kaspy rozwiązanie problemu 14.08.09, 10:52 Rozwiązanie problemu jest proste - niech "Warszawianki" jadą rodzić do domu, do Radomia czy Suwałk. I tak co weekend jadą po zapas jajek i cebuli zapychając drogi wyjazdowe, więc co za problem zostać tam na czas porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wwaldemar11 TEZ MI REKORD! 14.08.09, 11:29 Od stycznia do końca czerwca w Krakowie przyszło na świat ponad 8 tysięcy dzieci czyli prawie 1340 na miesiąc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: TEZ MI REKORD! 14.08.09, 11:50 W trzech warszawskich szpitalach położniczych - przy Inflanckiej, Madalińskiego i Żelaznej - w tym roku urodzi się po ponad 4 tysiące dzieci. Ot, wyskoczył Krakus... Przeczytaj raz jeszcze. Mowa jest o trzech warszawskich szpitalach (jest ich w stolicy więcej, uwierz mi) i w każdym z nich urodzi się w 2009 ponad 4 tys. dzieci. Policz sobie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Miesko armatnie sie robi... 15.08.09, 03:02 ...dobrze, dobrze, już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
sramtek Tu ti tu rum tu tu 14.08.09, 13:07 Powiedział przerażony profesor.Na odchodnym krzyknął " siekierabejbe" i kicha boom ogarnęła Gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Baby boom w Warszawie - padnie kolejny rekord 14.08.09, 23:31 Nie stać na inne rozrywki to biorą się za sex,a rządy będą mieli mięso armatnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś