Dodaj do ulubionych

Pozdrawiam Was...

06.03.06, 00:11
Mała okazja do kuknięcia na to forum.Stęskniłem się za Wami...Do
zobaczenia!:)))) Jeszcze żyję !:))
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 02:11
      Brak Ciebie na forum jest mocno widoczny!
      Wracaj do nas mozliwe najszybciej.
      Powodzenia.
    • atob Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 04:43
      Wracaj jak najszybciej bo nie ma z kim "zasmiecac" forum rozmowami o piwie i
      kobietach ;)
      • lemuriza Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 06:39
        Czyżbyś gdzieś za oceanem był, że o takiej porze stukasz?
        Witaj. Nie zapomnieliśmy o Tobie.
        Może Ty widziałeś gdzieś wiosnę?
        O nas chyba zapomniała...
        • kuczman Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 08:27
          Witaj Caro.
          Widac kiepsko Cie zastepuje skoro nawet Atob twierdzi ze nie ma z kim pisac na
          bliskie memu sercu tematy! :D:D:D
    • qwerty.tarnow Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 18:16
      Witaj wędrowcze! Twoja nieobecność jest dla tego forum równie dotkliwa, jak i
      brak opowiastek Gomeza czy brak aktywności Tradycji. Każde z Was zostawiło tu
      swój niezatarty ślad! Co prawda życie toczy się dalej, ale żal i pustka po
      tych, którzy rzadko zaglądają - pozostaje... :-(
      • tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 21:49
        ( e no ja zagladam czesto tylko nie mam sie w jaki temat wstrzelic kiedys
        pisalismy wiecej i bardziej tak ogolnozyciowo i prywatnie nawet z lekka, teraz
        jakas susza nastala....hmm)
        • lemuriza Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 22:13
          Łobuzek też zamilkł z braku czasu.
          Ja wiem, że z czasem cięzko, ale czasem mógłby się odezwać.
          Tekla z Teresą też wpadają sporadycznie.
          • kuczman Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 23:40
            Wiec plan mam taki:
            Dwunastego wylatuje do Warszawy, bede rano trzynastego. Po krotkim pobycie w
            Muzeum Ziemi jade do Lomzy aby nastepnego ranka wyjechac do Gdanska.
            Tam, targi Amberif do osiemnastego i powrot do Lomzy na nastepny dzien.
            Co ja bede smucil ze mi Caro brak na forum, ze to i tamto. Do Lomzy kazda droga
            wiedzie przez Plock, wiec zastukam do drzwi Caro ze skrzynka piwa "Zywe" i wtedy
            dopiero bedzie milo!
            Ha! Pozwalam Wam zazdroscic!!!
            • tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 01:13
              A ja....lece do Wiednia koncem kwietnia, pozniej doturlam sie do Tarnowa kolo 3
              maja tylko po to zeby przepakowac sie w plecak i w gory pojechac (Tatry
              Zachodnie, Orawa + Slowacja)nastepnie lapie oddech w Krakowie, calkiem mozliwe
              ze odwiedze stolice i Lodz :)Mozliwe ze dam sie wyciagnac na Wybrzeze choc
              zdecydowanie bardziej ciagnie mnie w gory wiec gory na bis i Zakopane pozniej
              Gorce i Dolina Popradu , chetnie z rowerem :) I tak oto uplynie mi miesiac
              urlopu.
              Znajomi pytaja to nie wolisz na Jamajke do Meksyku czy Dominikane? wakacje o
              polowe tansze ....eeee ja mam serce i raj w Polsce :)
              • atob Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 06:58
                Coz stolica czeka :)
            • atob Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 06:59
              Jakby co daj znac...zawsze mozna te godzinke czekajac na transport przegadac:)
              • teresa50 Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 10:05
                Kuczman pukaj śmiało, mam wiadomości, że będzie ci otworzone :-)) Przekazuję
                pozdrowienia i zaproszenie do Płocka.
                • kuczman Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 12:42
                  Dziekuje Tereso, dziekuje!
                  Ale nawet nie zapowiedziany, gdybym otworzyl piwo Zywe przed owymi drzwiami,
                  aromat ten niebianski i moje aaah i mniam mniam, bardzo szybko by te drzwi
                  otworzyly :D:D:D

Ale Was zazdrosc zzrera! Widze to po braku jakiegokolwiek komentarza ,)) :P:P:P
                  • tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 15:23
                    Mnie zzera bo TY juz za niedlugo lecisz a ja jeszcze poczekam, tyle ze Polska w
                    miescie zima to mnie skutecznie odstrasza przed wyjazdami bylam w grudniu to
                    tak smutno i szaro...ale w maju to co innego :)
              • tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 15:25
                Dam znac pewnie, tylko ze bilety bede miala niewiele przed planowana data
                podrozy z racji ze mam bilet od brata z pracy taki darmowy wiec dokladny termin
                i polaczenie nie znam.
    • ellenai Re: Pozdrawiam Was... 09.03.06, 17:48
      o jest caro! chociaz na chwilke! :)pozdrawiam i niezapominam!cmok
      • kuczman Re: Pozdrawiam Was... 13.03.06, 13:34
        Uwaga... jeszcze 16 godzin stapania po solidnej ziemi a potem......... dluzszy
        odpoczynek z przystankiem w Kopenhadze :D
        Niestety w Warszawie bede tylko przez 15 min. w Muzeum Ziemi a potem siup na
        Dworzec Glowny moze nawet zdazyc przed 17 zlapac jakis pociag do Gdanska...
        Sorry Atob!
        Tzn. na dworcu moze podaja piwko;))
        • tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 13.03.06, 14:57
          Oj ale Ci fajowo ...ja jeszczem musze poczekac kilka tygodni, podziwiam ze
          faceci to jednak dadza rady spakowac sie do walizki sensownych rozmiarow tak ze
          mozna podrozowac z takim bagazem pociagami.
        • atob Re: Pozdrawiam Was... 13.03.06, 23:06
          kuczman napisał:

> Uwaga... jeszcze 16 godzin stapania po solidnej ziemi a potem......... dluzszy
          > odpoczynek z przystankiem w Kopenhadze :D
          > Niestety w Warszawie bede tylko przez 15 min. w Muzeum Ziemi a potem siup na
          > Dworzec Glowny moze nawet zdazyc przed 17 zlapac jakis pociag do Gdanska...
          > Sorry Atob!
          > Tzn. na dworcu moze podaja piwko;))

Pisz dokladny rozklad Twojej podrozy.
          Albo zadzwon:)
          Na maila. JAk bede mial wolne to zjawie sie nawet na 15 min.
          Zeby pogadac:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka