gosiaow 29.04.08, 15:15 witam, u mojego synka - 5 lat zdiagnozowano płaskostopie i koślawośc kolan. Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego ortopedy, który oprócz badania pomoże dobrac odpowiednie obuwie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara.skrzynska Re: Ortopeda dziecięcy 05.05.08, 10:43 Witaj gosiaow! Nipisz w jakim mieście mieszkasz może coś ci podpowiemi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zolwiksz Re: Ortopeda dziecięcy 30.05.08, 15:24 ja poproszę o polecenie jakiegoś z trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemki Re: Ortopeda dziecięcy 30.05.08, 21:44 I ja się dołączę, poprosiłabym o porządnego ortopedę dziecięcego z Krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.skrzynska Re: Ortopeda dziecięcy 09.06.08, 09:20 Witaj zolwiksz!. Ja mogę polecać tylko instytucję, z którą współpracujemy na codzień w Krakowie. Przykro mi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokama Re: Ortopeda dziecięcy 31.05.08, 12:09 a ja poproszę o specjalistę od stóp (niemowlęcych) w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.skrzynska Re: Ortopeda dziecięcy 09.06.08, 09:25 Witaj kokama! Ja mogę polecać tylko instytucję, z którą współpracujemy na codzień w Krakowie. W innych miastach nie mamy takiej stałej współpracy. Przykro - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.skrzynska Re: Ortopeda dziecięcy 03.06.08, 12:36 Witaj gosiaow! My znamy tylko ortopedów w Krakowie. Wejdż na strone Akademii Zdrowej Stopy i zobacz gdzie sa badania - może sie tam soptkamy najbliższe akademie 7,8 Bydgoszcz, następna 14,15 Poznań. Nie wiem gdzie mieszkasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemki Re: Ortopeda dziecięcy 06.06.08, 21:57 Czy mogłabym prosić o namiar na znanego Pani ortopedę dziecięcego z Krakowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.skrzynska Re: Ortopeda dziecięcy 09.06.08, 09:28 Witaj mamaemki!. My na codzień współpracujemy z Dziecięcym SzpitalemKlinicznym CM UJ. Tam jest oddział ortopedyczny, któremu szfuje p. dr WojciecH Radło i on jest naszy stałym konsultantem. Są tam też inni ortopedzi, którzy biorą udział w Akademii ZS. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś