friedmar Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 13:34 super, że policja co raz częściej jest skuteczna. brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs Re: Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 09.08.09, 13:36 the_vicious_one napisała: > No i przez takich oszołomów obawiam się brać autostopowiczów... Dlatego warto brać tylko pojedyncze osoby, ale masz rację, jak się ma ładny samochód za ileś tam kasy, czy ileś tam kasy na koncie, to jest się na celowniku szumowin. Szkoda, że w ludzi coraz trudniej wierzyć, coraz trudniej ufać.... styl amerykański coraz bliżej, mamona, mamona, mamona :( Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 09.08.09, 14:08 baraqs napisał: > the_vicious_one napisała: > > > No i przez takich oszołomów obawiam się brać autostopowiczów... > > Dlatego warto brać tylko pojedyncze osoby, i jeden wyciągnie nożyk i cię zmusi do posłuszeństwa,nawet jeżeli będzie to kobieta to może stać na wabia,zatrzymasz się a tu ci wpada do auta kafar ze spluwą czy innym narzędziem pracy.Znane są przypadki kiedy kobiety wyciągają z torebki gaz łzawiący czy usypiający. Nie zatrzymuję się i nie biorę nikogo,chyba że starszą osobę po uprzednim upewnieniu się że wkoło spokojnie.W nocy już nie. ale masz rację, jak się ma ładny > samochód za ileś tam kasy, czy ileś tam kasy na koncie, to jest się na celownik > u > szumowin. > Szkoda, że w ludzi coraz trudniej wierzyć, coraz trudniej ufać.... styl > amerykański coraz bliżej, mamona, mamona, mamona :( Odpowiedz Link Zgłoś
czujny_obywatel dodam 09.08.09, 16:20 dodam,że praktycznie na stopa to można zabrać tylko jedną osobę starszą i to w dzień. Zabieranie bandytów było powyżej omawiane, podobnie jak zabieranie kobiet. Słyszałem, że nie powinno się tez zabierać małolatów, zarówno dziewczynek jak i chłopców bo później można być oskarżonym o molestowanie czy jakaś inną pedofilię. Ja tam nigdy nikogo nie zabieram i mam spokój, po co się narazać, po co ryzykować. Autostop to nie jest zachowanie z naszych obecnych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Re: dodam 09.08.09, 19:44 zabrałem MM z dzieckiem - nie chcieli wysiaść, żadając bym ich wiózł kolejne 70 km do innego miasta - koleś był super agresywny. CUD że nic się nie stało. Zatrzymałem się 2 razy dla autostopowiczki - jedna po 500 metrach poprosiła bym się zatrzymał bo oto się rozdzielili z przyjacielem by łatwiej złapać frajera, druga zapytała czy zabierzemy jej chłopaka, który stoi po drugiej stronie ulicy. od tego czasu nie zabieram. czujny_obywatel napisała: > dodam,że praktycznie na stopa to można zabrać tylko jedną osobę starszą i to > w dzień. Zabieranie bandytów było powyżej omawiane, podobnie jak zabieranie ko > biet. Słyszałem, że nie powinno się tez zabierać małolatów, zarówno dziewczynek > jak i chłopców bo później można być oskarżonym o molestowanie czy jakaś inną p > edofilię. > > Ja tam nigdy nikogo nie zabieram i mam spokój, po co się narazać, po co ryzykow > ać. Autostop to nie jest zachowanie z naszych obecnych czasów Odpowiedz Link Zgłoś
adam545 Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 13:41 Jednak brak ćwiczen w strzelaniu w policji daje sie we znaki -brak celnosci ,było by troche mniej elementu Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 13:51 Dlaczego nie strzelono mu w leb? Odpowiedz Link Zgłoś
togo13 Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 14:04 Przeznaczyć więcej pieniędzy na strzelanie, a kto atakuje policjanta - 25 lat więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo_99 Pewnie dostanie wyrok w zawieszeniu albo pouczenie 09.08.09, 14:31 Co innego, gdyby emeryt zaparkował na zakazie. Zaraz by gnił w areszcie przez kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
laure-sainclair Jak on strzelał?!!! 09.08.09, 14:56 że zamiast w łeb trafił w bark????!!!!! ku... czy ja zawsze muszę was wszystkiego uczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
drupal Re: Jak on strzelał?!!! 09.08.09, 15:42 u tych gosci glowa kark i bark to jedno, trudno odroznic to i ciezko trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
webkoala Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 15:15 Widze ze wszyscy oskarzacie biednego policjanta ze strzelac nie potrafi, a tak naprawde to on "chcial" trafic tam gdzie trafil. Taka bedzie najprawdopodobniej oficjalna wersja. A dzieci dostana po 5 i wyjda po 3 bo beda grzeczne w wiezieniu. Tyle odemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr Autostopowicz to bandyta 09.08.09, 15:36 nikt normalny nie jest autostopowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
fuchsgs Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 15:42 zastrzelić gnoja i nie trzeba żadnych sądów-"zastrzelony w czasie ucieczki" Odpowiedz Link Zgłoś
yeyq Strzelanina 09.08.09, 17:08 Policja powinna strzelać do bandziorów jak Brudny Harry - jeden strzał : jeden trup , podatnik straciłby tylko kilka złotych za nabój. A teraz bandytę trzeba pilnować, dokarmiać , leczyć i się cackać jak z niemowlakiem. Osobiście bardzo żałuję że go nie trafiono kulką w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Strzelanina 09.08.09, 18:38 yeyq napisał: > Policja powinna strzelać do bandziorów jak Brudny Harry - jeden strzał : jeden > trup , podatnik straciłby tylko kilka złotych za nabój. Zlotowke, w hurcie nawet mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
m4rv1n Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 17:51 Ale głupoty wypisujecie... 1. Strzelanie z pistoletu nie jest takie łatwe (sorry za dużo filmów akcji oglądacie), policjant trafił w bark kiedy jechali dokładnie naprzeciw niego, więc miał trochę łatwiej, poza tym prawie na pewno nie celował w bark, tylko ogólnie w to co nad kierownicą wystawało, a i tak miał farta, że trafił. 2. Zabieranie autostopowiczów w nocy nie jest niebezpieczniejsze niż w dzień i każdemu mogło się zdarzyć takie coś, więc nie wiem czemu akurat to podkreślacie tak strasznie. Sam jeżdżę czasami autostopem i naprawdę można poznać ciekawych, miłych ludzi, którzy akurat np. chcą sobie po pracy z kimś pogadać, zamiast siedzieć samemu w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Przez tych idiotów umiera autostop 09.08.09, 18:28 kto się teraz będzie zatrzymywał w obawie przed kradzieżą auta? Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Jaki rozboj? To byla proba zabojstwa! 09.08.09, 18:34 Zawsze mnie dziwia te idiotyczne kwalifikacje czynnow w naszym liberalnym kraju. Jesli ktos kogos skopie na ulicy i ow nieszczesnik wyzionie ducha, to bedzie pobicie ze skutkiem smiertelnym a nie zabostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
washner Powinni ich zabić na miejscu byłoby taniej i bezpi 09.08.09, 18:39 eczniej a tak procesyi koszty utrzymania przejda na społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky 2 bandziorów mniej bedzie przez 25 lat 09.08.09, 19:21 no nawet jak po 15 dostana to tez dobrze dla spolecznstwa.Brawa dla policjantow. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 19:32 Należało od razu na miejscu ubić swołocz. Teraz znowu będzie cackanie się przez kilka lat z bandziorami. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.gniewny Przy następnym napadzie ww osobnika 09.08.09, 20:22 pojawi się informacja: "notowany za rozboje". Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 09.08.09, 21:23 ale czemu w tytule jest ze bandyta?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnastronaksiezyca Strzelanina i pogoń za BMW na Pomorzu. Ranny 22... 10.08.09, 07:44 Wielka szkoda że sprawcom udało się wyjść cało z tej historii...bo teraz wiadomo, zacznie sie ten cały adwokacko sądowy cyrk...Szkoda że nie odstrzelono ich na miejscu, wielka szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś