michalmos 13.07.09, 18:05 Zawalił ten, kto nie dopilnował dziewcząt. Najprawdopodobniej rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cillian1 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 19:24 a nie ratownik? I organizator plaży? chociaż nie napisali dzika, ale mogła być, dziką plażą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_vicious_one Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun.. 13.07.09, 19:25 Nie można obarczać rodziców winą za to, że nie mieli cały czas na oku nastoletnich dzieci. Nie przesadzajmy, 12 i 15 lat to już duże dziewczyny, wypadki niestety się zdarzają... Odpowiedz Link Zgłoś
basiak63 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 20:07 Oczywiście,że można. Ich obowiązkiem jest pilnować dzieci, po to są rodzicami,żeby zapewnić swemu dziecku bezpieczeństwo. I nie opowiadaj,że 12-latka to super odpowiedzialna osoba. Jak dziecko jest w wodzie to obowiązkiem rodzica jest stanie chociażby na brzegu i obserwowanie , co się dzieje. Morze to nie wanna wody. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 21:08 Jako rodzić bym stał i stałem . Ale i te i ta dziewczyna była w takim wieku by nie wychodzić zbyt daleko w morze. Przecież widzi jak wysoko jej woda sięga Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 20:15 Brawo za odwagę. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
p4nther Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun... 13.07.09, 21:01 Prawda leży pośrodku. 12-15 latki faktycznie, są bardziej odpowiedzialne, no ale bez przesady. Jeśli zaś chodzi o ratowników z Dziwnówka, to zbyt dobrze się o nich wypowiedzieć nie mogę. Bo nie poświęcają zbyt dużej uwagi kąpiącym się. Dwa razy się praktycznie topiłem i cudem udało mi się samemu dopłynąć do brzegu. Oni bardziej zwracają uwagę na to, czy ktoś wypłynie na materacu metr za boję, niż kiedy ktoś tonie (w tym roku mielizna była wyjątkowo długa, aż za czerwoną boję). Akurat wczoraj stamtąd wróciłem... być może je obie nawet widziałem...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jano53 Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun... 13.07.09, 22:48 W tym ciemnogrodzie nie jest ważne że młodzież w wieku szkolnym nie umie pływać bo nikt ich tego nie uczy,ważna jest tylko bardzo dobra ocena z nikomu nie przydatnej religii. Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 23:49 jeny, jakie bzdury piszesz. co ma piernik do wiatraka. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 14.07.09, 00:30 Człowieku, twoja nienawiść cię zniszczy! Wszędzie musisz jątrzyć, do każdego wydarzenia dodawać takie pseudofilozofie? Wszędzie- niestety- na świecie toną ludzie: nastolatki, dzieci, nawet świetnie pływający dorośli i nikt chyba nie dorabia takiej ideologii jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 14.07.09, 01:00 Tia... rodzice zamiast pilnowac dzieci pewnie byli w kościele, a ratownicy odmawiali różaniec. Lecz się... Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun... 14.07.09, 00:54 Cudem bylby fakt, ze "opiekunowie" dziewczynek byli trzezwi. Odpowiedz Link Zgłoś
pograzonywbolu Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 15.07.09, 17:05 Jak można pisać takie głupoty, nic nie wiedząc..po co snuć na forum takie domysły,tylko po to by wzbudzić sensację..to byli opiekunowie, nie rodzice i opiekunowie nie byli pijani..zastanówcie się co piszecie każdy jest teraz pogrążony w bólu.. Wszyscy mądrzy dopóki ich to samo nie spotka..! Odpowiedz Link Zgłoś
castorian Utopiła się?? 14.08.09, 09:27 utopić to można telefon komórkowy. Ludzie nie topia się raczej, ale toną no cóż język polski trudna język:/ Odpowiedz Link Zgłoś