lemuriza 02.10.05, 10:41 Tekla, Lubona, Tradycja, Atob, Henryk... gdzie jesteście???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 10:41 Teklo zajrzyj do poczty, wczoraj wysmarowałam maila Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 12:08 Mnie nie poszukujesz ale się zgłaszam :-) Wlaśnie: gdzie jest Tekla? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 13:38 Ciebie nie poszukiwałam bo zdaje mi się, że bywałaś:). Nie wiem gdzie Tekla, może ma komputer zepsuty ... martwię się... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 15:09 Lemur ma wszystkich (prawie;)) ) w zasiegu rowerka w razie czego. A poszukiwania Henryka rozpoczne od nowa, moze sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 17:08 Tekla jest. Tylko nie ma czasu. Ale pewnie się odezwie wkrótce... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 17:07 Zglaszam sie. Wrocilam "na chwile" do Chicago. Bede w listopadzie w Tarnowie. Netuje zdecydowanie mniej...ale- ale jesien nadchodzil wiec... Milo ze pytasz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 17:46 Wiec prosimy o zdjecia z wakacji na "Gdzie moge Wam pokazac zdjecia"... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 17:51 Jestem, jestem... nie jest tak źle. Ciągle mnie gonią jakieś sprawy albo domowe zajęcia. Wczoraj byłam w kinie - mam nadzieję, że troche później siąde tu na chwilę dłużej i odrobię zaległości korespondencyjne i napiszę coś o filmie, który widziałam. A tymczasem idę kończyc prasowanie zimowej odzieży. Jak ja nie lubię zmian ciuchowych sezonów :(( ... zwłaszcza przy tej ilości rzeczy w mojej garderobie... Ale - mam zaparzoną nową herbatkę o nazwie "Herbata mnichów", w domu parują mi olejki o zapachu jabłka, goździków i cynamonu... jesienne klimaty, za oknem znowu lekka mgła, żółknące drzewa i dzień coraz krótszy. Co byście powiedzieli na forumowe spotkanie w listopadzie, jak nadjedzie znowu Tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 18:04 No bardzo mi się podoba ten pomysł spotkania przy herbatce :-) Bo piwo zimą to już nie to samo co w upalny dzień w oszronionej szklance :-) Jest na Rynku takie miejsce gdzie serwują przeróżne herbatki w czajniczkach. Co wy na to ? Kuczman, bilety na listopad pewnie jeszcze są :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 18:10 Spotkanie jak najbardziej! Termin tylko trzeba ustalić. A tak przy okazji - kiedy przypada Tydzień Trzeźwości i Abstynencji? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 18:29 No to wazne pytanie coby gafy nie popelnic i nie ustalic spotkania w ten wlasnie feralny tydzien:P:P:P Bilety, na razie sprawdzam na 15 grudnia do 15 stycznia i... coraz drozsze a wyloty tylko z samego rana z Warszawy co mi nie pasuje:P No... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 18:35 Balonem, kolego, balonem! Albo wpław - za darmo będzie! :-D Co do tygodnia - nie martwcie się - specjalnie dla Was załatwi się by dzień przed spotkaniem taki tydzień został akurat ogłoszony na specjalne życzenie. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 19:05 Z Warszawy? Z samego rana? Fantastycznie! Odwieziemy Cię wszyscy.Prosto z imprezy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 21:18 Oj obawiam sie ze aniolek nie podzieli sie z Wami ani kapka mojej obecnosci w ostatnie dni... I basta, BO TAK!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 22:45 tradycja1 napisała: > Zglaszam sie. > Wrocilam "na chwile" do Chicago. > Bede w listopadzie w Tarnowie. > Netuje zdecydowanie mniej...ale- ale jesien nadchodzil wiec... > Milo ze pytasz.Pozdrawiam. Tradi ...do zobaczenia w takim razie :) W listopadzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Poszukiwany, poszukiwana 02.10.05, 22:42 Zalatany jestem straszliwie ...bo to wiecie sport wymaga wielu wyrzeczen. Mialem pewne problemy na lini kibice-zarzad:) nieznane zapewne wiekszosci:) Mam spore jezeli nie problemy to niepewnosci ...od jutra wlasnie ide do nowej pracy.Pierwszy dzien;) I jeszcze kilka spraw o ktorych nie chce Wam zawraca glowy:) Ale sie trzymam...Bo : Bo my jesteśmy CHŁOPAKI Z MAZOWSZA Nasza filozofia życia prosta Iść zawsze swoją drogą, nie słuchać się nikogo Wyważać drzwi zamknięte, brzydzić się konfidentem Bo my jesteśmy CHŁOPAKI Z ULICY Dobrze znamy cierpki smak goryczy Kapryśni i leniwi, nieufni lecz prawdziwi Jesteśmy i żyjemy - Byliśmy i będziemy ... Bo my jesteśmy CHŁOPAKI Z MAZOWSZA Nasza filozofia życia prosta Nie wadzić drugiemu, robić wszystko po swojemu Jak KREW to gorąca, jak KOCHAĆ to bez końca Bo my jesteśmy CHŁOPAKI Z ULICY Nas nie da się prowadzić jak na smyczy Mali, nie-fizyczni, ale za to autentyczni Jesteśmy i żyjemy - Byliśmy i będziemy ... Bo my jesteśmy CHŁOPAKI Z MAZOWSZA Nasza filozofia życia prosta Nie zadzierać nosa, świata bryłę ruszyć z posad Burzyć twarde ściany, otwierać wszystkie bramy Bo my jesteśmy CHŁOPAKI Z ULICY Serc naszych na pieniądze się nie liczy Uparci, niebanalni, dla normalnych nienormalni Jesteśmy i żyjemy, byliśmy i będziemy ... Ciekawy jestem czy Caro wie ze to ....tak...tak oni pochodza z Twojego miasta;) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Poszukiwany, poszukiwana 03.10.05, 15:36 Czy to tekst 1.8.L czy jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Poszukiwany, poszukiwana 04.10.05, 20:43 Ja też jestem na tym świecie jeszcze. Dziękuję za pamięć Lemurizo. Ostatnio siedziałam tu nad protokołem. W ogóle ostatnio niewiele tu zaglądam, bo niestety już się zaczęło. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Poszukiwany, poszukiwana 05.10.05, 01:05 www.farbenlehre.plocman.pl/index3.htm No wiesz to wasz "eksportowy " zespol:) Dla mnie bardzo znany...ale ja jestem inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Poszukiwany, poszukiwana 05.10.05, 08:12 O, tak.Nazwę znam,ale nigdy jeszcze nie słyszałem produkcji tego zespołu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Poszukiwany, poszukiwana 05.10.05, 17:20 co Wy tam narozrabialiscie atob na ostatnim meczu??? Toż to chuligaństwo:( Odpowiedz Link Zgłoś