Dodaj do ulubionych

Ale fajny test!

11.09.05, 00:31
takie coś znalazłam... jeszcze nie wiem, co za typek ze mnie :))
www.enneagram.pl/
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 11.09.05, 00:49
      Ha! 1w9 - Idealista!!! Zgadza się - dobry ten test. :-D
      • teklat Re: Ale fajny test! 11.09.05, 01:31
        4w3... Arystokrata. Do d... ten test :))
        • kuczman Re: Ale fajny test! 11.09.05, 03:56
          Witaj Qwerty, podajmy sobie dlonie;))
          • gosiawd Re: Ale fajny test! 11.09.05, 11:45
            Hmmmmmmm też mi wyszlo 1w9, ale jestem troszkę zdziwiona....
            ciut chyba pokręcony ten test :))))
            • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 11.09.05, 14:20
              Dla tych co mówią, że test im się nie sprawdził: a może oszukiwaliście w
              odpowiedziach na pytania? :-P
              • gosiawd Re: Ale fajny test! 11.09.05, 16:15
                oooooo rzeczywiście- nie pomyślałam o oszukiwaniu.....
                może wtedy wyszłoby mi 9w1 (marzyciel)
                brzmi pięknie :))))))))
          • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 11.09.05, 14:23
            kuczman napisał:

> Witaj Qwerty, podajmy sobie dlonie;))

Bracie! :-)
            • lubona Re: Ale fajny test! 11.09.05, 16:25
              9w1 ???
              • gosiawd Re: Ale fajny test! 11.09.05, 16:55
                Lubonko szczęsciaro- utrafiłas w marzyciela !!!!!
                gratulacje :)))))))
                • caro333 Re: Ale fajny test! 12.09.05, 08:44
                  1w2 - adwokat.Czy ja wiem?...
                  • moniek76 Re: Ale fajny test! 12.09.05, 09:29
                    8w7!!
                    No to super mi wyszło, nie dość, że zołza, to jeszcze "ma problem z alkoholem
                    lub narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia":))))))))
                    • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 12.09.05, 09:32
                      Ale za to jakie towarzystwo znanych osób miłe - szczególnie ostatnia pozycja w
                      nazwiskach. :-P
                      • moniek76 Re: Ale fajny test! 12.09.05, 09:46
                        No...ostatnie nazwisko jest szczególnie fajnie, tylko się nim chwalić pozostaje:
                        ((
                        • teklat Re: Ale fajny test! 12.09.05, 10:33
                          No cóż,,, niezła banda histeryków, smętnych romantyków, marzycieli, idealistów
                          i nałogowców... Z lekką nutką dekadencji i bohemy....
                          • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 12.09.05, 10:59
                            I to jest właśnie najpiękniejsze! :-) Taka różnorodność. I w dodatku mamy
                            specjalistów od wszystkiego. ;-)
                            • moniek76 Re: Ale fajny test! 12.09.05, 11:08
                              włącznie z totalitaryzmem....
                              • caro333 Re: Ale fajny test! 12.09.05, 12:29
                                Ad wpisu Tekli - no tak...generalnie i bardziej brutalnie - popaprańcy...:)))
                                Ale ze szczyptą staroświeckości i bohemy - masz rację!:))I tego się będziemy
                                trzymać!
                                • kuczman Re: Ale fajny test! 12.09.05, 14:51
                                  No! Cos w rodzaju siedmiu wspanialych ;)
                                  • caro333 Re: Ale fajny test! 12.09.05, 15:13
                                    No to teraz czekamy na jakieś ważne zadanie...:))
                                    • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 12.09.05, 15:21
                                      "Ludzie z misją" - to jest to. ;-)
                                      • teklat Re: Ale fajny test! 12.09.05, 16:17
                                        Ludzie z misią...
                                        Z misiem? :))
                                        • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 12.09.05, 16:32
                                          TYM! Stanisław! :-)
                                          • teresa50 Re: Ale fajny test! 12.09.05, 19:45
                                            Se zrobiłam i wyszło mi 4w3 cokolwiek to znaczy. Ale czwórka do mnie pasuje ;-)
                                            Coś w tym jest chyba !!
                                            • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 12.09.05, 20:18
                                              To teraz kliknij na liście obok - na nazwie odpowiadającej nr 4 i tam w
                                              rozwinięciu będzie Twoje 4w3.
                                              • teklat Re: Ale fajny test! 12.09.05, 20:39
                                                To masz, Tereso, to samo co ja... Wiedziałam, że Ci się to przytrafi :))
                                                • teresa50 Re: Ale fajny test! 12.09.05, 22:36
                                                  Jesteśmy takie same ?? Nie... ja nie umiem szyć patchworków :-((
                                                  • teklat Re: Ale fajny test! 12.09.05, 23:10
                                                    ale miewasz równie smętne podejście do spraw :)))
                                                    I porównaj se nasze sygnaturki :))
                                                    Deprecha i dół... :))
                                                  • qwerty.tarnow Re: Ale fajny test! 12.09.05, 23:16
                                                    Może założycie razem Klub Anonimowych 4w3 ? ;-)
                                                  • teklat Re: Ale fajny test! 12.09.05, 23:42
                                                    :))))) Jestem za!
                                                  • kuczman Re: Ale fajny test! 12.09.05, 23:53
                                                    Co za pozytywne nastawienie;))
                                                    Wiec nie tak do konca z tymi dolami:))
                                                  • teresa50 Re: Ale fajny test! 13.09.05, 00:05
                                                    To nie smętne podejście. Tylko tragiczno-romantyczne. Jak ta rozdarta sosna na
                                                    wzgórzu targana wichrami :-))
                                                  • caro333 Re: Ale fajny test! 13.09.05, 15:24
                                                    Łomatko!Wszystko się zgadza - Bliźniak jak rozdarta sosna i Rak - wieczna
                                                    deprecha!:( Ja się nie zgadzam! Co za determinizm mnie tu uprawiacie!Ja jestem
                                                    np. Rak - wieczny seksista chociażby!Na dodatek birbant,bon-vivant,hedonista
                                                    i.... wogóle!:Z deprechą nic wspólnego nie mam,nie wiem,co to jest!:) A
                                                    sosny,nawet rozdarte,bardzo lubię.Samotne poskręcane,dramatyczne.Ale to może
                                                    być ekstaza, a nie rozpacz!..:)))
                                                  • caro333 Re: Ale fajny test! 13.09.05, 15:24
                                                    PS.Zrozumiano?!:)
                                                  • lubona Re: Ale fajny test! 13.09.05, 21:33
                                                    Ja też bliżniak i też dzisiaj zdołowany, mimo marzycielstwa, a może
                                                    dlatego??????????
                                                  • caro333 Re: Ale fajny test! 14.09.05, 09:03
                                                    To ja się skupiam w sobie i zaczynam czary,żeby Ci się wszystkie marzenia
                                                    spełniły.Uwielbiam marzycieli!:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka