essimoza Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:21 Choć nie żywię sympatii do tej pani, to gdy dowiedziałam się o tym incydencie, bardzo jej współczułam. W końcu to nic miłego zostać napadniętym i pobitym. Ale teraz wydaje mi się to tylko śmieszne, żenujące i żałosne. W sumie to lubię taki absurdalny humor: "delikatnie kopali mnie w kolano, żeby nie zostawić śladów" "wyglądali na wykształconych" "nie złożyła zeznania bo była zmęczona, powiedziała, że może wróci jutro" Kabaret i to całkiem zabawny:D Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektorka_negacja Cugier-Kotka nie złożyła zawiadomienia o pobici... 09.06.09, 18:23 Jedno mnie tylko zadziwia niezmiernie: dlaczego już po wyborach sprawa wyszła na jaw? Na co to teraz komu? Co przyjdzie pisowcom ze szczekania Jedynego-Słusznego-Nieomylnego Wodza? No nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
baaku Deorecjacja wyniku wyborczego PO 09.06.09, 18:46 Po co maja Jarka pytać, dlaczego po 2 latach rządzenia PO nie traci tylko zyskuje i osiąga przewagę już 17%. Patrzcie niewdzięczni Polacy, kogo wybraliście! Odpowiedz Link Zgłoś
mickey63 Re: Cugier-Kotka nie złożyła zawiadomienia o pobi 09.06.09, 19:01 Zwykła wpadka. Oczywiście miało to wyjść na jaw w sobotę, w czasie ciszy wyborczej, ale widocznie logistyka zawiodła (być może dyżur w "Rzepie" pełniła niewłaściwa osoba). :) Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:26 cillian1 napisał: > k... idiotka, czy co? Jak idzie do lekarza to też opowiada o dooopie marynie, > aż lekarz ją zapyta po co się spotkali?! :D > > W pisie też jest śmiertelna choroba (świńska grypa), nazywa się głupota!!!!! Ciekawe jaka jest prawda ? Abstrahując od zaistnienia faktu pobicia nie można popierać chamstwa i bandytyzmu tylko dlatego żę ktoś ma inne poglądy polityczne. Niestety taki fenomen damskich bokserów można było zaobserwować na tym forum od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki "nie zostałam pobita" 09.06.09, 18:33 www.superstacja.com/ed981b2d83b83642922900b55eaf580b,video,show Żadnego pobicia nie było - sama to przyznaje. Dla mnie zwykla kur... na zarobku. Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Cugier-Kotka: somatico 09.06.09, 18:40 Hej, somatico, słyszałeś mądrość ludową o stole i nożycach? To poczytaj: "Tę sprawę trzeba wyjaśnić. Bardzo zaskakujący splot wydarzeń, dokonuje się spektakularnego aresztowania producenta spotu PiS (chodzi o Michała B., współautora filmu dokumentalnego "Nocna zmiana" opowiadającego o kulisach upadku rządu Jana Olszewskiego. Był ścigany listem gończym przez sąd rejonowy w Malborku za oszustwo – red.), a aktorka, która w nim zagrała, krytykując rządzącą partię, stałą się ofiarą napaści – mówi „Rz” Jacek Kurski, poseł PiS." Czaisz, że coś tu cuchnie? somatico napisał: > Ciekawe jaka jest prawda ? Abstrahując od zaistnienia faktu pobicia nie można > popierać chamstwa i bandytyzmu tylko dlatego żę ktoś ma inne poglądy polityczne > . > Niestety taki fenomen damskich bokserów można było zaobserwować na tym forum od > wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:26 Niech ta pani już skończy tą tragifarsę bo z każdą godziną staje się coraz mniej wiarygodna, a przez to prezes pis będzie jeszcze zmuszony odszczekać swoje oskarżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-anna-maria Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:29 Pani Kotka po prostu jest podkręcana przez pisowców, kto wie czy nie przez samego Kurskiego??? Zobaczcie jaka się zrobiła zadyma polityczna po wyborach, Rzepa kłamie, Kurski i Kaczynski grzmia na alarm (podobno mamy Białoruś), Kotka liczy na odznaczenie od prezydenta za męczeństwo i bohaterstwo w "zniewolonym" kraju. Ja proponuję żeby ją przebadał psychiatra lub psycholog zrobił testy: widze tu mitomanię, a może i coś poważniejszego co wymaga pomocy specjalisty.Szanowny, jedyny, ukochany Jarosław, ich wódz już jest na psycho-odlocie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:30 Mogłaby się tufta już przestać kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:38 To określenie męskiej "prostytutki"....;)) Sądząc po zdjęciach, o ile oczywiście nie mamy do czynienia z hemafrodytą, osobnik jest płci żeńskiej. Wszelkie wątpliwości mógłyby oczywiście rozwiać poseł Kurski ale on milczy udając dżentelmena. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:45 Ja mam dużo wątpliwości co do jej płci żeńskiej. Jest tak nieapetyczna, że tylko wodz mógł się na nią połasić. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:55 No chyba nie chcesz zasugerować, że jej następna rola to udział w reklamówce Gillette..?! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski [...] 09.06.09, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Błąd w sztuce i nauczka na 09.06.09, 18:35 przyszłość dla wszystkich innych dziennikarzy. Od tej pory przed wywiadem zawsze zapytać należy: "Czy dostał/a pan/pani wczorajm w ryj lub może chociaż ktoś skopał?" Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:35 Nic ująć nic dodać... Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:43 PROSTE PYTANIE: a gdzie jest junkier i presentation1? Pierwsze bullteriery Pis-u? I ich nowa kumpela niejaka malgosia? Nie potrafią tego wyjaśnić, czy czekają na instrukcje "z góry"? Powiem Wam: czekają... Są bezradni i nie wiedzą co robić.. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Skończyli pracę na dziś u Kaczyńskich ;) 09.06.09, 18:50 Wyszli z kancelarii Prezydenta do domów :) > PROSTE PYTANIE: > a gdzie jest junkier i presentation1? > Pierwsze bullteriery Pis-u? > I ich nowa kumpela niejaka malgosia? > Nie potrafią tego wyjaśnić, czy czekają na instrukcje "z góry"? > Powiem Wam: czekają... Są bezradni i nie wiedzą co robić.. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** przynajmniej nie pobiegl dac komus w ryja *** 09.06.09, 19:39 .. jak CI od PO... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ty co? kumpel z giertychjugend czy z wszypolskich? 09.06.09, 19:43 co tak tłumaczysz tego jełopa? moze jesteście ciepłymi braćmi, co? w pisie, szczególnie na wysokich stanowiskach to popularne... a i toruński guru waszej sekty rydzol też jakis taki "cieplutki" mi się wydaje... wystarczy go tylko 2 minuty posłuchać... :) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** czyje bojowki chodza po ulicach to widac *** 09.06.09, 20:28 ... po przykladzie z Kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska A pamiętacie BOmbiarza w Warszawie przed wyborami 09.06.09, 20:08 Myślałam, że to jakiś młotek, ale to możliwe, że był to PIS XD po_strach napisał: > .. jak CI od PO... Odpowiedz Link Zgłoś
rianka Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:38 Czyżby pani Anna pozazdrościła kariery Anecie Krawczyk? Jakoś nie potrafię oprzeć się wrażeniu, że to podobny typ osobowości ;p Być może liczy, że jej kariera aktorska nabierze rozpędu i już wkrótce zagra w jakimś polskim, poruszającym problemy społeczne serialu? Np. Klan albo Plebania??? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pozazdrościła Joli Rutowicz 09.06.09, 18:57 Jola dostała Ferrali do pojeżdżenia - a co dostanie pani Kotka? pewno poseł Karski kupi jej meleksa Odpowiedz Link Zgłoś
brat_biskupa Kolejna rola Cugier-Kotki... 09.06.09, 18:39 To wygląda na ciąg dalszy show wyborczego, w bardzo pisowskim stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
