tradycja1 09.03.03, 07:04 wiecie cos wiecej? Gdzie on byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrew Re: Kryty basen w Dabrowie IP: *.crowley.pl 11.03.03, 11:43 > Gdzie on byc? w tarnowie Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Kryty basen w Dabrowie 11.03.03, 18:05 OK to juz wiem. Poprawiam sie...Gdzie on ma byc w Dabrowie Tarnowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Re: Kryty basen w Dabrowie IP: *.crowley.pl 12.03.03, 10:05 > OK to juz wiem. > Poprawiam sie...Gdzie on ma byc w Dabrowie Tarnowskiej? Umyj się w domu a nie zawracaj dupy ludziom na poważnym forum Odpowiedz Link Zgłoś
arniee Re: Kryty basen w Dabrowie 12.03.03, 12:42 > Umyj się w domu a nie zawracaj dupy ludziom na poważnym forum Znaczy się kolega chodzi na basen nóżki umyć. Brawo higiena to podstawa. Co do forum, to jest ono równie poważne jak twoje wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Re: Kryty basen w Dabrowie IP: *.crowley.pl 13.03.03, 12:31 > Znaczy się kolega chodzi na basen nóżki umyć. Brawo higiena to podstawa. Dbam o czystość mojej rasy: homo sapiens dombrovianus very white! > Co do forum, to jest ono równie poważne jak twoje wypowiedzi Wiem, wiem...wszyscy mi mówią "aron wyluzuj sie troche" ale ja nie moge se jaj robić jak chodzi o dąbrowe Odpowiedz Link Zgłoś
tarnowiak Re: Kryty basen w Dabrowie 19.03.03, 22:38 KRYTY CHCESZ BASEN TO SOBIE JEDZ DO TARNOWA, BURAKU Odpowiedz Link Zgłoś