funny5 30.07.09, 14:12 Czy piss-prezydent potrafi korzystac z komputera?Watpie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulk22 [...] 30.07.09, 14:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Kaczor powinien więc ustąpić z urzędu. 30.07.09, 15:09 Czyż nie kojarzy mu się prezydentura z nazwiskiem znienawidzonego Wałęsy? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Nie Wezme Nigdy Piora Do Reki Bo Palikot Tez Pisze 30.07.09, 15:32 moze przestanie pisac cokolwiek bo palikot tez pisze cos czasem i mu sie bedzie kojarzyc. bedziemy mieli pierwszego prezydenta na swiecie ktory nie pisze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lecoqsportif Re: Nie Wezme Nigdy Piora Do Reki Bo Palikot Tez 30.07.09, 15:49 A ja nigdy nie pojadę do Lublina, bo Palikot stamtąd jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Nie Wezme Nigdy Piora Do Reki Bo Palikot Tez 30.07.09, 17:22 lecoqsportif napisał: > A ja nigdy nie pojadę do Lublina, bo Palikot stamtąd jest ;) eee no kupe mozna pojechac i pod biurem Palikota a pozniej zadzwonic itd. A blogi to i tak tylko dla wyksztalciuchow, klepie bez sensu w klawiature, nikt i tak nie czyta a pozniej pisze w CV ze umie obslugiwac. Przeydent ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczor powinien więc ustąpić z urzędu. 30.07.09, 17:01 laksmana napisał: > Czyż nie kojarzy mu się prezydentura z nazwiskiem znienawidzonego Wałęsy? Napewno, ale serce mu osladza prezydentura aleksandra kwasniewskiego, ktory, jak sam kaczynski przyznaje, jest jego najbardziej zaufanym doradnca i przyjacielem...;DD Odpowiedz Link Zgłoś
8run0n [...] 30.07.09, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlappande Kojarzy mi się...to jest wlasnie kacze 30.07.09, 14:29 zawsze wszystko: tramwaje, zupka na sniadanie, spacer z malzonka, i piosenka w radiu kojarzy mu sie albo z tvn24 albo z jakas osoba, a jak mu sie nie kojarzy to mu zaraz ktos doniesie, ze Stokrotka to ta a tamten to - caly swiat szeptow i mruczand Nie mogl sobie odpuscic, musial sobie ulzyc, niech caly swiat wie, jaki jest wobec postaci pana prezydenta upierdliwy Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Kojarzy mi się...to jest wlasnie kacze 30.07.09, 14:39 rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk A prezydęt raz źle o internecie, raz dobrze 30.07.09, 14:54 dziś obraża, jutro się kaja, co chila go musi prostować jakiś rzecznik. Czy prezydęt ma w ogóle jakiś kręgosłup? Odpowiedz Link Zgłoś
basia12.1 Re: Kojarzy mi się...to jest wlasnie kacze 30.07.09, 16:43 Jakież to załamujące jeszcze 510 dni do końca kadencji ! Jak tu żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Kojarzy mi się...to jest wlasnie kacze 30.07.09, 17:24 Damy rade, już więcej za nami niż przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Kojarzy mi się...to jest wlasnie kacze 30.07.09, 17:19 zlappande napisał: > zawsze wszystko: tramwaje, zupka na sniadanie, spacer z malzonka, i piosenka w > radiu kojarzy mu sie albo z tvn24 albo z jakas osoba, a jak mu sie nie kojarzy > to mu zaraz ktos doniesie, ze Stokrotka to ta a tamten to - caly swiat > szeptow i mruczand > Nie mogl sobie odpuscic, musial sobie ulzyc, niech caly swiat wie, jaki jest > wobec postaci pana prezydenta upierdliwy Nie przesadzajcie że PiSdętowi blog się z czymkolwiek kojarzy. Słowo i czynność "kojarzenie" przekracza jego możliwości intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm [...] 30.07.09, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi się... 30.07.09, 14:31 Pisanie bloga wymaga pewnej systematyczności i zorganizowania. Za najgorszą niekompetencję nie sposób wylecieć z Kancelarii Prezydenta, ale za wspomnienie braku tych cech u prezydenta lot jest szybki. Czy wspomniałem, że trzeba umieć pisać? No, trzeba. Nie doczekamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
net_friend Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi się... 30.07.09, 14:32 Szanowny prezydent bez kiwania palcem od dawna posiada ogromny dorobek w Internecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi s 30.07.09, 14:34 net_friend napisał: > Szanowny prezydent bez kiwania palcem od dawna posiada ogromny > dorobek w Internecie:) hyhhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb po wolsku malo kto by zrozumial 30.07.09, 14:37 z wyjatkiem oczywistej oczywistosci w osobie kierownika i jego brygady pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
denkous Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi się... 30.07.09, 14:38 Trochę prezydent spalił sprawę, to tak jak postawić bloga i powiedzieć że nie będzie się go pisać... Dużo informacji na temat strony Prezydenta RP politykawsieci.pl/?p=284 od strony funkcjonalności, kosztów itd... Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 Pani kanclerz Merkel 30.07.09, 14:38 jest dużo niższa niż Pan Prezydent Kaczyński, a podejrzewam ,że chyba garbata a i urodą nie grzeszy.Nie robi również głupich uśmiechów bez potrzeby. Ciekaw jestem czy jest choć jedna gazeta na świecie, która pozwoliłaby sobie na umieszczanie takich komentarzy? Tylko w "europejskiej " i "demokratycznej " Polsce jest to możliwe. Zaraz byłby koci miauk na temat "wolności" prasy...Gdzie indziej gazeta poszłaby z torbami, a tzw. redaktor odpowiedzialny ( w tym konkretnym wypadku nieodpowiedzialny) poszedłby za kraty, jak to bywało i w Polsce ale przed II wojną.. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Pani kanclerz Merkel 30.07.09, 14:51 Bzdura. Angela Merkel przy naszym Kałczyńskiem to nie tylko jest wyjątkowo urodziwa ale do tego MA JAJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulk22 Re: Pani kanclerz Merkel 30.07.09, 14:53 www.meaus.com/118-merkel-kaczynski-2007.JPEG Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Pani kanclerz Merkel 30.07.09, 14:54 Śmieszny jesteś. Kiedy Niemcami rządził Schröder cała niemiecka prasa jechała po nim, że wywalił żonę po wielu latach małżeństwa dla młodej d..y, że farbuje sobie włosy i robi przewały z kasą państwową. Co jakiś czas w prasie niemieckiej ukazują się porównania Merkel do Hitlera w spódnicy za to, że chce ukrócić turecką imigrację i robi kipisz w ichnich gettach dla biedoty w poszukiwaniu nielegalnych imigrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Kłamiesz!!! 30.07.09, 14:58 Prezydent jest jak Jezus! Obrażany za życia po śmierci będzie królem na ziemi i w niebie!!! A imię jego czterdzieści i cztery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Pani kanclerz Merkel 30.07.09, 14:58 Coś nowego wypłynęło na forum prosto z pisuaru i oczywiście, głupio i bez zrozumienia tematu, dla przeciwwagi uderzyło, no w kogo ? No w niemiecką kanclerz, oczywiście ! Tylko, jak zwykle w pisurze kulą w płot. Nic to. Ważne, że się znowu Niemcom dostało, bo to jak wiadomo istota polskiego (pisuarskiego) bytu na tym łez padole. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Pani kanclerz nie jest ulomnym wypierdkiem, 30.07.09, 15:01 wiec czepiac sie po prostu nie ma czego. teraz rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Dlaczego ktos mialby pluc na Pania Kanclerz? 30.07.09, 15:17 Naucz sie jezykow, porownaj przemowienia Pani Kanclerz z sapaniem tych mlaskajacych "mezow stanu", porownaj debaty w Bundestagu z cyrkiem w Sejmie, i rece ci opadna i zrozumiesz, dlaczego na jednych sie pluje a na innych nie. Choc i w Niemczech wolno pluc, tylko dlaczego ktos mialby? maj47 napisał: > jest dużo niższa niż Pan Prezydent Kaczyński, a podejrzewam ,że > chyba garbata a i urodą nie grzeszy.Nie robi również głupich > uśmiechów bez potrzeby. Ciekaw jestem czy jest choć jedna gazeta na > świecie, która pozwoliłaby sobie na umieszczanie takich komentarzy? > Tylko w "europejskiej " i "demokratycznej " Polsce jest to możliwe. > Zaraz byłby koci miauk na temat "wolności" prasy...Gdzie indziej > gazeta poszłaby z torbami, a tzw. redaktor odpowiedzialny ( w tym > konkretnym wypadku nieodpowiedzialny) poszedłby za kraty, jak to > bywało i w Polsce ale przed II wojną.. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 I bardzo dobrze 30.07.09, 14:40 Pisanie bloga wymaga sporo wolnego czasu. Jeśli taki Czarnecki czy Palikot mają go w nadmiarze to sobie piszą. Najczęściej bzdury. Widać prezydent nie chce zajmować się bzdurami. Odpowiedz Link Zgłoś
vapor1 jeśli uwazasz ze pan Palikot... 30.07.09, 14:57 NAJCZESCIEJ pisze bzdury, to widac od razu ze nie czytasz Jego bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: I bardzo dobrze 30.07.09, 14:57 sharn1 napisał: > Widać prezydent nie chce zajmować się bzdurami. Ja podejrzewam, że pisprezydent nie tylko nie chce, ale i nie potrafi zajmować się czymkolwiek sensownym... Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Fakt - ma zapchany kalendarz buahahahaha :D 30.07.09, 15:19 Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi s 30.07.09, 14:43 Ja myślałem, że prezydent nie chce być już więcej kojarzony z nazwiskiem swojego brata :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sonyw27 Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi się... 30.07.09, 14:44 Wspolczuje prezydentowi ,ze zmuszany jest do nadludzkiego wysilku, zeby zdobyc sie na taki sztuczny usmiech Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi s 30.07.09, 14:59 sonyw27 napisał: > Wspolczuje prezydentowi ,ze zmuszany jest do nadludzkiego wysilku, > zeby zdobyc sie na taki sztuczny usmiech W dodatku bez demonstrowania czarnych resztek uzębienia... Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi s 30.07.09, 16:25 To nie jest sztuczny uśmiech. On tak naprawdę wygląda gdy się cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Zeby pisac bloga,trzeba miec o czym... 30.07.09, 14:50 A o czym moze pisac najbardziej paranoiczny prezydent na swiecie? pRAWIE ANALFABETA?cZLOWIEK,KTORY NIE ZNA NAWET JEZYKA OJCZYSTEGO I NIE POTRAFI A VISTA POWIEDZIEC KILKU SENSOWNYCH ZDAN,BEZ MLASKANIA I ZALOSNYCH PRZERW NA ZASTANOWIENIE?cZLOWIEK,KTORY NIE ZNA ZADNEGO JEZYKA OBCEGO?cZLOWIEK,KTORY PRACE DOKTORSKA OPARL BYL NA lENINIE I JEGO IDEACH,A NAZYWANY JEST PRZEZ SWOICH ZWOLENNIKOW"PROFESOREM". Sorry,wlaczyl mi sie Caps Lock...Czlowiek,ktoremu wszystko kojarzy sie z wrogami,tak jak mnie z pewna czescia ciala mojej kobiety...Zniknij maro z mojego swiata,bo juz wolalbym Leppera jako prezydenta.Przynajmniej dobrze wyglada i nie usmiecha sie sztucznie,jak marionetka... Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Musimy wytrzymac jeszcze tylko 400 dni kaczora 30.07.09, 14:53 prezydenta swojej mamusi i swojego schizofrenicznego brata.No i oficera KGB - pana Rydzyka z Torunia/bezplatne lacza dla Radia Maryja w Rosji-ciekawe za co?/ Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Głupotą własna nie musisz się chwalić 30.07.09, 15:40 Czy pomodliłeś się djuż dzis do Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
szpa123 Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi się... 30.07.09, 14:52 Mnie w ogóle dziwi, że ta strona powstała i wydano na nią tyle pieniędzy akurat teraz. Czemu nie zrobiono jej rok temu, tylko niecały rok do końca urzędowania aktualnego prezydenta. Później zmiana nazwiska prezydenta i zdjęcia na stronie głównej będzie kosztowała kolejne 100 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi s 30.07.09, 16:09 Być może nie doczytałam, ale skąd wiesz, że na stronę wydano dużo kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi s 30.07.09, 16:19 Aaa, już widzę. 300 tys. to IMO dużo. A wiem, jakie są ceny tego typu serwisów. Odpowiedz Link Zgłoś
parambol podaję p. Kaczyńskiemu L. 30.07.09, 14:53 długą listę rzeczy, których powinien unikać z tego samego powodu: - koty (włącznie z tym należącym do brata - wiadomo dlaczego - palenie czegokolwiek - wódka - z wielu powodów - kreskówki z kaczorem donaldem - żubry - pchły a także obiadki domowe. A na poważnie: jak sobie pomyślę, ile ważnych decyzji podejmuje ten człowiek tylko dlatego, że się na kogoś/coś obraził, to robi mi się niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Niepisanie bloga to jego najważniejsza decyzja 30.07.09, 14:55 Powiedzmy sobie szczerze - prezydent jeszcze nic nie zrobił. No dobra... dał medal Jaruzelskiemu i ustanowił jedno warszawskie święto. W jego dorobku stwierdzenie, że nie będzie pisał bloga to nie tylko sukces ale i powód do odpoczynku w Juracie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi się... 30.07.09, 14:53 Bloga trzeba umiec pisać. Jak się nie ma własnej osobowości, tylko podpiera się bratem, to każde zdanie zaczynałoby się "bo Jarek...". Zresztą, jeszcze rok i trochę i pan Kaczyński przestanie kompromitować urząd, który sprawuje, więc nie warto zaczynać. Odpowiedz Link Zgłoś
hazudo Mnie jednoznacznie kojarzą się kartofle... 30.07.09, 14:54 ...ale mimo to je jem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Panie Lechu!Dlaczego prawie wszyscy cie nienawidza 30.07.09, 14:58 Ja wiem dlaczego...Bo twoja glupota jest krystalicznie transparentna.Po prostu rzuca sie w oczy po paru sekundach.Jak ty w ogole zalosny czlowieku znalezles sie byles w polityce.Przeciez ty nic nie umiesz i wszystko potrafisz spieprzyc.Wystarczy,ze sie za to bierzesz i juz,juz klapa. Spieprzaj dziadu.Wraz ze swoim maluszkiem o urodzie Baby Jagi... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Panie Lechu!Dlaczego prawie wszyscy cie niena 30.07.09, 15:04 samozwaniec1 napisał: > Ja wiem dlaczego...Bo twoja glupota jest krystalicznie > transparentna.Po prostu rzuca sie w oczy po paru sekundach.Jak ty w > ogole zalosny czlowieku znalezles sie byles w polityce. Brat mu kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd al'Salaam Alaaykum Lewuchy! 30.07.09, 14:57 Dalej plujecie na swojego przywodce? Moze Kaczor powinien wyjsc przed szereg i postepowo zaczac mico-blogowac na Twitterze? Minior by mial zly dzien bo kaczor byl by bardziej do przodu niz Lewuch! Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar A jak się rzuci i będzie ssał?? Kto mnie uratuje?? 30.07.09, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Dla Lewucha bida nie jest przeszkoda... 30.07.09, 15:09 Dla Lewucha bida nie jest przeszkoda byle by napluc na innych lewuchow. A to ze kasy ni ma to standard. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Dla Lewucha bida nie jest przeszkoda... 30.07.09, 15:11 OJEJ!!! a nie... jest kasa... o co chodzi bo już myślałem, że mnie okradli? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ludzie, miejcie litość! 30.07.09, 15:06 Taż on niczemu nie winien! Brat mu kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Ludzie, miejcie litość! 31.07.09, 14:45 Jeszce rok i bedzie mial duzo czasu nasz emerytowany i do tego b.prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi się... 30.07.09, 15:08 Rarytasem będą komentarze, a nie sam blog pRezydenta. Zresztą i tak za pół roku problem sam się rozwiąże. Kaczyński ma takie same szanse na reelekcję, ajak na zwycięstwo w konklawe. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 prezydent PIS-u nie zna j.polskiego,tylko WOLSKI.. 30.07.09, 15:13 Polacy nie znają tego "dialektu", tylko "rodzina "...! Odpowiedz Link Zgłoś
gundyslaw Re: Prezydent: Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi s 30.07.09, 23:13 myslisz kretynie że takich jak ty jest wiecej? żebyś sę nie zdziwił Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Zna ktoś tekst samodzielnie napisany przez prezia? 30.07.09, 15:30 Blog to specyficzna forma literacka, na mlaski i cmoki nie ma w niej miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Nie będę pisać bloga. Kojarzy mi się z kartoflem; 30.07.09, 15:30 uwaga.files.wordpress.com/2006/07/kaczynski.jpg Paranoja!Ten głupol kojarzy:kartofel-gorzałka;jarek-premier:gertych-koalicjant;lepper-koalicjant lepszy;Polska-nic nie kuma. Odpowiedz Link Zgłoś