vomitorium1 23.06.09, 19:03 to jest przedsmak (co nas czeka) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwispokolana No to cieplutko ma reżym w Teheranie. Jeśli Polska 23.06.09, 19:11 wyda z siebie ryk to wolnoć na stałe zagości w Iranie. Brawo! Zawsze wierzyłem w siłę demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer trzeba solidarnie wystąpić przeciw reżimowi 23.06.09, 19:35 Najlepiej cała Unia, a na pewno trzeba okazać solidarność z Wielką Brytanią, absurdalnie oskarżaną przez psychopatów z Iranu..Jak wiele krajów będzie naciskać na Iran, wymięknie im rura Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Tak. Trzeba solidarnie, together, bo 23.06.09, 19:38 w jedności siła. Jeśli dyplomacja zawiedzie, to koniecznością będzie wysłanie wojsk wyzwoleńczych. Nasz GROM jeszcze raz udowodni swoją wartość w zaprowadzeniu demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Tak. Trzeba solidarnie, together, bo 23.06.09, 19:40 Chłopaki muszą przecież potrenować! Lepper ostatnio nie robi blokad, które można by rozbić, więc trzeba wysyłać "GROM" za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Oczywiście. Chłopakom pociski zardzewieją i ręce 23.06.09, 19:42 opadną bez roboty. Lepper to małe piwko przy bandytach z Teheranu. Odpowiedz Link Zgłoś
esbecka_qurrrva_z_tvn Żeby_Radek_Był_Tak_Odważny_do_Ros ji_:))))))))))))) 23.06.09, 20:47 Radek Apelbaumek - dyzma karierowicz robiący wszystko na pokaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mason10 Re: Żeby_Radek_Był_Tak_Odważny_do_Ros ji_:))))))) 23.06.09, 20:49 JAKTO JEST RADEK TWOI PANOWIE Z USRAELA CODZIENNIE ZABIJAJA DZIESIATKI NIEWINNYCH LUDZI A TY MILCZYSZ Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: trzeba solidarnie wystąpić przeciw reżimowi 23.06.09, 20:07 Widzisz twoja chora psychike komunistyczna?.Naciskajmy na inne narody, beda nasze.Wasze juz nic nie bedzie.UE tym bardziej.Straca wszystko.PO przeciez sfalszowalo wybory za kase.Nie tylko Palikot.Wiec trzeba wystapic przeciw rezimowi PO.Mam racje a zdanie komucha mnie nie interesi. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Kiedy tchórz Sikorski wezwie ambasadora Rosji? 23.06.09, 19:13 Ekonomia, historia, Problemy Polaków w Rosji. Ucz się Sikorski od Putina, jak należy bronić interesów swoich obywateli. Twoja żona moze byc jeszcze lepszą nauczycielką... Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Kiedy tchórz Sikorski wezwie ambasadora Rosji? 23.06.09, 19:25 Wezwał! I co z tego? Z mułzumanem mmożna nawiązać tylko kontak wizualny ( podobnie jak z płazem lub gadem), o intelektualnym nie ma mowy. Byłem w tym roku w Maroko i wiem, co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadekksiadz Re: Kiedy tchórz Sikorski wezwie ambasadora Rosji 23.06.09, 19:32 Gdzie byles, nigdzie nie byles. Jak nie wyjechales nigdy za granice to sie nie wypowiadaj na zadne tematy. Ja bylem za granica wielokrotnie i z niejednym muzulmanem wypilem browara. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Kiedy tchórz Sikorski wezwie ambasadora Rosji 23.06.09, 21:01 dziadekksiadz napisał: > Gdzie byles, nigdzie nie byles. Jak nie wyjechales nigdy za > granice to sie nie wypowiadaj na zadne tematy. Ja bylem za granica > wielokrotnie i z niejednym muzulmanem wypilem browara. I pewnie nie jedno golonko przy tym z żydami zjadałeś? Byłeś na zapewne na krwistych befsztykach z hinduistami, zjadłeś niejedną kasankę ze Świadkami Jehowy? Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus To rasizm. Ja byłem w Izraelu i nigdy bym 23.06.09, 19:34 sobie nie pozwolił na rasistowski komentarz na temat innych nacji. To kwestia zasad. Odpowiedz Link Zgłoś
andykon Re: Kiedy tchórz Sikorski wezwie ambasadora Rosji 23.06.09, 22:45 oserwatoreromano.- ja rowniez zwiedzilem maroko , z plecakiem podrozowalem po ich przepieknym kraju . wspaniali ludzie !! chociaz biedni, maja swoj dekalog , skromni, uprzejmi, znakomicie sie u nich czulem . jest to narod wyzyskiwany nadal przez bylych kolonizatorow i monarchie . porozumiewalem sie z nimi po francusku , to ich drugi jezyk, czasem po angielsku , miales pecha ze nie nawiazales z nimi kontaktu ,- ucz sie jezykow a dla rozladowania agresji polecam codziennie sto przysiadow potem zimny prysznic, jak sie dotlenisz zauwazysz ze niczym sie od nich nie roznisz - zewnetrznie , no moze kultura troche . pozdrawiam z nadzieja na ucywilizowanie sie Odpowiedz Link Zgłoś
andykon Re: Kiedy tchórz Sikorski wezwie ambasadora Rosji 23.06.09, 22:49 oserwatoreromano.- ja rowniez zwiedzilem maroko , z plecakiem podrozowalem po ich przepieknym kraju . wspaniali ludzie !! chociaz biedni, maja swoj dekalog , skromni, uprzejmi, znakomicie sie u nich czulem . jest to narod wyzyskiwany nadal przez bylych kolonizatorow i monarchie . porozumiewalem sie z nimi po francusku , to ich drugi jezyk, czasem po angielsku , miales pecha ze nie nawiazales z nimi kontaktu ,- ucz sie jezykow a dla rozladowania agresji polecam codziennie sto przysiadow potem zimny prysznic, jak sie dotlenisz zauwazysz ze niczym sie od nich nie roznisz - zewnetrznie , no moze kultura troche . pozdrawiam z nadzieja na ucywilizowanie sie Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder unia pałuje Irlandię 23.06.09, 19:37 unia pałuje Irlandię... za wasze podatki UE robi wielką nagonke na demokracje w Irlandii, by od nowa glosowac nad czyms co definitywnie, demokratycznie było juz dawno temu odrzucone. Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Dajemy szansę Irandczykom zrozumienia swoich 23.06.09, 19:40 błędów. W obszarze wolności nie ma miejsca na pałkarstwo. Na to stać tylko reżymy. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: unia pałuje Irlandię 23.06.09, 21:12 miliarder napisał: > unia pałuje Irlandię... > za wasze podatki UE robi wielką nagonke na demokracje w Irlandii, by od nowa > glosowac nad czyms co definitywnie, demokratycznie > było juz dawno temu odrzucone. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Polski MSZ - refleks szachisty. 23.06.09, 19:50 Szkoda ze polski MSZ (sir Sikorsky) nie wezwal do siebie ambasadora Izraela i nie pogrozil mu za niewspolmierne uzycie sily przeciwko Palestynczykom. Mogl tez zaprosic na ostra pogawedke ambasadora Gruzji za brutalne palowanie demonstrantow i opozycjonistow. Nie wspomne juz o zamieszkach w Grecji czy Londynie bo wiem ze w ministerstwie jeszcze o nich nie slyszeli. " Jak orkiestra zagra - tak pajace tancza". Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Polski MSZ - refleks szachisty. 23.06.09, 23:04 metenburg napisała: > Szkoda ze polski MSZ (sir Sikorsky) nie wezwal do siebie ambasadora > Izraela i nie pogrozil mu za niewspolmierne uzycie sily przeciwko > Palestynczykom. Znajem, znajem. U nas njegrów bijut. Ale a propos - apazicija w Iranie niechoroszaja a w Gruzji choroszaja? Gruzińska policja z tarczami niechoroszaja a Basidż strzelający w szyje studentom choroszyj? Wot, konia z rzędem temu, kto pojmie kacap-ljogikę. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Pan kazal sluga musi 23.06.09, 19:53 I znowu przed orkiestre...i jaki mamy interes pogarszac stosunki z Iranem? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Re: Pan kazal sluga musi 23.06.09, 20:02 My nie mamy zadnego. Ale my nie jestesmy przeciez niepodlegli... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Pan kazal sluga musi 23.06.09, 21:08 "Podoba" mi się to. Jak chwalić się bohaterstwem dawno nieżyjących ludzi. Jak opowiadać o "za wolność waszą i naszą" to pełno takich by się pod cudzą chwałę podpiąć. No a jak ryzykować za to własne biznesy, choćby tak cieniutki jak z Iranem to już "nie warto wychodzić przed orkiestrę", "my nie mamy żadnego" interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Czyli? 23.06.09, 19:57 Tusk bedzie za opozycja czy z legalnymi wladzami?.Bo wydaje mi sie ze opozycja w Polsce , powinna zarzucic te same przekrety wladzy.Za kase PO wygralo wybory.Finansowala cala spolka biznesowa z Palikotem.Czyli?.Trzeba rewolucji.W Polsce kupowano glosy za kase. Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Polski MSZ 23.06.09, 20:00 PS. Niech tez wezwie ambasadora Kanady zeby w koncu wyjasnil okolicznosci smierci Polaka - Dziekanskiego, usmazonego policyjnym paralizatorem. Canadian Royal Quilted Police za duzo mataczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 20:00 Sikorski bedzie sie mu tlumaczyc z agresji na Afganistan i Irak? Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero a co, wybieramy sie z pokojowa misja? 23.06.09, 20:02 jeszcze tam nas nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
absbls Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 20:26 metenburg, Du bist ein Vollidiot! Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Re: Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 22:45 absbls. Achtung shweine ! Wrong language !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mason10 Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 20:34 szanowni iranczycy prosze nie sluchac tego jankeskozydowwskiego kundla nie wypowiada sie on za narod polski tylko za swoich panow zza oceanu,przepraszamy was rownoczesnie iranczycy ze napadlismy waszych sasiadow irak i afganistan z rozkazu naszego pana zza ozeanu. a radka apelblauma olejcie cieplym moczem Odpowiedz Link Zgłoś
mason10 Re: Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 20:36 sz niech minister msz iranu wezwie dosiebie ambasadora polandii w ramach protestu za najechanie dwoch swoich sasiadow na rozkaz usraela Odpowiedz Link Zgłoś
mason10 Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 20:40 iranczycy wezwac do siebie ambasadora polandii bo jej herosi u waszych sasiadow zabili w nangan krhel kilkanascie dzieci i sa jeszcze wychwalaniw tym barbarzynskim kraiku przez swoich ministrow Odpowiedz Link Zgłoś
mason10 Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 20:43 RZADAM WEZWANIA PRZED PANA OBLICZE AMBASADORA AMERYKANSKIEGO NIECH SIE WYTLUMACZY Z MILIONA OFIAR REZYMU W IRAKU I AFGANIE BOMBARDOWANIA POCISKAMI FOSFOROWYMI FALUDZY I INNYCH ZBRODNI PRZECIW LUDZKOSCI PANIE RADOSLAWIE APELBLAUM Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 21:02 A czy to jutrzejsze spotkanie dżentelmenów, to aby nie strata czasu? Nie lepiej z miejsca, łubudu patriotą po irańskiej ambasadzie? Akurat na 10-tą rocznicę chińskiej ambasady w Belgradzie, "inteligentną" pigułą z nieba poczęstowanej (tylko kilku dziennikarzy uciszyła na zawsze, bo mówili światu prawdę). Na YU poligonie odpowiednie procedury i sprzęt po to przecież były ćwiczone... Wiem, wiem, no słyszę przecież: "Dowcipnisie kanał Wołga-Don budowali!"... "Jebi ga!", wzruszyłby ramionami Jugosłowianin (nieprzetłumaczalne na polski). Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 21:02 normalnie zas sami fachowcy sie wypowiadaja! skad wy jestescie? dajcie namiary to moze was zatrudnie:) (szpece od wszystkiego na forum) normalnie kon by sie usmial:) Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman nie wyżywaj się, człowiek nie zrozumiał 23.06.09, 22:29 albo nie dosłyszał wytycznych partyjnych przełożonych, a w ogóle co to za różnica Iran czy Irlandia - w końcu Irlandię też naciskamy aby się zachowała tak jak to oczekuje Europa, a Moskwę traktujemy bardzo delikatnie, w nagrodę za nowe spojrzenie na historię II wojny światowej zaprosimy Putina na Westerplatte uwaga już jutro - 24 czerwca - kolejna rocznica zwycięstwa pod Cedynią /972 - Mieszko I zwyciężył wojska margrabiego Hodona w bitwie pod Cedynią/ - czy pamiętamy Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 21:15 "Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu" Ja proponuje aby ten pozal sie boze msz wezwal do siebie przedstawiciela wladz... Polski za okupacje Iraku i Afganistanu. ____________________________ Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Mousawi - zamieszany w zabicie marines w Bejrucie 23.06.09, 21:25 Amerykanie ujawniają że ten hołubiony Mousawi gdy był min. spraw zagr. Iranu w 1983 r był umoczony w zabicie bodaj 250 marines podczas ataku terrorystycznego w Bejrucie: blogs.cqpolitics.com/spytalk/2009/06/mousavi-celebrated-in-iranian.html Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: Mousawi - zamieszany w zabicie marines w Bejr 23.06.09, 21:30 juesej napisała: > Amerykanie ujawniają że ten hołubiony Mousawi gdy był min. spraw zagr. Iranu w > 1983 r był umoczony w zabicie bodaj 250 marines podczas ataku terrorystycznego > w > Bejrucie: > > blogs.cqpolitics.com/spytalk/2009/06/mousavi-celebrated-in-iranian.html Jakoś mnie to nie zdziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Mousawi - zamieszany w zabicie marines w Bejr 23.06.09, 23:19 www.tagesanzeiger.ch/ausland/amerika/Kriegstreiber-Bush-und-Blair-auf-der-Anklagebank/story/31018427 Kriegstreiber Bush und Blair auf der Anklagebank Tłumaczenie: Podżegacz do wojen Bush i Blair na ławkę oskarżonych. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Mousawi - zamieszany w zabicie marines w Bejr 23.06.09, 23:24 njet-da ale skoro zabija Amerykanów i zamordysta, to choroszyj! Czego się wobec tego tak histerycznie boicie? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 A moze ambasadora Fiedieracji wezwac 23.06.09, 21:35 i wyrazic chocby najdelikatiej i najlekliwiej lekkie zaniepokojenie kampania szkalowania Polski i falszowania jej przedwojennej historii przez jedna ze stron Paktu Ribbentrop-Molotov? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Mousawi - zamieszany w zabicie marines w Bejr 23.06.09, 23:22 juesej napisała: > Amerykanie ujawniają że ten hołubiony Mousawi gdy był min. spraw zagr. Iranu w> 1983 r był umoczony w zabicie bodaj 250 marines podczas ataku terrorystycznego> w> Bejrucie: ********** Tu donoszą sami Irańczycy, i co piszą o Mussawim? iran-nachrichten.de/index.php?option=com_content&task=view&id=2790&Itemid=28 Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 No a Czechy to już wogóle... 23.06.09, 21:33 Najłatwiej cudzym ...... po pokrzywach. Autoryzujmy raczej, wszyscy, jak jeden mąż, Topolanka, aby wezwał na dywanik wszystkich dwudziestu siedmiu (ambasadorów). I może im pomachać tym, czym machał panenkom Berluskoniego... Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Brawa dla MSZ 23.06.09, 21:38 Polacy mają szczególne prawo mówić w obronie narodu terroryzowanego przez twardogłową klikę na sowieckim postronku. Brawa dla MSZ Polski. Choć szkoda, że pozostajemy tak bezczynnii wobec powtarzanych agresywnych prowokacji kacapa. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman już jutro - 24 czerwca rocznica bitwy pod Cedynią 23.06.09, 22:32 czy ktoś pamięta o wielkim triumfie polskiego oręża w starciu z niemieckim najeźdźcą Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Brawa dla MSZ 23.06.09, 23:05 metenburg napisała: > Masz na mysli Izrael czy Gruzje ??? Wot, kacapczik nie panjał. Probójsja dalsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 21:57 PODGRZYBKI CHCA GO OSKUBAC Z DROBNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
optyk26 [...] 23.06.09, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 22:32 optyk26 napisał: > Szanowni Irańczycy proszę nie słuchać tego żydowskiego kundla nie > wypowiada się on za naród polski tylko jako parch w imieniu parcha z > izraela. Przyjacielu, jak tak dalej pójdzie to skończysz w kryminale z oskarżenia publicznego. Czego serdecznie ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
metenburg Re: Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 22:58 Poczytaj sobie Kodeks Karny a sam zrozumiesz ile paragrafow mozna Ci dopasowac, przypomnij tez sobie regulamin tego forum moze niebawem byc potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 23:02 metenburg napisała: > Poczytaj sobie Kodeks Karny a sam zrozumiesz ile paragrafow mozna > Ci dopasowac, przypomnij tez sobie regulamin tego forum moze > niebawem byc potrzebny. Chcesz świadczyć w obronie tego kryminalisty antysemity w sądzie? Czy chcesz mnie oskarżyć, faszystobolszewickie łajno? Próbuj, czekam. Kacapcziki wiem, że wysyłacie dziesiątki mejli do administratora forum i łasicie się o bana dla mnie, bo nie jesteście w stanie merytorycznie dyskutować. Nawet dziś się pojawił niezwykle subtelny nick 'komarowow'. Miło mi, że jestem dla was zadrą, sprzedajne kacapsko bolszewickofaszystowskie odchody. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Dlaczego administrator tego forum 23.06.09, 23:06 Nie usuwa rasistowskich postów nawołujących do nienawiści rasowej i szkalujących urzędy konstytucyjne RP? Odpowiedz Link Zgłoś
maquis.drake Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 22:22 Mam mieszane odczucia... ale poczekam na rozwój wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 22:55 maquis.drake napisał: > Mam mieszane odczucia... ale poczekam na rozwój wypadków. ********** Rozwój wypadków: * już wczoraj donoszono ze demonstracje składają się z tylko kilkaset osób (o 200 była mowa) * teraz przychodzi do głośnego głosu syn Resy Pahlavi który z za oceanu pomachuje szabelka i grozi światu zagładą nuklearna (wczoraj podawałam link do artykułu) * wybraniec Busha syn Resy Pahlavi miał obiąą władzę w Iranie jak przywiezieni z USA w teczkach: Hamid Karzai w Afganistanie, Ahmed Chalabi w Irak, jak Micheil Saakaschwili w Gruzji, jak Juszczenko na Ukrainie. * teraz zaczęła się dopiero zjadliwa szczekaczka na prawo i lewo, gdyż widzą że na oczekiwane i wymarzone przez nich wyniki muszą długo, długo czekać. * Salą w oku jest to że Iran zacieśnia kontakty z szanghajską organizacją, która coraz bardziej zaczyna być prężna i staje się obronnym blokiem przeciw chciwości z za oceanu i unii europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 23.06.09, 23:29 To stek jakiś pobożnych życzeń Komsomosloj Zwjezdy Informacje wraz z odnośnikami znajdziesz, njet-da, sjuda: forum.gazeta.pl/forum/w,902,97024349,97024349,Sytuacja_w_Iranie_podsumowanie_ost_wiadomosci.html Nie wiem co pisze lewacki bloger w Szwajcarii, ale na twitter piszą setki Irańczyków w ciągu godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
maquis.drake Re: Polski MSZ wezwał ambasadora Iranu 24.06.09, 00:31 Daj spokój - dla niego czarne jest białe, a białe jest czarne, jak mawia wielki myśliciel ;) Smutne, że niektórzy zgłupieli do tego stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Wstyd mi za ten rząd! 23.06.09, 22:31 Na szczęście niedługo wybory, i po popłynie, jak woda w klozecie. Odpowiedz Link Zgłoś