atob 24.02.04, 17:20 NA stronie www.tarnow.pl jest link do kamery pokazujacej Tarnow ale ... co to za miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Nie zauwazylem ... 24.02.04, 17:23 Jest napisane jak wol ...Pl Sobieskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nie zauwazylem ... 24.02.04, 17:47 Gdybyś oglądał widoki z tej kamery dziś koło 9.10 rano to mógłbyś mnie ujrzeć krążącego po mieście. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nie zauwazylem ... 24.02.04, 23:14 Ech, nikt mnie nie zauważa... ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co to za miejsce? 24.02.04, 23:35 To miejsce to scisle centrum, plac zaczynajacy jedna z glownych ulic Tarnowa, laczacy sie z tarnowskim deptakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Co to za miejsce? 24.02.04, 23:45 Mało ważne gdzie, z czym się łączy, i jak wygląda. Ważne że ja tam przez chwilę byłem!!! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co to za miejsce? 24.02.04, 23:50 No nie wiem czy dla Atoba takie wazne czy ty tam byles ;) Jak sie wirtualni turysci pytaja trzeba odpowiedziec :) A tak w ogole to szybki jestes? juz w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Co to za miejsce? 24.02.04, 23:53 Już DAWNO w domu. Grzeczne dzieci (takie jak ja) koło północy to już prawie śpią a nie włóczą się gdzieś po okolicy! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Co to za miejsce? 24.02.04, 23:56 A skąd wiesz czy Atob na pewno nie chciał zobaczyć mnie? ;-) Przecież po to zainstalowali kamerę, że jak przejdę tą ulicą raz na dwa miesiące, to żeby wszyscy mogli o tym wiedzieć. :-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co to za miejsce? 24.02.04, 23:57 Jak to DAWNO w domu jak przed chwila ponoc byles na placu Sobieskiego? Przyznaja sie piles cos? Sobieska? ;) Odpowiedz Link Zgłoś