unitestates 08.09.09, 14:23 תודה כי ההערה שלי למחוק אותו. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuleton Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 14:23 Talentu jej nie brakuje.. ale madra to ona nie jest. Chcialo by sie powiedziec glupia baba. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 14:23 jakoś mi jej nie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy moze gazwyb zorganizuje zrzutke wsrod swoich 08.09.09, 14:27 czytelnikow??? bylaby wielka szkoda, gdyby tak utalentowana artystka (jak widac pod wieloma wzgledami, nie tylko artystycznym) potracila swoje nieruchomosci i prawa do swoich prac??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Ej, no moze jakas zrzuta? 08.09.09, 14:38 Poratujmy pania fotografke w potrzebie, takie fajne zdjecia robi. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 14:42 jak to pięknie komentarze w kosmos ulatują. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw_szu Ano ulatują, sam zgłosiłem do kasacji.. 08.09.09, 15:19 ... z powodu antysemityzmu. To chyba był twój wpis, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ano ulatują, sam zgłosiłem do kasacji.. 08.09.09, 16:56 antysemityzm oznacza bycie przeciwko Żydom, gdzie w stwierdzeniu, że żydowska gazeta uznaje za wiadomość dnia bankructwo amerykańskiej Żydówki jest antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś
mrarm Re: Ano ulatują, sam zgłosiłem do kasacji.. 08.09.09, 17:37 Bredzisz. Agora Spółka Akcyjna – polska spółka prawa handlowego, notowana na giełdzie w Warszawie i Londynie prowadząca działalność medialną. Gazeta Wyborcza powstała zgodnie z uzgodnieniami Okrągłego Stołu, jako dziennik mający reprezentować solidarnościową opozycję w czasie kampanii przed wyborami do Sejmu Kontraktowego. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ano ulatują, sam zgłosiłem do kasacji.. 08.09.09, 18:10 o właśnie, można stwierdzić, że bredzę i wypisać kilka wybiórczych informacji, które mają zadać kłam mojemu zdaniu, ale jakim prawem byłam podejrzana o antysemityzm? I tak mrarm, na marginesie, sapere aude! Prawda Cię wyzwoli, nie bój się więc myśleć samodzielnie, czytaj między wierszami, czytaj inne źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś 09.09.09, 01:19 alpepe:---chłe---chłe oryona:----chaayL---chaayL alpepe marzy o powrocie 3rz ? ---Ban-Ban-Ban--- Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 14:59 Moze jakas charytatywna organizacja gejowska ja poratuje,w koncu zbankrutowala z powodu orientacji seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 15:01 Tam za wszystko placi sie innymi pieniedzmi nie majacymi nic wspolnego z wartoscia rzeczy-placac 20 tys za blachniki placisz 2 tys za realna wartosc buta -materialy robocizna podatki i 18 tys za to za blachniki. Tak samo jest ze wszystkim podpaski tylko od Donny Karan, listek salaty z rzautkiewka i dwoma kroplami octy winnego za 100$ ale za to w dobrej knajpie, Nic dziwnego ze sie snobka zadluzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Żal mi jej że nie będę mógł w nocy spać 08.09.09, 15:03 Co prawda ona sobie mieszka w luksusowym nowojorskim apartamencie a ja w dwupokojowej klitce, ale ona taka biedna.... Odpowiedz Link Zgłoś
kongregacja Re: Żal mi jej że nie będę mógł w nocy spać 08.09.09, 15:15 jasne, to przeciez jej wina, ze jest bogatsza i zdolniejsza od Ciebie. no ale teraz sprawiedliwy bog sprawi, ze bedzie prawie rowna tobie i starci te swoje apartamenty. ech, zawistniki. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 A skad wiesz, ze jest zdolniejsza? 08.09.09, 15:18 A moze to tylko hucpa? Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane Bogatsza? 08.09.09, 16:12 Przecież ta pani żyła ponad stan, na kredyt można powiedzieć... Tyle, że jej jako znanej personie udawało się to dłużej niż zwykłemu śmiertelnikowi. Bycie snobem to nie wstyd, można przepłacać za wiele rzeczy dla lansu czy lepszego samopoczucia, ale mimo wszystko, musi nas na to być stać... Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Żal mi jej że nie będę mógł w nocy spać 08.09.09, 16:45 kongregacja napisała: > jasne, to przeciez jej wina, ze jest bogatsza i zdolniejsza od Ciebie. > no ale teraz sprawiedliwy bog sprawi, ze bedzie prawie rowna tobie i > starci te swoje apartamenty. ech, zawistniki. Technicznie rzecz biorac, to jest biedniejsza od wiekszosci z nas. Sprawdzalem ostatnio konto w banku i nie mam tam bynajmniej 24 milionow debetu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Czy Annie Leibovitz,to artystyczny "madoff"? 08.09.09, 15:21 Bez przesady z tym artyzmem, to zwykły fotograf tabloidowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Co mnie to obchodzi 08.09.09, 15:30 ze ona ma problemy finansowe bo wydaje wiecej niz ma Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 15:43 nie mozna juz tak zarabiac na nieruchomosciach to moze bedzie mozna na zdjeciach, probowac trzeba...... Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Gazeta usuwa wpisy 08.09.09, 15:44 Jak ktoś przypadkiem napisze o jej pochodzeniu, bo od razu antysemityzm... A jak napiszę że Brzeziński ma polskie korzenie to też usuniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 15:51 myślałem, ze jak ktoś się nazywa Leibowitz, to ma łeb do interesów... ...zostanę posadzony o antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy johnny, jak sie bedziesz tak nachalnie dopytywal 08.09.09, 15:56 johnny_english napisał: > myślałem, ze jak ktoś się nazywa Leibowitz, to ma łeb do interesów... > > ...zostanę posadzony o antysemityzm? to zostaniesz posadzony, i to w wiezieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś 08.09.09, 16:57 podobny wpis, nie mój, uleciał w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś 08.09.09, 20:44 alpepe:podobny wpis, nie mój, uleciał w kosmos. AyAy Kobieto - [(katoliczka/feministka)?] już jesteś na liście na razie tylko moich nieprzyjaciół bezFpzdr chayL Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś 08.09.09, 20:45 miałoByć chaayL Odpowiedz Link Zgłoś
dena33 Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 15:56 Benek Madoff gdyby nie siedział to by jej pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy tak jak swoim innym klientom "pomogl"??? 08.09.09, 15:57 dena33 napisała: > Benek Madoff gdyby nie siedział to by jej pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane Fotografka, psycholożka, adwokatka (?) 08.09.09, 16:09 czy tylko mi się wydaje, że te nazwy brzmią dziwnie i nienaturalnie? No, chyba że mają służyć rozbawianiu - ilekroć słyszę psycholożka np. w radiu to się uśmiecham ;-). Czy nazwy profesji nie mogą być, że tak powiem uniseksowe, neutralne płciowo? Co jest złego nazwać kobietę psycholog/fotograf, albo dla okazania szacunku Pani psycholog/fotograf. Dziwny jest ten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
jermaczek Re: Fotografka, psycholożka, adwokatka (?) 08.09.09, 21:17 Wydaje Ci sie. Te nazwy brzmią normalnie. Język żyje i dostosowuje się do zmian w świecie. A może pielęgniarza nazywać pielęgniarką, a sprzątacza - sprzątaczką? W końcu to babskie zawody. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_kagan Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś... 08.09.09, 16:35 Wzoraj Madoff, dzis Leibovitz. I jeden i druga to typowe amerykanskie wydmuszki - co to bowiem za sztuka oszukiwac ludzi tworzac piramide finansowa badz sprzedajac za miliony dolarow zdjecia warte gora dolara... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy kagan, jednak troche sztuka chyba jest... 08.09.09, 16:49 mr_kagan napisała: > Wzoraj Madoff, dzis Leibovitz. I jeden i druga to typowe > amerykanskie wydmuszki - co to bowiem za sztuka oszukiwac ludzi > tworzac piramide finansowa badz sprzedajac za miliony dolarow > zdjecia warte gora dolara... nie sadze, ze kazdy fotograf moze swoje zdjecia za dziesiatki lub setki tysiecy dolarow sprzedawac... Odpowiedz Link Zgłoś
dogbono166 Annie Leibovitz 08.09.09, 16:45 Izraelici Izraelitce nie dadza z glodu umrzec. Gdyby byla mezczyzna nie doszloby do tego. Ale wiadomo, ze kobietom jest ciezej, zwlaszcza Izraelitkom. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy to oni nie maja rownouprawnienia i parytetow??? 08.09.09, 16:51 dogbono166 napisała: > Izraelici Izraelitce nie dadza z glodu umrzec. Gdyby byla mezczyzna nie > doszloby do tego. Ale wiadomo, ze kobietom jest ciezej, zwlaszcza Izraelitkom. Odpowiedz Link Zgłoś
oryona Re: Biedna lesbusia 08.09.09, 21:16 nie koleżance cool-EGO a siostrze bezFpzdr Odpowiedz Link Zgłoś
david_silbermann aj waj, co to będzie, co to będzie ?? 08.09.09, 17:25 nieszczęście na dom nasz, uj.... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Żydówka i lesbijka, jak niewiele trzeba by obnażyć 08.09.09, 17:50 obskurantyzm i sprowokować matołków do nadaktywności komentatorskiej. Ale tak w ogóle to jesteśmy tolerancyjnym narodem i bajanie o antysemityźmie to jawna potwarz:):). Odpowiedz Link Zgłoś
antysranty Re: Żydówka i lesbijka, jak niewiele trzeba by ob 08.09.09, 20:41 EEE, a ktory to wpis taki antysemicki jest? które określenie, co? My jesteśmy tak samo antysemiccy, jak żydzi antyPolscy! Odpowiedz Link Zgłoś
slupikk Re: Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś 08.09.09, 19:55 Powinno być "fotograficzka". Fotografka to raczej rzemieślniczka niż artystyczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Re: Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś 08.09.09, 20:21 co to znaczy "jej życiowa partnerka", że dwie panie ten tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
gewurztraminer Annie Leibovitz, fotografka gwiazd, musi dziś s... 08.09.09, 20:18 Ma jeden talent - robi wyjątkowe fotografie. Drugiego talentu- zarządzania finansami nie otrzymała. Jak większość z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown babka ma artystyczna blokade i dlatego 08.09.09, 20:30 sadze, ze szybko odbilaby sie od dna robiac sesje dotyczace polskich obozow zaglady, there's no business like Shoah business ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: babka ma artystyczna blokade i dlatego 08.09.09, 22:55 Tak, tobie sie wszystko kojarzy z... Odpowiedz Link Zgłoś