obywatelkax Starsi oczekuja szacunku od mlodszych ale sami.. 12.06.09, 14:37 niewiele robia, zeby ten szacunek zdobyc. Dziadek wyzyl sie na dziweczynkach bo byly slabsze od niego. Ale niechby tylko jakis zbudowany facet na niego spojrzal krzywo, to od razu by inaczej spiewal. Sytuacja w autobusie(dzis rano), siedza dwie babcie 55-65 lat. Gdybym siedziala, ustapilabym im miejsca bo w koncu to starsze panie. No ale siedza, wchodzi dziadek ok. 75 lat o lasce. Pytanie za 100punktow: czy babcie ustapuja miejsca dziadkowi? Niedoczekanie.. glowki jedna w druga strone druga pod nogi. Informacja przy siedzeniach naklejona ze miejsca dla niepelnosprawnych, ale babolce ani mysla dupska ruszyc... I jak tu szanowac starsze osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Starsi oczekuja szacunku od mlodszych ale sam 12.06.09, 14:39 To na pewno był jakiś akowiec z wyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Starsi oczekuja szacunku od mlodszych ale sam 12.06.09, 15:03 2009 - 70 = 1939 Ten dziadek raczej nie ma wojennego doświadczenia. Nawet "utrwalaczem" nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Starsi oczekuja szacunku od mlodszych ale sam 12.06.09, 15:06 everettdasherbreed napisał: > 2009 - 70 = 1939 > > Ten dziadek raczej nie ma wojennego doświadczenia. Nawet "utrwalaczem" nie był. Widzę, że kolega nie jest na bieżąco. Teraz wiek już nie ma większego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Starsi oczekuja szacunku od mlodszych ale sam 12.06.09, 15:23 W obecnej Polsce nawet arytmetyka nie ma większego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry to jest zal ze juz nie zadupczy na malolacie 12.06.09, 14:55 psychika starosci nie jest do pozazdroszczenia wracaja wszystkie zale ze w mlodosci sie czegos nie zrobilo. itd, itp, no i o dupczeniu malolat mozna zapomniec, dla facetow to tragedia, stad te zabawy z wnuczkami, badzcie czujni rodzice malych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
superbart Re: to jest zal ze juz nie zadupczy na malolacie 12.06.09, 15:43 Wiesz z autopsji? :D Odpowiedz Link Zgłoś
fi77ga Re: to jest zal ze juz nie zadupczy na malolacie 12.06.09, 18:58 "psychika starości" Zastanawiam się, czy to własne doświadczenia, czy po prostu masz raczej błędne pojęcie o starości. Ale pokrzywiony jesteś nieźle. Lecz się już teraz bo starość nadejdzie szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Krewki 70-latek pobił parasolką dwie dziewczynki 12.06.09, 15:10 to chyba byly bardzo grzeczne dziewczynki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al To teraz dopiero będzie 12.06.09, 15:19 Znając polską prokuraturę, to zaraz go o pedofilie oskarżą i że zanim złamał to molestował. Odpowiedz Link Zgłoś
alojzybombel666 Re: To teraz dopiero będzie 12.06.09, 15:29 ja raczej bym byl sklonny przypuszczac, ze z powodu niklej szkodliwosci spolecznej lub z powodu wieku dziadka prokurator / sad odstapi od oskarzenia / wymierzenia kary. Odpowiedz Link Zgłoś
wal.do Re: To teraz dopiero będzie 12.06.09, 15:34 abdu_al napisał: > Znając polską prokuraturę, to zaraz go o pedofilie oskarżą i że zanim złamał to > molestował. A powinni od razu odstrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Krewki 70-latek pobił parasolką dwie dziewczynki 12.06.09, 15:29 > Jak wynika z relacji 13-latki i jej rodziny Rzetelny Dziennikarzu: a jak wynika z wypowiedzi drugiej strony ? Bo ja juz widzialem 13-15 latki, agresywne, bezczelne i chamskie jak, sorry za obrazek, szczury (np. w Strasbourgu). Odpowiedz Link Zgłoś
fi77ga Re: Krewki 70-latek pobił parasolką dwie dziewczy 12.06.09, 18:52 wilhelm4 napisał: > > Jak wynika z relacji 13-latki i jej rodziny > Rzetelny Dziennikarzu: a jak wynika z wypowiedzi drugiej strony ? > > Bo ja juz widzialem 13-15 latki, > agresywne, bezczelne i chamskie > jak, sorry za obrazek, szczury Ja też widziałam nawet 12 latki w akcji więc proszę się nie użalać nad tymi niewinnymi dziewczynkami. Najgorzej jak mają występy na klatkach schodowych. Najłatwiejszym obiektem do zaczepek, chamskich odzywek i zwykłych bezczelnych zachowań są właśnie osoby starsze i najlepiej samotne. Są w zasadzie absolutnie bezbronne. Spróbuj człowieku chociaż odezwać się. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
hellsea Krewki 70-latek pobił parasolką dwie dziewczynki 12.06.09, 15:32 jak napisali "dwie dziewczynki", to pomyślałem że chodzi o jakieś ośmiolatki, a tu dwie gimnazjalistki... nie wiem jak tam się sprawa odbyła, ale wcale nie jest takie pewne, czy ta jego "agresja" nie była uzasadniona... z ramki w artykule: Tekst linka aha, ciekawe gdzie on kupił ten parasol? na pewno nie w Auchan... Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Nie "krewki 70-latek", tylko zwykły bandyta 12.06.09, 16:53 Zapewne po prostu stary psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
fi77ga Re: Nie "krewki 70-latek", tylko zwykły bandyta 12.06.09, 19:05 Tak bez powodu rzucił się na dwie dziewuchy? Musiały mieć występ w duecie i nieźle się spisać, skoro puściły mu nerwy. Pewnie tylko po to siedziały "na klatce" . A jak z takimi panienkami i ich rodzicami ma walczyć o swój spokój? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Krewki 70-latek pobił parasolką dwie maloletnie ky 12.06.09, 15:35 Musialy nizle tam rozrabiac te dwie maloletnie kwy. Za darmo nie dostaly.element z barakow i blokowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
habitek Krewki 70-latek pobił parasolką dwie dziewczynki 12.06.09, 15:45 A ja sie pytam gdzie byli rodzice tego 70-latka?! Odpowiedz Link Zgłoś
minister90 Re: Krewki 70-latek pobił parasolką dwie dziewczy 12.06.09, 16:14 myślę że na cmentarzu :] Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Krewki 70-latek pobił parasolką dwie dziewczynki 12.06.09, 18:04 "Jak wynika z relacji 13-latki i jej rodziny starszy pan od kilku miesięcy bez konkretnych powodów jest bardzo agresywnie nastawiony do nich. Przeszkadza mu w ich zachowaniu wszystko." I to mi już wszystko mówi. Patologia zawsze nigdy nic, zawsze niewinni. Tylko jakiś zbir się do nich przyczepił bez powodu. A oni święci. Bydło hałasuje w dzień, po nocach, śmieci, pije, dopiszcie sobie resztę. Wysiedlić na Syberię. Odpowiedz Link Zgłoś