Dodaj do ulubionych

WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!!

25.09.09, 09:24
witam.
Wodzialam wszystkie etapy budowy ogrodu palmowego!!!! W koncu bo nikt nigdzie tego nie widzial! smile
Obserwuj wątek
    • roman-ka Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:34
      To pochwal się jeszcze gdzie to widziałaś, my też jesteśmy ciekawe ja wygląda
      budowa ogrodu palmowegosmile
      • agusia.wino Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:39
        Moge podac wam link bo sama tez tak to dostalam od jednego z graczy... smile
        • roman-ka Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:43
          To podaj ten link, zobaczymy ten cud.
        • agusia.wino Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:43
          pu.i.wp.pl/?k=NjI5NDQwMzgsNDUzMjEwNTY%3D&f=cud.gif
          • agusia.wino Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:48
            Napiszcie czy dziala!!!!
            • kama_msz Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:56
              trzeba wkleić w nowe okno, bo jest nieaktywny, ale jak się wklei, to działasmile
            • aurinko Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 10:16
              Narobiłaś rabanu jakby nie wiadomo co tam było wink A to tylko maleńka animacja, ledwo widoczna i w sumie nic ciekawego.
              • agusia.wino Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 11:46
                A masz lepszy widok????? Jak tak to dawaj bo z tego co wiem to jeszcze nikt go
                nie widzial!!!!!!!!
                • aurinko Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 12:57
                  agusia.wino napisała:

> A masz lepszy widok?????

Nie mam i raczej nie będę miała bo temat mnie aż tak bardzo nie interesuje.

> Jak tak to dawaj bo z tego co wiem to jeszcze nikt go
                  > nie widzial!!!!!!!!

No właśnie, nikt nie widział, więc skąd pewność, że to, co zapodałaś jest prawdziwe?
                  • eljanka Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 13:36
                    Eeeeeeee....
                    • patrice7 Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 26.09.09, 09:24
                      Baby...
                      Ja zwykle narzekają,.. big_grin
                      Dzieki mnie się podobałosmile
                      • slimakpokazrogi Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 27.09.09, 19:40
                        a czego sie spodziewaliście??? mnie też sie podobałotongue_outtongue_out
              • evezu Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 11:46
                też myślałam, że coś ciekawszego

https://pu.i.wp.pl/?k=NjI5NDQwMzgsNDUzMjEwNTY%3D&f=cud.gif
                • cafe_tee Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 26.09.09, 12:18
                  i to wszystko?
                  cały filmik??
                • syla_77 Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 26.09.09, 14:08
                  Dobrze, że w porę wypisałam się z gildii...
                  • cafe_tee Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 27.09.09, 09:49
                    ja się w ogóle nie zapisywałam big_grin
                    jak dziewczyny obliczyły ile LAT, trzeba sadzić te palmy - to się nawet
                    nie zastanawiałam, nad wstąpieniem big_grin
                    • slimakpokazrogi Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 27.09.09, 19:39
                      wiesz, ale w tym przypadku nie chodzi o to, aby złapać króliczka,
                      ale by gonić go...
                      • cafe_tee Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 27.09.09, 23:09
                        łeee tam.
                        Pierniczę takiego króliczka - 7-mio letniego.

Ja nie wiem, co będę robić za rok - a co dopiero za 7 lat! jak pomyślę, że rok
                        temu nie wiedziałam - nawet przez myśl mi nie przeszło - że będę mieszkać tu
                        gdzie teraz - to te palmy, to jakieś science-fictionbig_grin
                        Mogę planować, że za 2 lata skończę pisać doktorat - ale nie, że będę sadzić
                        palmy w wirtualnej grze tongue_out
                        Uogólniam oczywiście, ale szkoda mi krasnotalarów na kokosy, czy tam palmy, i
                        szkoda by mi było potem zostawiać, tyle wkładu własnego, komuś kto przyszedłby
                        posadził 2 palmy - i osiągnął "cud".
                        Ale nie potępiam, ani nie ganie kogoś, kto sadzi coś tam w gildii.
                        Jego gra, jego serwer i jego "kasa". Co mi do tego.
                        Ile ludzi tyle opinii.

A w ogóle - to dzisiaj była piękna niedziela!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka