko, a tu ciul! Wychował sobie Pawkę morozova to ma! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: problem leży mysiaczki w tym, że małe dzieci 02.06.09, 13:55 1410_tenrok napisał: > nie kłamią! I to tak wnerwiło pana Romanka! Zapomniałeś dodać, że dziecko w tym wieku też sporo konfabuluje, A czy kłamie?? To idź do piaskownicy i posłuchaj. Przekonasz się. > Uwił sobie takie miłe gniazdko, a tu ciul! Wychował sobie Pawkę morozova to ma! Nie mieszaj Morozowa do chamstwa. To co zrobiła Olejnikow to jest najwyższej klasy zbydlęcenie. Sądziłem, że ta kobieta jest w stanie zachować jakieś standarty, ale się myliłem... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ale zabolał ten cios Olejnikowej 02.06.09, 14:10 PS. Jedrusiu, jestem szczesliwym ojcem takich małych dzieci i co konfabulacja, to konfabulacja............. PS. standardy.......... a wiesz li ty, kto to był Pavka Morozov????? Z tekstu wynika raczej, że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Re: ale zabolał ten cios Olejnikowej 02.06.09, 17:10 Słoneczko, po polsku nie nauczyli w szkole pisać? To jak Ty dzieci wychowasz? Jaki Pavka? Jak Morozov? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok oelefante, to był Moskwianin okresu lat 30 02.06.09, 17:16 i spolszczanie pisowni jego nazwiska to kompletny idiotyzm, którego nigdy nie zamierzam zaakceptować............. Odpowiedz Link Zgłoś
neskim Jak to... blondynka 02.06.09, 14:08 Trudno Giertychom nie przyznać racji... Ja np. znam, lecz nigdy bym nie wykorzystał, z czasów PRL historię, jak "nowa pani" w klasie - chcąc się z nią zapoznać - prosi, aby dzieci podawały kolejno swoje imiona. Jedno z nich, kiedy nań wypadło, powiedziało: "W moim przypadku nie imię, lecz nazwisko jest najważniejsze - nazywam się (powiedzmy!): Bucwa..." Ale poseł Giertych nie raz przecie rozmawiał z red. Olejnik i musiał się zorientować, że jej silną stroną, jako żurnalistki, jest doświadczenie, a nie intelekt. Jak zresztą na blondynkę przystało. Krótko mówiąc powinien wybaczyć jej to chamstwo... Należało by też uwzględnić pociąg tej Springerowskiej gazety do wszelkich takich zagrań (może jej podwójnie zapłacili?). U nich nie ma "rozwiązania umowy" tylko "wywalenie na bruk". Nie ma, że jakiś sportowiec "wygrał" ino "upokorzył". Albo jak wczoraj: "ugrupowanie Jarosława Kaczyńskiego deklasuje Platformę Obywatelską na Mazowszu. Oddanie głosu na PiS zadeklarowało 39 proc. wyborców, a na PO - 38 proc Teraz ich samych - z ich szmatławcem - wypieprzają z rynku mediów... Ale to szansa dla "GW" - zatrudnić Krasowskiego! Z którym, jako publicystą, w "GW" tylko Czech może konkurować... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Roznica 15 klas- wylazla jej sloma z butow. 02.06.09, 13:40 Nawet najbardziej eleganckie obuwie ( noszone zreszta z buraczana pretensjonalnoscia ) nie zamaskuja haluksow i nie ukryja wyciskajacej sie spod piet slomy. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Roznica 15 klas- wylazla jej sloma z butow. 02.06.09, 13:43 Co za gentelman! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Brak kultury, jak brak higieny- cuchnie 02.06.09, 13:47 a jakiej plci jest czlowiek tym obdarzony nie ma roznicy.To zreszta nie jest jednorazowy wyskok tej pani.Tym razem przegiela i swiety boze nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok boleśnie ukąszone prawiczki dostały szału 02.06.09, 13:50 ta wstrętna prawda wyszła na jaw............ A minister oświaty taki był bojowy, tak chciał dziateczki wychowywać, a tu mu własne dziecko takiego psikusa strzeliło w kolanko! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Nie kolego- to wasza idolka grala w salonowca 02.06.09, 13:54 ulubiona gre srodowisk popegieerowskich i teraz dostaje rowno. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok że wspomnę tu kultowy "Rejs", tak a propos salo- 02.06.09, 14:13 nowca. Oj Grisza, grisza, wyraźne braki w edukacji widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlik_morozow Re: grisz14 jak na czekiste przystalo dal odpor 02.06.09, 14:27 sluszny odpor silom wrogim i niecnym. Dlatego od dzisiaj bedzie mogl wysoko dzierzyc w dloniach drzewce transparentu ze zdjeciem swojego wzoru. Pawki Morozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 13:41 Nie widzę w tym niczego podłego. Dziecko jak to dziecko, widzi często tatę w TVP wię może sądzić, że ten tam pracuje. Może nawet z tego jest dumne? Odpowiedz Link Zgłoś
kaspa225 dziennikarze....... 02.06.09, 13:41 Nie popieram i nie lubię Giertycha, ale tym razem ma rację. Dziennikarze to przecież hieny, żerują na ludzkiej krzywdzie i cierpieniu. Potrafią tylko mieszać, manipulować i szukać taniej sensacji. Mam więcej szacunku do pań w agencjach i na ulicach, one przynajmniej potrafią dać ludziom radość. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: dziennikarze....... 02.06.09, 13:44 Sugerujesz, że Giertych cierpi? Odpowiedz Link Zgłoś
kaspa225 Re: dziennikarze....... 02.06.09, 13:45 w tym przypadku akurat nie chodziło mi o niego :-) uogólniam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: Giertych to szkodnik. 02.06.09, 13:59 wrojoz napisał: > To każdy widzi. Szkodnikiem jest ten, kto nie potrafi merytorycznie dyskutować ze swoim oponentem, tylko atakuje go personalnie. A ostatnim bydlakiem jest ten, kto do ataków na ojca wykorzystuje 5-letnie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok do kaspa225 - to praca Giertycha w TV jest rodza- 02.06.09, 13:53 jem ludzkiej krzywdy i cierpienia. Popatrz, popatrz - pierwej śmierci byłm się spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 13:41 Piszesz o Giertychu?unamatita napisała: > Wyjątkowo podła istota. Ciekawe komu tym razem chciała się przypodobać. > Myślisz o Giertychu? Odpowiedz Link Zgłoś
bartgda Re: Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 13:55 Nie, o Pani Olejnik. Nie cierpię Giertycha, to nie moja bajka, ale jego dzieci niczemu nie są winne. Wplątywanie dzieci do rozgrywek politycznych jest najgorszym świństwem i podłością. Jeżeli Pani Olejnik tego nie rozumie, to powinna przestać być dziennikarzem, lub zacząć pracę w gadzinówce typu Fakt czy Super Ekspress. Od tak wykształconej osoby oczekiwałbym odrobiny kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
avvg Re: Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 15:51 > Super Ekspress. Od tak wykształconej osoby oczekiwałbym odrobiny kultury osobis > tej. Wybacz, ale ona jest wykształcona w kierunku wkładaniu krowom ręki w macice, z całym szacunkiem dla krów. Podyplomowe dziennikarstwo? Od lat studia podyplowomwe w tym kraju wyglądają tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Do TVP wraca "Koń, który mówi" 02.06.09, 13:45 Przed 43 -ma laty to mi się nawet podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: Do TVP wraca "Koń, który mówi" 02.06.09, 13:50 Mister Ed,byl sympatyczny a "kun polski"to inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
tak_bywa Re: Do TVP wraca "Koń, który mówi" 02.06.09, 13:53 epupecki napisał: > Przed 43 -ma laty to mi się nawet podobało. Mnie też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 wszystkimi środkami trzeba ich zwalczać!!! 02.06.09, 13:46 pokazali co potrafią.zero. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: wszystkimi środkami trzeba ich zwalczać!!! 02.06.09, 14:02 bergman1 napisał: > pokazali co potrafią.zero. A co ty potrafisz?? Każdymi środkami?? Marzy się knut i kibitki na syberię co?? Nie masz argumentów, to w ryj, bo jesteś jedynym spraidliwym który wie lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
1.grosz Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 13:48 Powinna tylko sprostować pomyłkę dziecka, że tata nie pracuje, ale kieruje TVP jako koalicjant Koalicji Odnowy Moralnej (LPR - dziś Libertas + PiS + SO). Nie karać dziecka za prawdomówność. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 13:49 Skandaliczna postawa dziennikarki Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 13:51 No i o co tyle krzyku ? Tekst Olejnik nie ma nic wspólnego z "wypowiedzią" małej. Tak samo jak "Tata pracuje w telewizji" mogłaby powiedzieć, że "Tata lubi pączki" albo "Tata od pół roku ma w domu psa". Za to słowa Giertycha są chamskie i tyle. Widać strasznie się przejmuje tym, że znowu jest nikim w polityce. I mam nadzieję nikim pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Olejnik=Rynsztok 02.06.09, 13:56 Nie podejrzewałem jej o takie zagrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
trixx Re: Olejnik=Rynsztok 02.06.09, 14:13 o takie mianowicie jak wykorzystywanie wypowiedzi 5 letniego (słownie: pięcio) dziecka do ataku gazetowego na jego ojca. a wszystko to tylko po to aby zarobić na wierszówce i dać się zabawić gawiedzi, co to czyta te wypociny i emocjonuje się tym szambem jakim jest polska polityka. jak nie widzisz w tym nic niestosownego to jesteś taką samą szują jak ta pani. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok dyslektykiem jesteś? 02.06.09, 14:16 boleśnie uderzony giertych zapłakał! A co on tam robi i z jakiego powodu nos swój w ten biznes wściubia????? Ale w Polsce obowiązuje zasada - cius telewizja eius przegrana, tak więc libertasowi to nic nie da. A Romcio nauczy się, że przy dziecku trzeba trzymać język za zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Olejnik=Rynsztok 02.06.09, 14:35 A w jaki sposób MO "wykorzystała" słowa małej ? Czy napisała, że Roman Giertych kłamie twierdząc, że nie pracuje w TV, bo jego córka mówi, że pracuje ? Albo czy dowodzi, że praca w TV jest hańbą ? Pisze o Giertychu i Libertasie, co ma się nijak do tego, co powiedziała córeczka. MO atakuje za Libertas, a nie za pracę w TV. Tak więc ani MO ani ja nie jesteśmy szujami, za to ty jesteś ... mało bystry: nie rozumiesz tego, co czytasz. I nie podniecaj się tak, szkoda zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
trixx nie rozumiesz co czytasz? 02.06.09, 15:51 Jesus, Maria Ligertasy idą! zabiorą nam Polskę tak jak zabrali media, hehe, publiczne. chowajta dzieci i bydło do zagrody. zastępcze tematy mnie nużą. trudno zrobić przetarg na budowę autostrady A2, trudno mówić w mediach o podatkach (bo na tym to się znać trzeba - a wiedza MO i innych gwiaz dziennikarstwa na każdy "merytoryczny" temat jest zerowa), ale o libertassach i palikotach łatwo. tylko co do tego mają dzieci romka? nawet jeśli dziecko to powiedziało, to powtórzenie tego w gazecie i przedstawienie tego w formule: "patrzta jakie dziecko małe jest mądre. mówi że król jest nagi" jest żanua... bo w tekście nieświadome dziecko użyte jest po to, by zaatakować i zdyskredytować starego. jek tego nie widzisz to jesteś kiep i gadać z tobą nie będę. i żaby nie było - romka mam gdzieś. wali mnie to co se chłopina robi i planuje. niech se bedzie gwiazdą palestry, politykiem, czy biznesmenem. nie boję się ani jego, ani libertasu. przeżyłem te dwudziestlecie wolnej Polski. przeżyłem PiS, półmetek PO, SLD, UW, tyrańskie rządy Olszewskiego, wojnę na górze i kawałek komuny. widziałem setki durnych tematów zastępczych - od aborcji, przez walkę z kościołem, po wstąpienie do ue. straszyli mnie już rydzykiem, ptasią grypą, chorobą wściekłych krów i ostatnio grypą meksykańską. z tej perspektywy to ja tobie radzę - wyluzuj i szukaj w tym pryncypiów. dzieci nie uzywa się do zagrywek bieżących. tylko to w tekście olejnikowej jest ważne. a libertas? nie rozśmieszaj mnie... to są tematy zastępcze. tematy z mediów są dla głupiej gawiedzi, która powinna rozliczać polYtyków z budowy dróg, mostów, modernizacji kolei, poziomu bezpieczeństwa, itd. tego te dziedy ni umieją, dlatego grają z wami w te swoje gierki, a wy już 20 rok dajecie się na nie nabrać... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
rdabr Re: Olejnik=Rynsztok 02.06.09, 14:58 > o takie mianowicie jak wykorzystywanie wypowiedzi 5 letniego > (słownie: pięcio) dziecka do ataku gazetowego na jego ojca. a > wszystko to tylko po to aby zarobić na wierszówce i dać się zabawić > gawiedzi, co to czyta te wypociny i emocjonuje się tym szambem jakim > jest polska polityka. > > jak nie widzisz w tym nic niestosownego to jesteś taką samą szują > jak ta pani. Ależ pani Olejnik jedynie opisuje to to od dawna wiadomo - że Giertych razem z Farfałem i całym Libertasem panoszą się po publicznej telewizji. I jak wielu normalnych ludzi w tym kraju, ma dość manipulacji i sterowania ludźmi przez polityków. Ja chce żyć w normalnym kraju, w którym szczerość (tak jak tego dziecka) będzie normalną rzeczą. Chcę żyć w kraju w którym ludzie będą pragnąć tej szczerości, a nie będą rządzić ludzie którzy traktują szczerość jako podłość, bo przez nią są demaskowane ich gry i gierki. Odpowiedz Link Zgłoś
trixx Re: Olejnik=Rynsztok 02.06.09, 15:36 leje ciepłym moczem na ten cały libertas którym się zachwycają media, że mało orgazmu nie dostają. robię sobie z tego grubą nieprzyzwoitość. olewam też PIS, PO, PLS i SLD. I MO. I Romka. uważam jednak, że od dzieci wara. wciaganie ich w drune gierki rodziców to cios poniżej pasa. a tak widzę tekst MO. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlowski Re: Olejnik=Rynsztok 02.06.09, 17:00 Owszem jest to problem, dziecko z natury rzeczy mówi zawsze prawdę - słyszy, widzi , odbiera to na co dzień. Z racji wieku nie są to wypowiedzi z okresu super aktywności tatuśka (miłości PiS, LPR i Samoobrona). To co słyszy (widzi) w domu w prosty sposób przekazuje na pytanie wprost (dlatego starsi - rodzice w sytuacjach wizyt innych osób najczęściej odsyłają swoje dzieci do innych zabaw mówiąc, że ich obecność przy stole to zagrożenie dla ich (tu nie wiem czego ?, chyba właśnie bardziej dla rodziców). Mam nadzieję, że w dalszym swoim rozwoju będzie sama mogła to ocenić i tej samodzielności jej życzę (byle nie wdała się w poglądy dziadka, wtedy koniec śpiewki - nic tylko do klasztoru). Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi Re: Olejnik=Rynsztok 02.06.09, 14:51 jak nie rozumiesz, to idealnie pasujesz do poziomu tej pani (dno i kilka metrów mułu)... Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Olejnik=Rynsztok 02.06.09, 15:19 To raczej ty nie rozumiesz ani tego, co napisała MO, ani tego, że nikogo nie wykorzystała i nie stosowała zadnych gierek. Proponowałbym ci zastanowić się nad jej tekstem, ale w tym celu musiałbyś mieć normalnie funkcjonujący mózg. Niestety, jesteś go pozbawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
apollo111 Panie Giertych moze z uposledzonym umyslowo ojcem 02.06.09, 13:58 pojedziecie denerwowac kogos innego,niemcy proponuje.Ty z twoim porazeniem mózgowym i ojciec z kalafiorem w glowie.......caly swiat wasz!!!! A córka chyba powtórzyla to co sie w domu mówi.... Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Giertychowie obrażeni na Monikę Olejnik 02.06.09, 14:01 jak można rozmawiać z dzieckiem, to się normalnie w głowie nie mieści, zwyczajnie podejść i zapytać... do czego ten świat zmierza... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Imelda Marcos tez nie miala kultury i byla ze wsi 02.06.09, 14:02 i miala 2000 par butow.Te panie tak maja. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlik_morozow Re: powiedzial przytomnie grisza14 wierny 02.06.09, 14:15 grisza14 napisał: > i miala 2000 par butow.Te panie tak maja. Pawki Morozowa, gotowy tak jak On oddac zycie za idee. Idee IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
prof-antoni Roman i endecja 02.06.09, 14:02 farfal ciekawe kiedys dla PIS-u byl OK Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Olejnik czyli nikt 02.06.09, 14:05 Przeprowadzenie wywiadu z naszą pięcioletnią córką i wykorzystanie go do ataku na jej ojca jest wyjątkowym draństwem i złamaniem nie tylko prawa, ale i podstawowych zasad współżycia społecznego mozna nie lubić Giertycha ale trudno się z nim nie zgodzic Odpowiedz Link Zgłoś
paniena Re: Olejnik czyli nikt 02.06.09, 14:59 zastanawiam sie po co ciagnac 5 letnie dziecko do telewizji? zeby zostala 'wypatrzona'? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok obronca wartości dał głos 02.06.09, 14:11 junkier nie ośmieszaj sie! ty nawet honoru nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlik_morozow Jukier jak Pawlik Morozow zdemaskowal wroga 02.06.09, 14:12 klasowego i bezczelna kontrewolucjonistke. Dalej do boju do walki o lepsze jutro w tzw IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Jukier jak Pawlik Morozow zdemaskowal wroga 02.06.09, 14:22 Nie lubię Olejnik, ale Giertych? Pamiętam, jak wyrzucał z pracy człowieka za opublikowanie jednego zdania w książce (którego nie akceptował). Wtedy napisałem na tym forum, że poglądy można mieć różne, ale nie można być świnią. A pamięta pan, panie Giertych, robienie sobie kampanii na cmentarzu, gdzie właśnie pochowano uczennicę? Jeśli ktos w tym kraju zasługuje na określenie "podły", to jest to własnie Roman Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
sop3 Giertych powinien sie zapytac : Moniczko a twój .. 02.06.09, 14:13 ...tatus to gdzie pracował,i kto ci załatwił prace w radiu w czasie kiedy innych wyrzucali? Odpowiedz Link Zgłoś