paulinka-online 18.11.09, 18:07 od kiedy? od którego poziomu moge kupić dekoracje- strach na wróble? wiem że podrzuca sie gołebie, żeby napaskudziły a on ma odstraszać? dobrze rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcea3 Re: strach na wróble 18.11.09, 18:13 jake gołębie? o jakiej grze piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: strach na wróble 18.11.09, 18:27 pierwszo słyszę o gołębiach, a Strach na wróble to ma być jako nagroda w któryś tam queście Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: strach na wróble 18.11.09, 18:52 Strach na wróble to dekoracja, która daje chyba 50 punktów. img44.imageshack.us/img44/3534/lista2bymelisae.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: strach na wróble 18.11.09, 19:01 buhahahaha buhahahahaha to chyba asiowa tak powkręcała..... weźcie, nie dawajcie się nabierać Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka-online Re: strach na wróble 18.11.09, 20:36 achaaa to takie buty przepraszam w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 paulinko 19.11.09, 07:24 już sobie przypomniałam..załozyłam priv wacik do Asiowej, że w ZI gołąb zaleciał, czyli, że ma ode mnie wiadomość na skrzynce...a że Asiowej gupie dowcipy się trzymają, to już inna sprawa. Musisz jej wybaczyć, ona niedawno urodziła dzieciaka kudłatego i być może jeszcze hormony z nią wyprawiają cuda, skutki - to takie właśnie żarty. ps...jejku, nawet sobie nie wyobrażasz jak mi humor z rana poprawiłaś - uśmiałam się do łez, wybacz, ze Twym kosztem Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 paulinko 19.11.09, 07:24 już sobie przypomniałam..załozyłam priv wacik do Asiowej, że w ZI gołąb zaleciał, czyli, że ma ode mnie wiadomość na skrzynce...a że Asiowej gupie dowcipy się trzymają, to już inna sprawa. Musisz jej wybaczyć, ona niedawno urodziła dzieciaka kudłatego i być może jeszcze hormony z nią wyprawiają cuda, skutki - to takie właśnie żarty. ps...jejku, nawet sobie nie wyobrażasz jak mi humor z rana poprawiłaś - uśmiałam się do łez, wybacz, ze Twym kosztem Odpowiedz Link Zgłoś