homer_jay 06.07.09, 16:38 A kto za to wszystko placi, randki Bambamy w Nowym Jorku, wycieczki z rodzina po swiecie, tesciowa mieszka w bialym domu itd itp. Prawdziwy komunista, wyglasza rownosc a sam zyje jak krol na koszt innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambl Dwie córki w Rosji, trzecia w drodze? 06.07.09, 16:44 Czy te lewackie stadło nie wie że Sasza to ros. zdrobniałe imię męskie? Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte prawak się popisał 06.07.09, 17:10 jak to prawak, kulą w płot imię jest i męskie i żeńskie Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: prawak się popisał 06.07.09, 17:20 ponte_aronte napisał: > jak to prawak, kulą w płot > imię jest i męskie i żeńskie ********************************** Zdrobnienie Aleksandra i Aleksandry. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: prawak się popisał 06.07.09, 20:02 ponte_aronte napisał: > jak to prawak, kulą w płot > imię jest i męskie i żeńskie<Lewakowatylemingpryszczaty Odpowiedz Link Zgłoś
0kostek U nas Polsce nikt nie haruje a ogródkach. 06.07.09, 21:26 Wzruszył mnie o los biednych rosjanek które przymuszone biedą harują w ogródkach podczas gdy żony dygnitarzy trwonią miliony. Wybrażam jakie to musi być straszne. Popłakałem się serdecznie. Dzięki autorowi tekstu , Panu "riczowi" utwierdziłem się m w przekonaniu jak strasznym krajem musi być Rosja. Całe szczęście u nas w Polsce nie ma ogródków i nikt nie musi w nich harować. I pomyśleć , że wszystko to przez tego drania Putina. Nienawidzę go z całej siły. Odpowiedz Link Zgłoś
tuco-benedicto-pacifico Re: Dwie córki w Rosji, trzecia w drodze? 06.07.09, 18:12 ambl, chamie bez szkoły, imię sasza jest unisex Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Dwie córki w Rosji, trzecia w drodze? 06.07.09, 20:05 a ty tuscobenedicoplepleple?lepiej być bez szkoły niż PO marketing,zarządzanie i coś tam,zaPOmniałam Odpowiedz Link Zgłoś
tymus_ool Hahahah! Ogródek zjednoczył ruskie baby i miszel:) 06.07.09, 17:44 Ale pierdoły heheh dawno takich bzdur nie czytałem.. "Ogromne wrażenie zrobiło to, że żona prezydenta założyła ogród przy Białym Domu. To zbliżyło ją do milionów Rosjanek" hahah ale ubaw :) Kto w to wierzy, że ruscy lubią żonę prezydenta USA, w dodatku czarną i to dlatego, że ta założyła ogródek, w którym tyrają ogrodnicy? I ile z tych ruskich biednych kobiet wie, że ona założyła ten ogródek? AHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla A u was Murzynów biją ! 06.07.09, 17:44 Heh, tak mu nie powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
cc.c Dwie córki w Rosji, trzecia w drodze? 06.07.09, 18:25 Dwie córki w Rosji, trzecia w drodze? Jeżeli faktycznie tak jest , to dziwne ,że Amerykanie jeszcze tego nie odkryli.W końcu od czego mają CIA czy FBI? Odpowiedz Link Zgłoś
0kostek Wzruszyła mnie troska "ricza" 06.07.09, 21:21 o los biednych rosjanek które przymuszone biedą harują w ogródkach podczas gdy żony dygnitarzy trwonią miliony. Wybrażam jakie to musi być straszne. Popłakałem się serdecznie panie ricz. Dzięki Panu utwierdziłem się m w przekonaniu jak strasznym krajem musi być Rosja. Całe szczęście u nas w Polsce nie ma ogródków i nikt nie musi w nich harować. A wszystko to przez tego drania Putina. To oczywiste, nienawidzę go z całej siły. Odpowiedz Link Zgłoś