wysokiktos 60 lat kaczyzmu, kurtyka zwalnia kolejnego prezesa 17.06.09, 22:18 i to pierwszego mianowanego w historii tego instytutu, a wyborcza jak nigdy milczy o pisie? skonczyl sie papier? pomysly? boja sie o kandydature buzka? tak wiem, to bardzo wazne stanowisko, naprawde lol ciekawe kto tym razem bedzie pociagal za sznurki tej kukly lol najdluzej urzedujacy polski premier po 89 roku. czy cos poza tym sloganem mozna o nim powiedziec? no chyba ze ci sami ktorzy go dzisiaj wielbia, chcieli go wywiezc na wozku lol pewnie to oznaka ze juz demokracji nauczylismy sie lol wiecej o pisie!!!!! jestem uzalezniony od belkotu wyborczej!!!! bez niej pozostaja mi tylko powazne wiadomosci w powaznych mediach. nuda! lol Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos sld ma nowego szefa pisza media 17.06.09, 22:20 zostal nim znowu napieralski lol Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos bylo post pzpr jest post szef sld 17.06.09, 22:45 albo jak woli wyborcza - idzie nowe lol Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To_Nie_Lewica_Ale_Bolszewia__:o)) )))))))) 17.06.09, 22:46 europojczyk_wnuk_hitlerowca napisał: > W Polsce niestety nie ma prawdziwej lewicy > tylko zależna od kacapów antypolska bolszewia :( > wywodząca się od zbrodniczych PZPR i PPR !! :( > ..................................................................... > > NP. MILLER TO BOLSZEWICKA GNIDA > O SZWABSKICH KORZENIACH > > TO AFERYJNE, ZŁODZIESKIE GÓWNO, KTÓRE > DLA RATOWANIA TONĄCEJ BOLSZEWII > > NIELEGALNIE POBIERAŁO MILIONY DOLARÓW > Z MOSKWY > > I BABRAŁO SIĘ W FAŁSZOWANIE > USTAW MEDIALNYCH, > > SPADAJĄC Z HELIKOPTEREM PRZEŻYŁO > DZIĘKI SWOJEJ LEPKOŚCI I MIĘKKOŚCI :))))) > Nie ublizaj glupku swojemu koalicjantowi, bo znowu skonczy sie, jak z lepperem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
pierdoleagore1 Re: To_Nie_Lewica_Ale_Bolszewia__:o)) )))))))) 17.06.09, 22:51 Nie ublizaj glupku swojemu koalicjantowi, bo znowu skonczy sie, jak z lepperem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Aleś ty mądry kralik,mądry inaczej.He,He. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To_Nie_Lewica_Ale_Bolszewia__:o)) )))))))) 17.06.09, 22:58 pie...agore1 napisał: > > Nie ublizaj glupku swojemu koalicjantowi, bo znowu skonczy sie, jak z > lepperem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd > > Aleś ty mądry kralik,mądry inaczej.He,He. Jestem madry twoja glopota, SLDupcu. Przypomniej sobie koalicje parlamentarna z PiSem w okresie rzadu M.Belki. Czym sie skonczyla? - Porazka SLD. Przypomnij sobie goprace poparcie kwasniewskiego, jakie udzielil PiSowi w ostatnich wyborach parlamentarnych, czym sie skonczylo? - Bolensa porazka PiSu i SLDupstwa. Przypomniej sobie proby tworzenia koalicji parlamentarnej z PiSem przez napieralskiego w obecnej kadencji sejmu, czym to sie skonczyly? - Spadkiem notowan SLD do poziomu ponizej 5%...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak, jestem madry inaczej, zupelnie inaczej niz ty, SLD, czy PiS...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Cos w tym jest....... 17.06.09, 23:01 Przeczytalem wszystkie posty na tym forum i stwierdzam bez zdziwienia, ze wszyscy wyznawcy PiS-u bronia "jak niepodleglosci" genseka Napieralskiego. Toc to ten nowy szef ponoc znienawidzonej przez nich postkomuny SLD stal sie dla nich wrecz mezem opatrznosciowym ( a co na to prezes JK ? Nie obrazi sie za wiaropomstwo ? ). Nie dziwie sie wcale. Sojusznika i ideologicznego pobratymca nalezy chronic. Teraz to juz wspolnie bedziemy mogli budowac "front lewicy" i wspolny front roszczen w Polsce. Nalezy jeszcze do tego szemranego towarzystwa zaprosic imc Sniadka z "PiSolidarnosci" i glownego podpalacza opon w Polsce niejakiego Guzikiewicza. W jednosci sila panowie SLD-PiS. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 inaczej? 17.06.09, 23:24 to niby jak? normalnie? co można jeszcze spie...ćć? już widzę jak kralik zaczyna mi to tłumaczyć będąc miłośnikiem lewicy. swoją drogą cholera go wie czy on woli lewą czy prawą ręką Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: inaczej? 17.06.09, 23:28 carpaccio4 napisał: > to niby jak? normalnie? co można jeszcze spie...ćć? już widzę jak kralik > zaczyna mi to tłumaczyć będąc miłośnikiem lewicy. swoją drogą cholera go wie cz > y > on woli lewą czy prawą ręką Czego znowu glupolu nie rozumiesz? Tego czy bank ci wyplacil, czy nie wyplacil pieniedzy, glupi buraku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: inaczej? 17.06.09, 23:37 kralik111 napisał: > Czego znowu glupolu nie rozumiesz? . a dla czego nie pedale i Żydzie? głupol brzmi jakoś tak marnie Odpowiedz Link Zgłoś
pierdoleagore1 Re: inaczej? 17.06.09, 23:42 > a dla czego nie pedale i Żydzie? głupol brzmi jakoś tak marnie kralik, to taki zakompleksiony frustrat wyładowujący swe żale na forum.Pewnie ma 150 cm wzrostu, a w szkole nawet dziewczynki go biły.Żal chłopa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: inaczej? 17.06.09, 23:49 pie...agore1 napisał: > kralik, to taki zakompleksiony frustrat wyładowujący swe żale na forum.Pewnie m > a > 150 cm wzrostu, a w szkole nawet dziewczynki go biły.Żal chłopa.:) . i penis pewnie nie wielki... PS gdyby nie ta agora to nie było by gdzie pisać, tak sobie myślę. cokolwiek by za tym nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: inaczej? 18.06.09, 00:27 carpaccio4 napisał: gdzie pisać, . grupy dyskusyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: inaczej? 18.06.09, 00:58 carpaccio4 napisał: > carpaccio4 napisał: > > gdzie pisać, > . > grupy dyskusyjne? Twoj nowy wafel pie...agore ci juz nie wystarczy i sam ze soba zaczynasz sie zabawiac...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Patetyczna mala dziwka z ciebie carpaccio...;DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jaka znowu dziwka? 18.06.09, 01:14 carpaccio4 napisał: > chcesz ją we mnie widzieć? No jestes dziwka SLDucha, sam se go znalazles...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: inaczej? 18.06.09, 00:57 carpaccio4 napisał: > pie...agore1 napisał: > > > > kralik, to taki zakompleksiony frustrat wyładowujący swe żale na forum.Pe > wnie m > > a > > 150 cm wzrostu, a w szkole nawet dziewczynki go biły.Żal chłopa.:) > . > i penis pewnie nie wielki... > PS > gdyby nie ta agora to nie było by gdzie pisać, tak sobie myślę. cokolwiek by za > tym nie stało Widzisz, nie musze cie nazywac pedalem, sam to robisz, ty sciero nie potrafisz nie myslec o moim penisie, ty go masz caly czas w glowie, przed oczami, w ustach i odbycie, ale nie przejmuj sie, twoj PiSi kolega o ksywce pie...agore szuka partnera zyciowego, wiem, ze ty o tym tez wiesz, bo przeczytales w poprzednich postach, wiec oboje macie problem rozwiazany, chlopcy...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: inaczej? 18.06.09, 01:05 kralik111 napisał: > > i odbycie, odbycie? zatrważasz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: inaczej? 18.06.09, 01:16 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > > > > > i odbycie, > odbycie? zatrważasz mnie Wiem, nie powinienem byl tega tak obrazowo opisac, teraz wybiegniesz na ulica w szale pozadania i zgwalcisz pierwszego napotkanego chlopca. Czuje sie winny tej zbrodni...:((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: inaczej? 18.06.09, 00:54 pie...agore1 napisał: > > a dla czego nie pedale i Żydzie? głupol brzmi jakoś tak marnie > > kralik, to taki zakompleksiony frustrat wyładowujący swe żale na forum.Pewnie m > a > 150 cm wzrostu, a w szkole nawet dziewczynki go biły.Żal chłopa.:) Sprawdz glupcze w slowniku znaczenie slowo frustat, to nie ja tutaj mam powody do frustracji, nie ja zostalem dziwka PiSu,to ty imbecylu z SLD, nawet fakt, ze z imbecylem PiSim wspolny jezyk zlanalzes kategoruje cie na rowni z naca kaczynskich, wolakow, tak zwanych...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: inaczej? 18.06.09, 00:52 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > > Czego znowu glupolu nie rozumiesz? > . > a dla czego nie pedale i Żydzie? głupol brzmi jakoś tak marnie Bo pedalem sam sie nazywasz, zydow szanuje i do ciebie zadnego zyda bym nie porownal, bo ublizylbym mu okrytnie...;DDDD No to jak carpaccio z tym bankiem? Jak z tymi jahtami, tymi wszytkimi posiadlosciami w calej Polsce, jak z kontraktami NFZ...? BUA HA H A HA H A H AH H AH Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: inaczej? 18.06.09, 01:02 kralik111 napisał: > No to jak carpaccio z tym bankiem? jak na goja to jesteś jadowity Odpowiedz Link Zgłoś
pierdoleagore1 Re: inaczej? 17.06.09, 23:30 kralik nie ma w ogóle poglądów.Ale najbliżej, to mu chyba do PiSiorów.Reprezentuje ich typ dyskusji.Jest za a nawet przeciw, baran jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: inaczej? 18.06.09, 00:59 pie...agore1 napisał: > kralik nie ma w ogóle poglądów.Ale najbliżej, to mu chyba do > PiSiorów.Reprezentuje ich typ dyskusji.Jest za a nawet przeciw, baran jeden. Jestes tak samo glupi, jak twoj kolega carpaccio, ktory debilu jest jednym z najwiekszych forumowych PiSich onanistow...! BUA HA H A HA H A H AH A H AH A H AH A HA HA H AH A HA H Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 grogi? to nieporozumienie 18.06.09, 01:10 grogu to ty nie widziałeś na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: grogi? to nieporozumienie 18.06.09, 01:20 carpaccio4 napisał: > grogu to ty nie widziałeś na oczy. Nie, ale ty tez nie, tak samo jak kontra bankowego, jahtow, posiadlosci w calej Polsce i kontraktow NFZ...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a akąd ty wiesz co ja? 18.06.09, 01:23 > > grogu to ty nie widziałeś na oczy. > > Nie, ale ty tez nie, z gojami to tak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a akąd ty wiesz co ja? 18.06.09, 01:25 carpaccio4 napisał: > > > > grogu to ty nie widziałeś na oczy. > > > > Nie, ale ty tez nie, > z gojami to tak zawsze Nie wiem, jak to jest z gojami....;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: grogi kraliku 18.06.09, 01:13 carpaccio4 napisał: > masturbacja nie jest karalna Ty dzisiaj grogi glupku pisales, ze masturbujesz sie za pomoca mlodej zony i kolegi, zapomniales juz glupolu, skompromitowany pederasto...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: pederasto? 18.06.09, 01:19 carpaccio4 napisał: > ty chyba mnie nie lubisz Nie, nie lubie ciebie, dlatego, ze slinisz sie na mysl o miom penisie, dlatego, ze jestes maniakalnym klamca, dlatego, ze jestes glupi i dlatego, ze jestes podle nikim...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nikim? 18.06.09, 01:23 carpaccio4 napisał: > ranisz mnie No jestes nikim, nawet Polakiem nie mozesz byc i musisz go udawac, tak, jak udajesz banki, NFZ-y, posiadlosci i te wszystkie pierdolki...;DD Odpowiedz Link Zgłoś
pierdoleagore1 Re: nikim? 18.06.09, 01:28 kralik111 napisał: > No jestes nikim, nawet Polakiem nie mozesz byc i musisz go udawac, tak, jak udajesz banki, NFZ-y, posiadlosci i te wszystkie pierdolki...;DD kralik, ciebie to chyba matka kiedyś na ziemię spuściła i masz poważnie problemy psychiczne, ale śmieszny jesteś, taki podwórkowy głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos czytaj ze zrozumieniem 17.06.09, 23:26 pis & sld mowi intelygent nie majacy pojecia w jaki to sposob udalo sie po obalic prezydenckie weta, reformowac telewizje itd, pokladajacy swoja nadzieje w nowa twarz platformy hibner lol podchodzacy do polityki emocjonalnie: milosc, wiara, nadzieja, zawiezenia, powiezenia itd lol nie rozumie nawet tego co mu mowi po, ze pisuary to skrajna PRAWICA a nie lewica a nawet centrum lol bez odzewu, nie na tym forum lol Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czytaj ze zrozumieniem 18.06.09, 01:11 wysokiktos napisał: > pis & sld mowi intelygent nie majacy pojecia w jaki to sposob udalo sie po > obalic prezydenckie weta, reformowac telewizje itd, pokladajacy swoja nadzieje > w > nowa twarz platformy hibner lol podchodzacy do polityki emocjonalnie: milosc, > wiara, nadzieja, zawiezenia, powiezenia itd lol nie rozumie nawet tego co mu > mowi po, ze pisuary to skrajna PRAWICA a nie lewica a nawet centrum lol > bez odzewu, nie na tym forum lol CZlowieku zacznij pisac w jakims jezyku, moze to byc wolski, polski czy wietnamski, ale pisz w jezyku ludzkim, bez lolow i logicznie! Nikt nie twierdzi, ze SLD dzieki Olejniczakowi, ktory zostal skopany w dupe PO nie osiagnello kilku sukcesow, problem w tym, ze napieralski jest zwolennikiem polityki proPiSiej, co juz wielokrotnie udowodnil, wiec nie potrzebnie z siebie glupola robisz, nie potrzebnie sie pocisz, slinisz i sapiesz, bo tak, jak skrajna prawica, tak lewica maja dokladnie te same poglady gospodarcze i metody wladzy, jezeli nie wierzysz, to zapytaj sie taty, jezeli tato jest na tyle dorosly, to ci smyku opowie, jak bylo za komuny, jak wygladaly tamte standarty wladzy i jak wygladaja one teraz w wykonaniu PiS i SLD...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
pierdoleagore1 Re: czytaj ze zrozumieniem 18.06.09, 01:15 kralik,jak już zwaliłeś gruchę ,to idź spać.Ciebie każdy tu podnieca ,zboku jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czytaj ze zrozumieniem 18.06.09, 01:17 pie...agore1 napisał: > kralik,jak już zwaliłeś gruchę ,to idź spać.Ciebie każdy tu podnieca ,zboku jed > en. Czy ty i twoj PiSi wafel carpaccio nie potraficie o niczym innym myslec, mowic i pisac, jak tylko o waleniu gruchy, penisie i seksie mesko-meskim? Obrzydliwi jestescie, wy dwa male pedalki. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 poważnie walisz gruche? 18.06.09, 01:19 kralik111 napisał: > pie...agore1 napisał: > > > kralik,jak już zwaliłeś gruchę ,to idź spać.Ciebie każdy tu podnieca ,zbo > ku jed > > en. i pewnie jeszcze cię podniecają moje teksty...... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: poważnie walisz gruche? 18.06.09, 01:22 carpaccio4 napisał: > kralik111 napisał: > > > pie...agore1 napisał: > > > > > kralik,jak już zwaliłeś gruchę ,to idź spać.Ciebie każdy tu podniec > a ,zbo > > ku jed > > > en. > i pewnie jeszcze cię podniecają moje teksty...... Mysle, ze powinienes o takie rzeczy swojego SLDowskiego wafla pie...agory pytac na privie...;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pierdoleagore1 Re: czytaj ze zrozumieniem 18.06.09, 01:22 >Obrzydliwi jestescie, wy dwa male pedalki. Z reguły zakompleksiony pedał we wszystkich widzi pedałów, tak jak ty.Kup sobie wibrator, a nie podniecaj się tak na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kralikowi szkoda pieniędzy 18.06.09, 01:28 carpaccio4 napisał: > nie kupi sobie wibratora Ty sprzedales butelki i sobie kupiles, (wibrator) podziel sie wiec niz z nowym SLDowskim kolega...;DDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czytaj ze zrozumieniem 18.06.09, 01:27 pie...agore1 napisał: > >Obrzydliwi jestescie, wy dwa male pedalki. > > Z reguły zakompleksiony pedał we wszystkich widzi pedałów, tak jak ty.Kup sobie > wibrator, a nie podniecaj się tak na forum. Wiesz, pedalki to chlopcy zabawiajacy sie razem, wzajemnie, tak jak ty i capraccio, wiec nie odposc sobie wsioku glupie teksty, bo ludzie to czytaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Zostawiam was samych chlopcy 18.06.09, 01:36 Paprajcie sie sami, ja ide spac...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pierdoleagore1 Re: Zostawiam was samych chlopcy 18.06.09, 01:38 Dzięki,niezły ubaw nam tu zaserwowałeś.Ale zaczynam mieć wyrzuty sumienia, bo to nie ładnie śmiać się z chorych psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rada.miejska.lsd Napieralski dopiął swego - jest szefem klubu Le... 18.06.09, 06:56 Zdecydowanie wolę Napieralskiego bo Olejniczak prowadził do zagłady SLD prowadząc Sojusz do wchłonięcia przez PO.Pewnie sporo mu naobiecywali albo po prostu Kwas mu kazał i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
esbecka_qurrrrrva_z_tvn To_Nie_Lewica_Ale_Bolszewia__:))) ))))))) 18.06.09, 11:02 W Polsce niestety nie ma prawdziwej lewicy tylko zależna od kacapów antypolska bolszewia :( wywodząca się od zbrodniczych PZPR i PPR !! :( ..................................................................... NP. MILLER TO BOLSZEWICKA GNIDA O SZWABSKICH KORZENIACH TO AFERYJNE, ZŁODZIESKIE GÓWNO, KTÓRE DLA RATOWANIA TONĄCEJ BOLSZEWII NIELEGALNIE POBIERAŁO MILIONY DOLARÓW Z MOSKWY I BABRAŁO SIĘ W FAŁSZOWANIE USTAW MEDIALNYCH, SPADAJĄC Z HELIKOPTEREM PRZEŻYŁO DZIĘKI SWOJEJ LEPKOŚCI I MIĘKKOŚCI :))))) Odpowiedz Link Zgłoś