Dodaj do ulubionych

poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie

02.11.07, 00:19
nasza-klasa.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.08, 17:58
      poszukuje rodziny Witkowiak .Osoby ktorych rodzice to :witkowiak
      Edwardur.8wrzesnia1936 oraz witkowiak Jadwiga jozefa ur.18 czerwca1938,jesli
      ktokolwiek cos wie to prosze i dac znac.
      • Gość: Antoni Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: 194.217.4.* 01.12.08, 12:15
        Dzien dobry Iwona ! wlasnie przed chwila znalazlem twoj post. Wydaje mi sie ze
        wiem cos o tych ludziach. Mozemy porozmawiac. Moj mail antsob@vp.pl
        Pozdrowienia
        Antek
        • Gość: Antek Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: 194.217.4.* 01.12.08, 15:26
          Witaj Iwona !!! Oto synowie i corki Edwarda i Jadwigi: Janusz Witkowiak, Antoni
          Sobolewski( Witkowiak ),Jolanta Furtek ( Witkowiak )
          oraz Anna Wroblewska ( Witkowiak ). Byla jeszcze jedna mala siostryczka...Moze
          to ty Iwonko ??? Widze ze logowalas sie z niemieckiego serwera dlatego tez
          podaje Ci kontakt skype: kotek1960
          Pozdrowienia.
          Antek
        • umpotocky Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 14.10.14, 18:19
          a ja szukam mojego biologicznego rodzenstwa pochodzacego z Torunia. Z dostepnych mi informacji wiem tyle, ze: biologiczna matka nazywala sie Bososka Anna i miala ok. 28 lat jak mnie urodzila w 1978 r. Pradwdopodobnie przyjechala do Torunia z Lodzi. Miala ciemne wlosy, a jej partner (nie maz) byl blondynem, i byl od niej starszy o ok. 30 lat, czyli mial ok 60 lat (ponoc wygladal mlodziej). Wczesniejszy jej partner byl Bulgarem, ale to ww uchodzil za ojca dzieci. Czesc rodzenstwa (zdaje sie 2 lub 3) poumierala w domu dziecka ktory juz nieistnieje, na ul Legionow (dawniej Zjednoczenia) w Toruniu. Z tego co slyszalam powinnam miec jeszcze siostre 3,5 lub 4 lata mlodsza (1981-82) i brata 1 rok starszego (rocznik `77) , urodzony w kwietniu, prawdopodobnie ma na imie Tomek. Ja w momencie urodzenia nazywalam sie Anna. Biologiczna matka porzucila mnie w szpitalu, skad zostala adoptowana po kilku dnaich przez moich obecnych rodzicow. Urodzilam sie w maju 1978 r. I to wszystko. Dane te mam od mojej mamy (tej adopcyjnej), ktora czesc znala, a czesc uslyszala. Prosze pisac na maila: Fallenengel999@gmail.com
      • Gość: anna wróblewska Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 16:06
        dzień dobry dzięki mojemu bratu Antoniemu dowiedziałam się, że poszukujesz
        rodziny z domu Witkowiak. moje nazwisko panieńskie Anna Witkowiak corka Edwarda
        i Jadwigi Witkowiak z domu Tyl. Edward urodzony 8 września 1936 Jadwiga Józefa
        Witkowiak 18 czerwiec 1938. Jeżeli będziesz chciała wiedzieć coś więcej podaje
        pocztę córki marta.lyson@wp.pl lub gg 6282565.Zaintrygowałaś mnie z tego co
        wiem w naszej rodzinie była najmłodsza siostra,która została adoptowana.
      • Gość: cam Re: poszukiwany: łukasz ur. 25.08.1986 IP: *.net.stream.pl 28.06.12, 00:29
        szukam brata Łukasza urodzonego 25.08.1986r w Zabrzu
        • Gość: cam ur. 25.08.1986 IP: *.net.stream.pl 09.08.12, 01:56
          szukam brata ur.25.08.1986r.
          • Gość: szukam rodziny urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 03.06.13, 22:08
            urodzenie 08.08.1990 siostra 16.09.1987
            • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 05.06.13, 12:06
              szukam rodziny
              • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 14.06.13, 13:52
                matka Teresa ojciec Edmund matka niby nie zyje
                • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 15.06.13, 15:23
                  Ogólna moja uwaga dla tych co poszukują. Mili moi poszukiwania w necie na forum, to tak jak
                  ziarnko maku w korcu. Trzeba troche wiecej włozyc osobistego zaangazowania.
                  Zacząc od tego co mamy, co wiemy i drążyc śladami. Dla cierpliwych i wytrwałych może być
                  dopiero szczęsliwy koniec spotkania sie z osobą ktorej poszukujemy.
                  Znam się co nieco na tym i kilka osób udało mi się powolutku naprowadzić na dobry szlak.
                  Mogę podpowiadać bezinteresownie w miarę wolnego czasu.
                  Gdyby ktos chciał moze tez napisac do mnie na priv na gazetę.
                  • Gość: gdańsk Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 20.06.13, 00:13
                    tata edward mama teresa nazwisko stamirowska. Szukam rodziny urodziłysmy się w Gdańsku 08.08.1990 siostra 16.09.1987
                    • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 20.06.13, 09:17
                      Czy chodzi Wam o odszukanie rodziców?
                      • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 20.06.13, 20:08
                        tak lub dalszej rodziny
                        • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 20.06.13, 21:07
                          Jak wyliczyłam jesteście pełnoletnie i macie juz prawo wiedzieć duzo
                          o swoim pochodzeniu. Nie wiem czy byłyście adoptowane, czy miałyscie zmieniane
                          nazwiska i w jaki sposób żeby coś wiecej poradzić.Szukacie rodziców więc
                          musicie zacząc od informacji gdzie mieszkali Oni w chwili gdy urodziłyście się. To jest pierwszy krok.
                          Taka informacja znajduje się w odpisach zupełnych Waszych aktów urodzeń.
                          Jeżeli w akcie urodzenia jest wpisana tylko nazwa miejscowości a jest to duże miasto,
                          to więcej informacje o Waszych rodzicach jest w tzw. Aktach Zbiorowych na podstawie
                          których akt został sporządzony. Tyle na razie. Pytania mozecie kierować też
                          na moja pocztę w miare wolnego czasu odpowiem.
                          • Gość: nadmar Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 20.06.13, 22:15
                            wiatam tak byłysmy adoptowane w 1993 z domu dziecka w gdańsku moi rodzice to teresa i edward stamirowscy urodziłam sie w szpitalu w gdańsku i tam byłysmy w domu dziecka to tyle co wiem i posiadam również numery aktów urodzenia z przed adopcji tych pierwotnych
                            • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 21.06.13, 00:00
                              No to do roboty. Trzeba zwrócic się do USC gdzie sporządzone sa akty urodzenia
                              z proźba o nadesłanie Odpisów Zupełnych aktów. Zeby nie było problemu
                              z ich otrzymaniem napisać że potrzebne są do spraw spadkowych.
                              Jeżeli mieszkacie w miejscowosci gdzie te akty są sporządzone
                              to mozecie sie tam przejść i poprosić do wglądu swój akt
                              wtedy nie ponosicie kosztów opłat skarbowych.
                              Dopisze jeszcze dla Waszej wiadomości. Ze raz sporządzony w księgach akt
                              w momencie urodzenia sie nie jest niszczony. Są w tym akcie dokonowywane tylko
                              różne adnotacje dot. np. adopcji, zmiany nazwiska, zmiany imienia itp.
                              Zycze powodzenia.

• maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 21.06.13, 00:04
                                Dodam jeszczce,że w Aktach Zbiorowych sa informacje w którym szpitalu urodziłyście sie.
                                Z dokumentacji szpitalnej oddziału polozniczego też mozęcie dowiedzieć sie wiele o
                                stanie cywilnym matki i jej miejscu zamieszkania.
                                • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 25.06.13, 09:58
                                  witam akt urodzenia przyjdzie w domu dziecka też juz jestem umówiona ale niestety dom dziecka uchyli tylko mi spotkanie z lekarzem i wyniki badań z dziecińsstwa to tyle o reszte trzeba napisać do sądu ....wniosek o udostępnienie danych
                                • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 25.06.13, 10:05
                                  czy ktoś wie jak napisać taki wniosekh
                                  • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 25.06.13, 10:57
                                    Jezeli jestes osoba pełnoletnią nie musisz w tej sprawie
                                    zwracać sie do sądu. Pisz do Urzędu Stanu Cwyilnego
                                    swojego miejsca urodzenia , jak znasz nr aktu to go podaj
                                    i proś o przysłanie odpisu zupełnego. Dołącz opłatę
                                    skarbową za 33 zl.
                        • nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku 27.06.13, 14:21
                          Nazywam się Alicja .Urodziłam się w Gdańsku w Szpitalu Klicznym nr. 2 dnia 08.08.1990 .Moje prawdziwe nazwisko z przed adopcji to Alicja Stamirowska rodzice biologiczni imiona Teresa Bogumiła Stamirowska (Kwiecień ) ojciec Edward Jerzy Stamirowski .Szukam jakiegokolwiek kontaktu z rodziną nawet nie wiem czy mam jakieś rodzeństwo wiem ze jest siostra Karolina ur.16.09.1987 i nic po za tym. Byłyśmy w domu dziecka do 1993 roku nazwa domu dziecka Gdańsk im Janusza Korczaka .To tyle informacji na ile udało nam sie uzyskać
                          • Gość: nadmar Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 28.06.13, 09:25
                            wiem juz tyle od wczoraj ze Teresa nie zyje zmarła w 1995 roku w Sopocie
                            • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 28.06.13, 10:28
                              Moge cos poradzić ale tylko gdy napisze Pani do mnie na priv.
                              • nadmarta Re: urodziłam sie w gdańsku 28.06.13, 19:27
                                jak napisac na priv
                                • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 28.06.13, 20:45
                                  maria88@gazeta.pl
                          • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 16.07.13, 15:52
                            mam jeszcze siostre urodziła sie 1.11.1988 w Gdańsku szukam cie..Wiem tyle ze mama i tata nie żyją
                          • dancia90 Re: urodziłam sie w gdańsku 12.06.18, 22:23
                            Twoja siostra też Cię szuka ;)
                            To ona
                            www.facebook.com/marta.bodych.5
                • Gość: Sylwia Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.dynamic.mm.pl 13.06.18, 05:08
                  Siostra szuka was na fb m.facebook.com/groups/179816848883151?view=permalink&id=826061164258713
                  Mama nie żyje, jest zdjęcie nagrobka
              • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 17.07.13, 10:07
                Wiem juz tyle ze urodziłaś sie w GADAŃSKU SZPITAL KLINICZNY NR2 dnia 1.11.1988 zostałaś adoptowana z domu dziecka im Janusza Korczka w Gdańsku . Dopiero teraz dowiedzielismy sie ze mamy jeszcze siostre ja Alicja i KAROLINA ZOSTAŁYSMY ADOPTOWANE DO JEDNEJ RODZINY. Twoje imie z przed adopcji to Magdalena Stamirowska CÓRKA teresy Stamirowskiej Kwiecień . szukamy cie odezwij się
                • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 17.07.13, 17:41
                  Czy dotarłyście do osoby sporządzającej zgon matki lub ojca.
                  Najczęściej takimi sprawami zajmuje sie osoba bliska. Dane o tej osobie
                  jak informowałam Was
                  są w aktach zgonu. Moze własnie ona mogłaby udzielic Wam informacji co
                  z Magdaleną sie stało?
                  • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 17.07.13, 18:37
                    Akt zgonu sporządziła osoba ze zakładu pogrzebowego skontaktowałam sie znia wiem gdzie matka jest pochowana zmarła na gruzlice mając 41lat .Matke chowała OPIEKA SPOŁECZNA MOPS .Nas zabrała opieka społeczna na począku lat 90 do domu dziecka im Janusza Korczaka W gdańku i nas obie adoptowała jedna rodzina a O ISTNIENIU mAGDY DOWIEDZIELISMY SIE Z KART PORODU KTÓRE WYCIAGNEŁAM Z ARCHIWUM I TO NA TYLE KTOS JĄ ADOPTOWAŁ WIEM TYLE MAGDO JEŻELI KIEDYŚ TO PRZECZYTASZ UR SIĘ 1 .11.1988 W GDAŃSKU SZPITAL KLINICZNY
                    • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 17.07.13, 21:10
                      Mam taki pomysł. Jak znasz adres matki to spróbuj sie tam udać. Moze ktos z sąsiadów cos bedzie pamietać,
                      trzeba popytać. Moze siostrę adoptowała bliska rodzina matki np.siostra lub brat.
                      Udaj się też do parafii, ksiądz tez moze posiadać jakies informacje dodatkowe.
                      Jeszcze dodam,że nie wszystkie adopcje sa anonimowe.
                      Moze w USC zechca coś podpowiedzieć. Siostra i Wy jesteście juz pełnoletnie.
                      • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 17.07.13, 21:27
                        raczej nie adoptowali ja pewnie opcy bo tez była w domu dziecka a siostra mamy tez nie zyje a ciekawe czy dom dziecka by podał chociaż miejscowość do jakiej ja adoptowali
                        • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 19.07.13, 19:57
                          Marto odezwij się. Czy są postepy w poszukiwaniach.
                          • Gość: mn Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 11.09.14, 21:05
                            Witam pani Mario rodziców odlależlismy poznała swoje korzenie ale to niestety patologia ale szukamy siosty ur 1.11.1988 niby miała na imię Magdalena
                            • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 12.09.14, 18:49
                              Drogie Moje. Siostra jest juz pełnoletnia, więc ma prawo do decydowania czy chce poznać swoje siostry
                              i to jest bdobrze bo dlatego może Wam sie uda. Znacie Jej dane osobowe tzn. rodziców biologicznych i nazwisko jakie miała
                              w momencie urodzenia, przypuszczalne imię. Te informacje proszę umieścić w formularzu który możecie wydrukować w necie i wysłać zapytanie z poszukiwaniem do Centralnego Biura Adresowego w Warszawie na ul.Pawińskiego.
                              Dokładny adres też jest w necie. Tam poszukają i jak ustalą to skierują do niej pytanie czy chce Was
                              poznać. Jak wyrazi zgodę to adres Jej zostanie Wam przysłany. Powodzenia.
                              Mozesz spróbować napisać też do USC w Gdańsku o przysłanie Ci odpisu zupełnego aktu rodzenia siostry /koszt.33zl/
                              Podaj dawne dane i nie pisz o adopcji .moze sami cos napisza.
                              Wiecej inforamcji moge Ci udzielic na mojej poczcie.
                            • dancia90 Re: urodziłam sie w gdańsku 12.06.18, 22:31
                              Twoja siostra
                              www.facebook.com/marta.bodych.5
                        • Gość: nadmart Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 20.07.13, 18:44
                          rodzice nie żyja teraz długa droga w szukaniu siostry
                          • Gość: marta ur w gdansku Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 03.07.14, 15:24
                            Hej też urodziałam sie w gdansku i szukam rodzeństwa
                            • Gość: nadolska25 Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 03.07.14, 15:32
                              kim jestes i kogo szukasz bo my szulkamy siostry ur 1..11.1988
                            • Gość: MN Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 11.09.14, 21:06
                              szukam siostru ur 1.11.1988 W gdańsku
            • Gość: nadkai Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 19.06.13, 19:24
              tata edward mama teresa nazwisko stamirowska. Szukam rodziny urodziłysmy się w Gdańsku 08.08.1990 siostra 16.09.1987
            • Gość: NADMAR Re: urodziłam sie w gdańsku IP: *.interkar.pl 20.09.13, 13:47
              Witam szukam dziewczyny która urodziła sie 1.11.1988 w Gdańsku szpital kliniczny nr 2 imię z przed adopcji to magdalena nie wiem czy masz takie nadal. Może nie wiesz że byłaś adoptowana . By łyśmy w domu dziecka we trzy jesteśmy siostrami i ciebie szukamy dopiero niedawno dowiedziałyśmy sie o twoim istnieniu .Jeżeli top przeczytasz odezwij sie
              • maria88 Re: urodziłam sie w gdańsku 22.11.13, 16:44
                Jak poszukiwania? Czy już zakończone sukcesem?
              • magda2299 Re: urodziłam sie w gdańsku 12.06.18, 19:39
                hej mam na imie Marta imire adopcyjne. naprawde nazywam sie Magda Stamirowska urodzoina w 1988 adoptowana w 1989. mieszkam w gdansku i dzis postanowilam szukac rodzicow a znalazlam was!!!! czekam na telefon 577535516 sciskam
          • Gość: missan Re: ur. 25.08.1986 IP: *.a192.priv.bahnhof.se 24.02.17, 12:18
            Dlaczego Ci szukajacy-glupcy nie zostawiaja swojego adresu meilowego. Jak Was skontaktowac jezeli ktos jest na tropie poszukiwanego rodzenstwa!!!!!

Co ty myslisz,ze Twoj brat za granica zaglada tu????Zapomnij o tym!!!! On juz stracil jezyk polski...Kiedy ludzie w Polsce zaczna myslec logicznie-jezeli szuka sie kogos to trzeba zostawic swoj adres meilowy!!!!!!!!!!!!
        • Gość: missan Re: poszukiwany: łukasz ur. 25.08.1986 IP: *.a192.priv.bahnhof.se 23.02.17, 13:40
          Czy odnalazlas brata , Lukasz ur 19860825 ????

Jezeli szukasz w dalszym ciagu wiec napisz do mnie!!!!!!!

(((( ZAINTERESOWANY ODNALEZIENIEM BRATA ;ZOSTAWIA SWOJ ADRES MEILOWY !!!!!!)))))
          Gdbym ja szukala bliskich zostawilabym jakis slad på sobie.
          • Gość: Kam Re: poszukiwany: łukasz ur. 25.08.1986 IP: *.dynamic.mm.pl 17.04.17, 23:28
            cam1333@wp.pl
          • cam1333333 Re: poszukiwany: łukasz ur. 25.08.1986 21.04.17, 22:44
            cam1333@wp.pl
      • Gość: Gugnacki Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.13, 20:13
        Witam. Poszukuję wszelkich informacji o Romanie vel Romualdzie Gugnackim, który pracował w PKiN w dziale akwarystycznym. Był on kuzynem mego dziadka, barwna postacią. Piszę blog o rodzinie stąd moje zainteresowanie tą postacią. Będę wdzięczny za wszelkie wspomnienia o nim.
        Jacek
        nagoraar@wp.pl
      • Gość: ania Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: 46.77.124.* 31.03.14, 10:32
        Szukam mojej siostry kasi ktora została adoptowana jak miala 3 miesiące miala wadę serca nazywała sie katarzyna malgorzata kedzierska rodzice to maria i czesław kedzierscy mamy jeszcze 2 braci piotr i adam kasia urodziła sie 8.10.1992 w wyrzysk rodzice mieszkają w marynka 3/3 jesli ktos cos wie o mojej siostrze proszę pisać to mój email małgosia19.10.2011@wp.pl siotro tu aniaq szukam cie tez zostałam adoptowana ale mialamwtedy prawie 4 lata
        • iwonagehler1976 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 03.10.14, 19:44
          Witam I prosze o pomoc :0( kilka dni temu dowiedzialam sie ze mam siostre Anie. Niestety mam jej wiadomosc z roku 2009 :0( nie wiem czy czuta swoj email. Mam na imie Iwona Tomaszewska data urodzenia 08.05.1976 w Drawsku Pomorskim I bylam u rodziny zastepczej od 3roku zycia. Bylam wzieta z domu dziecka w Goscinie. Rodzice na akcie urodzenia nazywali sie Tadeusz Stanislaw Tomaszewski a matka Janina Slipko. Mieszkali w Kaliszu Pomorskim. Stracilam mojego meza w 2002 roku maja mama z rodziny zastepczej zmarla ROK temu :0( serce mi peka no nie wiem co robic:0( prosze kogokolwiek kto zna siostre Anie albo kogokolwiek o nazwisku Tomaszewscy o kontakt i.gehler@hotmail.co.uk dziekuje ;0(
          • maria88 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 03.10.14, 20:25
            Zwróć się z prośbą do MSW Centrum Personalizacji Dokumentów ul.Pawińskiego 17 w-wa.
            Posiadają adresy wszystkich osób zam. w kraju mogą Ci pomóc.Podaje adres strony
            tam jest wzór wniosku i opłaty jakie są z tym związane. Powodzenia
            www.cpd.msw.gov.pl/udostepnianie
            • magda2299 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 12.06.18, 19:40
              hej mam na imie Marta imire adopcyjne. naprawde nazywam sie Magda Stamirowska urodzoina w 1988 adoptowana w 1989. mieszkam w gdansku i dzis postanowilam szukac rodzicow a znalazlam was!!!! czekam na telefon 577535516 sciskam
    • Gość: Zuzka03 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 00:26

Witam. Ja poszukuję rodzeństwa - dzieci Pani Walentyny Pych zam. w
      ZAGANIU. Moze ktos sie odezwie ???? Pozdrawiam serdecznie :))
    • thibaut Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 02.12.08, 14:03
      Witam wszystkich!poszukuje rodziny biologicznej.Urodzlam sie
      24.05.1975 w Debnie woj.zachodniopomorskie pod nazwiskiem "HALINA
      JASTRZEBSKA" a nastepnie przeniesiona do "domu malego dziecka" w
      Stargardzie Szczecinskim adoptowana w 1976 przez rodzine z
      Poznania.Rodzice biologiczni:Jastrzebski Walter ur.13.05.1946 w
      Hannower zamieszkaly w Debnie,Jastrzebska Julianna Anna z panny
      Kiepura ur.19.08.1949 w Rudnica Stara zamieszkala w Debnie.Wiem tez
      ze mam siostre o ktorej nic nie wiem.Jezeli kto kolwiek cos wie
      prosze o kontakt.
      • thibaut Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 25.05.09, 23:44
        Witam ponownie,dwa tygodnie temu odnalazlam siostre ktorej szukalam
        ale okazalo sie ze mam dwie siostry.Odnalazlam najstarsza(5.06.1972)
        ja jestem najmlodsza(24.05.1975)a szukam tej siredniej ktora byla
        razem zemna w tym samym domu dziecka.Przed adopcja nazywala
        sie "Barbara Jastrzebska" wiem ze urodzila sie prawdopodobnie w
        1973r.Jezeli ktokolwiek cos wie prosze o kontakt.
        • Gość: dr44ms Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.aster.pl 26.05.09, 08:36
          Bardzo to smutne, co piszesz.
          Chciałoby się napisać: "Ludzie ludziom zgotowali ten los"
          i nie potrzeba było żadnych obozów koncentracyjnych czy wojny.
          W mojej rodzinie podejrzewamy problem zamienienia brata w szpitalu po porodzie.
          Wynikły z tego dla całej rodziny duże konsekwencje...
          Teraz trudno to będzie udowodnić:(
      • ginger43 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 27.05.09, 11:02

Napisz do biura adrsowego - oni odszukują i kontaktują się z osobą
        poszukiwaną, mogą przekazać list od Ciebie, jeśli osoba wyraża
        zgodę, udostępniają adres.
        ................................................................
        Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i
        konieczność. Platon
        • Gość: helena541 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 14:28
          ja do ginger43,mówisz napisz do biura adresowego a jak ktos jest
          kobietą i zmienił nazwisko i nie wiesz jak się nazywa teraz.
      • Gość: mala Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 23:39
        witam prosze o kontakt znam te pania olesoles@interia.eu
      • Gość: mala Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.09, 21:42
        witam prosze o kontakt znam te pania olesoles@interia.eu w
        starej rudnicy pani Julka ma siostre Krystyne i brata Ryszarda, jej
        matka(macocha) p.Kiepura nie dawno zmarla...
        • thibaut Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 13.10.09, 15:24
          Prosze napisac cos wiecej na temat pani Julianna z Rudnicy????
    • Gość: małgosia 1961-64 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 08:45
      Witam..Moja mama poszukuje swojej młodszej siostry.Wiem że ona nazywa się
      IWONA IWANICKA.Wiem też że urodziła się w 1961-64 Dokładnej daty jej urodzenia
      niestety nie znam.Wiem też że miały wspólną mamę ale innych ojców.Ich matka
      miała na imię JADWIGA. Choszczno w zachodniopomorskim.Jeżeli zna ktoś kogoś
      kto by odpowiadał mniej więcej temu opisowi to bardzo prosiłabym o
      kontakt.Pozdrawiam serdecznie. mój e-mail gosiaka1006@wp.pl
    • Gość: GOSIA Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:19
      WITAM.OD JAKIEGOŚ CZASU WIEM O MOJEJ SIOSTRZE,KTÓRA URODZIŁA SIĘ 19 MARCA 1975
      ROKU.NAZYWA SIĘ LUB NAZYWAŁA AGNIESZKA DRABINA.MOJA MAMA JUŻ OD DAWNA JEJ
      POSZUKUJE A JA KIEDY DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE MAM SIOSTRĘ STARSZĄ OD SIEBIE,O KTÓREJ
      TAK ZAWSZE MARZYŁAM, POSTANOWIŁAM JEJ POMÓC.BARDZO CHCIAŁABYM JA ODNALEŹĆ MIMO
      ŻE WIEM ŻE MA PEWNIE ŻAL O MOJEJ MAMY,KTÓREJ AGĘ ZABRANO SIŁĄ,BO TAKIE BYŁY
      CZASY,DO DOMU MAŁEGO DZIECKA W STARGARDZIE SZCZECIŃSKIM A POTEM PRZEWIEZIONO DO
      DOMU DZIECKA W SZCZECINIE PRZY UL.POKOJU.I9 TUTAJ ŚLAD SIĘ URYWA.WIEM,ŻE MOJEJ
      MAMY NIC NIE USPRAWIEDLIWIA,ALE TO NIE NAM OSĄDZAĆ.

BŁAGAM CIĘ SIOSTRZYCZKO ODEZWIJ SIĘ,BARDZO CHCIAŁABYM CIĘ POZNAĆ.

JEŻELI KTOŚ COŚ WIE O AGNIESZCE DRABINA PROSZĘ O KONTAKT NA MÓJ E-MAIL:
      gosiaka1006@wp.pl
      • Gość: helena541 poszukuję Bogumiły Klimeckiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 16:03
        Poszukuję Bogumiły Klimeckiej ,do roku1970 lub nawet nieco dłużej mieszkała w Lodzi na ul.Ciasnej.W tej chwili ma lat 56-57.Jeżeli ktoś wie gdzie teraz mieszka proszę odpisac na forum.
      • grog-ina Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 16.07.14, 14:20
        szukalas na Fb i NK. ? Na FB sa 4 osoby o tym imieniu i nazwisku
    • Gość: magda Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.centertel.pl 20.08.09, 16:23
      Poszukuję siostry,ma na imię Kasia Lutrzykowska po matce Marii,Ja byłam
      adoptowana,Znalazłam już najmłodszą siostrę Ewelinę lutrzykowską.Zależy mi na
      odnalezieniu Kasi która też była adoptowana,Prawdopodobnie ma 29lat,urodziła się
      w Łomży,Bardzo nam zależy na spotkaniu Kasi.Proszę o pomoc.magda
    • sabinka27-net poszukuje rodzenstwa 27.10.09, 11:28

