qwerty.tarnow 11.09.04, 21:56 Już znam przyczynę nastroju mojego pesymistycznego - biorytm wszystko mi zdradził! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Ha! Wyjaśniło się! 11.09.04, 21:57 W najbliższych dniach jestem emocjonalne i intelektualne dno! Dobrze że fizycznie choć nie jest źle, bo przynajmniej będę potrafił to udźwignąć. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Ha! Wyjaśniło się! 11.09.04, 22:03 No proszę - i jeszcze horoskop jaki miły dla mnie: "Dla samotnych: Ktoś bardzo intensywnie zabiegać zacznie o twoją uwagę." Ciekawe która wróżka to pisała i za jakie przewinienie dostała obowiązek sporządzenia horoskopu? :-P Bo po co wierzyć takim bzdurom? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Ha! Wyjaśniło się! 11.09.04, 22:04 P.S. Widać trafiłem na horoskop z działu: "Dla każdego coś miłego". :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Ha! Wyjaśniło się! 30.09.04, 09:38 Coś w tym jest! Bo jak na dwa tygodnie temu wykres mojego biorytmu emocjonalnego był w dołku to i ja byłem totalnie podłamany. A teraz jak już prawie do samego szczytu dochodzi, to ja.... już podłamany nie jestem, tylko wszystko mi zobojętniało zupełnie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Ha! Wyjaśniło się! 30.09.04, 09:48 qwerty.tarnow napisał: > Coś w tym jest! Bo jak na dwa tygodnie temu wykres mojego biorytmu > emocjonalnego był w dołku to i ja byłem totalnie podłamany. A teraz jak już > prawie do samego szczytu dochodzi, to ja.... już podłamany nie jestem, tylko > wszystko mi zobojętniało zupełnie. :-D To na wszelki wypadek nie sprawdzaj już więcej tego biorytmu. Siła sugestii.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Ha! Wyjaśniło się! 30.09.04, 10:37 Hehe No ale jak nie sprawdzać, jak teraz na najlepszej pozycji jest. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś