gambiting Kretyńskie rozumowanie 17.07.09, 11:31 Czyli katolików obraża występ 15 sierpnia,ale 14 czy 16 już nie? Przecież to jest gorzej niż śmieszne. Bije od tego sztucznością i zakłamaniem. Z tego wynika że nie obraża ich sama treść występu madonny,lecz wybrany dzień. Śmieszno i straszno. Odpowiedz Link Zgłoś
lubgost Re: Kretyńskie rozumowanie 17.07.09, 12:59 to co napisałeś, to rzeczywiście jest kretyńskie rozumowanie. interpretujesz to w jakis mało logiczny i niezbyt sensowny sposób. chodzi o organizację koncertu 15 sierpnia, który jest świętem narodowym i kościelnym. nie widzę tu sztuczności i zakłamania ale pragmatyzm i praworządne wymagania odnośnie poszanowania uczuć religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gambiting Re: Kretyńskie rozumowanie 17.07.09, 14:21 lubgost napisał: > to co napisałeś, to rzeczywiście jest kretyńskie rozumowanie. > interpretujesz to w jakis mało logiczny i niezbyt sensowny sposób. > > chodzi o organizację koncertu 15 sierpnia, który jest świętem narodowym i > kościelnym. nie widzę tu sztuczności i zakłamania ale pragmatyzm i praworządne > wymagania odnośnie poszanowania uczuć religijnych. Nie no,bo trzeba się zdecydować - czy obraża nas to że babka się zachowuje jak dziwka na scenie,czy to że robi to w nieodpowiednim dniu. Bo jak tylko to że dzień nieodpowiedni, a w każdy inny jest już ok,to coś tu jest nie tak,nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
misza2 Szatański rechot 17.07.09, 11:42 Uraziłem dzisiaj uczucia wszystkich katolików, bo opowiedziałem dowcip o księdzu hazardziście i rozwiązłej zakonnicy. Następnie obraziłem harcerzy, babcie, Żydów, murzynów, policjantów, Niemców i Ruskich oraz Jasiów i Rydza. Siebie w sumie też obraziłem, bo byłem kiedyś harcerzem i mam babcię. Dowcipy otrzymałem e-mailem. Szanowna redakcjo. Czy to możliwe, że Belzebub szpera po waszych serwerach i wysyła mi te kawały ? On na pewno wie, że lubię drwić i zaczepiać innych. Wykorzystuje bezwzględnie moją słabość. O jak mi wstyd! Proszę założyć filtr na diabelski spam z kawałami! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmanna "To bezmyślne". Kochanowski o koncercie Madonny... 17.07.09, 12:04 nikt nie pomyślał, że może piosenkarka jest w trakcie trasy koncertowej i przed koncertem w Warszawie ma jakiś koncert, i po nim też (13.08 - Praga, 18.08 - Monachium)? i musi mieć czas żeby się przemieścić z całym sprzętem i ekipą? może po prostu taka data wypadła z niezależnych przyczyn? może nie ustawiła CAŁEJ TRASY specjalnie tak żeby w Polsce występ wypadł 15 sierpnia? jak zwykle polaczki muszą się zachowywać jakby wokół nich się świat kręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
uncle_fuck "To bezmyślne". Kochanowski o koncercie Madonny.. 17.07.09, 12:05 Madonna Louise Veronica Ciccone - bo tak brzmi jej pełne imię, jest tylko 8 (słownie: OSIEM) lat młodsza od dogmatu o Wniebowstąpieniu Najświętszej Maryi Panny. Kiedyś 15 sierpnia był po prostu rocznica wygranej bitwy z bolszewikami. Nikt nie dorabiał do tego filozofii. Szkoda, że tak nie zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_wrocek Re: "To bezmyślne". Kochanowski o koncercie Madon 17.07.09, 12:53 Proponuję, aby kościół katolicki z okazji świeta w dniu 15 sierpnia nie prowadził działalności komercyjnej, czyli nie zbierał na tacę podczas mszy. A swoją drogą, oni naprawdę powinni założyć jakąś agencję reklamową, bo takiego PR to by chyba żadna rozsądna firma za darmo nie zrobiła... Madonna musi zacierać ręce z radości - normlanie kosztowałoby ją kupę kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
1andy_b Freudowski błąd? Rzecznik Prawie Obywatelski? 17.07.09, 12:25 Dla mnie kontrowersyjne jest organizowanie spędu fanatyków, kim by nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 "To bezmyślne". Kochanowski o koncercie Madonny.. 17.07.09, 13:30 Jak ktoś jest gerontofilem to niech ogląda tą trupięgę... Nie mja sprawa.. Odpowiedz Link Zgłoś