azotek1 16.05.06, 15:44 skacze sobie do gardła. Tzn ja stoję z boku,ale nie wiem o co chodzi. Nie dam się wciągnąć. ja staram się jak mogę być dowcipny i lekki, ale na razie nikt tego nie docenia. Albo się poprawię albo załamię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliett74 Re: czwórka indywidualistów 16.05.06, 18:11 Czesc Azotek. Nie zalamuj sie. Masz fajne poczucie humoru. Nie raz otwierajac forum tarnow usmialam sie w glos. Tak trzymaj. Pisze mniej, bo mam chore dziecko, ale juz wszystko sie prostuje, wiec wroce za pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowanyarnik Re: czwórka indywidualistów 16.05.06, 18:13 Teraz otwórz 237 wątków o serach. A potem o warzywach : 45 wątków o marchewce 78 wątków o pietruszce itd Okażaesz się wielką błyskotliwością, wielki z Ciebie medrzec :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: czwórka indywidualistów 16.05.06, 18:36 Zbanowany...jesli potrafisz przetlumaczyc sobie rade niemotki to - dostosuj sie do niej, poniewaz jestes nudny jak flaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabanowanyarnik Re: czwórka indywidualistów 16.05.06, 18:39 wiem,,, nuda to moja specjalność. Dobrze, że Ty jesteś atrakcyjna i rozrywkowa julietto. Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: czwórka indywidualistów 17.05.06, 01:59 Ano taka juz jestem. Dzieki, ze to zanotowales. Ja niestety nic dobrego nie moge napisac o tobie, chocbym nie wiem jak chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez [...] 18.05.06, 23:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
azotek1 Re: czwórka indywidualistów 19.05.06, 11:12 Uważaj na słowa!!! Psychol to często b.skomplikowana jednostka uwikłana w codzienne problemy, z którymi nie daje sobie rady. Albo psychol albo prostak. Buc w tym towarzystwie nie ma nic do szukania. Zagalopowałeś sie - o ty prymitywny biedny człowieku. Ale wybaczam Ci, bo zbliże się łykent. Odpowiedz Link Zgłoś