snakemaycry Ehh.. 09.06.09, 18:40 PiS juz nawet porządnej prowokacji nie potrafi zrobić. Sypie sie to wszystko jak domek z kart ... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel2571 Cugier-Kotka nie złożyła zawiadomienia o pobici... 09.06.09, 18:41 Już bardziej debilnej prowokacji się chyba nie da wymyślić. Źle. Może nie wymyślić, ale przeprowadzić w bardziej debilny i nieudolny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Kopali tak, żeby nie było widać sladów XD 09.06.09, 18:43 No to na 100% była inteligencja XD ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 kolejna ofiara urojeń na własny temat 09.06.09, 18:45 Tak będzie w tym głupim globalnym świecie kabotynów , którzy pchają się do polityki i do mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
klassa Jola Rutowicz,aby o niej pisano.... 09.06.09, 18:46 ...to zgubiła swojego pluszaka,Doda udawała,że nie ma majtek. Pani Cugier Kotka wymyśliła pobicie(wcześniej dwa spoty i scenkę romansu z Kurskim).Zawsze jest najważniejsze, że piszą i nie przekręcaja nazwiska. Pani CK jako aktorka,to specjalnie znana nie była. Chociaż może teraz - jest wszak rozpoznawalna. O - to ta, co ją inteligenci sympatycy PO skopali.Może w jakimś serialu znajdzie się miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: a co z PiSem? 09.06.09, 18:50 Powtórzę: PROSTE PYTANIE: a gdzie jest junkier i presentation1? Pierwsze bullteriery Pis-u? I ich nowa kumpela niejaka malgosia? Nie potrafią tego wyjaśnić, czy czekają na instrukcje "z góry"? Powiem Wam: czekają... Są bezradni i nie wiedzą co robić.. Odpowiedz Link Zgłoś
jchlebowska Re: a co z PiSem? 09.06.09, 19:10 hehe ja kiedyś Junkiera poprosiłam, żeby podał mi co zrobił PIs za swoich rządów :P Z przykrością udowodniłam mu, że nie ma racji :P > Powtórzę: > PROSTE PYTANIE: > a gdzie jest junkier i presentation1? > Pierwsze bullteriery Pis-u? > I ich nowa kumpela niejaka malgosia? > Nie potrafią tego wyjaśnić, czy czekają na instrukcje "z góry"? > Powiem Wam: czekają... Są bezradni i nie wiedzą co robić.. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: a co z PiSem? 09.06.09, 20:13 junkier pracuje do 16.00 i rzadko zostaje w pracy dluzej, bo placa mu tylko za osiem godzin plucia na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 nie zlozyla by nie byc oskarzona o skladanie 09.06.09, 18:49 falszywych zeznan a szum w mediach byl :D Odpowiedz Link Zgłoś
daniela.kula Cugier-Kotka nie złożyła zawiadomienia o pobici... 09.06.09, 18:50 na miejscu tej pani naprawde wystapilabym o ochrone na wypadek gdyby ktos ja naprawde chcial postraszyc.......... Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura kolejna mitomanka 09.06.09, 18:50 Fascynujace jest, jak wielu mitomanow i kretaczy przyciaga do siebie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec napastnicy wyglądali jak wykształceni ludzie????? 09.06.09, 18:51 pewno byli tez bliźniakami jeden był wykształceony prawie jak profesor a drugi był marksistą Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: napastnicy wyglądali jak wykształceni ludzie? 09.06.09, 18:57 klepneli ją z zadek. To sugeruje, że w pewnych dziedzinach byli lepiej wykształceni niż Ci którzy klepią w plecy... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pewno mówili do siebie wyszukanym językiem 09.06.09, 19:01 np. wielce szanowny bracie Lechu zachowujmy się jak chłopaki z AK, a drugi mówił w obcym języku - Jawohl Jarku Rommelu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: pewno mówili do siebie wyszukanym językiem 09.06.09, 19:13 Zajście uzupełniło tylko jedno, jedyne przekleństwo - " O kacza dupa", które dało podstawy do twierdzenia, że sprawa ma podtekst polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kotka chce pojeździć nowym ferrari 09.06.09, 19:20 podobnie jak Jola Rutowicz - więc wybrała sobie styl sado- maso Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kotka chce pojeździć nowym ferrari 09.06.09, 19:36 To niech się zapisze na następną edycję Big Brother'a albo do programu "Mam talent". Bo do "Tanca z gwiazdami" ze względu na słabość w kolanie to się chyba nie nadaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skoro ja bolą kolana 09.06.09, 19:39 to musiała wykonywac jakąś czynność na klęczkach - jakoś nie wydaje mi się aby to była modlitwa Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec już wiem 09.06.09, 19:43 kurski kazał jej klęczeć na grochu za przegrane wybory Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: już wiem 09.06.09, 20:03 Genialne..!!! masz rację, ale dał również możliwość rehabilitacji. I Kotuś skorzystała grając w kolejnej reklamówce pisu. I to jak zagrała... Eh... sądząc po komentarzach wielbicieli fajansowych pisuarów scenariusz "Milczenia Owiec" to pikuś przy tym arcydziele Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Wszyscy artyści to psie krwie 09.06.09, 18:52 www.youtube.com/watch?v=jFKSpVHEI3M Odpowiedz Link Zgłoś
aveon lac kazdego sympatycy PO vs PIS 09.06.09, 18:52 te wieczory w klubach i pubach, nie bedzie juz ze sie krzywo ktos patrzy, wystarczy swoja sympatie ujawnic i od razu w morde Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tylko Jacek Kurski mógł napisać ten scenariusz 09.06.09, 18:54 a jak widac ciemny lud wszystko kupi Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 co zrobić z takim durnym prezydentem-szkodnikiem? 09.06.09, 19:11 podaj lekarstwo poza odesłaniem idioty do Tworek... zawetował 90% ustaw PO i zawetuje jeszcze wiele, bo tak mu brat chory na władzę kazał.. Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:55 Z jej inteligencją i aparycją oszałamiającej kariery nie zrobi. Cóż każdy orze jak może, żeby zaistnieć w showbizu. Ale żeby wybrać show pisu, to już trzeba być mocno zdesperowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 19:16 Ten thiller wstrząsnął widzami w szczególności widzami o porcelanowych umysłach. Nie możemy w tym wypadku mówić o złym aktorstwie. Z całą pewnością ostatnie odcinki nie są już tak dobre jak pierwszy ale może scenarzyście koncept się wyczerpał? Odpowiedz Link Zgłoś
aveon a moze wpasc na czerska i do biura ogl GW 09.06.09, 18:55 i tam im wciry spuscic ,za chwile bedzie ze zadnego pobicia nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: a moze wpasc na czerska i do biura ogl GW 09.06.09, 19:02 aveon napisał: > i tam im wciry spuscic ,za chwile bedzie ze zadnego pobicia nie bylo wpadnij...ochroniarze sie nudza i dawno na nikim paralizatorów nie testowali..zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Coz , panienka ma urojenia 09.06.09, 19:06 Pewnie pije to samo co pan prezydemt Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: a moze wpasc na czerska i do biura ogl GW 09.06.09, 19:09 No na pewno bylo... :) w rozbujalej wyobrazni pani artystki... :) PS. Skoro watpisz w to, ze ona zwyczajnie klamie to znaczy ze nigdy nie widziales jak wyglada ktos "skopany przez 3 mezczyzn". Zapewniam Cie, ze cuje sie gorzej niz tylko zmeczony... Ale tak to juz jest. Widac paranoja prezesa PiS jest zakazna. Odpowiedz Link Zgłoś
aveon Re: a moze wpasc na czerska i do biura ogl GW 09.06.09, 20:36 ochroniarze a maja bron ostra bo paralizatory to troche zabawki , jesliktos wpadnie to gwarantuje ze ochroniarze spieprza pierwsi Odpowiedz Link Zgłoś
s-wave Re: a moze wpasc na czerska i do biura ogl GW 10.06.09, 13:19 no to jedziesz, cieciu. czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurzapiekany2 Re: Cugier-Kotka: Nie mówiłam, bo mnie nie pytał 09.06.09, 18:57 cuchnie pisowską prowokacją- i tyle następna Neli Rokita;) Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster O w morde !..Baba lepsza od Leppera i Kurskiego ! 09.06.09, 19:02 i jest bezkarna... Odpowiedz Link Zgłoś