agusia.wino 25.09.09, 09:24 witam. Wodzialam wszystkie etapy budowy ogrodu palmowego!!!! W koncu bo nikt nigdzie tego nie widzial! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman-ka Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:34 To pochwal się jeszcze gdzie to widziałaś, my też jesteśmy ciekawe ja wygląda budowa ogrodu palmowego Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.wino Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:39 Moge podac wam link bo sama tez tak to dostalam od jednego z graczy... Odpowiedz Link Zgłoś
roman-ka Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:43 To podaj ten link, zobaczymy ten cud. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.wino Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:43 pu.i.wp.pl/?k=NjI5NDQwMzgsNDUzMjEwNTY%3D&f=cud.gif Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.wino Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:48 Napiszcie czy dziala!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 09:56 trzeba wkleić w nowe okno, bo jest nieaktywny, ale jak się wklei, to działa Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 10:16 Narobiłaś rabanu jakby nie wiadomo co tam było A to tylko maleńka animacja, ledwo widoczna i w sumie nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.wino Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 11:46 A masz lepszy widok????? Jak tak to dawaj bo z tego co wiem to jeszcze nikt go nie widzial!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 12:57 agusia.wino napisała: > A masz lepszy widok????? Nie mam i raczej nie będę miała bo temat mnie aż tak bardzo nie interesuje. > Jak tak to dawaj bo z tego co wiem to jeszcze nikt go > nie widzial!!!!!!!! No właśnie, nikt nie widział, więc skąd pewność, że to, co zapodałaś jest prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 26.09.09, 09:24 Baby... Ja zwykle narzekają,.. Dzieki mnie się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 27.09.09, 19:40 a czego sie spodziewaliście??? mnie też sie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 25.09.09, 11:46 też myślałam, że coś ciekawszego Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 26.09.09, 12:18 i to wszystko? cały filmik?? Odpowiedz Link Zgłoś
syla_77 Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 26.09.09, 14:08 Dobrze, że w porę wypisałam się z gildii... Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 27.09.09, 09:49 ja się w ogóle nie zapisywałam jak dziewczyny obliczyły ile LAT, trzeba sadzić te palmy - to się nawet nie zastanawiałam, nad wstąpieniem Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 27.09.09, 19:39 wiesz, ale w tym przypadku nie chodzi o to, aby złapać króliczka, ale by gonić go... Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: WIEM JAK WYGLADA OGROD PALMOWY!!!!! 27.09.09, 23:09 łeee tam. Pierniczę takiego króliczka - 7-mio letniego. Ja nie wiem, co będę robić za rok - a co dopiero za 7 lat! jak pomyślę, że rok temu nie wiedziałam - nawet przez myśl mi nie przeszło - że będę mieszkać tu gdzie teraz - to te palmy, to jakieś science-fiction Mogę planować, że za 2 lata skończę pisać doktorat - ale nie, że będę sadzić palmy w wirtualnej grze Uogólniam oczywiście, ale szkoda mi krasnotalarów na kokosy, czy tam palmy, i szkoda by mi było potem zostawiać, tyle wkładu własnego, komuś kto przyszedłby posadził 2 palmy - i osiągnął "cud". Ale nie potępiam, ani nie ganie kogoś, kto sadzi coś tam w gildii. Jego gra, jego serwer i jego "kasa". Co mi do tego. Ile ludzi tyle opinii. A w ogóle - to dzisiaj była piękna niedziela! Odpowiedz Link Zgłoś