kiki1981
06.09.12, 00:02
Witam, kupiłam dziś mojej niespełna trzyletniej córce skarpetki ze skórzaną podeszwą.
www.e-marilyn.pl/pl/17686,skarpetki_-home-socks-skora-,article
Zastanawiam się czy może w nich biegac po domu, czy są zdrowe dla stopy małego dziecka? Latem młoda biegała po domu na bosaka lub w skarpetch antypoślizgowych. W chłodniejsze dni chciałabym aby miała ubrane coś cieplejszego na nóżkach.
Mam jeszcze drugą córeczkę, która za miesiąc kończy roczek. Co prawda jeszcze nie chodzi, ale pewnie w okresie zimowym zacznie samodzielnie chodzić. Zastanawiam się w jakim obuwie będzie jej najwygodniej i najzdrowiej. Znam zasady jakimi należy się kierowac przy wyborze bucików (zaglądam na strone IPS). Wypróbowałam na straszej córce (dwa lata temu zaczynała chodzić i rok temu jak miała dwa latka) buciki z zetpola, raweksa czy vigami ale jak dla mnie mają zbytnio twardą podwszę do biegania i zabawy w domu. Również stópki córki były spocone po pary godzinach noszenia takich butków po domu.
Jakie obuwie, papcie polecacie Państwo dla trzylatka i roczniak do chodzenia po domu?