dexterek011 21.07.09, 10:37 Szkoda jej. Mam nadzieję że wyzdrowieje. Teraz już nawet opalanie się jest niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katiabb Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 11:01 To po co opalała się w nieskoszonej trawie? Odpowiedz Link Zgłoś
dexterek011 Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 11:11 A ty po co sączysz jad na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 11:12 bo jest debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 11:21 krwe napisał: > bo jest debilem. dlaczego od razu debilem? a nie jest debilka laska ktora wchodzi do trawy sobie pospac? przeciez sa sianokosy i wiadomo ze sie kosi trawy, a co ten rolnik jak ma do skoszenia z hektar pola to bedziebiegal po trawie i szukal czy przypadkiem nie lezy ktos w trawie schowany? trzeba troche myslec samemu a nie tylko wymagac od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 11:24 Serio są sianokosy?? Ja myślałem, że dzisiaj mąkę, chleb czy inne produkuje się chemicznie w fabrykach, a tu patrz! suuuper! wciąż mamy prawdziwych wieśniaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akuszer Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 11:35 Tyle, że ww produkty nie mają bezpośredniego przełożenia (nawet pośredniego) na sianokosy..... Wykazują za to związek ze żniwami, które jeszcze się nie zaczęły (poza jęczmieniem). Sam jesteś po trosze ofiarą mechanizmów kulturowych, które opisujesz. Ale plus, że przynajmniej widzisz konsumpcyjną przeginkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
reality_show Oj Jonek, Jonek 21.07.09, 12:49 Nie wiesz na jakim świecie żyjesz. Ostatnio rolnicy nie koszą łąk, bo dostają odszkodowanie z UE w ramach ochrony wylęgu ptaków. Samo życie, trawa sama rośnie i pieniążki same wpadają do kieszeni. A ten nieudacznik nie dość, że nie kocha przyrody to jeszcze krzywdę robi ludziom opalającym się na łonie natury. Odpowiedz Link Zgłoś
moniowiec Re: Oj Jonek, Jonek 21.07.09, 13:41 może nie koszą tak często jak kiedyś, ale w gminie z której pochodzę jest tak, że po 2 sianokosach rocznie kase się dostaje, więc twierdzę że to ogólny przepis. może w potrze lęgowej nie wolno... Odpowiedz Link Zgłoś
jezdziec_apokalipsy Re: Oj Jonek, Jonek 21.07.09, 14:09 To zależy jakie gatunki stwierdzono na danym terenie. Wiele ptaków potrzebuje niskiej trawy i to właśnie, między innymi, za jej wykaszanie w odpowiednim czasie rolnicy dostają pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
delphine85 Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w tra... 21.07.09, 11:01 no super, tylko zarówno Złotniki jak i Poddębice są w województwie ŁÓDZKIM a nie wielkopolskim... :> Odpowiedz Link Zgłoś
katiabb Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 11:44 Jad sączy ten, kto nazwał mnie debilem. Ja również współczuję tej kobiecie, ale jest to dla mnie trochę niezrozumiałe dlaczego opalała się w wyrośniętej trawie, w której jej zupełnie nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
dexterek011 Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 12:06 Z tym opalaniem się to nie wiem na pewno, Ale jest to dla mnie logiczne. Bo nie widzę innego powodu zaśnięcia na łące. A o alkoholu też nie piszą. Może tak. Opalała się w wysokiej trawie, zęby jej podglądacze nie widzieli?? Odpowiedz Link Zgłoś
dexterek011 Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 12:08 > A o alkoholu też nie piszą. O przepraszam, zmienili notatkę i piszą że wszyscy byli trzeźwi Odpowiedz Link Zgłoś
reality_show Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 12:52 No właśnie pomyśl choć trochę. Dlaczego opalała się w trawie, że nie było jej widać? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Sen na świeżym powietrzu często łapie 21.07.09, 11:54 BARDZO ZMĘCZONYCH... Wśród nich coraz więcej kobiet, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bel Re: Sen na świeżym powietrzu często łapie 21.07.09, 12:10 gdybyś przeczytał ten artykuł to byś się dowiedział, że była trzeźwa i ona i sprawca ciekawe skąd wnisoek , że ona się opalała a nie przychodzi wam do głowy, że była po prostu zmęczona, położyła się na chwile by odpocząc i zasnęła... współczuję bardzo i życzę powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
reality_show Oj Iza, Iza 21.07.09, 13:00 Ty taka sama, niedzisiejsza. Ostatnio nie kosi się łąk w ramach ochrony wylęgu ptaków. Rolnicy dostają za to odszkodowanie z UE. Więc co takiego robiła tam na łonie przyrody kobieta i w dodatku sama. Grzybów na pewno nie zbierała i kwiatków na pewno też. Najprawdopodobniej opalała się nago na łonie natury i trochę przysnęła. Nie mogła przypuszczać, że trafi się nieudacznik niszczący przyrodę i tak nieczuły na jej wdzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
jezdziec_apokalipsy Re: Oj Iza, Iza 21.07.09, 14:26 Tak dla ścisłości... jest środek lipca i większość gatunków już jest dawno po lęgach. Młode potrafią już latać i nie straszna im kosiarka. No chyba, że drugi czy trzeci lęg ale to tylko niektóre gatunki. W dodatku, jak pisałem wcześniej, wiele ptaków potrzebuje właśnie niskiej, skoszonej trawy, z której sobie mogą wybierać bezkręgowce lub założyć gniazdo. Jak na przykład skowronek. Ale on już dawno zrobił swoje. A w razie czego powtórzy leg w odpowiednio niskiej trawie. Co do tej kobiety, to jej sprawa gdzie się kładzie i zasypia. Facet akurat kosił trawę, nieszczęśliwy zbieg okoliczność. Stało się nikt do nikogo nie powinien mieć pretensji. Kości się zrosną i w porządku, nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Nalezy zbadac, dlaczego byli trzezwi? 21.07.09, 13:51 "Zarówno sprawca i poszkodowana byli trzeźwi. Policjanci ustalają okoliczności zdarzenia." Odpowiedz Link Zgłoś
core2duo.inside Re: Nalezy zbadac, dlaczego byli trzezwi? 21.07.09, 14:09 Oni byli trzeźwi, ale za to ciągnik był "na gazie". Odpowiedz Link Zgłoś
panpapaj Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 21.07.09, 20:59 Na pewno wrażenia z tej łąki, kobiecina zapamięta do końca życia. Jeszcze nigdy przecież nikt Jej tak brutalnie nie podjechał na łonie natury. Odpowiedz Link Zgłoś
scag Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w tra... 21.07.09, 21:12 Tak to jest jak sie wlazi nieproszony na czyjas wlasnosc. Nastepnym razem nie baba zostanie na SWOIM balkonie to nic jej nie przejedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rebus1 Re: Kosząc łąkę najechał ciągnikiem na śpiącą w t 22.07.09, 12:57 zgadzam się z tą opinią w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś