corrina_f1 01.11.13, 12:57 Czy to w ogóle jest gdzieś do dostania ? Reklamy wiszą od dobrych 2 miesięcy, a jeszcze w żadnym sklepie/markecie/delikatesach stołecznych do tej pory nie trafiłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: Milka z Oreo 01.11.13, 13:32 Wczoraj kupowałam w Intermarche, widziałam też w Polomarkecie, Tesco.. Osobiście wolę milkę z Daim Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Milka z Oreo 01.11.13, 13:58 w zeszłym tygodniu w realu widziałam. ale z daim lepsiejsza Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Milka z Oreo 01.11.13, 14:20 wczoraj kupowałam w Żabce, w tygodniu widziałam w Almie i Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
lia Re: Milka z Oreo 01.11.13, 14:30 Wczoraj widziałam w Realu. Ale z Daim rzeczywiście lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Milka z Oreo 01.11.13, 19:59 W żabce jest,ale z daim jest naj,naj,naj Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Milka z Oreo 01.11.13, 20:13 z daim nie jadłam, jeśli zaś chodzi o Milkę z oreo to zdecydowanie wolę osobvno Milkę osobno oreo Odpowiedz Link Zgłoś
damakama Re: Milka z Oreo 02.11.13, 15:28 Kupowałam w Kauflandzie. Dobra jest Poszukam tej z daim. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Milka z Oreo 02.11.13, 18:42 A ja dalej mam pecha, albo po złych sklepach sprawdzam Dziś byłam w Carrefourze w Reducie i nawet Daim nie było. Daim widziałam w kilku, natomiast tej z Oreo nigdzie. Niestety mieszkam chyba za centralnie, bo koło mnie nie ma Kauflandów, Żabek itp. Mam Biedronkę ale w niej też nie ma. Na szczęście ta czekolada to nie kwestia życia i śmierci, pewnie prędzej czy później trafię Odpowiedz Link Zgłoś
j_aga Re: Milka z Oreo 02.11.13, 18:51 Jakbyś podjechała kawałeczek do Leclerka tego na Jutrzenki, to byś kupiła. Dziś widziałam i te z oreo i tez daim Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Milka z Oreo 02.11.13, 22:22 Bylam w tym leclercu w poprzedni weekend-nie bylo ani daim ani oreo. A moze to stoi jakoś osobno wyeksponowane? Bo ja tylko zawsze w czekoladach patrze. Odpowiedz Link Zgłoś
j_aga Re: Milka z Oreo 03.11.13, 08:47 Może tydzień temu nie było? Leżą normalnie z innymi milkami na półkach z czekoladą Po tym wątku nabrałam ochoty i kupiłam tą z daim, ale z oreo były na 100% też. Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: Milka z Oreo 02.11.13, 20:36 ja kupowała na bazarze na stoisku z niemieckimi towarami w smaku niezła. ale daim jest i tak nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
blodyna Re: Milka z Oreo 03.11.13, 17:07 A ja specjalnie kupiłam dzisiaj milke daim żeby zobaczyć co to za cudo ( że tak chwalicie) i powiem Wam że nic specjalnego wcześniej jadałam milke z oreo i jak dla mnie jest o wiele lepsza od daim Odpowiedz Link Zgłoś