Dodaj do ulubionych

strach na wróble

18.11.09, 18:07
od kiedy? od którego poziomu moge kupić dekoracje- strach na wróble? wiem że
podrzuca sie gołebie, żeby napaskudziły a on ma odstraszać? dobrze rozumiem?smile
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: strach na wróble 18.11.09, 18:13
      jake gołębie?
      o jakiej grze piszesz?big_grin
    • funkcjonariusz_angua Re: strach na wróble 18.11.09, 18:17
      big_grin
    • evezu Re: strach na wróble 18.11.09, 18:27
      pierwszo słyszę o gołębiach, a Strach na wróble to ma być jako nagroda w któryś
      tam queście
      • ez-aw Re: strach na wróble 18.11.09, 18:52
        Strach na wróble to dekoracja, która daje chyba 50 punktów.

img44.imageshack.us/img44/3534/lista2bymelisae.jpg
    • slimakpokazrogi Re: strach na wróble 18.11.09, 19:01
      buhahahaha buhahahahaha to chyba asiowa tak powkręcała..... weźcie,
      nie dawajcie się nabieraćsmilesmile
      • paulinka-online Re: strach na wróble 18.11.09, 20:36
        achaaa to takie butybig_grin przepraszam w takim raziesmile
    • matysiaczek.0 paulinko 19.11.09, 07:24
      już sobie przypomniałam..załozyłam priv wacik do Asiowej, że w ZI gołąb zaleciał, czyli, że ma ode mnie wiadomość na skrzynce...a że Asiowej gupie dowcipy się trzymają, to już inna sprawa. Musisz jej wybaczyć, ona niedawno urodziła dzieciaka kudłatego i być może jeszcze hormony z nią wyprawiają cuda, skutki - to takie właśnie żarty.

ps...jejku, nawet sobie nie wyobrażasz jak mi humor z rana poprawiłaś - uśmiałam się do łez, wybacz, ze Twym kosztem smile
    • matysiaczek.0 paulinko 19.11.09, 07:24
      już sobie przypomniałam..załozyłam priv wacik do Asiowej, że w ZI gołąb zaleciał, czyli, że ma ode mnie wiadomość na skrzynce...a że Asiowej gupie dowcipy się trzymają, to już inna sprawa. Musisz jej wybaczyć, ona niedawno urodziła dzieciaka kudłatego i być może jeszcze hormony z nią wyprawiają cuda, skutki - to takie właśnie żarty.

ps...jejku, nawet sobie nie wyobrażasz jak mi humor z rana poprawiłaś - uśmiałam się do łez, wybacz, ze Twym kosztem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka