Dodaj do ulubionych

Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun...

13.07.09, 18:05
Zawalił ten, kto nie dopilnował dziewcząt. Najprawdopodobniej
rodzice.
Obserwuj wątek
    • cillian1 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 19:24
      a nie ratownik? I organizator plaży? chociaż nie napisali dzika, ale mogła być,
      dziką plażą :)))
    • the_vicious_one Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun.. 13.07.09, 19:25
      Nie można obarczać rodziców winą za to, że nie mieli cały czas na oku
      nastoletnich dzieci. Nie przesadzajmy, 12 i 15 lat to już duże dziewczyny,
      wypadki niestety się zdarzają...
      • basiak63 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 20:07
        Oczywiście,że można. Ich obowiązkiem jest pilnować dzieci, po to są
        rodzicami,żeby zapewnić swemu dziecku bezpieczeństwo. I nie
        opowiadaj,że 12-latka to super odpowiedzialna osoba. Jak dziecko
        jest w wodzie to obowiązkiem rodzica jest stanie chociażby na brzegu
        i obserwowanie , co się dzieje. Morze to nie wanna wody.
        • angrusz1 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 21:08
          Jako rodzić bym stał i stałem .
          Ale i te i ta dziewczyna była w takim wieku by nie wychodzić zbyt
          daleko w morze.
          Przecież widzi jak wysoko jej woda sięga
      • gdabski Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 20:15
        Brawo za odwagę.

/Gdabski
    • p4nther Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun... 13.07.09, 21:01
      Prawda leży pośrodku. 12-15 latki faktycznie, są bardziej odpowiedzialne, no
      ale bez przesady. Jeśli zaś chodzi o ratowników z Dziwnówka, to zbyt dobrze
      się o nich wypowiedzieć nie mogę. Bo nie poświęcają zbyt dużej uwagi kąpiącym
      się. Dwa razy się praktycznie topiłem i cudem udało mi się samemu dopłynąć do
      brzegu. Oni bardziej zwracają uwagę na to, czy ktoś wypłynie na materacu metr
      za boję, niż kiedy ktoś tonie (w tym roku mielizna była wyjątkowo długa, aż za
      czerwoną boję).

Akurat wczoraj stamtąd wróciłem... być może je obie nawet widziałem...:/
    • jano53 Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun... 13.07.09, 22:48
      W tym ciemnogrodzie nie jest ważne że młodzież w wieku szkolnym nie umie
      pływać bo nikt ich tego nie uczy,ważna jest tylko bardzo dobra ocena z nikomu
      nie przydatnej religii.
      • mm969696 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 13.07.09, 23:49
        jeny, jakie bzdury piszesz. co ma piernik do wiatraka.
      • alinaw1 Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 14.07.09, 00:30
        Człowieku, twoja nienawiść cię zniszczy! Wszędzie musisz jątrzyć, do
        każdego wydarzenia dodawać takie pseudofilozofie?
        Wszędzie- niestety- na świecie toną ludzie: nastolatki, dzieci,
        nawet świetnie pływający dorośli i nikt chyba nie dorabia takiej
        ideologii jak ty!
      • sun_of_the_beach Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 14.07.09, 01:00
        Tia... rodzice zamiast pilnowac dzieci pewnie byli w kościele, a ratownicy odmawiali różaniec. Lecz się...
    • alex-alexander Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dwun... 14.07.09, 00:54
      Cudem bylby fakt, ze "opiekunowie" dziewczynek byli trzezwi.
      • pograzonywbolu Re: Wypadek na plaży w Dziwinówku. Utopiła się dw 15.07.09, 17:05
        Jak można pisać takie głupoty, nic nie wiedząc..po co snuć na forum takie
        domysły,tylko po to by wzbudzić sensację..to byli opiekunowie, nie rodzice i
        opiekunowie nie byli pijani..zastanówcie się co piszecie każdy jest teraz
        pogrążony w bólu..

Wszyscy mądrzy dopóki ich to samo nie spotka..!
    • castorian Utopiła się?? 14.08.09, 09:27
      utopić to można telefon komórkowy. Ludzie nie topia się raczej, ale toną no cóż język polski trudna język:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka