Dodaj do ulubionych

kilka pytań...

01.06.11, 18:26
mam kilka pytań do Pani doktor
1. W trakcie ciaży miałam opryszczke, więc słuch naszej małej wymaga badania pierwsze badanie po porodzie jeszcze na oddziale było ok, teraz przeszlismy drugie ( w 9 tyg. życia małej) - na razie też ok, jesteśmy umówieni na nastepne, czy to juz będzie ostatnie czy czeka nas jeszcze jakieś? czy słuch małej bedzie badany regularnie do jakiegoś konkretnego wieku?
2. Zmieniła sie częstotliwość oddawania stolca, do tej pory 1 -2 razy dziennie, teraz (jak tylko mała skończyła 9 tyg.) jest 4 czasem 5, pierwszy stolec rano jest dość spory potem są mniej obfite kolor żółty, ze śluzem (pytałam o to juz Panią w innym poście) lub czasem bez śluzu ale na razie bez krwi, czy taka zmiana częstotliwości moze być powodem do niepokoju? dodam ze nie zmieniło sie nic w diecie - karmienie sztuczne Nutramigenem
3. Czy podawanie probiotyku (BioGaia) moze powodować zmianę konsystencji i częstotliwość oddawanego stolca? Jeśli tak to zaprzestać podawania/? W ulotce na ten temat nic nie pisze...
Obserwuj wątek
    • kasiaalbrecht Re: kilka pytań... 02.06.11, 14:18
      zazwyczaj okresowo kontroluje się słuch do wieku szkolnego, co do stolców jesli nie ma krwi to ilość może być, biogaja raczej nie wpływa na ilość, niekiedy na konsystencję stolca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka