grodek1 06.09.05, 11:41 Poczytaj www.welt-kompakt.de Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: Wiadomosci ze Swiata 06.09.05, 12:16 Poczytaj prosze www.zeit.de Nie rozumiem, dlaczego nikt nie odpisuje czy to dobrze, ze ja wpisuje te Linki, czy to zle, Odpisz prosze, Odpiszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiadomosci ze Swiata 06.09.05, 12:37 Odpiszę. Nie znam niemieckiego, więc niespecjalnie jestem Ci wdzięczna za zamieszczanie linków do gazety w języku niemieckim. I w ogóle ja raczej zbyt ubolewam nad nadmiarem szumu informacyjnego, bym miała przychodzić na to forym po to, by poczytać gazetę. Gazetę czytam, ale to ja wybieram jakie gazety i jakie wiadomiości - i zwłaszcza w jakim języku - będę czytać. A! I jeszcze jedno. Zwróciłam uwagę już kiedyś, że piszesz nazwy własne, np. nazwy miekscowości, w mianowniku. To bardzo brzydka maniera ludzi, którzy jezcze całkiem dobrze mówią i piszą po polsku, ale już usiłują wywrzeć na innych wrażenie, że powolutku zapominają jak to jest z deklinacją rzeczowników... za chwilę zapomną koniugacji czasowników i tego, że urodzili się w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Wiadomosci ze Swiata 06.09.05, 14:30 Dzieki za Szczerosc kocham-cie-bejbe.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Wiadomosci ze Swiata 07.09.05, 17:48 Najbardziej mi się podoba "miłość odebrała mi skrzydła i oberwała pióra". Łomatko,wymiękam !! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Wiadomosci ze Swiata 07.09.05, 17:52 Czyżby Grodek był autorem tego bloga ? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Wiadomosci ze Swiata 07.09.05, 19:58 Rany, ja się chyba starzeje, ale nie rozumiem tych blogów itp.... Po co? dlaczego??? nie kumam, nie kumam, stara jestem:( Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiadomosci ze Swiata 07.09.05, 20:23 Ja też. Dlatego ich nie czytam:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Wiadomosci ze Swiata 08.09.05, 09:58 A ja czytam jeden od bardzo dawna i fajnie się bawię. Pisze go inteligentna dziewczyna ze świetnym poczuciem humoru i to jest to. Blogi płaczliwe mnie denerwują :-)) Pewnie dlatego, że gdybym sama pisała to mój by tak wyglądał :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiadomosci ze Swiata 08.09.05, 10:11 Coś Ty,Tereso?! Płaczliwy by był?Spróbuj,zobaczysz!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiadomosci ze Swiata 08.09.05, 10:26 Tereso, nie wierzę. Jak Ty zaczniesz pisać, to ja zacznę czytać. Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wiadomosci ze Swiata 08.09.05, 10:30 Poważnie,to się o losy tego przyszłego bloga trochę boję, w obliczu betonu czekającego na mieszanie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiadomosci ze Swiata 08.09.05, 10:37 To może blog budowlany? Fascynujące! Lubię zapiski z tworzenia czegoś. A zwłaszcza domu. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Wiadomosci ze Swiata 08.09.05, 13:52 Beton zarządziłam na jakiś chłodniejszy dzień.:-) A narazie prace rolnicze na hektarach. Wczoraj sadziłam agrest i różne byliny.A potem poszliśmy na piwo. Jutro idziemy na parapetówkę ale nie znamy jeszcze adresu. I to tyle drogi blogu, aha, dzisiaj stowarzyszenie opuszczonych kobiet idzie na koncert akordeonistów. Napiszę jutro. (he he) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wiadomosci ze Swiata 08.09.05, 14:14 Czy jak w porządnym blogu przewidujesz miejsce na komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś