trup żenada. zeszmaciła się i kłamie na rozkaz kaczora. 09.06.09, 10:45 zero szacunku dla takich indywiduów. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Dostała wpier... od męża 09.06.09, 10:49 TYLKO JEDNOMANDATOWE OKRĘGI WYBORCZE POKAŻĄ KTO W POLSCE MA RZECZYWISTE POPARCIE I CO NA PRAWDĘ SPOŁECZEŃSTWO MYŚLI O DZISIEJSZYCH TZW. ELITACH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Dostała wpier... od męża 09.06.09, 10:59 Zobaczył zdjęcia z Kurskim? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Sprawa cuchnie prowokacją PISuarów. 09.06.09, 10:47 Napadnięta w piątek czy sobote ? A dzień póżniej jest uśmiechnięta. Ale lipa. A pogotowie i policja mają gdzieś pobitą kobietę? Kto w tę lipę ma uwierzyć ? Że niby PO wynajeła bandziorów ? Wolne żarty. Ale ta sprawa cuchnie...i kompromituje....PIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Sprawa cuchnie prowokacją PISuarów. 09.06.09, 10:52 Widać z większości komentarzy dlaczego PiS nie cieszy się poparciem w przeciwieństwie do Platformy. Po prostu większość społeczeństwa popiera bandytyzm !!!! TYLKO JEDNOMANDATOWE OKRĘGI WYBORCZE POKAŻĄ KTO W POLSCE MA RZECZYWISTE POPARCIE I CO NA PRAWDĘ SPOŁECZEŃSTWO MYŚLI O DZISIEJSZYCH TZW. ELITACH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec i tu się mylisz 09.06.09, 10:56 bandytyzmu nie popiera nikt, a większość społeczeństwa to nie jest ciemny lud który kupi każda bajkę Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k *** niedawno grozili, teraz bija, co jeszcze ??? * 09.06.09, 10:49 wyborcy PO zagrazaja demokracji w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: *** niedawno grozili, teraz bija, co jeszcze 09.06.09, 13:28 To TUSKJUGEND. Wyglada na to ze oprocz mlodziezowki PO atworzyla bojowki jak za Hitlera albo bojowki Putina.Caly czas mysle ze zyciem politycznym w Polsce rzadza sluzby, prawdopodobnie wspolpracujac ze sluzbami ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk67 Zdarzenie swingowane przez PiS,nikt nie widział??? 09.06.09, 10:49 Ta Cugier- Kotka to rzeczywiście sprzedajna dz.wka. Odpowiedz Link Zgłoś
kethy Chwila 09.06.09, 10:49 Pierwsze skojarzenie - napaleni fani PO. Ale, czy taką akcją podbili by popularność swojej partii? Coś tu się nie klei ;> Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Chwila 09.06.09, 11:28 kethy napisał: > Pierwsze skojarzenie - napaleni fani PO. Ale, czy taką akcją podbili by > popularność swojej partii? Coś tu się nie klei ;> Sadzisz, ze fani PO sa zdolni do logicznego myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 10:51 napewno nie byl to przypadek to byli napewno z PO teraz to tylko Pani wieli wodz Kaczynski moze pomoc i oczywiscie modly pomimo to zaluje ze nie zaczeli od gory i z tak mizernym szczesciem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jola Rutowicz Pisu? 09.06.09, 10:52 ta pani opowiada takie bzdury i tyle dni po zekomym zajściu, że spokojnie można to porównac do przemysleń Joli Rutowicz Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Jola Rutowicz Pisu? 09.06.09, 10:56 Z większości postów zwolenników PO aż cieknie chamstwo . Ciekawy jest poziom kultury polskiej inteligencji(?) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec coś ci cieknie z komputera? 09.06.09, 10:58 hm.. to bardziej problem techniczny - zgloś się do serwisu a chamstwo to prezentuje Pis i jego przydupasy - nieszczęśliwi że im się prowokacja nie udała Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k *** to najmici Schetyny, zyciowi frustraci *** 09.06.09, 10:58 wypelniaja instrukcje otrzymywane w smsach Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Ziobro wezwał do rozliczenia winnych 09.06.09, 11:03 winnych przegrania wyborów przez Pis - i już masz efekty Odpowiedz Link Zgłoś
falco2009 Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 10:53 Jeśli to, co mówi to fakty - największe pretensje mogą do niej miec pisuary. W końcu zainwestowali w podkupienie a wynik rewelacyjny nie był. Jeśli fakty się nie potwierdzą to oznacza, że Kotka próbuje podtrzymywac zainteresowanie swoją osobą. Teraz przeciez nikomu nie jest potrzebna. A do partyjnych spotów sprzedajnej aktorki nikt już nie zatrudni. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi.. 09.06.09, 10:55 Abstrahując od zdarzenia, tak zmanipulowanego artykułu nie czytałam już dawno. Cały ten tekst nadaje się tylko do kosza, taka dawka manipulacji jak dla mnie dyskwalifikuje dziennikarza i pogrąża cala gazetę. jak ja mam uwierzyć w cokolwiek co jest tu napisane jeśli z całego tekstu wylania się przesłanie "GŁUPIA BABA TWIERDZI ZE JA POBITO". Dziennikarz ma przedstawiać fakty, opinie mogę wyrobić sobie sama na podstawie informacji. Niestety w tym tekście są same opinie, informacje są tak zmanipulowane ze nie warte uwagi. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir To nie przypadek. 09.06.09, 10:55 Solidnie sobie na to zapracowała. Aktor nie powinien przenosić roli do realu. Kotka to zrobiła i poniosła konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi.. 09.06.09, 10:56 Tania prowokacja. Mozna sie tylko zastanawiac czy pisowska, czy osobista pani CK. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka100 Już po wyborach, Pani pewnie boi sie ze jej czas 09.06.09, 10:57 minął... ze zostanie bezpowrotnie zapomniana. Uzna więc może ze najwyższy czas o sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_e_x Ludzie gdzie my żyjemy!!! 09.06.09, 10:57 Ta mafia jest gorsza niz w Rosji! Gorzej niz w krajach trzeciego swiata! Po SLD-woskiej mafii przyszla kolej na PO-wską mafię??? Bylem za PO, ale sorry za PiS takie rzeczy sie nie działy!!! Poniżej mojej godności jest teraz zagłosować na PO w następnych wyborach! Chamstwu i prostactwu mówię NIE! Nie będę głosował na badytów! Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_e_x Re: czyli wierzysz w te pisowskie dyrdymały? :) 09.06.09, 11:18 Jakie dyrdymały! Otworz oczy czlowieku! To ma byc polityka milosci w wydaniu Tuska i PO??!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Przeciez to wymyslil Kurski z blogoslawienstwem... 09.06.09, 11:48 kieszonkowego hitlerka!Kaczor rozczytuje sie w 'MEIN KAMPF',oczywiscie w tlumaczeniu na wolski,PO NIEMIECKU JARKACZ NIE KUMA. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Po co tak kłamać. 09.06.09, 11:05 Nigdy nie byłeś za PO. Zapisałeś się do PiS-u, żeby twojej teczki nie ujawnili. Kłamiesz, jak p. Kotka w sprawie pobicia. a_l_e_x napisał: > Ta mafia jest gorsza niz w Rosji! Gorzej niz w krajach trzeciego swiata! Po > SLD-woskiej mafii przyszla kolej na PO-wską mafię??? Bylem za PO, ale sorry za > PiS takie rzeczy sie nie działy!!! Poniżej mojej godności jest teraz > zagłosować na PO w następnych wyborach! Chamstwu i prostactwu mówię NIE! Nie > będę głosował na badytów! Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_e_x Re: Po co tak kłamać. 09.06.09, 11:20 Komentarz poniżej jakiegokolwiek poziomu. Byłem za PO i głosowałem za nimi. Z naciskiem na słowo BYŁEM. Chociaż pisząc te słowa zaczalem sie zastanawiać czy dzisiaj wieczorem nie skoncze z obitym pyskiem tak jak inni zawiedzeni wyborcy PO... W Trzeciej Rzeszy tez bojówki gnębiły tych którym sie nie podobało! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Po co tak kłamać. 09.06.09, 11:37 > Byłem za PO i głosowałem za nimi. Nie konfabuluj. Wiem, ze probujesz sie dowartosciowac, ale po prostu nie chcialo ci sie chodzic na wybory i wstyd ci sie do tego przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
lutski na PiS głosowali podludzie- według Niesiołowskiego 09.06.09, 10:57 Zbigniew Ziobro przegrał w Krakowie, na prowincji, na wsiach. Tam mieszka drugi gatunek ludzi - komentuje Stefan Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: na PiS głosowali podludzie- według Niesiołows 09.06.09, 11:02 Nawet ci sie cytatu nie chcialo sprawdzic? Szkoda gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Przecież to wszystko się kupy nie trzyma 09.06.09, 10:59 "Myślę, że napad na mnie nie jest przypadkowy" - jeśli napastnicy wyzywali ją od sprzedajnych PiSowskich dziwek, to po dłuższym namyśle można dojść do wniosku, że rzeczywiście nie był to przypadek :). Policja odmawiająca pomocy - to by mnie nawet nie zdziwiło, ale jakiś ślad szukania pomocy na policji powinien być (nagranie rozmowy, czy choćby billing). Pogotowie odmówiło pomocy? Do szpitala nie pojechała? Prawnicy też odmówili? Obdukcji nie było? Wywiadu po pobiciu udzielała uśmiechnięta, ale wewnętrznie śmiertelnie przerażona - aż tak świetną aktorką raczej nie jest. Oj, coś mi wygląda na to, że pani Kotka za ostro zabalowała, albo strasznie chce, żeby o niej pisano. Tak czy siak trzeba to wyjaśnić, bo albo Kotka łże jak pies, albo PO zaczynaorganizować bandyckie bojówki (taki mały Wehrmachcik). Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec by tylko zaistnieć w mediach 09.06.09, 11:06 niektórzy maja straszne parcie na szkło Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Zemsta Pisu za przegraną kampanię 09.06.09, 10:59 Ziobro i Szczypińska wezwali do rozliczeń winnych i juz mamy pierwszy efekt Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator Cugier-Kotka powinna ponięsć odpowiedzialność... 09.06.09, 11:03 karną za kłamstwa i pomówienia... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czy ci bandyci to były 2 karły? 09.06.09, 11:04 jeżeli były to dwa zamaskowane osobniki niewielkiego wzrostu to mam pewne podejżenia Odpowiedz Link Zgłoś
xxsiedleckaxx Re: *** wystarczy POczytac forumowych chamow z PO 09.06.09, 10:59 racetam napisał: > ciekawe czy sama kotka pamiętała o operowanym kolanie gdy rozkładała nogi przy > kurskim. Jesteś Powskim-baranem to czuć.Reakcja bojówek POpapranej jest taka jak w opisie tej pani.Mnie też spotkała nieprzyjemność-wprawdzie nie zostałam pobita ale wyzwana podobnymi epitetami kiedy w gronie znajomych rozmawialiśmi na kogo zagłosujemy.Tak reagują bojówki PO.To nie jest demokracja to jest faszyzm POwski.Kiedy nie mają argumentów atakują bezpardonową-mogli posunąć się do rękoczynów w przypadku tej pani.Policja działa tak jak Po każe.Kiedyś to się zmieni i będzie krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Nie zgadza się coraz więcej rzeczy. 09.06.09, 11:02 Szkoda, że Gazeta.pl nie zamieściła wyjaśnień rzecznika KGP Sokołowskiego, który udzielił już wyjaśnień dla tvn24. Wynika z nich, że p. Kotka mocno mija się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie, zydoUBecja to PiSstfaszyści 09.06.09, 11:07 a największy jest Żydoubek Olszewski Odpowiedz Link Zgłoś
anyot Kompletne dno - konfabulacja na poziomie PISu!!! 09.06.09, 11:06 Tylko patrzeć jak ta pani oświadczy, że rozpoznała .. Tuska, Schetynę i Nitrasa albo nasłanych Niemców! I wcale się nie zdziwię! Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Kto sieje wiatr, zbiera burzę. 09.06.09, 11:07 Moje odczucie na wieść, że aktorka (udająca autentyczną szarą myszkę w spocie PO) postanowiła po 2 latach, za dużą kasę od PiS, zmienić front, to był niesmak. Pal licho, gdyby wystąpiła u konkurencji nie nawiązując do swej poprzedniej roli. Ale to co zrobiła, to faktyczny rodzaj prostytucji. Nie pochwalam przemocy (o ile takowa faktycznie była, a nie jest kolejnym trickiem PR-owców PiSu), ale trudno mi wykrzesać w sobie jakikolwiek dla niej współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 11:07 Kiepscy Ci spin doktorzy z PiS. Bardziej wiarygodny scenariusz by wymyslili. Bo ten jest tak grubymi nićmi szyte a aktoreczka tak kiepska, że tylko twardy elektorat może w te brednie uwierzyć. Normalnie nikt biduli nie chciał pomóc: lekarze, policja itd. Śmieszna ta Pani razem ze swoimi mocodawcami. Czego to człowiek nie wymysli, żeby zaistnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator To tow.Jarosław ją skopał i nabluzgał..!!! 09.06.09, 11:10 Przeczuł porażke i nawtykał sprzedajnej dziwce "na zaś"...A co ! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych d 09.06.09, 11:13 www.tvn24.pl/-1,1604273.1,0,1,nazwali-mnie-sprzedajna-dziwka-pis_u,wiadomosc.html We wtorek kobieta płacze, że została w sobotę rano pobita. Dzień wcześniej spokojnie, rzeczowo mówi o nieprzyjemnościach, które spotkały ją i jej rodzinę, ale ma nadzieję, że wszystko się skończy. NIC NIE WSPOMINA O POBICIU. Wnioski proszę sobie wyciągnąć we własnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś