grand_bleu "Co mówi Ziemkiewicz, gdy myśli, że go nie słyszą" 09.06.09, 08:46 Czy Ziemkiewicz złamał prawo? NIE. A jeżeli nie, to to co mówi Ziemkiewicz, gdy myśli, że go nie słyszą, jest jego prywatną sprawą. Odpieprzcie się od Ziemkiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś
samezrp Re: "Co mówi Ziemkiewicz, gdy myśli, że go nie sł 09.06.09, 09:09 > to co mówi Ziemkiewicz, gdy myśli, że go nie słyszą, jest jego > prywatną sprawą. Nie jest :P Czemu? Bo nie jest. Mówił to w pracy, przy świadkach. Poza tym tak to jest, że różne zachowanie w różnych okolicznościach to po prostu hipokryzja. Kiedyś byłem w sytuacji, w której mogłem na swoich przeciwników mówić: ta durna baba, ten palant itd, i pewnie niektórzy by mnie usprawiedliwili, ale nigdy w ten sposób się nie wyraziłem. Nie dlatego, ze się bałem, ze ktoś podsłucha, nagra itd, po prostu dlatego, ze do swojego przeciwnika czy nawet wroga mam szacunek. Taki zwykły, ludzki. Tak mnie wychowano. RAZ'a nie, jak widać. Lepiej. Inteligentnego człowieka nawet nie trzeba tak wychowywać. Powinien to sam wiedzieć. I tyczy się to nie tylko RAZ'a, ale i innych uczestników, na czele z p. Warzechą, którzy rechotali jak potłuczeni, zamiast zwrócić u uwagę. Reakcja na upublicznienie tego to tylko kamyczek do ogródka. Odpowiedz Link Zgłoś
stan-4 Ziemkiewicz klnie, Warzecha się śmieje, Dąbrows... 09.06.09, 08:51 Ziemkiewicz coraz niżej, później dalej, aż wreszcie do rynsztoka spadnie.Słownictwo już przyswoił. Odpowiedz Link Zgłoś
tea_fighter 170 wpisów od nieprzeklinających czytelników :-) 09.06.09, 09:21 Ziemkiewicza można lubić lub nie, to jest inna kwestia. Wszyscy strasznie oburzeni, że używał wulgaryzmów (ojej :-) ), albo że narzekał jak ktoś przynudza. Wy zawsze mówicie jak bohaterowie czytanek? Szczególnie gdy spotkacie się ze znajomymi i macie pewność, że nikt inny Was nie słyszy? Smieszne jest to święte oburzenie. "Sędzia c_h_uj"! "Ale trzeba być ku_r_wa debi_le_m, żeby tak komuś zniszczyć elewację domu sprayem". No dalej, rzućcie mi tu teraz 150 oburzonych wpisów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: 170 wpisów od nieprzeklinających czytelników 09.06.09, 11:21 Nie jestem na ciebie oburzony, ale wkurza mnie facet który innych poucza a sam podstawowej kultury nie ma za grosz. Jeśli zrobił coś niestosownego powinien powiedzieć przepraszam a nie wykręcać się sianem. Odpowiedz Link Zgłoś
opus-dei Ziemkiewicz klnie, Warzecha się śmieje, Dąbrows... 09.06.09, 09:25 a może to nie wpadkatelewizji ,a pokazanie faktycznego oblicza WSZECHWIEDZĄCEGONpna Z. Gdyby tyrał za 1200-wówczas miałby ten "szacunek"dla ludzi......atk -to zwykłe prostackie postsolidarnościowe ze swądem zydowskim BYDLE wylazło. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk67 Bez twarzy,bez ducha to ropucha Ziemkiewicz!!!!!!! 09.06.09, 11:01 Takie są słupy/dupy/ PiSu,gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
baxa Ziemkiewicz klnie, Warzecha się śmieje, Dąbrows... 09.06.09, 11:22 ojojjoj nikt nie zna takich słów ?i czego k...wa sie tak dziwicie? mnie ani nie zdziwiło ani nie zbulwersowało ot..po prostu....... NIE BĄZCIE TACY ŚWIĘCI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
signal Powinien zostać Ziemnkiewicz wywalony 09.06.09, 11:39 na zbity pyski, dziennikarz żałosne, kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Ziemkiewicz klnie, Warzecha się śmieje, Dąbrows... 09.06.09, 11:41 No cóż kolejny prawicowy demirug z gębą pełna frazesów o moralności i wartościach pouczacz wszytskich dookoła z silnym poczuciem wyzszości a w rzeczywistości zakłamany hipokryta. Odpowiedz Link Zgłoś
sell987 Buc nad Buce 09.06.09, 14:26 Facet z rynsztoka a miał być w/g "prezesa" z górnej półki.Zakazać bucowi występów w TV.Wyśmiać zmieszać z błotem innych to jego ulubiona działalnośc sam się odkrył. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo K...wa nocną porą w programie Ziemkiewicza 17.06.09, 00:42 Ciekawe co Ziemkiewicz powie w kolejnym programie i czy pojawi się z uniesioną głową i równie swobodnie będzie opiniował naganne zachowania polityków i innych. Szkoda że to było o 2.45 a nie o 10 Ciekawe czy są jakieś nagrania na internecie z tego wydania? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatore77 Rzeczpospolita upada Ziemkiewicz k... i Wildstein 01.02.10, 12:23 który odmawia Polsce praw do ziem zachodnich w tekście o Kosowie, w lutym 2008... żałosne pajace a najsmutniejsze jest to że nie ma gazety którą mógłbym kupić ziemkiewicz zejdź kur.a spi....aj druga Szczuka z tego Ziemkiewicza po prostu albo Senyszyn fakt faktem że Szczuka nie klęła gdy obrażała M.Buczek a Senyszyn gdy szydziła z Jana Pawła II także nie przeklinała... smutne te pożal się Boże autorytety od siedmiu boleści wśród których Kiszczak jest człowiekiem honoru dobrze że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Kornel Morawiecki czy ksiądz Isakowicz-Zaleski Odpowiedz Link Zgłoś
maxx-1 NIe poznaje własnego głosu? 05.02.10, 11:18 Czy można takiego faceta traktować poważnie? Miałeś wpadkę, w końcu może się to zdarzyć każdemu, to walnij się w pierś i PRZEPROŚ, a nie dalej obrażaj słuchaczy traktując ich jak kretynów! Odpowiedz Link Zgłoś
auritus A k-wy jakie puszcza ciemna gwiazda MO? 26.05.11, 14:26 Zgadzam się, że przeklinanie nie jest dobrą cechą. Ale takie numery wycinane nielubianemu przez tzw. salon dziennikarza jest grubymi nićmi szytą prowokacją. Puście k...wy, jakie wypluwa z siebie tzw. gwiazda polskiego dziennikarstwa, pani MO. Odpowiedz Link Zgłoś