WITAM POSZUKUJE RODZENSTWA PRZED ADOPCJA(ZIELINSCY:ZOFIA UR
      18.03.1982r MARLENA DANIEL 13.07.1983r JANINA UR.10.12.1986r PAWEL
      UR 17.10.1988r WSZYSCY URODZENI W GOLENIOWIE)PRZEBYWALI W DOMU
      MALEGO DZIECKA W STARGARDZIE SZCZECINSKIM Z SKAD TROJE STARSZYCH
      TRAFILO DO ADOPCJI W 87r DWOJE MLODSZYCH TRAFILO DO STARGARDU
      POZNIEJ Z SKAD TEZ ZOSTALI ADOPTOWANI RAZEM IMIONA BIOLOGICZNYCH
      RODZICOW KRYSTYNA I ZBIGNIEW. PROSZE O JAKIE KOLWIEK WIADOMOSCI
      waski79@interia.pl
      • Gość: Krystek Poszukuje siostry IP: *.cable.smsnet.pl 19.10.10, 09:42
        Szukam siostry i mam nadzieje że ona szuka też rodziny i trafi na ten wpis. Urodziła sie w Sosnowcu 4 czerwca 1987r. i nazywała Justyna Barbara Kulińska. Została oddana do adopcji prawdopodobnie do Rybnika. krystek_s@wp.eu
        • kiniaa26 Re: Poszukuje siostry 20.02.11, 23:49
          Mam 25 lat, urodzilam sie 1.03.1985r w oswiecimiu, Poszukuje swojej biologicznej siostry, ktora zostala zostawiona przez nasza matke w szpitalu zaraz po porodzie w 1986r, niestety nie znam daty dokladnej jej porodu:( Mama nie chciala jej oddac do adopcji, zostala zmuszona... Prawdopodobnie siostrzyczka trafila do domu dziecka w Oswiecimiu, po czym zostala zaadoptowana!! Nie znam jej imienia, nazwiska, nic o niej nie wiem!! Prosze, moze to przeczytasz, moze cos Cie tknie, o ile adopcyjni rodzice poinformowali Cie o calej tej sytuacji!! Odezwij sie!! Nasza mama ma na imie Regina, Ojciec Janusz Bialas, nie sa ze soba:( Mam 2 przyrodnie siostry z nowego zwiazku mamy, zyjemy ze soba bardzo dobrze! Mamy tez 2 siostry z bylego zwiazku naszego ojca, ale ich nie znam:( Ty jestes moja siostra biologiczna!!!!! Odezwij sie, a moze ktos inny przeczyta i pomoze???!!!
          • Gość: hm Re: Poszukuje siostry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 02:12
            czy wiesz coś więcej o swojej siostrze urodzonej w 1986 roku?
        • Gość: Wandek Re: Poszukuje rodziny IP: *.astral.lodz.pl 31.07.13, 21:52
          Witam, poszukuje kuzyna o nazwisku Kornatowski (nie znam imienia). Syn Wladyslawa Kornatowskiego. Urodzonego ok 1930 roku w miejscowosci Półbieda (obecnie Ukraina). Moze ktos zna Kornatowskich pochodzacych z tych okolic.
          podaje meila: wanda.sudzik@wp.pl

• kiniaa26 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 20.02.11, 23:48
      Mam 25 lat, urodzilam sie 1.03.1985r w oswiecimiu, Poszukuje swojej biologicznej siostry, ktora zostala zostawiona przez nasza matke w szpitalu zaraz po porodzie w 1986r, niestety nie znam daty dokladnej jej porodu:( Mama nie chciala jej oddac do adopcji, zostala zmuszona... Prawdopodobnie siostrzyczka trafila do domu dziecka w Oswiecimiu, po czym zostala zaadoptowana!! Nie znam jej imienia, nazwiska, nic o niej nie wiem!! Prosze, moze to przeczytasz, moze cos Cie tknie, o ile adopcyjni rodzice poinformowali Cie o calej tej sytuacji!! Odezwij sie!! Nasza mama ma na imie Regina, Ojciec Janusz Bialas, nie sa ze soba:( Mam 2 przyrodnie siostry z nowego zwiazku mamy, zyjemy ze soba bardzo dobrze! Mamy tez 2 siostry z bylego zwiazku naszego ojca, ale ich nie znam:( Ty jestes moja siostra biologiczna!!!!! Odezwij sie, a moze ktos inny przeczyta i pomoze???!!!
      • ewa.japal Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 30.01.13, 21:55
        Kingo odezwij się do mnie. Napisz na e- maila ewa.japal@tlen.pl albo zadzwoń 604 95 62 43
        Ewa japał-pac
        Pozdrawaom
    • niunia9970.2 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 02.03.11, 22:05
      Stefan Piepiórka ur. 08 grudnia 1956r w Gd. Wrzeszczu, który w roku 1978 mieszkał w miejscowości Mirowo gm Nowy Staw k. Malborka, a teraz mieszka prawdopodobnie w Czersku. Szukam go, ponieważ to mój ojciec, mój i mojej starszej siostry Lucyny (nie dawno szczęśliwie odnaleziona dzięki pomocy poszukującej swego brata Ewie). Nasza matka to Halina z domu Tejer, pochodząca z Gdańska. Ja miałam na imię Ramona i byłam adoptowana pod koniec listopada 1981r. do Tczewa, zmieniono mi imię na Barbara. Pomóżcie mi proszę, bardzo mi zależy by poznać swoich najbliższych. Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy.
      • kiniaa26 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 07.03.11, 01:41
        SIOSTRZYCZKO SZUKAM CIE!!
        W TYM ROKU JA SKONCZYLAM 26 LAT, TY BEDZIESZ MIEC 25.
        URODZILAS SIE NA PRZELOMIE MIESIECY LIPIEC, SIERPIEN, WRZESIEN(NAJPRAWDOPODOBNIEJ)
        1985r. W OSWIECIMIU!
        ZARAZ ZE SZPITALA TRAFILAS DO RODZINY ZASTEPCZEJ!!
        TWOJA BIOLOGICZNA MATKA JEST REGINA K. A BIOLOGICZNYM OJCEM JANUSZ BIALAS! MOZESZ NIE WIEDZIEC, ZE JESTES ADOPTOWANA:( PROSZE ODEZWIJ SIE!!
        • 3baska Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 21.02.12, 02:04
          odezwij sie na facebook baska klotzke
      • Gość: japałka Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.30.60.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.13, 19:02
        niunia odezwij sie do mnie. nazywam sie Ewa Japał. Interesują mnie twoje losy. Pogadamy ewa. japal@tlen.pl kom. 604 95 62 43
      • ewa.japal Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 30.01.13, 21:47
        Basiu, je tez cie poszukuję na różnych forach, ale może ty juz tego nie czytasz, skoro znalazłaś niemal wszystkich. Prosze napisz do mnie choć słowo, bo chce z toba pogadać
        ewa.japal@tlen.pl
        Odezwij sie przeciez najlepiej wiesz jak to jest szukać a nikt sie nie odzywa/ pozdrówko
    • Gość: liza-liza Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 08:51
      Poszukuję Eugeniusza ( Genka) Gumińskiego rocz.1929/30 lub jego rodziny mieszkającego w latach 50-tych w okolicach Wrocławia miał dwie siostry , pracował w PAFAWAG Wrocław.W latach póżniejszych (prawdopodobnie) przeprowadził się w okolice Zielona lub Jelenia Góra,jeżeli ktoś cokolwiek wiem, to proszę o pomoc
    • monica_77 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 22.02.12, 09:33
      Poszukuje 2 sióstr,które były w latach 80 adoptowane Anny Banaszewskiej ur 10.07.80r. i Joanny Jarząbek ur 11.11.83 w Jaworznie.
      • Gość: Izabela Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 13:25
        witam ja tez poszukuje siostr jagoda magdalena ur 11.03.1981 i agnieszka ur 12.11.1986 i sylwia ur 27.06.1988 wszystkie zostaly adiptowane i dane zostaly im zmienione takze jest bardzo trudno mi je odnalesc.
        • Gość: ktoś Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 02:12
          hej, napisz coś więcej o tym kogo poszukujesz z rocznika 1986
          • Gość: anna Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.play-internet.pl 23.04.15, 00:38
            Iwony Woźniak mówi ci to coś była w Stargardzie Szczecińskim.?
        • Gość: ktoś Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 16:11
          hej, a siostra agnieszka urodzona 12.11.1986 gdzie była?
          jakie ma teraz imię zmienione?
          gdzie sie urodziła? w jakim mieście?
          napisz coś więcej..

odezwij sie

a rodzice kto? żyją? jak tak to gdzie?
          • Gość: izabela Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.14, 10:32
            siostra agnieszka była w domu malego dziecka w Gdansku adoptowana jak miala 4 latka
            • Gość: MMMMMMMMMMMMMM Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.interkar.pl 25.06.14, 21:16
              Witam szukam dziewczyny która urodziła sie 1.11.1988 w Gdańsku szpital kliniczny nr 2 imię z przed adopcji to magdalena nie wiem czy masz takie nadal. Może nie wiesz że byłaś adoptowana . By łyśmy w domu dziecka we trzy jesteśmy siostrami i ciebie szukamy dopiero niedawno dowiedziałyśmy sie o twoim istnieniu .Jeżeli top przeczytasz odezwij sie
            • Gość: hm Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 01:59
              a kiedy się siostra agnieszka urodzila?
              • Gość: izabela Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.14, 15:48
                siostra Agnieszka urodziła sie w Gdańsku
                • Gość: MN Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.interkar.pl 11.09.14, 20:42
                  szukam dziewczyny która ur sie w Gdańsku 1.11.1988 roku a Agnieszka kiedy się urodziła
    • bel-a27 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 17.04.12, 23:19
      Poszukuję siostry,która przebywała w domu dziecka w Dębnie Lubuskim i została adoptowana w 1990-91r.może wcześniej.Nazywała się Joanna Chęcińska ur.8.02.1986r.w Barlinku.Imię mamy-Czesława Chęcińska,Maciejewska,tata-Eugeniusz Chęciński. bela2727.79@o2.pl
    • Gość: Jolkaa Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 19:27
      Witam ja poszukuje rodziny Adamskich ze wsi Czepiec woj Świętokrzyskie powiat Jędrzejów byłam adoptowana biologiczna matka nazywa się Irena Czajka zd Adamska pomóżcie błagam pilne jolanta2960@o2.pl
    • Gość: gosia Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: 195.116.202.* 29.01.13, 23:44
      witam poszukuję siostry przed adopcją Agnieszka Krystyna Drabina ur 19 marca 1975 roku w Choszcznie
      Po adopcji zmienili jej imie i nazwisko na Nowak. między 2000 a 2002 wzieła ślub w Poznaniu Przed adopcja była w domu małego dziecka w Stargardzie Szczecińskim a 12 lipca 1975 roku została adoptowana.

Jezeli ktoś coś wie proszę o pomoc
      gosiaka1006@wp.pl
      • Gość: gosia Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.16, 22:41
        Pół roku temu odnalazła się moja siostra nadal nie mogę w to uwierzyć. Jest wspaniałą kobietą i cieszę się niezmiernie że w końcu się odnalazłyśmy. Dziękuję Ci Madzia ( kiedyś Agnieszka) że jesteś.
    • misiulka2002 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 30.01.13, 12:05
      ja poszukuje dwójki rodzeństwa. Bliźniaków urodzili sie 26.12.1980 r w elblągu dziewczynka nazywała sie katarzyna a chłopiec tadeusz nazwisko zając. dzieci gdy mialy najprawdopodobniej 3 latka zostały zabrane do domu dziecka w stagniewie gm. elbląg. Z tego co mi wiadomo dzieci mogły zostać Adiptowane do Warszawy przez panią sędzie ( to są informacje, które przekazała nam pani pracująca w placówce).
      • kaja2612 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 24.02.19, 12:13
        To prawdopodobnie mnie szukasz i mojegi brata ...
      • kaja2612 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 24.02.19, 15:14
        To mnie szukasz i mojego brata.
    • Gość: Justyna Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.cdma.centertel.pl 10.02.13, 00:35
      Witam poszukuje siostry ma na imie Natalia nazwisko na akcie urodzenia Cieslak... Imie Mamy ewa imie ojca Jerzy ( Cieślak).. Urodzona 1.03.1995 Pułtusk... Kontakt 500502556...
    • dorotapolak14 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 17.02.13, 15:58
      Poszukuję mojej Biologicznej Rodziny. Przed adopcją nazywałam się Stefania Beata Pudełko. Urodziłam się 14.10.1975r. w Gorzowie Wlkp. Moi Rodzice Biologiczni nazywali się Mirosława i Stefan Pudełko. W Domu Małego Dziecka w Gorzowie przebywałam wraz ze starszym bratem Stefanem, razem zostaliśmy adoptowani. Wiem, że w tym Domu Dziecka została młodsza siostra, prawdopodobnie Małgosia. Z tego co mi wiadomo, to mam więcej Rodzeństwa. Jeśli ktokolwiek wie o istnieniu kogokolwiek z tej Rodziny to bardzo proszę o kontakt tel. 728 516 603, lub pod adresem e-mail: dorotapolak1475@wp.pl.
    • Gość: Ania witam, ja również poszukuję rodziców biologicznych IP: *.centertel.pl 16.05.13, 15:22
      szukam rodziców biologicznych Andrzeja i Halinę HENNIG, oraz rodzeństwa adoptowanego
      .Urodziłam się w olsztynie.
      • Gość: aniazzielonego Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.13, 20:54
        www.facebook.com/andrzej.hennig
        • Gość: ania Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic IP: 37.228.33.* 22.05.13, 12:40
          wiem, ale nie odpisuje na wiadomość już od sierpnia. nie byl na facebooku, nie ma znajomych na tym portalu
          • Gość: ania Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic IP: 37.228.33.* 22.05.13, 12:43
            i nic więcej nie wiem....................... jak odnalexc go? kontakt ma ktoś? jak ktos coś wie, to niech napisze na e-maila. szukam Andrzeja i haliny Hennig Olsztyn
            • dorota18127 Do Ani 26.06.13, 10:38
              Chyba szukamy tych samych osób odezwij się proszę
            • dorota18127 ANIA 28.06.13, 21:34
              Bardzo Cie prosze o kontakt, odezwij się ta niepewność jest okropna, cały czas czekam na Twój telefon. Nie napisałaś żadnego adresu, e-maila, nie wiem gdzie Cię szukać, jak się z Tobą kontaktować. Ja swój numer tutaj zostawiłam.
            • Gość: Birbone Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.04.17, 17:27
              Odezwij się nr.781988125 mam ważne informacje.
      • Gość: dorota Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic IP: 178.16.116.* 26.06.13, 10:02
        Witaj Aniu. Ja też poszukuję rodziców biologicznych Andrzeja i Halinę Hennig. Również urodziłam się w Olsztynie. Nie wiem czy mam rodzeństwo, gdyż nie mam żadnej wiadomości w dokumentach. Jeśli możesz odpisz do mnie lub zadzwoń. Mój numer telefonu 509-775-313
      • dorota18127 Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic 26.06.13, 10:25
        witaj Aniu piszę jeszcze raz bo nie wiem czy moja wiadomość doszła do Ciebie. Ja również poszukuję rodziców biologicznych Andrzeja i Haliny Hennig. Zależy mi na tym, żeby dowiedzieć się czy mam rodzeństwo. Również urodziłam się w Olsztynie w 1989r. Jak się można z Tobą skontaktować? Odpisz lub oddzwoń. Mój numer telefonu 509775313, Mam nadzieję, że nie długo się odezwiesz. Czekam na wiadomość.
        • Gość: birbone Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic IP: *.centertel.pl 25.04.17, 22:52
          prosze o kontakt w sprawie rodzenstwa 781988125
      • Gość: dorota12187 Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologicz IP: 178.16.116.* 07.08.13, 09:10
        Szukam Ani urodzonej w Olsztynie, która dała tutaj ogłoszenie w sprawie odnalezienia swojej rodziny. Nazwisko Hennig. Mam nadzieję, że w końcu się odezwiesz. Czekam na Ciebie.
      • Gość: birbone Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic IP: *.centertel.pl 25.04.17, 17:31
        prosze o pilny kontakt 781988125 adoptowany brat Grzegorz
        pania szuka
      • choraneta37 Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic 26.04.17, 10:13
        Czesc kochani ! Ci co mieszkacie w Polsce, badz poza nia... mozecie pomoc szukac: ??
        ***************************************************************************
        Pisze w imieniu osoby ktora urodzila sie w Polsce a ktora zostala adoptowana za granice gdy miala 7 lat i juz w tej chwili nie wlada j.polskim a ktora poszukuje swojej rodziny z Polski .
        Urodzil sie jako GRZEGORZ EDMUND HENNIG ,dn. 04.01.1986 w Olsztynie, przebywal w Domu Dziecka w Pasymiu gdy w 1993 trafil do adopcji do Wloch.
        Jego rodzice to:
        ojciec: Hennig Andrzej, ur. dn 13.01.1959 w Olsztynie
        matka, Henning Halina Danuta, ur. 26.10.1964 w Olsztynie
        Brat: Lukasz Hennig, ur. dn 19.08.1987.
        W trakcie poszukiwan wpadlismy tez na trop 2 jego siostr Ani i Doroty
        Jezeli ktokolwiek wie o miejscu pobytu tych osob, prosze o kontakt. choraneta@hotmail.com
        • Gość: Margret Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.18, 00:06
          Andrzeja zam. Olsztyn ul. Kołobrzeska
          Albo
          uslugi-ogolnobudowlane-andrzej-hennig.opiniafirmy.pl
          Albo to
          panoramafirm.pl/kujawsko_pomorskie,,bydgoszcz,horodelska,33/hesa_s.c._przedsiebiorstwo_produkcyjno_uslugowo_handlowe_hennig_andrzej_hennig_danuta-ajcgzc_joo.html

• choraneta37 Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic 26.04.17, 10:18
        Witam was serdecznie !
        Poszukuje ojca, który odszedł kiedy miałam 11 lat. Nazywa sie Dawid Jan Szymczak ur. 08.03.1977r. w Zabrzu. Wiem ze czesto zmienia miejsce zamieszkania. Pracował w firmie HTW Packaging&Logistics Venrayseweg 182 w 2010r. Prawdopodobnie mieszka w gmienie Lesnej niedaleko granicy czeskiej. KONTAKT: 515085895
      • choraneta37 Re: witam, ja również poszukuję rodziców biologic 26.04.17, 10:21
        Pisze w imieniu osoby ktora urodzila sie w Polsce a ktora zostala adoptowana za granice gdy miala 7 lat i juz w tej chwili nie wlada j.polskim a ktora poszukuje swojej rodziny z Polski .
        Urodzil sie jako GRZEGORZ EDMUND HENNIG ,dn. 04.01.1986 w Olsztynie, przebywal w Domu Dziecka w Pasymiu gdy w 1993 trafil do adopcji do Wloch.
        Jego rodzice to:
        ojciec: Hennig Andrzej, ur. dn 13.01.1959 w Olsztynie
        matka, Henning Halina Danuta, ur. 26.10.1964 w Olsztynie
        Brat: Lukasz Hennig, ur. dn 19.08.1987.
        Jezeli ktokolwiek wie o miejscu pobytu tych osob, prosze o kontakt. choraneta@hotmail.com
    • Gość: ID Szukam brata ur 1956 r we Wrocławiu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 17.05.13, 23:59
      Poszukuję brata ur 1956r we Wrocławiu przez 16 letnią wówczas moją matkę Henrykę.
      Brat w wieku 3 miesięcy został adoptowany przez swoją ciotkę, a siostrę swojego ojca.
      Prawdopodobnie mieszka gdzieś w okolicy Sobótki.
      Dowiedziałam się o twoim istnieniu niedawno.
      Masz w tej chwili ok 57 lat?
      kontakt-ewa62381@wp.pl
    • Gość: marta Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.legowo.smnet.pl 21.10.13, 16:21
      poszukuje rodziny lesniak urodziłam sie w raz z siostra w gryfcach zachodnio pomorskie. ja marta ur.1985.08.15 siostra wanda 1986.11.06 zostałysmy oddane do domu małego dziecka w starogardzie szczecinskim teraz mam 28 lat i rodzine siostra 27 i tez ma rodzine ale chce poznac swoja biologiczna rodzinke moj tel 663651404
      • Gość: Ginger Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.chomiczowka.waw.pl 07.12.13, 12:38
        Witajcie! Czy ktos wie, jaki jest nr telefonu do archiwum krewnych w Gdańsku? Gdzie ewentualnie szukać takich danych? Kolega mieszkający w Niemczech szuka dziadka.
        Wdzięczności za każdą pomoc!!!
        Pozdrawiam
        • maria88 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 07.12.13, 14:38
          Nie ma czegoś takiego jak archiwum krewnych. Jest natomiast w Polsce Centralne Biuro Adresowe w Warszawie
          ul.Pawińskiego. Dokładny adres i formularz do wypełnienia jest na stronie internetowej.
          Jeżeli wie, że ta osoba żyje i mieszka w Gdańsku może też zwrócić się z zapytaniem do Wydziału Spraw
          Obywatelskich Miasta Gdańska. Wszelkie zapytania w sprawie poszukiwania osób, informacje adresowe itp
          nie są udzielane telefonicznie, ponieważ w Polsce obowiązuje Ustawa o ochronie danych osobowych.
          Adres UM w Gdańsku jest też na stronie internetowej do poszukania.
          • megi1981 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 24.02.14, 20:59
            witam serdecznie
            poszukuje meszczyzny ur w gdansku 16.08.1974 przed adopcia nazywal sie RAFAL LIETZ
            przez pol roku byl w domu dziecka na ul ABRAHAMA 56 IM.J.KORCZAKA zostal adoptowany 1977 roku jesli ktos wie cos na ten temat cokolwiek bede dozgodnie wdzieczna mam tylko jedno zdiecie jak byl maly
            • Gość: Gość Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.14, 21:59
              www.money.pl/rejestr-firm/nip/842-16-46-270/kod-pocztowy/77-133/ może to ta osoba?
              • hakanss Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 29.05.14, 12:19
                Poszukuje osob urodzonych w JAWORZNIE, woj. slaskie.
                --------------------------------
                1-sza osoba urodzona 10.07.1980 roku(kobieta)
                2-ga osoba urodzona 11.11.1983 roku(kobieta)
                3-cia osoba, urodzony 05.12.1984 roku (mezczyzna)
                Byc moze nic o sobie nie wiecie, wasza najstarsza siostra Olga szuka was.
      • Gość: anna Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.play-internet.pl 23.04.15, 00:47
        Witam. A kojarzysz może nazwisko Woźniak. Rodzeństwo Józef Iwona Krystian
    • Gość: marlena poszukuje IP: *.cm-6-7c.dynamic.ziggo.nl 25.05.14, 17:28
      witam poszukuje brata tomka urodzonego w oswiecimiu w 1989 roku nasza mama biologiszna to krystyna smaza z oświecimia ja urodzilam sie w 1983 roku
      • Gość: Angelika Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.15, 21:14
        Prosze o kontakt ostatnio sie pldowiedzial ze moja biologiczna mama tez ma na imie krystyna smaza i w oswiecimu sie urodzilam
        • Gość: Angelika Skraba B Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.15, 21:19
          Ostatnio dowiedzialam sie ze moja biologiczna mama ma na imie krystyna smaza z oswiecimia tam gdzie sie urodzilam :( prosze o kontakt mam 17 lat i mieszkam w godziszce prosze o pomoc
      • Gość: angelika Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 22:07
        Czesc! Mam na imię Angelika mam 16 lat i znalazlam dokumenty adopcyjne ze moja prawdziwa mama byla krystyna smaza prosze cie o kontakt !!! 537100031
      • Gość: angelika Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 22:24
        Prosze Cie odpisz albo zadzwon bardzo wazne!!! W dokumentach znalazlam ze jestem z oswiecimia i ze moja mama to krystyna smaza, proszee odezwij sie 537100031
        • maria88 Re: poszukuje 14.02.15, 23:00
          Angeliko podaj adres mailowy chcę coś poradzić.
      • Gość: gość Re: poszukuje IP: *.play-internet.pl 22.03.15, 16:11
        Proszę o kontakt 693 546 922
        T.
      • anetag80 Re: poszukuje 23.01.16, 09:38
        maria88 prosze o kontakt ze mna mam kontakt z kilkoma corkami Krystyny Smazy
    • Gość: Nestaa poszukuje !!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 31.05.14, 22:12
      Witam was serdecznie !
      Poszukuje ojca, który odszedł kiedy miałam 11 lat. Nazywa sie Dawid Jan Szymczak ur. 08.03.1977r. w Zabrzu. Wiem ze czesto zmienia miejsce zamieszkania. Pracował w firmie HTW Packaging&Logistics Venrayseweg 182 w 2010r. Prawdopodobnie mieszka w gmienie Lesnej niedaleko granicy czeskiej. KONTAKT: 515085895
    • agnieszkakurzawa0 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 19.06.14, 21:54
      Witam poszukuje swojej siostry byla kiedys w domu malego dziecka w jaworze miala naimie justyna cyrulak w roku 2004 albo 2005 bardzo bym prosila jak byście mogli i coś ktos wiedział skontaktojcie sie zemnom na emeil ropson96@wp.pl bardzo dlamnie to ważne jestem jej siostrą
      • agnieszkakurzawa0 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 28.06.14, 21:10
        Nasi rodzice mieli naimnie Renata kurzawa i piotr curulak
    • poszukujerodziny Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 14.09.14, 15:06
      jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany poszukiwaniem krewnych przez Fundacje, proszę o kontakt na email : dagandflat@onet.pl. Niestety tylko na maila, nie zaglądam często na fora. W mailu proszę o krótkie stwierdzenie kogo i dlaczego Państwo poszukują to odpowiemy czy jesteśmy w stanie zająć się sprawą.
      • maria88 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 14.09.14, 17:41
        Fundacji o nazwie Poszukuje Rodziny niestety nie udało mi sie w necie znaleźć. Nie ma strony?
        • Gość: Lolka Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie IP: *.2a.pl 03.12.14, 00:41
          Moja mama urodzila sie 10 maja 1949 r w Trojmiescie. Najpradopodobniej w Sopocie. Data narodzin moze byc przyblizona.
          Nie znam jej wczesnieszego nazwiska mama. Adoptowali ja moi dziadkowie i do pelnoletnosci mieszkala w Sopocie jako jedynaczka, ze swiadomoscia, ze sa to jej biologiczni rodzice.
          Moze ktos pamieta, ze w tym czasie rodzice oddali corke ? Chciałabym znaleźć mamy rodzeństwo, ktore może nie wiedzieć o jej istnieniu.
          Czy wyciagajac pelny akt urodzenia mamy, beda w nim nazwiska biologicznych rodzicow ? Czy ja jako corka moge sie starac o taki akt, czy tylko mama ? Czy jest sens pochodzic tam po domach dziecka i popytac ?
          Podpowiedzcie mi, jak sie tym zajac.
          Pani mario88, Pani ma taką duża wiedzę, może zechce mi Pani cos doradzic?
          Pozdrawiam i wszystkim zycze sukcesow w poszukiwaniach.
          • maria88 Re: poszukiwany poszukiwana- wpisujcie sie 03.12.14, 21:06
            Szczegółowe porady mogę udzielić tylko na mojej prywatnej poczcie na gazecie.
            Robię to bezinteresownie.maria88@gazeta.pl