eryk007 14.01.08, 21:30 Witam pracował ktoś w firmie radfarm jako przedstawiciel medyczny lub farmaceutyczny.Pytam bo ide na rozmowe i chciałbym sie dowiedzieć. Pozdrawiam, Eryk007 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do-br Re: radfarm 17.01.08, 21:26 to jest firma pośrednicząca. Dają kasę 2200 na rękę. Nie pracowałam bo nie przeszłam 2 etapu, ale wydawała się bardzo miła atmosfera. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a... Re: radfarm IP: *.gprs.plus.pl 22.09.08, 18:20 Jak wyglądała rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: radfarm IP: *.novartis.com 03.02.08, 20:36 pracowałem , polecam, super firma. fakt tylko 2200 netto , ale masz duże szanse żeby przejsc do firmy dla ktorej swiadcza outsorcing, a nawet jezeli ci sie nie uda to nie zostaniesz na lodzie i cos ci szybko znajda. ja tam startowalem, pozniej oryginalna firma i tak juz 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina078 Re: radfarm 19.03.08, 12:14 Witam!mam rozmowe w firmie RADFARM, kolejną w sektorze medycznym.Proszę o podpowiedź, jaką kwotę netto podac zarobkó, zeby nie wyjść na wariatkę.2000?jest ok?jeśli ktoś był na rozmowach w tej firmie to proszę o jakieś wskazówki dotyczące rekrutacji.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: radfarm IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.08, 17:24 Witam mam rozmowę do Radfarm za kilka dni proszę o jakieś podpowiedzi jakie pytania są na rozmowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repka Re: radfarm IP: *.centertel.pl 10.12.08, 15:47 Witam. Byłam na rozmowie atmosfera spoko. Nie pokazujcie tylko. że się denerwujecie. Niestety chyba byłam za droga. Szkoda, że mało płaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repka 2 Re: radfarm IP: *.chello.pl 12.12.08, 15:32 Ja ide w poniedz na rozmowę.Pracowałam już ponad rok w innej firmie. Czy jak powiem że chcę zarabiać 2,5 tys to powinno byc ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: radfarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:28 może ktoś powiedzieć coś więcej o procesie rekrutacji? jakie są etapy? dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś