pakulec masz bardzo trafny nick 28.08.09, 21:31 znakomicie odzwierciedla twoja osobowość Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Ile zarabia Guzikiewicz? 28.08.09, 21:34 Za rzucanie srubami, palenie opon (w Warszawie) i rozstawianie namiotow? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ile zarabia Guzikiewicz? 29.08.09, 10:13 pyffello114 napisał: > Za rzucanie srubami, palenie opon (w Warszawie) i rozstawianie namiotow? 13 tys. zł. brutto Czy ktoś ma wątpliwości, że swego koryta będzie bronił jak niepodległości? Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Na kryzysie nie udalo sie wygrac, 28.08.09, 21:36 wiec Jaro rzucil na front walki z rzadem poslusznego mu Sniadka i jego zwiazkowcow, Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Protest przed domem Tuska. "Premiera nie ma? Za... 28.08.09, 21:38 Tusk nie jest moim idolem, został wybrany w demokratycznych wyborach w wyborach o ktore walczyła prawdziwa Solidarność. Obecna solidarnośc, zwłaszcza te różne Guzikiewice czy jakl to to się zwie to takie sobie popłuczyny ktorym do terrorustów droga jest bardzo bliska. Tpnic innego, jak tylko tzw. święte krowy ktorym nigdy nic nie będzie pasowało poza nieróbstwem i żądaniem otrzymywanie pieniędzy za coś co inni zrobili. To tylko taki sobie chłam i chamstwo żyjące na cudzy koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 zasrana_kaczka_dziubie_sie_w_dzia dka 28.08.09, 22:04 Drogi pakulcu, oni i swgo dziadka i sami sie zadziubia. Ich kacza slepota jest naszym naszym zwyciestwem! Dziub guzik kaczynskich, dziub,dziub,dziub,dziub,dziub..... az ich zadziubiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: zasrana_kaczka_dziubie_sie_w_dzia dka 28.08.09, 22:08 droga Rybko podobno nie powinno sie kopac leżącego ale ja się nie mogę powstrzymać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wilusztochuj Re: zasrana_kaczka_dziubie_sie_w_dzia dka 28.08.09, 22:13 co za chamstwo. Co bedzie nastepne? Nie podoba mi sie jak rzad cos robi, wiec moge zrobic mu kupe na wycieraczke? Pobic corke? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A'props kupy (sorry!) 29.08.09, 10:18 wilusztochuj napisał: > co za chamstwo. > Co bedzie nastepne? Nie podoba mi sie jak rzad cos robi, wiec moge zrobic mu > kupe na wycieraczke? Czy protestujki przybyły na biwak z własnymi toaletami? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: zasrana_kaczka_dziubie_sie_w_dzia dka 28.08.09, 22:23 drogi pakulcu, jak sie wierzga - to kop! ... cos sobie przypominam, ze na debate Tuska z przedstwicielami zwiazkow zawodowych stoczniowcow wszelakich w maju czy tez czerwcu roku biezacego 2009 tow. guzikiewicz pseudo tchorz-smrodliwy czemus to nie osmielil sie objawic. Czyzby sie burak cwiklowy obawial, ze pojedynek na argumenty przerznie rozpaczliwie na starcie.... guzikiewicz jest partyjnym odchodem pisu, i tak dlugo pozwoli mu pis zyc, jak dlugo bedzie realizowal ich rozkazy. A jak nie, to kop w zad i wypad na smietnik do Dorna i jemu podobnych kolesiow. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec związkowa transformacja 28.08.09, 22:30 była Solidarność jest sralidarność Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: związkowa transformacja 28.08.09, 22:53 ciekawe, dlaczego sralidarnosc czyli "kacza solidarnosc" nie chca za swa "nierobia niedole" rozliczyc swych niepokalanych dobroczyncow kaczynskich??? Ciekawe jest tez to, ze z pisdentem Lesiem gorzale rowno chleja, a "rozliczen" oczekuja od PO?? pis trzyma kase u lojculka Rydzyka - niech wam nawet po milionie wyplaci, przeciez wasze "cegielki" po tylu latach niewatpliwie bogato, jak w RM-rodzinie przystoi, obrodzily. A jak nie - to niech cba wyjasni gdzie sie kasa zdematerializowala. Wszakze cuda dematerializacji - to kacze cuda!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Folxdojcz_Donek_Spieprzył_do_Peru _?:)))))))) 28.08.09, 21:47 Gdyby twoj Ojciec wiedzial ze bedziesz taki glupi to spuscilby siedo zlewu Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Przecież z tym debilem Guzikiewiczem tak jak i z 28.08.09, 22:13 tobą nie ma o czym dyskutować. Jesteście z tej samej półki co Kaczyńscy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: rudy mesjasz uciekl przed stoczniowcami jak z 28.08.09, 22:17 taki z niego "mesjasz", jak z koziej d... trabka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec silek ty to jesteś znawca kóz 28.08.09, 22:19 jak się dobrze sprawujesz to bauer ci pozwala jakąs posiąść ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dena33 Re: silek ty to jesteś znawca kóz 28.08.09, 22:24 pakulec napisał: > jak się dobrze sprawujesz to bauer ci pozwala jakąs posiąść ;-) on kozę a ty owcę. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co poeta chciał przez to powiedzieć? 28.08.09, 22:26 wiadomo, że Pis to stado baranów, ale czemu miałbym posiąść jakąś przedstawicielke tego stada? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: rudy mesjasz uciekl przed stoczniowcami jak z 29.08.09, 10:21 A powinien był odwołać chrzciny wnuka. Pan Guzikiewicz ważniejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Tam gdzie związki, tam wielki burdel !!!! 28.08.09, 21:48 Sopot jest tego najlepszym przykładem. Rozpędzić to dziadostwo i pogonić do roboty !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Tam gdzie związki, tam wielki burdel !!!! 28.08.09, 21:54 Sopot to klasyczny przykład !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dena33 Re: Tam gdzie związki, tam wielki burdel !!!! 28.08.09, 22:27 q3000 napisał: > Sopot to klasyczny przykład !!!! To związki hołotę do władzy wyniosły.Z rudą Isaurą włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Popatrzcie na opasłe mordy tych PISzwiązkowców 28.08.09, 21:56 chyba im się nieźle powodzi. Większość z nich ma sporą nadwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicf Re: Popatrzcie na opasłe mordy tych PISzwiązkowcó 28.08.09, 22:18 Tak jak jednej z "przywódczyń" "biednych" pielęgniarek. Pamiętam w jakim stroju udzielała wywiadu w czasach tzw. "białego miasteczka". Gdy patrzyłem na nią, bieda aż kłuła w oczy. Musiałbym pracować na taki ubiór może kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Młodzieżówka PiSdu szaleje,a PKB rosnie. ha ha 28.08.09, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
toxicf Re: Młodzieżówka PiSdu szaleje,a PKB rosnie. ha h 28.08.09, 22:15 PKB rośnie tak, jak nasze płace... na papierze (GUS-u). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re:Guzikiewicz idiota na posyłki,nie zrobi kariery 29.08.09, 10:26 Już zrobił: 13 tys. zł/miesiąc za darcie mordy, to chyba niezła kariera? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 panie donald, jak pana nie lubię 28.08.09, 22:08 tak myślę, że powinieneś pan zmienić tych swoich macherów od pr. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 carpaccio, ty lepiej dalej doradzaj swojemu 28.08.09, 22:49 Łukaszence:) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio, ty lepiej dalej doradzaj swojemu 01.09.09, 23:15 guru133 napisał: > Łukaszence:) guru, ja rzadko komu doradzam za darmo i publicznie. uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ty jesteś ze swoja po pokropku a i ta puszcza ci 28.08.09, 22:09 sie ona na prawo i na lewo po to żebyś mógł chlać szwabskie piwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Tusk zwiał jak..... 28.08.09, 22:12 jego dziadek w 1945. Ciekawe czy się odnajdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec oddaj Ukraińcom rentę 28.08.09, 22:13 niech płacą tym związkowym nierobom ze swojej stoczni Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Powtarzasz się zakuta pało bez hełmu. Czy 28.08.09, 22:15 przez cały dzień musisz chwalić się swoją umysłowa ułomnością? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Tacy kretyni jak ty i Guzikiewicz to największe 28.08.09, 22:17 zagrożenie dla polskich stoczni. Odpowiedz Link Zgłoś