lemuriza 05.11.05, 11:06 Zadowolenia z nas, nowych rowerowych tras, słońca i pogody co by móc te trasy realizować i dużo siły na co dzień. Tego Ci życzą: Lemur i Pan Kot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 11:06 a z okazji imienin będą dziś na obiad naleśniki z pieczarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
padaczka1 Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 11:22 Niestety nie będę mógł wpaść do Was z życzeniami, bo za poźno zostałem powiadomiony. Ale i tak - wszystkiego najlepszego z KOTEM włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 11:44 Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje Prezes naszego klubu! To śpiewałem ja, Łobuzek. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 11:48 Przyłączam się do życzeń, życzę tego samego co wszyscy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
slav4 Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 11:56 Dzięki wszystkim za życzenia. Właśnie wróciłem z "zarabiania na życie" i resztę dnia mam WOLNĄ !!! Teraz z Lemurem na zakupy, a po południu mój zjadacz czasu - Panzer General III Scorched Earth. Kto nie gra niech żałuje :oPP No, ale jak mawiał mój znajomy - my to pierdu pierdu a walizki na peronie..... Więc do rzeczy: ŁOBUZ A PREZENT TO GDZIE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 13:20 Obowiązkowo się dołączam do wszystkich najlepszych życzeń! Trzymaj się zdrowo i niech Twój Aniołek zawsze będzie z Tobą!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 15:37 No to przyjm ode mnie zwyczajowe - jak zresztą wszystkim składam - staropolskie: "hepiberzdejtuju". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 15:54 Ale to przecież imieniny !! Musisz mieć dwie wersje qwerty, "hepinejmdejtuju" i "hepiberzdejtuju". Stosować według potrzeby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 16:10 No ale "hepiberzdejtuju" jako - ogólnie patrząc - odpowiednik naszego współczesnego "Sto lat" mimo wszystko pasuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 17:28 Ale w Polsce "Sto lat" tak. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Zyczenia dla Slava 05.11.05, 17:45 dołączam się! Wszystkiego co najlepsze - zdrowia, ciekawych wycieczek, wielkiej kasy, miłych i interesujących ludzi wokół siebie - no i worka prezentów na imieniny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Zyczenia dla Slava 06.11.05, 00:16 Ja też się dołączę- zdrówko jarzębiaczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zyczenia dla Slava 08.11.05, 09:17 Piwkiem popilem zyczenia szczere! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zyczenia dla Slava 08.11.05, 11:47 O trzeciej w nocy chlasz piwko???!!!Ale Ci zazdroszczę!:))) Odpowiedz Link Zgłoś