q3000 15.08.09, 12:45 Rezerwat już otwarty. Do 22 -giej można się porządnie nachlać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euro-pa Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 12:48 widac malo sprzedali biletow i zebrza zeby kupic. ja bym nie wziela tego badziewia nawet za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 12:52 A bilety na wystep Michaela juz sa? Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 18:40 "... Fabryka małp, fabryka psów. Rezerwat dzikich stworzeń..." Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Wsie opustoszały 15.08.09, 22:46 Królowa kiczu zjawiła się w Warszawie by duchowo modernizować Polskę, przy okazje dorzuci sie do naszych niewybudowanych autostrad. Odpowiedz Link Zgłoś
wetuje_pomylonych stare prochno z pryszczami i w brudnych majtkach - 15.08.09, 23:51 pociemnota oczywiscie zachwycona, "gwiazda swiatowego formatu" LOL Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 całowała się 16.08.09, 12:48 z tancerką się całowała i nie wiem po co, chyba tylko i wyłącznie dla picu, nie było to jakieś super. natomiast super było 'happy birthday', 'miles away', wstawka z jacksonem (deja vu sprzed 12 lat), 'give it to me', no i 'you must love me'. a tak to bez jakiejś rewelacji, nie to co z Jacksonem 12 lat temu, który dosłownie od pierwszego do ostatniego kawałka rozwalił. tutaj do połowy koncertu publika ot tak sobie podrygiwała, co zauważyła sama artystka, dopiero się zagotowało później, szczególnie przy jacksonie i 'sto lat'. generalnie o dziwo madonna umie śpiewać i się poruszać, ma energię i emocje tam gdzie powinna, tancerze i ekipa genialni. zabrakło jakiegoś spontana, jakiejś rewolucji, tak jakby nie skorzystała z pełni swoich możliwości, a miała po temu środki, oj miała. ludzi full i bawili się bardzo przyzwoicie. ochrona fajna, wpuszczali z aparatami, problemów nie robili. organizacja powrotu bardzo słaba. w centrum byłam po dwóch i pół godzinie i to tylko dlatego że taksówek zero, metro zapchane do niemożliwości, więc szłam najpierw 40 minut szybkim krokiem z lotniska w stronę centrum (z tłumem ludzi, po najróżniejszych zakamarkach bemowa) potem załapaliśmy pusty tramwaj 924 jadący z powrotem pod lotnisko, zajęliśmy szybko miejsca, zapełnił się natychmiast, tramwaj wrócił pod lotnisko gdzie czekały tysiące ludzi na przystankach (i nie mogli już wejść) i potem wlókł się tramwaj za tramwajem. Jakiś szit, dobrze, że okna były pootwierane bo byśmy zdechli. co powinni byli zrobić? puścić trzy razy więcej składów w obieg! jak jechaliśmy to minęły nas przez półtorej godziny jakieś cztery puste tramwaje jadące na lotnisko. A tam tysiące ludzi!! czy zawsze z tym musi być problem?? Lepiej dać tramwajarza więcej, najwyżej pojedzie z pustym składem niż tramwajarza mniej i 300 osób u kresu wytrzymałości. znowu bzdura władz miasta że nie zorganizowały przejazdu. 2 i pół godziny do centrum! to tyle w sumie zajmuje na piechotę skrótami! Odpowiedz Link Zgłoś
straszna.dziwka Re: całowała się 16.08.09, 15:41 Po cholere ludzie spiewaja to pieprzone sto lat, a tym bardziej na takim koncercie pop music. Nie ma wiekszego obciachu i wiesniactwa niz sto lat. Debilna melodia, jak nie przymierzajac na mszy w kosciele, i staroswiecki tekst. Kiedykolwiek to badziewie slysze, wstydze sie, ze jestem z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio Do koscioła nie trzeba biletów 15.08.09, 12:55 tam bez podatku walisz na tacę i usłyszysz "bóg zapłać" jak dasz dużo to tacowy tak ryknie że niebie usłyszą Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Do koscioła nie trzeba biletów 15.08.09, 13:39 Madonna się nie obrazi, jak nie przyjdziesz, możesz pomodlić się w domu. Spróbuj za to nie przyjsć na występy swojego proboszcza - i tak cię znajdzie, wie gdzie mieszkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Madonna, pokaż Glempowi, kto może być kapłanem!;-) 15.08.09, 15:54 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6929528,Kard__Glemp__kobieta_nie_moze_zostac_prawdziwym_kaplanem.html Odpowiedz Link Zgłoś
pawman :) 15.08.09, 19:20 fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hc/ga/uvvm/xomkCroMFyxIDmZ7AB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lopez3172 Re: Madonna, pokaż Glempowi, kto może być kapłane 15.08.09, 19:51 A pewnie...niech pokaże,że kobieta może być kapłanem!!! I to jakim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Madonna, pokaż Glempowi, kto może być kapłane 15.08.09, 21:03 Komu jak komu, ale Madonnie nie brakuje ani charyzmy, ani zaangażowania, gdy weźmie się za coś. Swego czasu gorliwie walczyła o prawa gejów i lesbijek. A księża uprawiają wodolejstwo i zależy im na dobru płodów, ale żywymi dziećmi już się nie interesują... Odpowiedz Link Zgłoś
lendo Re: Madonna, pokaż Glempowi, kto może być kapłane 16.08.09, 10:32 zawsze trudniej być dobrym na codzień - czyżby zwolennicy "prawa do brzucha" troszczły się specialnie jak wygląda życie kobiety po aborcji. Albo jak wygląda życie rodziny po eutanazji swoich najbliższych ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqq315 Re: Madonna, pokaż Glempowi, kto może być kapłane 16.08.09, 13:01 saszenka2 napisała: > A księża uprawiają wodolejstwo i zależy im na dobru płodów, > ale żywymi dziećmi już się nie interesują... Jak to nie interesują?? A taki Paetz i jemu podobni to pies? Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Królowa seksu i łez Czaaarna Inez 15.08.09, 22:49 Duchowo przewodniczko naszej wsi, prowadź nas ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Do koscioła nie trzeba biletów 16.08.09, 11:33 jankbh napisał: > Madonna się nie obrazi, jak nie przyjdziesz, możesz pomodlić się w > domu. Spróbuj za to nie przyjsć na występy swojego proboszcza - i > tak cię znajdzie, wie gdzie mieszkasz. Nie chodzę i proboszcz nie znajduje mnie.Media z TVN24 i GW nie indagują mnie nachalnie, że jest cudny i muszę iść na mszę. Supermakiety, Madonna to współczesny cyrk.Na szczęście w tym kraju można znależć inne formy rozrywki i nie dać się do końca ogłupić komercji. A o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjkm Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 13:16 Płacić za oglądanie podstarzałego wyjca? Ciekawe ilu głupków znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksan2 Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 13:22 przestan pieprzyc dziewczynko- po co czytałas ten artykul jak cie to nie interesuje....żenuła ! pozdrawiam fanow madonny i moją 56 letnią matkę ktora sie tam wybiera! ( i jest katoliczką) Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 21:04 Moja mama też jest w podobnym wieku i też lubi słuchać Madonny. Ale na koncert niestety się nie wybiera... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 17:06 euro-pa napisał: > widac malo sprzedali biletow i zebrza zeby kupic. ja bym nie wziela > tego badziewia nawet za darmo. NIKT cie nie zmusza,,,,,,,,,,,mozesz skoczyc na msze jest za darmo,,chociaz nie robia tam regularna zrzutke na tace Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 16.08.09, 07:08 > widac malo sprzedali biletow i zebrza zeby kupic. ja bym nie wziela > tego badziewia nawet za darmo. mnie bardziej fascynuje fakt jak z występu podstarzałej lampucery zaprzedanej mamonie robic newsy przez 2 tygodnie w których pełno spisków, prowokacji i podtekstów. Rece już opadają. Co mnie obchodzi jakaś madonna, co mnie obchodzi pogrzeb jakiegoś jacksona? Ludzie - skretynieliscie już całkowicie dając się wodzić na pasku speców od marketingu wspołpracujacymi z gazetami? Wszedzie od miesiąca madonna jackson, madonna , jackson... szczerze mówiac rzygać się chce jak otworzą jakikolwiek portal. Żyję w świecie ludzi których lenim gdyby żył ulepiłby łatwiej niż lepił wszystkich bolszewików świata w 1918. wystarczyłoby żeby miał za sobą madonnę , wyborczą, tvn i zetkę. I miałby miliony kretynów którzy spijaliby z jego ust wszystko bezkrytycznie co w tych "środkach" raczy zamiescić. Tak, współczesne społeczeństwo to banda kretynów bo nawet nie widzi że żyje w swiecie w którym stało się przedmiotem którym wygodnie się manipuluje za pomocą informacji. lenina zastąpił Murdoch czy Wejchert którzy od lenina różnią się tym ze mają w dupie idee proletariuszy a jedyna ideą jaką wyznają jest wyciaganie kasy od takich kretynów którzy kupią bilet na koncert madonny czyli kupią sznurek na którym sie powiesza i jeszcze za niego zapłacą własną kasą... ot i tyle się zmieniło ostatnimi czasy Odpowiedz Link Zgłoś
rsternik25 Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 13:01 A do jakiego to podziemnego hotelu wjechała skoro pisze "parkingu podziemnego hotelu"? Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 13:03 czy ambasada amerykanska juz interweniowala odnosnie niskiej sprzedazy biletow na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 13:07 Tak, teraz kazdego sie specjalnie opadatkuje na to konto. Mozesz madonny nie sluchac, ale haracz musisz placic. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 13:14 i nikt się nie pyta o moje podatnika zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
jungleman Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 13:15 Dokładnie. I jeszcze katolicka swołocz ma czelność jakieś protesty urządzać. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 13:17 to nie plac. KK robi w Polsce bardzo duzo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
bravia40 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 13:26 euro-pa napisał: > to nie plac. KK robi w Polsce bardzo duzo dobrego. Niestety nikt nie pyta się o moje zdanie przekazując wpływy z moich podatków na budowę Świątyni Opatrzności. A co do tego dobra, które rzekomo czyni KK to może mnie oświecisz, bo chyba mi coś umknęło i ostatnimi czasy nic nie zauważyłem? Jak na razie dostrzegam jedynie, że za kasę którą wyciągają czarni na budowę pomnika próżności Glempa, lub na finansowanie prania mózgów dzieciom w szkołach można byłoby np. zbudować ileś setek przedszkoli lub sfinansować ubogim dzieciom dożywianie czy wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 13:58 jezeli jest ochrzczona a mysle ze jestes to parafia placi podatek do skarbowki od ciebie mimo ze do kosciola nie smigasz siedzisz na bezrobociu wiec wcale sie mnie nie dziwia twoje obawy o srodki socjalne zima sie zbliza trza by wegla przywiezc pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bravia40 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 14:04 Misiu, obawiam się, że to raczej ja ciebie utrzymuję. Kwota obciążeń mojej pensji w ub. roku wyniosła ok. 80 000zł. Mam tu na myśli ZUS i wszystkie podatki. I między innymi dlatego mogę sobie pozwolić na luz "mania" swojego zdania. Bo to klecha przychodzi do mnie po prośbie, a nie ja do niego. I będzie tańczył jak mu zagram. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 14:11 no kurde 80 tysiakow kto by sie spodziewal a na podatkach sie nie zna chyba pracujesz w cegielni na akord pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bravia40 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 14:14 A po czym wnosisz, że się nie znam? Jak chcesz to możemy na ten temat podyskutować, bo to akurat część moich obowiązków :) Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 14:57 normalnie jak nie w cegielni to w oczyszczalni przy zaladunku osadow po drugie skad ten nick? bravia hmm ciut lepiej od matiz pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bravia40 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 16:03 No widzisz? Nie rozumiesz od czego. Tylko z TV ci się to kojarzy... I kto tu ograniczonym cepem jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 17:00 kup sobie pajacyka na sznurkach, on ci zatańczy jak mu zagrasz za twoje zasranie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 19:27 wlserwis napisała: > kup sobie pajacyka na sznurkach, on ci zatańczy jak mu zagrasz za twoje zasrani > e > pieniądze. Aż kipisz miłością bliźniego.Czyżbyś zazdrościł? To do roboty, a nie czekać, aż bozia da. Odpowiedz Link Zgłoś
marcink_23 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 18:36 Skad sie takie ograniczone tępaki jak Ty biorą na forum? Poziom wypowiedzi na poziomie 4 klasy podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 19:32 bravia40 napisała: > Misiu, obawiam się, że to raczej ja ciebie utrzymuję. > Kwota obciążeń mojej pensji w ub. roku wyniosła ok. 80 000zł. > Mam tu na myśli ZUS i wszystkie podatki. > I między innymi dlatego mogę sobie pozwolić na luz "mania" swojego > zdania. Bo to klecha przychodzi do mnie po prośbie, a nie ja do > niego. I będzie tańczył jak mu zagram. najlepiej go nie wpuszczac i olac..... wtedy ma sie spokój... a jak za bardoz podskakuje to mu cos powiedziec do słuchu. ja osobiście parafie mam gdzieś.... i proboszcza tez..... Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 14:25 cynick1 napisał: > jezeli jest ochrzczona > a mysle ze jestes > to parafia placi podatek do skarbowki od ciebie > mimo ze do kosciola nie smigasz > > siedzisz na bezrobociu wiec wcale sie mnie nie dziwia twoje obawy o srodki socj > alne > zima sie zbliza trza by wegla przywiezc > > pzdr. w d wsadż sobie ten chrzest Odpowiedz Link Zgłoś
bat789 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 14:38 polaknormalny jest chyba normalny inaczej, tu cytat <<normą jest ogół nie margines>>. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 15:04 no tak tylko to ty jestes ochrzczony i ty powinienes sobie chrzest wsadzic innymi slowy powinienes udac sie do parafii i wykreslic z ewidencji inaczej widniejesz jako katolik a dodtacje rzadowe dzielone sa proporcjonalnie kazdemu wedlug ilosci zgloszonych nawet zydzi dostaja subwencje mimo ze za nasza kase opluwaja polakow w swoich pismidlach nie wahaj sie wiecej kiedy urodzi ci sie potomek nie ulegaj matce i tesciowej nie chrzcij zapisz go np do po pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 19:31 > nawet zydzi dostaja subwencje > mimo ze za nasza kase opluwaja polakow w swoich pismidlach Natomiast ruscy agenci za kasę wyciągniętą od głupszej części społeczeństwa opluwają Polaków w swoich radiach z ryjem i naszych nocnikach. Co gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 14:22 euro-pa napisał: > to nie plac. KK robi w Polsce bardzo duzo dobrego. tylko co????? oczywiście poza pederastami w czarnych sukienkach pedofilią na lekcjach religi i okradaniem kasy państwa Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 19:12 euro-pa napisał: > to nie plac. KK robi w Polsce bardzo duzo dobrego. NA PRZYKLAD CO,,? Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 19:37 W Szczecinie Kk chce wyrwać od miasta atrakcyjną działkę w centrum miasta wartą kilkadziesiąt milionów zł powołując się na fakt, że jest to niby "majątek utracony". Nadmienię, że: primo: przed II wojną światową odsetek katolików w niemieckim Stettinie mieścił się w granicach błędu statystycznego; secundo: jakiś czas temu wydane zostało orzeczenie komisji majątkowej (tej samej, która szabruje polski majątek na rzecz państwa watykańskiego), że pazernym siostrzyczkom boromeuszkom działka się nie należy; jako, że orzeczenie jest ostateczne, nie mają one podstaw, żeby domagać się od miasta niczego, jednak najwyraźniej zwisa to im i powiewa. Tyle to dobrego Kk robi dla Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
lopez3172 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 19:53 A co takiego dobrego robi KK? Odpowiedz Link Zgłoś
yattawawa tylko kompletny ignorant mogl tak napisac 15.08.09, 22:59 nie chce placic - powiedz jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio Masz ciasno pod czaszką 16.08.09, 11:21 ja bym nie płacił tylko ze to wasza katolicka władza mnie okrada Odpowiedz Link Zgłoś
magic3 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 15:18 Nikt ci nie każe tam chodzić. Daj sobie siana z idiotycznymi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 18:12 czarny-misio napisał: > i nikt się nie pyta o moje podatnika zdanie DLATEGO TAK PROTESTUJA,,,juz widza oczami wyobrazni ile moglo wpasc do kosciola kassy a wpadlo na kocert Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Na razie płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 21:09 Dokładnie, wszyscy finansujemy tę kontrowersyjną instytucję, do której część rodaków w ogóle nie zależy. Niech katolicy sami zaczną na nią łożyć... Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez płacimy haracz na kosciół 15.08.09, 22:51 > i nikt się nie pyta o moje podatnika zdanie Ja jestem podatnikiem i się zgadzam zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
polaknormalny Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 14:19 euro-pa napisał: > Tak, teraz kazdego sie specjalnie opadatkuje na to konto. Mozesz > madonny nie sluchac, ale haracz musisz placic. tak jak na szkopskiego djabła i jego sługusów z Watykanu Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 13:50 Podobno wszystkie wykupiła i teraz jej agenci rozdaja za darmo ,aby tylko powiekszyć widownie .W Częstochowie juz 100tys ludzi, to na prawdziwej Madonnie nie moze być mniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 23:59 80 tys. ludzi na koncercie i nazywasz to niska sprzedaza biletow? Ciekawe jaka popularnascia ciesza sie inne koncerty. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa to agenci madonny zebrza Polakow o kupowanie 15.08.09, 13:19 biletow. kryzys, byznes padl. Odpowiedz Link Zgłoś
bravia40 Re: to agenci madonny zebrza Polakow o kupowanie 15.08.09, 13:27 euro-pa napisał: > biletow. kryzys, byznes padl. Żyj nadal w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anal_threat Dlaczego polskie media tak bardzo podniecają się? 15.08.09, 13:35 Dlaczego Polacy tak bardzo podniecają się Madonną? Chyba w żadnym innym kraju media nie wywołują takiego rozgłosu przed koncertem jakiejś większej gwiazdy jak w Polsce. Te wszystkie relacje telewizyjne, powiadamianie ludzi w jakim hotelu śpi, o której przyleciała, na które lotnisko, co będzie robić, dobitnie świadczy o tym, że Polacy to jednak dalej malutki i zakompleksiony naród. Może jeszcze napiszcie jak często chodzi do toalety? W innych krajach po takich koncertach pojawia się jakaś mała wzmianka w gazecie, że odbył się koncert i wszystko, a w Polsce relacje telewizyjne na tydzień przed, artykuły prasowe, debaty, reportaże, Bóg wie co jeszcze. To samo było z koncertem U2. Żygać mi się chciało od tych wszystkich relacji.3 dni po koncercie a oni dalej puszczają relacje, wywiady, nawet zaprosili do studia jakąś ogłupiałą fankę która biegła do sceny. Totalna żenada! Kiedy wreszcie ten naród wyzbędzie się tych kompleksów i kiedy wreszcie wszyscy przestaną jarać się koncertami gwiazd? K... mać nie żyjemy w czasach głebokiej komuny gdzie wizyta byle jakiej większej gwiazdy urastała do rangi wydarzenia narodowego. Teraz granice są otwarte, każdy kto chce może sobie pójsć na koncert więc przestańcie robić z Polaków ciemniaków i zacofańców informując o każdym kroku Madonny tak jakby była Papieżem. Przyjechała wielka Madonna do zacofanej Polski więc naród musi paść na kolana i całowac po rękach. Tfu pluje na was dziennikarskie gnidy! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Nie chodzi o Madonne. 15.08.09, 13:36 Ale o to, ze katolicki kosciol chcialby, by Polska zostala panstwem wyznaniowym i zeby jego prawa dotyczyly niekatolikow, czy katolikow niekonserwatywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
opiniator Re: Dlaczego polskie media tak bardzo podniecają 15.08.09, 13:40 Witam, też obserwuje od dwóch tygodni media i mam jedno słowo określające nakręcanie na koncert M. w Polsce: ŻENADA. Temat koncertu wielokrotnie wędrował na "jedynki" a pomimo tego jest organizacyjna i finansowa klapa olbrzymi koncern medialny jaki zaangażował się w tą promocję nie dał rady przekonać aby 15 sierpnia pojawiły się na koncercie dzikie tłumy. Radio, prasa, internet - już bałem się, że M. zobaczę po otwarciu lodówki. Rozumiem biznes is biznes ale nie stwarzajcie pozorów, że ten koncern jest taki ważny dla Polski i Polaków ! Pozdrawiam tych nieopierzonych, którzy potrafią na media przez palce patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa globkapitaklizm jest 1000 razy gorszy od komuny 15.08.09, 13:41 bo to globalny faszystowski totalitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
bravia40 Re: globkapitaklizm jest 1000 razy gorszy od komu 15.08.09, 13:48 euro-pa napisał: > bo to globalny faszystowski totalitaryzm. Tia, jasne. Bo za komuny wystarczyło wypędzić na ulice ZOMO, wprowadzić godzinę milicyjną i w ten sposób można było rozwiązać większość problemów. A oprócz tego można było wbijać ludziom do łbów jedyną słuszną ideologię trzymając wszystkie nitki władzy w garści. W dzisiejszych czasach jest trudniej, prawda? Ludzie myślą samodzielnie i sami decydują co robią ze swoją kasą i wolnym czasem. I tu pojawia się problem dla takich jak ty, bo nie sposób czegoś siłą, bądź kłamstwem zabronić... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: globkapitaklizm jest 1000 razy gorszy od komu 15.08.09, 14:11 bravia40 napisała: >nitki władzy w garści. > W dzisiejszych czasach jest trudniej, prawda? Ludzie myślą > samodzielnie i sami decydują co robią ze swoją kasą i wolnym czasem. > I tu pojawia się problem dla takich jak ty, bo nie sposób czegoś > siłą, bądź kłamstwem zabronić... Upraszczasz sprawe: globkapitalisci maja po prostu bardziej wyrafinowane metody kierowania Toba. I tak robisz TO I TYLKO TO co oni chca sam o tym nie wiedzac. Mieszkam na Zachozdie 3/4 swojego zycia i czasem robie male,lokalne eksperymenty: sprobuj wprowadzac zachowanie,ktore im jest nie na reke. Natychmiast uruchamia sie aparat obronno-namawiajaco-karcacy,ktory wczesniej czy pozniej zmusi Cie do powrotu do szeregu. Snij dalej,kolezko. Polski juz dawno nie ma - pozostawili Wam flage na drzewcu. Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 Mam tożsame zdanie o naszej fladze. 15.08.09, 15:00 tyle że przyczyną nie globkapitaliści a żydomasoneria, czyli wielkospiskowcy- co na jedno wychodzi. Cała nadzieja w Chińczykach,że przyjdą jak w XIII w. i zrobią porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax A moze germanocyklisci? 15.08.09, 15:15 Albo szwedonimfomanki? O, moga byc jeszcze arabozoofile... Odpowiedz Link Zgłoś
bravia40 Re: globkapitaklizm jest 1000 razy gorszy od komu 15.08.09, 16:02 blue911 napisał: ...Polski juz dawno nie ma - pozostawili Wam flage na drzewcu. No i co? Mnie to osobiście wisi. Ja chcę normalnie żyć i nie zamierzam umierać za jakoąkolwiek flagę. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: globkapitaklizm jest 1000 razy gorszy od komu 15.08.09, 21:26 Dla mnie najważniejsze jest szczęściel, a moje szczęscie nie jest uzależnione od barwy flagi, dopóki mogę korzystać z wolności i posługiwać się ojczystym językiem. Gdyby UE stała się jednym wielkim organizmem, ja bym nie protestowała. Dopóki mam pracę, co jeść, gdzie mieszkać, mam internet, swobodę, to flaga i nazwa państwa nie ma dla mnie znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: globkapitaklizm jest 1000 razy gorszy od komu 16.08.09, 11:21 blue911 napisał: > bravia40 napisała: > > >nitki władzy w garści. > > W dzisiejszych czasach jest trudniej, prawda? Ludzie myślą > > samodzielnie i sami decydują co robią ze swoją kasą i wolnym > czasem. > > I tu pojawia się problem dla takich jak ty, bo nie sposób czegoś > > siłą, bądź kłamstwem zabronić... > > Upraszczasz sprawe: globkapitalisci maja po prostu bardziej > wyrafinowane metody kierowania Toba. I tak robisz TO I TYLKO TO co > oni chca sam o tym nie wiedzac. Mieszkam na Zachozdie 3/4 swojego > zycia i czasem robie male,lokalne eksperymenty: sprobuj wprowadzac > zachowanie,ktore im jest nie na reke. Natychmiast uruchamia sie > aparat obronno-namawiajaco-karcacy,ktory wczesniej czy pozniej zmusi > Cie do powrotu do szeregu. > Snij dalej,kolezko. Polski juz dawno nie ma - pozostawili Wam flage > na drzewcu. Polska przetrwała 123 lata niewoli.Obecne media z GW na czele, manipulacje w ramach globalizacji, głupawa młodzież (wyrośnie) poddająca się indoktrynacji, kryzys też nie zniszczą tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Dlaczego polskie media tak bardzo podniecają 15.08.09, 18:25 anal_threat to ty jesteś katolikiem chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Dlaczego polskie media tak bardzo podniecają 15.08.09, 21:21 Już wolę słuchać tego, jakiego koloru papieru toaletowego używa Madonna niż słuchać po raz pięćdziesiąty o tym, co Ratzinger jada podczas pielgrzymki gdzieś tam i jakimi ulicami przejechał. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Dlaczego polskie media tak bardzo podniecają 15.08.09, 23:56 anal_threat napisał: > Dlaczego Polacy tak bardzo podniecają się Madonną? Bo to Królowa Polski i Hetmanka Narodu Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 13:49 wspolczujemy fanom madonny pan walter odchodzi z tvn pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Walter odchodzi? Koniec ery sił specjalnych? 15.08.09, 19:40 rany ale macie problemy dziwka nie dziwka, śpiewa nie śpiewa.... jedni ja lubia czy kochaja inni nienawidzą.... koncert 15 sierpnia.... data jak każda mogła wystąpić 2 lutego - Matki Boskiej Gromnicznej... tylko wtedy moze by wystąpiła w Sali Kongresowej.Mogła wybrac każdego innego dnia. Normalny człowiek nawet katolik rano idzie sobie do kościoła a potem idzie na koncert. Czy Bóg kazał sie umartwiać..... . Nie nazkazywał leżec krzyżem w kościele. To że madonna akurat kojarzy wam sie z Matką Boska to wasz problem....... Może nie rozumiecie jej piosenek no cóż nie kązdy musi mieć wykształcenie wyższe niż wykraczające poza przedszkole. protesty nic nie dały. Koncert do duże przedsięwzięcie bez względu na to czy występuje Madonna, U2 Doda czy Górniak, choć w przypadku naszych gwiazdek to ich koncerty to koncerciki. Każdy ma prawo lubić i słuchać tego ,kogo chce bez względu na wiek występującego. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Walter odchodzi? Koniec ery sił specjalnych? 16.08.09, 00:16 Czy Bóg kazał sie umartwiać..... . Nie nazkazywał leżec krzyżem w > kościele. To nie Bog nakazywal lezenie krzyzem...wymysl to KK. Straszenie diablem, pieklem itd. ma tylko jeden cel..PODPORZADKOWAC WIERNYCH. Z politowaniem patrze na ich postepowanie...Czym rozni sie ksiadz machajacy kropidlem od murzyna oddajacego czesc np. drzewu itd? NICZYM.Te same bajki, choc ci drudzy robia to z przekonaniem i wiara.....Te nasze z muysla o jednym $$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Niech zyje Madonna, prawdziwa Dziewica i Matka Kos 15.08.09, 13:52 ciola! Odpowiedz Link Zgłoś
pisochlapus Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 14:18 Czyja to królowa? Jaka królowa? Wiedomo czyja i jaka. Szkoda gadać. Takich królowych mamy nawet na pęczki w Polsce. Zresztą na koncercie się też pojawią. Znamy takie panie. A ta ponadto, że gorszy ludzi, to jeszcze poprzez swoje bluźniercze występy naśladując śietości najwięk pokazuje co potrafi. Czy dlatego jest królową? Czy dlatego, że to co dla Polaka katolika jest najświętsze dla niej jest niczym? To widzimy że to królowa, ale szatana, djabła . I ci co idą na jej koncert niech wiedzą kogo będą słuchać i na kogo patrzeć. Jednak Pan Bóg nierychli- wy, ale sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 14:39 pisochlapus napisał: > . Znamy takie panie. A ta ponadto, że gorszy ludzi, to > jeszcze poprzez swoje bluźniercze występy naśladując śietości najwięk > pokazuje co potrafi. Czy dlatego jest królową? Czy dlatego, że to co > dla Polaka katolika jest najświętsze dla niej jest niczym? To widzimy > że to królowa, ale szatana, djabła . I ci co idą na jej koncert niech > wiedzą kogo będą słuchać i na kogo patrzeć. Jednak Pan Bóg nierychli- > wy, ale sprawiedliwy. Zalosny post. Wcale nie jestem juz fanem Madonny,bo uwazam,ze to przechodzona pralka na korbe,ale to co piszesz pokazuje zgnilizne i potrzebe glebokiej reformy w KK! Ja i miliony innych odchodza od tego kosciola ,bo to pozalowania godne co glosicie: po prostu nie macie odpowiedzi na naglace problemy swiata i niedlugo ,wraz z Madonna, bedziecie na polce w muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
lopez3172 Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 20:00 pisochlapus....jesteś śmieszny.Przez,miedzy innymi,takich jak Ty odszedłem od kościoła... Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 21:32 Katolicy robiąc z Madonny diabla wcielonego, wskazując na związek jej pseudonimu i daty koncertu, która przypada na jakieś mało znane za granicą święto kościelne, robią jej znakomitą promocję. Diabeł wcielony, czyli Madonna, występuje dzis w każdych informacjach i występuje od dobrych paru miesięcy. No bo przecież wiadomo, że Madonna 15 sierpnia przyjeżdża do Polski, żeby zrobić antykatolickie show, no bo każdy za granicą wie o Matce Boskiej Zielnej. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 23:58 pisochlapus napisał: > Czyja to królowa? Jaka królowa? To Królowa Polski i Hetmanka Narodu Polskiego. Tak mówili w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
balsamlomzynski PiS ma haki na Mandonne 15.08.09, 14:40 W porze jutrzni dnia najświętszej panienienki prezydent poczuł pustkę i nagminny ostatnimi czasy kryzys wiary. Miast przystąpić do golenia, zasiadł w szlafroku, z kubkiem kawy, przed oknem wychodzącym na park. Wchodzi Szczygło: – Mam nadzieję panie prezydencie, że przyjazd tej kokoty do naszego miasta nie zasmucił pana. – Bardziej mnie zasmuciło to, że nie ma już we mnie wiary w katastrofę gospodarczą, którą Glapiński i Bugaj wielokrotnie mi obiecywali. Jak nie ma ani katastrofy, ani nawet wiary w nią, cudu też nie będzie. Powiedzcie Glapińskiemu, żeby mi się nad Wisłą nie pokazywał dopóki bezrobocie nie osiągnie dwudziestu pięciu procent. O monitoringu mediów nie chcę dziś nawet słyszeć. – Wasserman waruje pod drzwiami od szóstej. Ma pewne propozycje. – Oto jak wygląda moja sytuacja: przyjechała kokota, straciłem wiarę, komunistyczny prokurator czeka pod moimi drzwiami. Niech go pan panie ministrze na miły bóg pogoni! – Panie prezydencie, pragnę poinformować, że on ma haki na kokotę. – Na hakach Wassermana nigdy nie zawisł żaden ochłap! Kto mu dał wstęp do pałacu? – Przykro mi panie prezydencie, ale wydał pan polecenie, że kto ma haki, ten wchodzi. – Jakiegoż haka oni mogą mieć na kokotę zagraniczną? Chodziło o kwity na nasze, krajowe qurestvo. – Wasserman mówi, że ta kokota jest w sumie krajowa, wyjechała za wczesnego Gierka, pochodzi ze wsi Brudki pod Wąsewem koło Ostrołęki, gdzie jej matka, Leokadia Kłonnica resztkami sił prowadzi skład materiałów budowlanych, do spółki z niejakim panem Rysiem, byłym ochroniarzem w Ministerstwie Kultury za czasów afery Rywina. Maciarewicz właśnie ustala nazwisko ochroniarza i mówi, że będzie z tego jeszcze jeden aneks. – Wasserman chce powiedzieć, że jak ktoś jest spod Ostrołęki raczej niż spod Detroit to od razu jest ścierwo? – Nie w tym rzecz. Jeśli Wasserman ma rację, to ona się nazywa Maria Kłonnica i to jej zmniejszy sprzedaż. Plan Wassermana jest daleko idący, panie prezydencie. Czy wie pan, że John Kennedy spotykał się Marylin Monroe? – Co wy mi tu Szczygło... – A Kwaśniewski z Jacksonem? – Nie sugerujecie chyba, że Kwaśniewski Jacksona... – Naturalnie, że sugeruję, panie prezydencie, gdybym nie sugerował, dnia bym się tu nie utrzymał. Rzecz w tym, panie prezydencie, że Kennedy i Kwaśniewski spotykali się z rynsztokiem, nic z inteligencją żoliborską nie mającym wspólnego, a byli niezwykle popularni. Plan Wassermana opiera się na założeniu, że kontakt z kokotą zasadniczo poprawi percepcję pańskiej prezydentury. Można zorganizować sprzęt, wyląduje pan na dachu InterConntinentalu, niby incognito, ale prasa się oczywiście o wszystkim dowie. Zdaniem Wassermana, to czego panu trzeba, to domniemanie, że choć czasem wyczerpuje pan znamiona aktywności na polu przekazywania korzyści płciowych. – Rząd nigdy nie da mi samolotu. – Stasiak skołował helikopter, panie prezydencie. – Moja żona nigdy na to się nie zgodzi. – Mówi, że ręczy, że jeśli o pana chodzi, nic się nie wydarzy. – Podła, zawistna suka. – Wasserman już w tej kwestii węszy, panie prezydencie poprzednie odcinki Monitoringu Prezydenckiego pod adresem: balsamlomzynski.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: PiS ma haki na Mandonne 15.08.09, 14:45 PIS znalazl w IPN notatke dot. Madonny. Tak ,jak sie wszyscy domyslalismy: byla TW-em i pora ja zaaresztowac na Bemowie i zaprowadzic przed oblicze polskiej sprawiedliwosci! Co,do k.....nedzy robicie w tej sprawie Towarzyszu Ksiedzu? Za co Wam placimy? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Fani Madony zbierają się ogladac jak ona robi 15.08.09, 14:41 A Doda? Ona nie miala takiego gigantycznego zaplecza marketingowo- finansowego i urodzila sie w niewlasciwym kraju,ale uwazam,ze znacznie lepiej spiewa niz rzerzaca ,obsliniona Madonna,hahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
anti.global Re: Fani Madony zbierają się ogladac jak ona robi 15.08.09, 15:01 zadna nie jest w moim typie, bo nie znosze chamstwa i popu. Lubie na estradzie ogladac i sluchac okazy wyzszej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Fani Madony zbierają się ogladac jak ona robi 15.08.09, 21:35 Dlaczego rzeżąca i śliniąca się? Jakieś uprzedzenia? Fakt faktem, że Doda ma lepszy głos od Madonny, ale obydwie mają pomysły na siebie. Ich występy są przede wszystkim barwne, a ja lubię oglądać coś ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
fizykoterapeuta Re: Fani Madony zbierają się ogladac jak ona robi 16.08.09, 03:20 i to jakie ciekawe i oryginalne pomysły... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 14:51 histeria wokol Madonny w polskich mediach tylko dlatego ze jest ona amerykanska. to ze jest to dziwka jest juz niwazne, jest amerykanska i to sie liczy. ( nie jestem fanem KK ) Odpowiedz Link Zgłoś
anti.global ona jest kukla cyrkowa globalnych mafii, 15.08.09, 14:55 ktore na niej zarabiaja miliardy i sa wlascicielami wszystkich mendiow. To dlatego. Popatrz na nazwiska jej agentow to zrozumiesz. Ale widaC POLACY NIE DAJA SIE juz NABIERAC NA TE GIERKI I FREKFENCJA na jej koncercie BEDZIE OK 100 OSOB. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: ona jest kukla cyrkowa globalnych mafii, 15.08.09, 15:03 anti.global napisał: > ktore na niej zarabiaja miliardy i sa wlascicielami wszystkich > mendiow. To dlatego. Popatrz na nazwiska jej agentow to > zrozumiesz. Ale widaC POLACY NIE DAJA SIE juz NABIERAC NA TE GIERKI > I FREKFENCJA na jej koncercie BEDZIE OK 100 OSOB. Ona juz jest po prostu zuzyta jak stara guma do majtek. Wzielaby sie za cos co bardziej pasuje do jej wieku? Zalosne jest patrzenie na podskoki 50-letniej nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: ona jest kukla cyrkowa globalnych mafii, 15.08.09, 15:20 blue911 napisał: > Zalosne jest patrzenie na > podskoki 50-letniej nastolatki. niebieski dziewiec jeden jeden to sie odwroc dobrodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: ona jest kukla cyrkowa globalnych mafii, 15.08.09, 15:25 tomxp napisał: > blue911 napisał: > > > Zalosne jest patrzenie na > > podskoki 50-letniej nastolatki. > > > niebieski dziewiec jeden jeden > > > to sie odwroc dobrodzieju A niech sobie tanczy. Wlasnie ogladam rozne niepublikowane ,czesto z okrojona aranzacja klipy Jacksona. To byl naprawde geniusz. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Czy są już antyfani? Najciekawsze ma być starcie 15.08.09, 15:25 między fanami i antyfanami. To właśnie chcę zobaczyć: Rydzyka biczującego fanów różańcem. Przepyszne! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Czy są już antyfani? Najciekawsze ma być star 15.08.09, 15:27 halflitra napisała: > między fanami i antyfanami. To właśnie chcę zobaczyć: Rydzyka > biczującego fanów różańcem. Przepyszne! Rydzol pewnie glodowke oglosi w zwiazku z wystepem Madonny? LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa najwazniejsza piosenka Madonny 15.08.09, 15:37 'Cause I used to live In a fuzzy dream And I wanted to be Like all the pretty people I'm so stupid 'Cause I used to live In a fuzzy dream And I used to believe In a pretty pictures That were all around me But now I know for sure That I was stupid [Chorus:] Please don't try to tempt me It was just greed And it won't protect me Don't want my dreams Adding up to nothing I was just looking for Everybody's looking for something I'm so stupid 'Cause I used to live In a tiny bubble And I wanted to be Like all the pretty people That were all around me But now I know for sure That I was stupid Stupider than stupid Stupider than stupid Stupider than stupid [chorus] Everybody's looking for something Everybody's stupid stupid Everybody's looking for something Everybody's stupid stupid Everybody's looking for something Everybody's stupid stupid Everybody's looking for something Everybody, everybody Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Rydzyk i Sbecka dawali po 10 000zł,nie dostali 15.08.09, 17:25 biletu i zostali przepedzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 15:39 Polska jako ostatnia na jej liscie kariery. Polscy glupawi fani i tak beda sie cieszyc i z otwartymi gebami beda ja podziwiac. Wczesniej nie uazala Polakow gonych jej wystepow. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 15:51 waw-el napisał: > Polska jako ostatnia na jej liscie kariery. Polscy glupawi fani i tak > beda sie cieszyc i z otwartymi gebami beda ja podziwiac. Wczesniej nie > uazala Polakow gonych jej wystepow. Po prostu o Polsce malo kto wie. Nie jestesmy sympatyczni,ani madrzy ,ani bogaci. Nami sie tylko interesuja kombinatorzy roznych masci,alfonsi glodni na polskie laseczki do pracy i zagraniczne sluzby specjalne ,ktore od pokolen wymyslaja jakby tu Polakow namowic zeby wreszcie zrobili najazd na Moskwe tym samym torujac sobie droge do bogactw Syberii. Byla nadzieja za Jana Pawla the Wielkiego,ale i to spalilo na panewce. Pora sie zastanowic nad tym kim naprawde jestesmy,a nie jakimi sie widzimy w swoich ulanskich uniesieniach? Bo na swiecie nawet nie znaja slowa ulan! Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 16:08 dzieki za uzupelnienie, wyjasnienie. taka jest prawda. czy ktos sie nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
yattawawa Ja sie nie zgadzam 15.08.09, 22:33 jestes typowym malym polaczkiem ktory musi sobie ponarzekac, albo nie bylo cie stac na bilet, albo jestes ignorantem - nie lubie madonny wiec inni tez nie moga. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Playbackowa orgia dla zapoznionego ostblocku 15.08.09, 15:48 szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Playbackowa orgia dla zapoznionego ostblocku 15.08.09, 15:52 Mam dobra nowine dla rodakow: Elvis przyjezdza!!! Dzwonil do mnie wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
yattawawa Stary ale w czym problem?? NIe chcesz nie idziesz 15.08.09, 22:54 ale nie, ty jestes klasycznym przykladem polaka frustrata psa ogrodnika - mi sie nie podoba wiec innym tez nie moze. Jestes biedny jak korea polnocna czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczopisakus Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 15:52 Już jesteście odnotowni zdemoralizowani forumowicze fani jawnogrzesznicy. Niech się wasza stopa nie ośmiela przekraczać granic Torunia. A jeśli stwierdzone zostanie, że ktoryż członek PiS-u był na koncercie tzw. Madonny to niech się pożegna z Radiem Maryja i poparciem w wyborach. Czuj duch. Miejcie oczy otwarte. Wszystko się wyda. Nawet gdybyście założyli peruki itd. itp. Będziecie rozpoznani. Jacek Kurski już się wystraszył i nie pójdzie na koncert. Ale chciał. Zobaczymy jeszcze jak się ustosunkować do tego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 16.08.09, 06:14 „Puste miejsce po zdetronizowanych absolutach najłatwiej wypełnić, podnosząc do rangi absolutu wartości, które mają przygodny i ograniczony charakter. Kult bożków znany starożytnym pojawia się, jako kulturowe wyzwanie epoki deklarującej śmierć Boga, człowieka i sensu. W nowych formach mentalności plemiennej zaczynają funkcjonować nowe fetysze, których obecność nie pozwala już odnosić do człowieka dumnego animal rationale. Politeizm przychodzi znowu, jako abstrakcyjna propozycja ożywienia świata, z którego zniknęły absoluty” abp Józef Życiński Więcej na blogu: brygadzista.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 15:54 Na ten koncert idą chyba same pedały bo tylko oni słuchają tej piosenkarki. Kto normalny słucha Madonny? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 18:04 zalobanarodowa napisała: > Na ten koncert idą chyba same pedały bo tylko oni słuchają tej piosenkarki. > Kto normalny słucha Madonny? Widze swoich rozpoznajesz w tlumie,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 16.08.09, 06:26 Ziemkiewicz kiedyś napisał, że Michnikowcy i Rydzykowcy to takie dwie sekty fanatyków. Dwie strony tego samego medalu. Po poziomie dyskusji i argumentów na tym forum widac, że miał dużo racji:) brygadzista.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 15:58 Czy Kwasniewski i Kolodko przwidywani sa na widowni. Onegdaj podejmowali krola popu Jacksona. Wypadaloby im teraz podziwiac krolowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 16:45 Dodaj do tego TKM M.Święcickiego...zięcia sowieckiego parcha E.Szyra...towarzystwo nieliczne za to jakie śliczne... Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Fani Madonny wyszli na wolnosc po wielu latach- o 15.08.09, 16:09 przepraszam!Nie-doczytalem!! Tam o jakiegos innego "zboka" biega! Odpowiedz Link Zgłoś
widz.i.czytelnik Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi fa... 15.08.09, 16:28 to sa szatanisci wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi 15.08.09, 16:39 Przesadzasz..to są pospolite głupki... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi 15.08.09, 20:00 Widzisz jak nas dużo, drżyj. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Koncert Madonny: bramki ... 15.08.09, 16:34 Wygląda na to że koncert tej starej lampucery się nie odbędzie ze względu na brak w Polsce głupków chcących oglądać podrygi tego klimaksa... No i bufetowa nie będzie miała okazji "w imieniu Warszawy"powitać tej szmiruski...ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
wlserwis Re: Koncert Madonny: bramki ... 15.08.09, 17:01 regenerowana papuga z dostawą na trzeci kwartał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 ukropek, lampucerze... 15.08.09, 17:29 bilety rozeszły sie dawno, chętnych było grubo ponad 300 000 tys. Obetrzyj piane z ryja, brudny lampucerze ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Kocham Was , moje pieniazki............... 15.08.09, 17:29 Czytalem w Gazecie ze to Krolowa.Zydowska czy arabska?.Bo te dwie religie sa podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Kocham Was , moje pieniazki............... 15.08.09, 17:33 W Marseille nie wystapila.Zreszta byla by to klapa.Zydowska madonna , nie jest madonna w Europie.W III RP ktora szuka autorytetow, nawet homoseksualista ma szanse zostac autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Kocham Was , moje pieniazki............... 15.08.09, 17:39 I tak gwoli prawdy.Nie przeszkadza mi wystep ej kobiety w Polsce.Mogla wystapic jutro.Jakies swinie znowu chca sklocic spoleczenstwo.I to jest grozne.Czy komus zalezy na tym zeby Polska stala sie Bliskim Wschodem? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: ..Kocham Was , moje pieniazki............... 15.08.09, 17:49 prawdziwy-moher napisał: > Czytalem w Gazecie ze to Krolowa.Zydowska czy arabska?.Bo te dwie religie sa po > dobne. Badz grzeczny,bo zydowska juz dawno rzadzi ,a arabska religia niedlugo dolaczy. Wiec....wybor dosc skapy, Wolaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..Kocham Was , moje pieniazki............... 15.08.09, 18:07 mocher,,,,Kocham Was , moje pieniazki,,,,,widze znasz WYZNANIE WIARY swojego wodza R Y D Z Y K A Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Kocha, kocha ale pieniadze 15.08.09, 18:09 Powinna powiedziec "kocham wasze pieniadze" i dopiero to by byla szczera prawda Odpowiedz Link Zgłoś
2-pswiecki Nie widzisz, że kocha swoich fanów-klientów 15.08.09, 19:39 i dlatego ma pieniądze? Tylko się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenabuchodonozor Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi fa... 15.08.09, 18:18 pewnie, że ich kocha - w końcu jej za to płacą :D Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi 15.08.09, 18:29 Ona ma tyle pieniedzy,ze na Wasze kilka groszy to kicha. Pewnie oplaci tym fryzjerke! Moim zdaniem przyjechala,bo chciala zobaczyc jak sredniowieczny skansen wyglada stojacy posrodku cywilizowanej Europy? Bo trudno mi sie innych przyczyn dopatrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi 15.08.09, 18:32 tyle głupich obrazliwych słów dajecie świadectwo tylko sobie czyżby ci opluwający Madonne to prawdziwi katolicy Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi 15.08.09, 22:06 Różnie to z gwiazdami bywa, ale niektóre osoby naprawdę mogą cenić występy przed fanami, bo to ich sens życia, życiowa pasja. Ja swoją pracę bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś