Dodaj do ulubionych

Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi...

• madeingermany czy ona jest aż tak głupia? 09.06.09, 09:55
      Że myśli, że ktoś uwierzy jej brednie? Ani obdukcji, ani świadków, ani
      wezwanej policji. Pewnie Schetyna z kumplami ją poturbowali.
    • ratpoles_tamer Zupełnie, jak z Yeti. Wszyscy wiedzą, że jest, 09.06.09, 09:56
      niektórzy nawet go widzieli.
      Tylko dowodów brak.

Laska razem z pisuarami i mediami robi wodę z mózgu ludziom.
      Trzeba przyznać, że nieźle ludziska dają się manipulować.

Prawda jest tylko to, w co wierzymy.
      Każdy ma więc swoją prawdę.

Moja prawda to laska chce koniecznie zabłysnąć, bo kariera w Superstacji i w TV
      Puls już jej bokiem wyszła.

Teraz wyraźnie chce do Tańca z Gwiazdami !

A mordę to sprał jej stary, gdy zobaczył jak się mizdrzy do Kurskiego w Superstacji.
      • bratprezydenta to się nazywa promocja 09.06.09, 12:57
        Stary dał 2 klapsy, a nazwisko wypromowane,kariera w taniec z
        gwiazdami, jak oni śpiewają stoi otworem. W najgorszym wypadku
        prezydent nada jej uprawnienia kombatanckie za walkę z układem:)
    • malgoska_k *** chamstwo damskich PO0kserow nie zna granic *** 09.06.09, 09:56
      do niedawna ograniczali się do grozb, teraz juz bija, az strach co bedzie
      nastepne ...
      • konigin Re: *** chamstwo damskich PO0kserow nie zna grani 09.06.09, 10:03
        Uważaj. Będą gwałcić.
        • monster1972 może malgoska wlasnie na to liczy i czeka?:) 09.06.09, 10:11
          • malgoska_k Re: może malgoska wlasnie na to liczy i czeka?:) 09.06.09, 10:15
            ciekawe fani PO maja marzenia - gwalty - no no no, pogratulowac tylko
            • konigin Re: może malgoska wlasnie na to liczy i czeka?:) 09.06.09, 10:24
              Odpowiedziałam na twoją prymitywną insynuację szyderstwem,
              pissfanko. Prócz nauki języków obcych przydałaby się wam więcej
              oczytania.
            • martady Re: może malgoska wlasnie na to liczy i czeka?:) 09.06.09, 11:12
              wyjdź przed dom, rozłóż nogi, może chętny się znajdzie ;)

nic tak mężczyzn nie podnieca jak psychofanki Pisu ;)

• igraszka Re: *** chamstwo damskich PO0kserow nie zna grani 09.06.09, 10:09
        Jak na razie to PiS ma krew na rękach... Mam przypomnieć? Naloty o szóstej rano.
        Bicie staruszków kolbą karabinu w brzuch, bo się szukało przestępcy ale nie tam
        gdzie trzeba. Tajemnicze "samobójstwo" Barbary Blidy. Uwodzenie Kempy, fałszywe
        podpisy, antydatowane dokumenty. Podsłuchy, konferencje prasowe Engelkingów i
        Ziobrów. Zastój w polskiej transplantologii po rzekomym morderstwie dokonanym
        przez niejakiego Doktora G. Propozycje wywiezienia pielęgniarek do lasu.
        Obrzucanie przeciwników szambem i zadawanie się z menelstwem spod znaku
        Samoobrony, LPR i PR.
        Kochani PiSowcy, to naród dał wam żółtą, a nawet czerwoną kartkę. DWUKROTNIE!
        Nie przypisujcie swoich przywar przeciwnikowi, bo ludzie ślepi nie są.

• monster1972 uwodzenie Sawickiej:) Kempa to akurat z pisu 09.06.09, 10:13
          a jak wiemy wobec kobiet z PIS nie stosuje się penisowo-łozkowych
          prowokacji

bo, cholera wie, ktoraś mogłaby ulec tak jak Sawicka i wtedy rysa
          na pomniku pisu jako jedynej uczciwej partii:) no prawie uczciwej...

Polak-ateista
          • igraszka Re: uwodzenie Sawickiej:) Kempa to akurat z pisu 09.06.09, 11:48
            Oczywiście chodziło o Sawicką.
          • fagusp Re: uwodzenie Sawickiej:) Kempa to akurat z pisu 09.06.09, 12:18
            monster1972 napisał:

> a jak wiemy wobec kobiet z PIS nie stosuje się penisowo-łozkowych
            > prowokacji

Co fakt to fakt. Niemniej nie można tego jednoznacznie przypisać
            wstrzemięźliwości platformy. Trzeba wziąć pod uwagę kolosalne
            problemy logistyczne takiej prowokacji - znalezienie agenta któremu
            by stawał w obecności Sobeckiej czy Krukowej to prawdziwe mission
            impossible.
    • jotka24 ZBOWiD jest na ul. Grochowskiej... 09.06.09, 09:57
      ...ciekawe, ze Policja nic nie wie o tym wydarzeniu...
      Moze rozsierdzony wyborca PiS zamachnal sie na Gwiazde
      • tomy.c Była na baletach z Kurskim i mąż jej przywalił.... 09.06.09, 10:00
        w kolano, bo na twarzy żadnych śladów, tylko durny uśmieszek ..{TVN24.godz.9.50}
        • jotka24 Re: Była na baletach z Kurskim i mąż jej przywali 09.06.09, 10:02
          tomy.c napisał:

> w kolano, bo na twarzy żadnych śladów, tylko durny uśmieszek ..
          {TVN24.godz.9.5
          > 0}

nie dziwie mu sie... zeby chociaz baalowala z Edgarem Peronem, choc
          przystojny jest i zgrabniutki...

• monster1972 no przecież to kpina na kpinie... 09.06.09, 09:57
      policja nie chciala zareagować, lekarze nie chcieli zbadać..

jasne... a wszystkich szantażuje Tusk wyrzuceniem z pracy

ludzie, przecież to jawna kpina i prowokacja

nie dajcie sobie wody z mozgu robic... pisiaki wymysliły bzdurną
      prowokację ata pani ją odgrywa.. i tyle

Polak-ateista

ps. pocxatkowo bylem skłonny uwierzyć, ze jacys debile się znaleźli
      i ją potrubowali, ale to wyglada coraz mniej wiarygodnie
      • po_strach Re: no przecież to kpina na kpinie... 09.06.09, 10:42
        Ty... no patrz... a jakby rzadzil PIS to (tak jak z Blida) wszyscy
        wiedzieliby kto za tym stoi..
        • monster1972 bo za śmiercią Blidy stoi ZERO... i koniec 09.06.09, 10:45
    • jerjar Odłam antypisowskiego elektoratu 09.06.09, 09:57
      Jest niestety w antypisowskim elektoracie i taki odłam, który wcale nie chce
      społeczeństwa obywatelskiego. Niby zwolennicy złotej wolności, a tak naprawdę
      bezkarności i chamstwa. Choć dwa dni temu wrzucaliśmy do urn tak samo zakreśloną
      kartkę, to bardzo mi z nimi nie po drodze.

Są obecni także na forum GW, także w tym wątku. Apeluję do wszystkich uczciwych:
      powiedzcie każdemu chamowi, niezależnie od politycznych barw, że nie przejdzie.
    • a_psikapsik Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 09:58
      Miałowiarygodna rólka .
    • najzlejsze_zlo Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 09:58
      ludzie! przecież od razu widać, że cała ta historyjka z pobiciem jest zmyślona
      przez speców od PR z Piss-u !! niedobrze mi się robi jak patrzę na tą kobietę.
    • malgoska_k PO-dupadly ynteligenci jak Naszysci Putina 09.06.09, 10:00
      tam tez zdarzaja sie pobicia przez nieznanych sprawcow
    • rejtann Mocno Bijące Serce Partii realizuje POlitykę Miłoś 09.06.09, 10:00
      Mocno Bijące Serce Partii realizuje POlitykę Miłości? Czy to
      przypadek, że w więzieniach PO miało najlepszy wynik?
      • tomy.c rejtann i małgoska_ku... wy już wiecie.... 09.06.09, 10:05
        macie dowody,nazwiska, itd...Spełnijcie swój obywatelski obowiązek,
        udajcie sie do prokuratury i złóżcie zeznania...
    • pizza ten winny kto ma z tego zyski 09.06.09, 10:00
      wygląda to na spóźnioną prowokację pisowską, no chyba że
      rzeczywiście obywatelski spontan.
      • hollowcat nie zdziwilbym się 09.06.09, 11:01
        że to prowokacja
        • cze67 Re: nie zdziwilbym się 09.06.09, 11:05
          Fragment tekstu z Rzepy:
          Do napaści doszło przed jej domem w Warszawie. Aktorkę otoczyła
          grupa młodych mężczyzn, którzy ją brutalnie skopali. Kobieta trafiła
          do szpitala, gdzie została poddana obdukcji. Po udzieleniu jej
          pomocy wróciła do domu. – Jest przerażona i zastraszona - mówi jej
          znajomy.

Teraz okazuje się, że nie w piątek a w sobotę, że brutalnie skopana
          dzień później uśmiecha się do kamery bez śladów owego skopania, że
          nie była w szpitalu, że obdukcja dopiero dzisiaj. No przesada jednak.
          • monster1972 nie przesada, a pisowskie rozumienie słowa PRAWDA 09.06.09, 11:09
          • bratprezydenta Re: nie zdziwilbym się 09.06.09, 13:01
            Może taka twarda, jak ja sie kiedyś tłukłem z kilkoma facetami ( a
            nie skopali mnie), to pysk wrócił do normy po tygodniu, a gwiazda po
            brutalnym pobiciu nawet zmieżwionego loku nie ma, cud jakiś.
      • r1111111 Re: ten winny kto ma z tego zyski 09.06.09, 11:05
        pizza napisał:
        > ... no chyba że rzeczywiście obywatelski spontan.

Sz.P. brał w tym udział? Tylko pytam.
    • yanoosh111 Re: Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych d 09.06.09, 10:00
      Przedsiębiorcze kobiety w tym kraju nie mają lekko... gdyby to były czasy
      okupacji niemieckiej, prawdopodobnie jacyś życzliwi ogoliliby jej głowę.
    • malgoska_k * Przesladowania polityczne ze strony fanow PO *` 09.06.09, 10:01
      jak wam nie wstyd lajdacy !
      • konigin Re: * Przesladowania polityczne ze strony fanow P 09.06.09, 10:09
        Kobieto, bo się poplujesz, zasmarkasz i zachłyśniesz własną
        nienawiścią. Nienawiść piękności szkodzi. A kosmetyki upiększające
        są dość drogie.
        • duch-2 Re: * Przesladowania polityczne ze strony fanow P 09.06.09, 11:03
          ... i nie zawsze działają... ;))
    • xtc3 Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 10:01
      teraz widać to wyraźnie. tych trzech mężczyzn to na pewno Tusk,
      Schetyna i Lewandowski. grają w piłkę i stąd to kopanie. że też
      policja tego nie widzi.
      • bary1234 Re: Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych d 09.06.09, 11:12
        Do xtc: Kolego ja myślę że tym trzecim to był Niesiołowski
    • ratpoles_tamer Oto kim jest naprawdę Anne Zucker-Katz. 09.06.09, 10:02
      www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Kotka
      Ona chce koniecznie do Tańca z Gwiazdami!
      Bo na You Can Dance jest już za stara.

Tylko z tym kolanem to chyba nic z tego nie wyjdzie.
      • koham.mihnika.copyright gratuluje Autorowi. 09.06.09, 10:12

• malgoska_k Re: *** wystarczy POczytac forumowych chamow z PO 09.06.09, 10:02
      uderz w stol, a nozyce sie odezwa

gratulacje cooltury Ynteligencie
      • savrin Re: *** wystarczy POczytac forumowych chamow z PO 09.06.09, 10:07
        to k na końcu to jest skrót od czego ?
        • malgoska_k Re: *** wystarczy POczytac forumowych chamow z PO 09.06.09, 10:09
          o kolejny Ynteligent sie odezwal

dalej sie kompromitujcie Tuskomatolki
          • savrin Re: *** wystarczy POczytac forumowych chamow z PO 09.06.09, 10:11
            a to ja już wiem
            • po_strach *** chamy z PO: zwyzywanie to dla Was nic *** 09.06.09, 10:17
              Nie dziwie sie, ze po 2 latach non stop wyzywania od k. i dz
              zwolennikow PIS uwazacie za normalne takie potraktowanie sympatyka
              PIS. To dla Was norma. Wrecz oburza Was, ze ktos robi z tego
              problem. Powinna byla grzecznie powiedziec: Przepraszam i Dziekuje.
              a nie probowac dostac sie na policje.
              • savrin Re: *** chamy z PO: zwyzywanie to dla Was nic *** 09.06.09, 10:21
                no wybacz ale partia zwolenników nie wybiera, skoro pis ma poparcie w
                elektoracie o którym mówisz to dlaczego mu tego bronić ?
                • priller anna jarucka - pamięta jeszcze ktoś tą panią? 09.06.09, 10:25
                  hmm?
                  • po_strach *** A nawet Michnik ostrzegal - sprawdza sie *** 09.06.09, 10:29
                    "jak o 6 rano ktos zapuka to nie bedzie to mleczarz". I kto by
                    pomyslal, ze bedzie mial racje tylko, ze troche pozniej i w innym,
                    Donadlowym, ustroju. kobieta szla rano (moze po mleko) i dopadli ja
                    siepacze PO. Co za skandal.
                    • rad.ekg Re: *** A nawet Michnik ostrzegal - sprawdza sie 09.06.09, 10:31
                      zeby cie czasem nie wyru**** w d***. spadajcie na swoje pisowskie forum gdzies.
                      zli, ze wasi pis-dole beda sie musieli w kraju meczyc a nie na saksach w ue
                      zarabiac kokosy?
                      • po_strach Re: *** A nawet Michnik ostrzegal - sprawdza sie 09.06.09, 10:36
                        Cenzura? POjEP.
                        • rad.ekg czy ja cie czlowieku cenzuruje? 09.06.09, 10:37
                          czy ja cie czlowieku cenzuruje? ja ci tylko mowie, ze moze bys poszedl na swoje
                          pisowskie forum bo tu i tak cie nikt nie bierze na powaznie...
                          • po_strach *** a czy ja ciebie ? *** 09.06.09, 10:39
                            PISowskie forum? Tzn? Byl hyde-park w Warszawie, ale Gronkiewicz-
                            Waltz zamknela jakis kwartal temu. Wtedy nie kojarzylem zwiazku, ale
                            teraz wsyztsko uklada sie w lancuszek faktow. Cenzura sie zaczyna.
                            • rad.ekg ciemny lud to kupi? 09.06.09, 10:42
                              chyba nie, ludzie sie juz kurskiemu pudelkowi nie daja nabierac.
                              • po_strach *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 10:46
                                W Polsce nie ma kryzysu i inne Tusko-sciemy.
                                • rad.ekg Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 10:50
                                  ostatnio jak bylem w polsce miesiac temu to ludziom zylo sie calkiem znosnie
                                  tylko jarek pajacowal. za pisdu wyjechalem.
                                  • po_strach Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 10:57
                                    a za rzadow PIS, jak byl wzrost 7% i rok w rok ogromne podwyzki tez
                                    byles w Polsce? I jak wtedy ludziom sie zylo, widziales?
                                    • rad.ekg Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:07
                                      no dokladnie, 2 miliony wyjechalo to sie musialo w kraju poprawic. zostali sami
                                      w pisie zakochani.
                                      • po_strach Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:12
                                        sugerujesz, ze wyjechali niezdarni i bez nich polska mocno sie
                                        rozwijala? A teraz jak zaczeli wracac przywlekli ze soba kryzys?
                                        Rzeczywiscie, cos w tym jest. Wiec wypada czekac, az znow wyjada.
                                        • rad.ekg Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:14
                                          nie do konca, sugeruje, ze pis mial to szczescie, ze 2 miliony ludzi pompowalo
                                          miliardy ojro do polski przez dwa lata jego rzadow i dlatego sie ludziom
                                          poprawilo. ale ty i tak tego nie zrozumiesz... jarek z kurkiem pudelkiem placa
                                          ci za pisanie bzdur na forum.
                                          • po_strach Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:19
                                            Bredzisz. Przynajmniej PIS umial wydawac dotacje. I to Marcinkiewicz
                                            wywalczyl o wiele wiele wieksze na lata 2007-2013. Juz wowczas
                                            mowiono, ze rzad ktory bedzie wowczas rzadzil bedzie mial jak w
                                            raju. Wystarczy tylkko wydawac te kase. Ale rzad Tuska nawet to
                                            zbabral. pozatym rzad Kaczynskiego zadbal, ze Polska nie obrala
                                            drogi takiej jak Lotwa czy Estonia choc np GW wytykala, ze wzrost w
                                            Polsce nie wynosi 10%. Wiec mozna bylo zbrabrac nawet w latach 2005-
                                            2007.
                                            • rad.ekg yes, yes, yes 09.06.09, 11:28
                                              bredzisz, mylisz sie, wszyscy w pisie bredza.
                                              • po_strach Re: yes, yes, yes 09.06.09, 11:31
                                                ta...
                                                • rad.ekg Re: yes, yes, yes 09.06.09, 11:45
                                                  np...
                                    • aeris Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:15
                                      i akurat to dzieki pis wzrost
                                      hahhah
                                      postrach ty naiwniaku
                                  • xxsiedleckaxx Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:12
                                    rad.ekg napisał:

> ostatnio jak bylem w polsce miesiac temu to ludziom zylo sie calkiem znosnie
                                    > tylko jarek pajacowal. za pisdu wyjechalem.
                                    Za PISu żyło się ludziom znacznie-o niebo lepiej.Ludzie pokupowali mieszkania w
                                    kredycie a teraz nie mają jak spłacać bo nie ma pracy.Ci co mają prace to
                                    zarobki obniżone.Za Kaczorów wzrost gospodarczy-ponad6% a za Tuskomatolstwa
                                    będzie ujemny.A ty nie znając reali Polskich siedz baranie na tych saksach bo tu
                                    jest PRL.
                                    • monster1972 cud ze za pisu kryzys nie przyszedł, bo bys teraz 09.06.09, 11:13
                                      w smietniku grzebała za resztkami

Polak-ateista
                                      • po_strach *** juz sobie zajmij smietnik *** 09.06.09, 11:15
                                        za dalsze pol roku rzadow donalda beda do nich kolejki.
                                    • rad.ekg Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:16
                                      na jakich saksach czlowieku, w kazachstanie krowy pase :]
                                    • aeris Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:17
                                      ale belkot.
                                      to moze wina tez PO ze na swiecie jest kryzys? to by wszystko
                                      wyjasnialo.
                                      • po_strach Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:21
                                        Przeciez PO mowilo i nadal prezentuje jakoby w Polsce kryzysu nie
                                        bylo. To jesli tak to gdzie realizacja obietnic? Gdzie podwyzki i
                                        autostrady? Donald probuje wszystko wytlumaczc kryzysem. Wbija do
                                        glowy, ze szczytem ambicji Polski jest przetrwac. To dla niego
                                        wygodne.
                                        • stefan-50 Re: *** no 44% kupuje ciemnote *** 09.06.09, 11:34
                                          po_strach napisał:

> Przeciez PO mowilo i nadal prezentuje jakoby w Polsce kryzysu nie
                                          > bylo. To jesli tak to gdzie realizacja obietnic? Gdzie podwyzki i
                                          > autostrady? Donald probuje wszystko wytlumaczc kryzysem. Wbija do
                                          > glowy, ze szczytem ambicji Polski jest przetrwac. To dla niego
                                          > wygodne.

Panie postrach, znowu cię tu widzę ! Nie ma forum w "Naszym Dzienniku" ?
                                          Podwyżki dostali lekarze, nauczyciele, policja, że wymienię tylko te zawody. Za
                                          podwyżki w firmach odpowiadają zarządzający - nie rząd. Autostrady się buduje,
                                          np. A1 z Gliwic do granicy z Czechami, A4 z od istniejącego odcinka do
                                          Zgorzelca, słyszę że na północy też A1 jest w trakcie budowy, podpisuje się
                                          kontrakty na inne odcinki. Nie jest winą rządu PO że przyszedł kryzys który
                                          dotknął gospodarkę prawie na całym świecie. Winą PiS jest to że nie wykorzystał
                                          boomu z lat 2005 - 2007 i zamiast zreformować budżet i oszczędzać wydawał na
                                          prawo i lewo nie licząc się z konsekwencjami. Chyba potrafisz orle policzyć ile
                                          możesz wziąć pożyczki i żeby bezpiecznie spłacać i na co ją wydać żeby
                                          przyniosła ci korzyści. To samo ma robić rząd i do tej pory to robi.
                    • priller anna jarucka - pamięta jeszcze ktoś tą panią? 09.06.09, 11:07
                      po_strach napisał:

> "jak o 6 rano ktos zapuka to nie bedzie to mleczarz". I kto by
                      > pomyslal, ze bedzie mial racje tylko, ze troche pozniej i w innym,
                      > Donadlowym, ustroju. kobieta szla rano (moze po mleko) i dopadli
                      ja
                      > siepacze PO. Co za skandal.

co za rozśmieszający post. po-strach - wschodzący bastion
                      błyskotliwej inteligencji. :)
                      • po_strach Re: anna jarucka - pamięta jeszcze ktoś tą panią? 09.06.09, 11:22
                        no szkole sie. Czytam troche Michnika i co wybitniejsze fora - jak
                        te tutaj.
                        • rad.ekg Re: anna jarucka - pamięta jeszcze ktoś tą panią? 09.06.09, 11:51
                          no... git... i tak bredzisz
                          • po_strach Re: anna jarucka - pamięta jeszcze ktoś tą panią? 09.06.09, 12:03
                            ta... pewnie od tego, ze tobie zaczalem odpisywac. Trolle zawsze
                            robia pranie mozgu. i po co mi to bylo.
                  • malgoska_k *** Tusk i POmatolki z UOPu pamietaja *** 09.06.09, 10:30
                    priller napisał:

> hmm?
                    • barnaba_only te 09.06.09, 10:36
                      moher, jarzysz co czytasz? czy mózg rydzol wyprał?
                  • plastelina2005 Da PiS kampania wyborcza jeszcze się nie skończyła 09.06.09, 10:31
                    Miała być brutalnie pobita. Miała być w szpitalu. W roli pobitej kiepsko wypadła.
                    • rad.ekg Re: Da PiS kampania wyborcza jeszcze się nie skoń 09.06.09, 10:32
                      w szpitalu tez nie byla :]
                    • ojciecpio Dziwnym trafem na dzień przed wybormi... 09.06.09, 10:48
                      Tylko jak na złość nikt się tym nie zainteresował, bo czarno na białym widać, że
                      to podpucha i ściema :))))))
                  • pogromca_mrowek Re: anna jarucka - pamięta: Tak! Ziobro w spódnicy 09.06.09, 10:56
                    mogliby sobie ręce podać. Chociaz, pewnie Ziobrze się wydaje że prezentuje lepszy poziom. Ciekawe co z Berią zrobia teraz państwo J.L. Kaczyńscy
          • duch-2 Re: *** wystarczy POczytac forumowych chamow z PO 09.06.09, 10:15
            Ty, jak rozumiem, popierasz PiS. Czy tak?
            Swoją drogą, co wiesz o tej sytuacji? Ktoś tę Panią pobił. Wobec
            tego, dla kogo był spot, w którym zagrała, najłatwiej wskazać na PO,
            ale tak naprawdę to nie wiadomo, kto to był. Po co w takim razie tak
            ujadać...?
            • malutki-pistolecik Re: wystarczy pooczytac forumowych chamow z PiS 09.06.09, 10:27
              Chamy sa tacy sami. Wszedzie i zawsze.
          • guru133 Moja zacietrzewiona blondi, niestety ta pani jest 09.06.09, 10:37
            jednak kiepską aktorką i twoje oburzenie tego nie zmieni:)
      • calli dwoje masz uszu a język jeden, pusta kobito.. 09.06.09, 10:08
        te, krzykaczka, posłuchaj najpierw co ta baba wygaduje z dnia na dzień i ze
        stacji telewizyjnej na stację zmieniając wersję zdarzeń a potem weź się za
        pyszczenie i pouczanie innych, tak?
        • po_strach *** ? *** 09.06.09, 10:10
          Ale w czym sa sprzecznosci? Jest rozstrzesiona.
          • calli Re: *** ? *** 09.06.09, 10:12
            a ja myślę, że raczej nieudolnie przez pajaca Kurskiego sterowana..
      • po_strach *** Czas na noc dlugich nozy? *** 09.06.09, 10:08
        Ciekawe kto nastepny na liscie PO. Moze Kurtyka?
        • calli Re: *** Czas na noc dlugich nozy? *** 09.06.09, 10:10
          ja bym zaczął od Glempa i całej czarnej czeredy..
          • po_strach Re: *** Czas na noc dlugich nozy? *** 09.06.09, 10:14
            no, to organizujcie sie. Znak rozpoznawczy - podniesiona reka - juz
            macie.
            • duch-2 Re: *** Czas na noc dlugich nozy? *** 09.06.09, 10:17
              Zawsze to lepsze niż wypięta d... :))
        • maaac I znów brak wiedzy u PiSowca 09.06.09, 10:19
          "Noc długich noży" to była jak podaje Wiki akcja schwytania i
          wymordowania przeciwników Adolfa Hitlera wewnątrz ruchu
          narodowosocjalistycznego.
          pl.wikipedia.org/wiki/Noc_d%C5%82ugich_no%C5%BCy
          Jeżeli by miała być w Polsce realizowana - to jej obiektem by była
          polska partia o wrażliwości społecznej/socjalistycznej i kładąca
          największy nacisk na sprawy narodowe/Polski.
          Najbliższy tej definicji jest PiS. No chyba że ktoś mi udowodni że
          zamiast spraw socjalnych wolą liberalizm, a sprawy narodowe nie są
          dla nich najwazniejsze ;).
          Odpowiednikiem pozycji Wodza wśród niemieckich
          narodowychsocjalistów w PiSie jest Jarosław Kaczyński.

Jesli więc w Polsce miało by dojśc do "nocy długich noży" to bać
          powinien sie przede wszystkim Dorn. Ostatnio na "krótkiej liście"
          znalazł się również Pan Ziobro.
          • po_strach *** ? *** 09.06.09, 10:24
            To jest dla Ciebie kryterium? Czyli jesli np obozy koncentracyjne
            zakladali nazisci to komunisci by nie mogli? Partia liberalna Twoim
            zdaniem jest wolna od przemocy?? Noc dlugich nozy moze powtorzyc
            kazda partia - trzeba tylko obserwowac ktora partia idzie w tym
            kierunki. I PO wykazuje podobienstwa. Walka z uczelnia akademicka,
            ciagoty to przedluzania kadencji sejmu. A Jarek Kaczynski jakos
            pomimo okresu - podobno faszystkowskich - rzadow takich pobic nie
            organizowal...
            • duch-2 Re: *** ? *** 09.06.09, 10:35
              Nie zdążył, po prostu, nie zdążył tego zrobić... ;))
              • po_strach Re: *** ? *** 09.06.09, 10:37
                Tak... tak samo jak Donald zbudowac drog i dac podwyzki...
                • rad.ekg Re: *** ? *** 09.06.09, 10:43
                  a jak tam 3 miliony mieszkan?
                  • po_strach Re: *** ? *** 09.06.09, 10:48
                    Spytaj Donalda. wytykal PIS, ze ich nie ma wiec pewnie na jego
                    budowach az wiory leca.
            • one2be Re: *** ? *** 09.06.09, 10:52
              o prosze; wystarczyły dwa lata i już zapomniało się o koalicyjnych
              brunatnych bojówkarzach lejących 'myślących inaczej'..
              • maaac Re: *** ? *** 09.06.09, 10:57
                Dwa lata? Oni na następny dzień nie pamiętają co mówili/robili
                wczoraj. Zapytać się Pani Anny "jak to było" to nagle okaże się że
                to był taki wstrząs, że nic nie pamięta.
            • maaac Re: *** ? *** 09.06.09, 10:55
              Niestety najblizsza definicji "nocy długich noży" była by walka
              Kaczyńskiego z opozycja. Chcesz tego czy nie. Najbardziej są
              zbliżeni pod względem zarówno programu politycznego, chrakteru
              wodzowskiego szefa partii jak i sposobu rozprawiania się tegoż szefa
              ze swoimi konkurentami wewnetrznymi. Zobacz gdzie dziś się podziali
              jego wszyscy oponenci wewnatrz partyjni.

Jeżeli jednak odejdziemy ściśle od definicji to i inne partie się
              załapią. faktycznie "wodzowski" charakter szefostwa komunistycznej
              partii w ZSRR objawiał się dokładnie takim samym "wybijaniem"
              wszelkich wewnatrzpartyjnych konkurentów. Jedtak KPZR i SLD to niebo
              a ziemia. Nawet PiS jest bardziej podobny do KPZR niż SLD. SLDowców
              z KPZRem łączy dziś tylko przeszłość no i resztki "socjalnego"
              programu - tyle że wykazują w obronie "socjalizmu w państwie"
              znacznie słabszą gorliwość niż PiS.

Jeżeli brać pod uwagę inne dzisiejsze polskie partie to
              następne "wodzowskie" to LPR i Samoobrona. Tyle że w nich nigdy nie
              istniały na tyle silne osobowości by mogły choć próbować
              zagrozić "wodzowi". Wylatywali z partii i nawet nikt tego nie
              zauważał.

Trzeba przyznać że i PO robi się coraz bardziej "wodzowski". Wielu
              z byłych założycieli PO "gdzieś znikło". Tusk się też dość
              bezlitośnie rozprawiał z wszystkimi którzy mieli inne poglądy niż
              on. Tyle że jest to zawsze cień tego co szię dzieje w PiSie. Zresztą
              w wielu sprawach te same poglądy co ma PiS to ma i PO, dzieją się
              tam też te same zjawiska. Tyle że zawsze jak w PO można ich
              nateżenie okreslić na 1 to w PiS to będzie 1000.

To tyle na temat możliwości. Jednak NIGDY nie będzie można nazwać
              noca długich nozy likwidacja zewnętrznych konkurentów. jak chcesz
              już porównywac to "jakąś" parealele możesz znaleźć do innych
              nocy "kryształowej" czy "św Bartłomieja". Ale i w ich przypadku
              będzie bliżej PiSowi do nich - niechęc do Żydów czy ogólnie
              innowierców. Tego typu tendencji PO nigdy nie okazywało za to ludzi
              specyficznie "miłujacych" wszelka inność w PiS jest najwięcej.
              • po_strach Re: *** ? *** 09.06.09, 10:59
                aha, czyli to aksjomat. Jak by nie probowac dyskutowac to i tak to
                PIS jako jedyna potencjalnie stosujaca przemoc partia - tak z
                definicji - moze organizowac taka akcje. Po prostu zero dyskusji.
                Nic to co wygaduja Niesiolowski, Palikot i Bartoszewski.
                • maaac Re: *** ? *** 09.06.09, 11:11
                  Nie. To jedyna duża partia o charakterze socjalistyczno -
                  nacjonalistycznym, wodzowskim charakterze zarządzania i niechęci do
                  Żydów i wszelkich "obcości" - religijnych, narodowościowych,
                  seksualnych, kulturowych. Nic na to nie poradzę. W innych partiach z
                  SLD, PO czy PSL cos takiego tak silnie nie występuje.

Podobieństw bym się doszukiwał i w LPRze - tyle że tej partii juz
                  praktycznie nie ma.

Poza tym jakbys nie zauważył nie mówilismy o "partiach stosujacych
                  przemoc" - a o określonych porównaniach do różnych "nocy". Radykalni
                  anarchiści czy komuniści też stosowali i stosują przemoc, ale wtedy
                  bym szukał innych porównań. Tak samo różni inni radykałowie
                  religijni itp.
              • rad.ekg Re: *** ? *** 09.06.09, 11:08
                nie wiem po co sie produkujesz jak i tak pajaca nie przekonasz... ;)
                • maaac Re: *** ? *** 09.06.09, 11:12
                  :) nie dla niego. Dla innych. Nie chcę by mnie z nim kojarzono
                  jakbym zszedł na jego poziom.
                • po_strach Re: *** ? *** 09.06.09, 11:16
                  W to, ze PIS to faszysci... no jakos ciezko.
                  • maaac Re: *** ? *** 09.06.09, 11:22
                    Ok to spróbuj mi udowodnić że nie są:
                    1. partia on charakterze wodzowskim zarzadzania - np kto może być
                    poza Kaczyńskim przywódcą tej partii od jutra?
                    2. Partią dla których sprawy socjalne/socjalistyczne sa ważne?
                    3. Partią którą nie kładzie nacisku na sprawy narodowe?
                    4. Partią która nie grozi zagrożeniem "obcymi". Udowodnij że się
                    mylę że wśród zwolenników tej partii jest znacznie więcej osób które
                    piszą o "judeoopolonii", o tym że Niemcy chcą nam odebrać Ziemie
                    Zachodnie.

Udowodnisz że PO bardziej spełnia te kryteria spoko zmienię zdanie.
                    A może SLD czy PSL? Tylko podaj przykłady bardzo prosze.
                    • po_strach Re: *** ? *** 09.06.09, 11:30
                      Ale to ma byc definicja faszyzmu?

ad 1) Za czasow Kwasniewskiego czy Millera tez tylko jdna osoba
                      mogla byc szefem SLD. Podobnie w Samoobronie. PIS to nie jest jedyna
                      partia. Pozatym przewodniczacego PIS tez wybiera kongres. A
                      wrazenie, ze Tusk ma alternatywe jest zludna. Tak jakos wychodzi, ze
                      to on od zalozenia PO jej szefuje. Wygryzl Olechowskiego i
                      Plazynskiego.

ad 2) no reklamowki PO z 2007 roku pokazywaly, ze dla PO te sprawy
                      sa wazniejsze niz dla PIS.

ad 3) Tu PIS ma przewage

ad 4) Ale nawet GW wczoraj pisala, ze "na szczescie wybralismy
                      madrze. W polscce nie dostaly sie takie partie jak na Wegrzech gdzie
                      gloszono haslo >wegry dla wegrow<". Wiec nawet PIS nie wyjezdza juz
                      z haslami "polska dla polakow". Mam przykre wrazenie, ze buduje sie
                      lancuszek PIS to faszysci a faszysci zwykle maja takie a takie
                      poglady. A okazuje sie, ze nawet Kaczynski pewnych rzeczy nigdy nie
                      mowil.
                      • maaac Re: *** ? *** 09.06.09, 12:08
                        > ad 1) Za czasow Kwasniewskiego czy Millera tez tylko jdna osoba
                        > mogla byc szefem SLD.
                        Nie prawda.

> Podobnie w Samoobronie.
                        Prawda

> PIS to nie jest jedyna partia.
                        Prawda. Ty jednak nie miałes tego potwierdzac a temu zaprzeczyć :)

> Pozatym przewodniczacego PIS tez wybiera kongres.
                        Żartujesz. Tak samo jak wybory w PRL.

> A wrazenie, ze Tusk ma alternatywe jest zludna. Tak jakos
                        > wychodzi, ze to on od zalozenia PO jej szefuje. Wygryzl
                        > Olechowskiego i Plazynskiego.
                        Sam to napisałem.

Czyli nie zaprzeczasz PiS to partia wodzowska.

> ad 2) no reklamowki PO z 2007 roku pokazywaly, ze dla PO te sprawy
                        > sa wazniejsze niz dla PIS.
                        No i co z tego - ale dla PiS to bardzo ważne.

Czyli nie zaprzeczasz PiS to partia socjalna/socjalistyczna.

> ad 3) Tu PIS ma przewage

Czyli nie zaprzeczasz PiS to partia narodowa.

> ad 4) Ale nawet GW wczoraj pisala, ze "na szczescie wybralismy
                        > madrze. W polscce nie dostaly sie takie partie jak na Wegrzech
                        > gdzie gloszono haslo >wegry dla wegrow<". Wiec nawet PIS nie
                        > wyjezdza juz z haslami "polska dla polakow". Mam przykre wrazenie,
                        > ze buduje sie lancuszek PIS to faszysci a faszysci zwykle maja
                        > takie a takie poglady. A okazuje sie, ze nawet Kaczynski pewnych
                        > rzeczy nigdy nie mowil.
                        Nie pisałem o Kaczyńskim tylko o jego zwolennikach. I pisałem o
                        niechęci, a nie o haśle "Polska dla Polaków".

Czyli nie zaprzeczasz PiS to partia ludzi niechętnych "obcym".

Q.E.D.

Powteierdzone, nie zaprzeczone - PiS to partia narodowo-
                        socjalistyczna. Bliska w wyżej wymienionych sprawach do NSDAP.
                        Bliższa niż inne liczące się partie w Polsce.
                        • po_strach Re: *** ? *** 09.06.09, 12:27
                          ty sam ze soba "dyskutujesz". nie warto bylo ci odpisywac. dorobiles
                          do tezu z gory postawionej. ok, uwazaj soboie, ze pis to faszysci. I
                          wygladaj juz przez lornetke pierwszych obozow koncetracyjnych w
                          samorzadach gdzie rzadzi pis. i ludzi w pasiakaach
                          • maaac Re: *** ? *** 09.06.09, 15:40
                            Nie dyskutuje z soba tylko z przedstawiona przez Ciebie tezą
                            jakoby "pobicie" Pani Anny mozna było porównać do "nocy długich
                            noży" tylko w wykonaniu PO.
                            Tezę tą postawiłes tu:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96411435&a=96412860
                            Ja w zamian stwierdziłem że nie znasz się na historii bo nijak tego
                            faktu - czy był prawdziwy czy nie nie da się przyrównac do
                            tej "nocy". Jeżeli już miało by dojśc do zjawiska podobnego do "nocy
                            długich nozy" - zgodnie z moją tezą to dotyczyło by PiS i
                            przeciwników Kaczyńskiego w obrębie tej partii.
                            O tu to stwierdziłem:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96411435&a=96413508
                            Nie stwierdziłem wcale że PiS to faszyści ale że PiS JEST partią
                            narodowo socjalistyczną i jest partią wodzowską. Inne partie w taki
                            wysoki jak w PiS sposób nie wypełniają tych cech.
                            Tez tych w dalszym ciagu dyskusji obalić nie potrafiłeś, a co więcej
                            niektóre z nich wręcz ochoczo potwierdzałeś.

Więc w czym masz problem? Gdzie masz dyskusję "samego z sobą"? Gdzie
                            masz brak dyskusji na temat z góry postawionej tezy?

A co do obozów i ludzi w pasiakach. I w Niemczech nie od razu one
                            powstały. To był proces. Wpierw pojawili się ludzie o pewnych
                            poglądach, wyrażający pewne idee. No i nikt ich nie zablokował. Nie
                            powiedział NIE. Wręcz przeciwnie sporo osób ich poparło. No i sprawa
                            powoli rosła, radykalizowała się, pojawiały się coraz gorsze
                            wypadki, coraz radykalniejsze poglądy.
                            Dodatkowo poglądy te nie były w Niemczech odosobnione. Pojawiały
                            się i w innych krajach. W różnych postaciach. Łagodniej jak u nas -
                            powstała tylko Bereza Kartuska i doszło do Przewrotu Majowego. Lub
                            groźniej jak w Hiszpanii czy we Włoszech.
                            Dziś są już inne czasy. Ludzie wiedzą do czego moga doprowadzić
                            takie poglądy, idee. No może nie wszyscy - cześć daje się nimi
                            uwieść. Większośc jednak wie i pamięta. No da się zablokować ludzi,
                            którym roją się pomysły takie jakie roiły się Adolfowi w latach
                            dwudziestych na dość wczesnym stadium ZANIM dojdzie do jeszcze
                            gorszych wydarzeń. To że do nich JESZCZE nie doszło w chwili gdy w
                            wyborach ludzie przegłosowuja takie partie nie znaczy że z czasem
                            jakby dac im wolną rekę nie doszło by do czegoś gorszego. Nie znaczy
                            tez że jednak by nie nastąpiło by jakieś otrzeźwienie i jednak by
                            zastopowali. Jednak patrząc na osiagniecia AH i jego kumpli to
                            jednak nikt nie chce ryzykować.

No i jak tylko pojawia się partia z jednym Wodzem. Partia, która
                            mówi ludziom, że zostali skrzywdzeni, że KTOŚ im zrobił krzywdę
                            (układ, Żydzi, masoni itd.). Ten "ktoś" zwykle jest na tyle
                            nieokreslony by móc dowolnie odkrywać lub nie odkrywać przynalezność
                            do tej grupy w dowolnym człowieku. Partia która mówi że NARÓD jest
                            najważniejszy - to każdemu zdroworozsądkowemu człowiekowi zapala się
                            czerwona lampka i robi wszystko co może w granicach prawa do
                            zablokowania przejęcia włądzy w kraju przez tą partię.
          • fagusp Re: I znów brak wiedzy u PiSowca 09.06.09, 12:58
            Ze swojej strony dopisze jeszcze dwie analogie PiS do NSDAP:
            1/ NSADP i PiS to partie nieustannej walki. Ich uzasadnieniem
            istnienia była/jest konieczność przeciwdziałania ogólnospołecznemu
            zagrożeniu. W przypadku NSDAP byli to komuniści (do 34r. całkiem
            realne) i żydzi. PiS chciał takowe zagrożenia wykreować i po to był
            mityczny UKŁAD. Stąd nieustanne parcie do konfrontacji i szafowanie
            argumentem zdrady narodowej. Wyśmiany układ został zastąpiony
            mieszanką zagrożeń wewnętrznych (PO rozprzedaje Polskę) i
            zewnętrznych (Niemcy zabierają nam ziemie zachodnie).
            2/ Zaprzeczenie legitymizacji innych nurtów politycznych poprzez
            wskazanie, że są one beneficjentem zdrady narodowej. W przypadku
            NSDAP było to negowanie Republiki Weimarskiej i wyników I wojny
            światowej. PiS stworzył namiastkę - wywodzi zbrodniczy charakter III
            RP jako konsekwencji zaprzedania Polski w wyniku porozumień
            okrągłego stołu, obronionych dzięki zamachowi stanu (klasyczny pucz
            Nocna zmiana). Dopiero na gruzach obarczonego grzechem pierworodnym,
            skompromitowanego systemu można budować nowy, sprawiedliwy świat
            • po_strach Re: I znów brak wiedzy u PiSowca 09.06.09, 13:04
              No ale wiele partii to partie walki. SLD walczy z rzekomym
              zagrozeniem kapitalizmem i liberalizmem. PO walczy z zagrozeniem
              przez PIS. PSL walczy z wrogami wsi. itd itp.

A czy uklad istnieje... oczywiscie mozna uznac, ze nie i przyjac ze
              np. generala Papale zabil przypadkowy postrzal albo dziecko z procy
              na podworku... jendak przed przemysleniem odpowiedzi polecam
              lekture "camorry".
              • maaac Re: I znów brak wiedzy u PiSowca 09.06.09, 15:53
                > No ale wiele partii to partie walki. SLD walczy z rzekomym
                > zagrozeniem kapitalizmem i liberalizmem.
                Nie prawda. :)

> PO walczy z zagrozeniem przez PIS.
                Nie prawda.

> PSL walczy z wrogami wsi. itd itp.
                Nie prawda.

Nie walczą. Mają określone poglądy na świat i TYCH poglądów
                bronią. Wrogami nie są ludzie. Są poglądy. Z PiS jest zupełnie
                inaczej.

> A czy uklad istnieje... oczywiscie mozna uznac, ze nie i przyjac
                > ze np. generala Papale zabil przypadkowy postrzal albo dziecko z
                > procy na podworku... jendak przed przemysleniem odpowiedzi polecam
                > lekture "camorry".
                Oczywiście, że Układ jednocześnie i istnieje, i nie istnieje.

Z jednej strony WSZYSTKICH ludzi wiążą jakieś wzajemne więzy. Jak
                weźmiesz dwóch dowolnych ludzi z Kuli Ziemskiej to podobno można
                znaleźć łączących ich znajomych w liczbie mniejszej niż dziesięć.

Część tych znajomości związków jest patologicznych. Opierają się na
                współpracy w przestępstwach, naginaniu prawa czy tylko poruszaniu
                się na jego krawędzi. Istnieją wiec grupy przestępcze, nawet
                mniejsze lub większe mafie.

Bzdurą jest jednak twierdzenie, że całą Polskę oplata jeden wielki
                UKŁAD, którego celem jest popełnianie przestępstw. Bzdurą też jest
                wyciąganie wniosków że taki układ istnieje z faktów pojedyńczych
                przestępstw.

Ten cały "układ" istnieje tylko w głowie Kaczyńskiego. Człowieka
                aspołecznego - braki z dziciństwa, nie wychowywał się w grupie
                rówieśniczej - to słynne prodwórko. Było ich dwóch kontra cały
                świat - a nie byli elementem jakiejś grupy koleżeńskiej. Dla nich
                każde więc związki międzyludzkie są podejżane. Jezeli dwie osoby się
                znają, od czasu do czasu się spotkają i pogadają io głupotach to już
                jest dowód na to że jest to UKŁAD. Kaczyńscy nie maja kolegów,
                przyjaciół, znajomych - więc oni tego nie rozumieją. Oni mają
                tylko "towarzyszy walki".
      • kasia20055 Jak zareagują związki aktorów? 09.06.09, 10:56
        Jak zareagują związki aktorów?
    • najlubusiejszy.lubuszanin a ci dalej w chocholim tańcu! 09.06.09, 10:02
      Cieszcie się z tej swojej względnej stabilizacji, z tych 3 tys. na
      łapę, czynszowego mieszkania w bloczydle i 10-letniego samochodu na
      kredyt, bądźcie pionkami w rękach partii politycznych, trwajcie w
      chocholim tańcu zaserwowanym wam przez POPISSLDPSL.
      A teraz sio oglądać m jak miłość albo tańce na lodzie - szczyt ambicji
      jakie kreują wam media. Frajerzy.
      • savrin Re: a ci dalej w chocholim tańcu! 09.06.09, 10:06
        najlubusiejszy, majster cie woła jak nie przyjdziesz to cie urwie od interneta
        • najlubusiejszy.lubuszanin Re: a ci dalej w chocholim tańcu! 09.06.09, 10:14
          savrin napisał:

> najlubusiejszy, majster cie woła jak nie przyjdziesz to cie urwie od interneta

Zonk peruwiański osiołku, mam własną firmę.
          • savrin Re: a ci dalej w chocholim tańcu! 09.06.09, 10:22
            aha czyli ty jesteś majstrem :)
            • najlubusiejszy.lubuszanin Re: a ci dalej w chocholim tańcu! 09.06.09, 10:26
              oczywiście pierwszy gatunek ludzi, to dla "savrina" wyborcy platformy
              obywatelskiej - nowi übermenschen, bohaterowie nowych czasów. na tym właśnie to
              polega - sprawić, żeby prości ludzie poczuli się czymś lepszym. wielcy
              dyktatorzy, zarówno hitler, jak i stalin, opanowali tą sztukę do perfekcji.

a ty misiek do nauki! nie dorównujesz goebellsom jeszcze.
              • savrin Re: a ci dalej w chocholim tańcu! 09.06.09, 10:36
                świat nie dzieli się na wyborców platformy i resztę tylko jak już to ktoś kiedyś
                powiedział na mądrych i głupich
      • rtd5rtd 100% racji. Bydlo wyborcze.Braindead sheeple. 09.06.09, 10:27
        /pozdr
    • pashow.von Dużo sprzeczności w informacjach 09.06.09, 10:03
      Rzeczpospolita podała wczoraj: "Anna Cugier-Kotka, aktorka znana m.in. ze
      spotów wyborczych Prawa i Sprawiedliwości, została w piątek brutalnie pobita –
      dowiedziała się „Rz”. Wcześniej grożono jej śmiercią.
      Do napaści doszło przed jej domem w Warszawie. Aktorkę otoczyła grupa młodych
      mężczyzn, którzy ją brutalnie skopali. Kobieta trafiła do szpitala, gdzie
      została poddana obdukcji. Po udzieleniu jej pomocy wróciła do domu. "

Pani Cugier-Kotka zaś "twierdzi, że w sobotę rano wyszła z domu Podeszło do
      niej trzech mężczyzn i zaczęli ją wyzywać, a potem szarpać i kopać."
      "Poszkodowana aktorka twierdzi, że o pomoc zwróciła się do prywatnego
      lekarza. - Nie mogłam tego zrobić. Musiałam wezwać karetkę - powiedziała.
      Zaznaczyła, że ostatecznie nie trafiła do szpitala i nie ma żadnej
      dokumentacji.
      Kobieta utrzymuje, że nikt nie chce udzielić jej pomocy. - Nawet lekarze i
      adwokaci odwracają się ode mnie - żali się. "

Czyli zdarzenie miało miejsce nie w piątek, tylko w sobotę, kobieta nie była w
      szpitalu i nie została poddana obdukcji. Wbrew temu co pisze "Rzeczpospolita"
      nikt jej nie udzialił pomocy. Na razie nie ma żadnej dokumentacji sprawy.
      Ewentualnie nagranie rozmowy telefonicznej z policją. Nie wiadomo czy
      zadzwoniła na pogotowie, czy nie. I bardzo dziwne, że po zdarzeniu zamiast na
      pogotowie zadzwoniła do prywatnego lekarza.

• pashow.von Re: Dużo sprzeczności w informacjach 09.06.09, 12:45
        Ciąg dalszy dziwnych informacji na temat tego zdarzenia:

"Do zdarzenia doszło w sobotę o godzinie ósmej rano - wynika z policyjnych
        ustaleń. Natomiast zgłoszenie na numer 112 policja dostała dopiero o godzinie
        14.00. Do poszkodowanej został wysłany natychmiast patrol. Z ustaleń na
        miejscu wynika, że do aktorki idącej do sklepu podeszło kilku mężczyzn.
        Wykręcili jej rękę i została uderzona w pośladek."

Dlaczego Pani Cugier-Kotka zwlekała aż 6 godzin z powiadomieniem policji o
        zajściu?
    • malgoska_k *** *** fani PO to damscy bokserzy *** *** 09.06.09, 10:04
      wiesc gminna niesie, ze przyklad idzie z gory
      • konigin Re: *** *** fani PO to damscy bokserzy *** *** 09.06.09, 10:13
        Serio ?! To Lech boksuje Marysię ?! Wiesz coć więcej, to podaj. Taka
        rewelacja !
    • yanuss konsekwencje 09.06.09, 10:04
      Czemu sie dziwic ? Ludzie, ktorzy takie numery robia to ci sami, do ktorych
      trafia, wedlug wybitnych strategow PO, plakat ze swinskimi du..To jest ten
      styl, to jest taki sposob myslenia. To jest tez konsekwencja tolerowania
      wybrykow Palikota i chamstwa Niesiola czy Nowaka.
      • duch-2 Re: konsekwencje 09.06.09, 11:09
        Masz na myśli J.R.Nowaka z RM? ;))
    • kamiennygigant Łże jak z nut a w dodatku nieudolnie zmyśla, bo... 09.06.09, 10:04
      Policja przyjmuje zawsze zgłoszenie, sprawa o tak brutalny atak podejmowana
      jest z urzędu i ew. umarzana. A ta pipa nie dość że nie została napadnięta to
      jeszcze nie potrafi podać nazwy komisariatu.
    • prawdziwy_j23 Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 10:05
      Wlaśnie widziałem tą panią w TVN. Jest strasznie pobita przez tych oprawców z
      PO. Mówiła, że ją kopali. To wiadomo kto to był. A kto kopie piłkę zamiast
      karmić kota?
    • boggie Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 10:05
      oj po co od razu kopac.
      wystarczyloby tak jak za okupacji.. ogolic jej glowe na zero.
      i tyle.
    • duckoff Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 10:05
      pobicie to rzecz naprawde nieciekawa i to smutne. Ale okreslenie,
      moze ostre, ale adekwatne
    • sramtek Cugier-Kotka: Wyzywali mnie od sprzedajnych dzi... 09.06.09, 10:05
      Wystarczy spojrzeć na mordę tej pani,żeby wiedzieć za co dostała...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka