Dodaj do ulubionych

Urlopik....

24.10.16, 11:47
zone ze szpitala tydzien temu odebralem i teraz zamiast gdzies do sanatorium to jedziemy na dwa tygodnie na urlop nad.....morze polnocne! Zimno i wietrznie jak cholera,, ale przerciez nie o to chodzi! Rowery mamy, basen tez , ryby i te inne tez....som!
A wiec....do napisania!big_grin
Obserwuj wątek
    • sorel.lina Re: Urlopik.... 24.10.16, 11:59
      Do napisania! I dużo, dużo zdrówka dla żony! No i dla Ciebie też, oczywiście. smile
      • k.karen Re: Urlopik.... 24.10.16, 12:17
        I to jest najważniejsze! Urlop z żoną, mężem, z rodziną smile Nieważne gdzie, to może być nawet pod gruszą, ważne że z kochaną i kochającą osobą. Po to się ludzie żenią, żeby być z sobą smile

Zorro, miłego wypoczynku i serdeczne pozdrowienia dla wspaniałej kobiety, Twojej Żony smile

Do napisania... smile
        • 1zorro-bis Re: Urlopik.... 24.10.16, 19:02
          Dzieki, dzieki! O 16.00 dojechalismy, apartamencik mamy z kominkiem, co przy tutejszych wietrznych pogodach jest jak w sam raz. Jutro albo pojutrze zrobimy wypad do Holandii ( bo to jak rzut beretem ) i zobaczymy co dalej. Dwa tygodnie szybko mina a w Listopadzie musze znowu do.....Gdanska! Bo pacykarskie gowno - czyli mnie - znowu zaproszono na jakas gowniana wystawe......:
          big_grinbig_grin
          • blessing_house Re: Urlopik.... 24.10.16, 21:29
            Jacek zapraszam w swoje skromne progi. Butelczyne tez jakas znajde. Przywioze i odwioze. smile
            • 1zorro-bis Re: Urlopik.... 24.10.16, 21:55
              Boze......wystarczy napisaz, ze clowiek z zona na dwutzgodniowy urlop pojechal i juz dwie Podstarzale Lolitki bluzgaja i bulgocza. No tak, ja spie ze swoja zona w jednym lozku - nie z oszczednosci tylko z przyjemnosci.big_grin z to dwi Lolitki co urlop to tez w jednym lozku razem sie kotluja ( co nawet zdjeciami dokumentuja ). To ja sie tak skromnie spytam - z wielkiej oszczednosci czy tez z.......wielkiej przyjemnosci?big_grinbig_grinbig_grin no....bo jak z tej drugiej to wszystko jasne i zrozumiale! big_grin Tylko po co sie kryc i udawac? To tez przeciez ludzkie......big_grinbig_grinbig_grin
            • 1zorro-bis Re: Urlopik.... 24.10.16, 21:56
              O.K ! Tylko najpierw do Warszawy.....
              ssing_house napisał(a):

> Jacek zapraszam w swoje skromne progi. Butelczyne tez jakas znajde. Przywioze i
              > odwioze. smile
              • 1zorro-bis Re: Urlopik.... 24.10.16, 22:00
                Boze drogi......milosc lesbijska tez piekna jest! I nie ma sie czego wstydzic!big_grin
                Co ludzkie nie jest nam obce.... Byle by tylko ludzkie bylo....big_grin
                • blessing_house Re: Urlopik.... 25.10.16, 08:03
                  Już kiedyś tu pisałem na czym polega problem tych pań. Geneza pogrzebana jest w wieku młodzieńczym.
                  Teraz pozostał nocny spam i hejt. wink
                  Mnie te "laski"już nie zaczepiają i robią w portki za każdym razem jak widzą mój nick.
                  • 1zorro-bis Re: Urlopik.... 25.10.16, 08:26
                    I bardzo dobrze! Tak ma byc! big_grin
                    Blessing_house napisał(a):

> Już kiedyś tu pisałem na czym polega problem tych pań. Geneza pogrzebana jest w
                    > wieku młodzieńczym.
                    > Teraz pozostał nocny spam i hejt. wink
                    > Mnie te "laski"już nie zaczepiają i robią w portki za każdym razem jak widzą mó
                    > j nick.
                  • k.karen Re: Urlopik.... 25.10.16, 17:58
                    Hej, Blessing_h. smile smile smile
                    • 1zorro-bis Re: Urlopik.... 25.10.16, 18:09
                      Pogoda super. Chlodno, ale nie ma wiatru i slonecznie! No i mieszkanie nie hotelu tez ma swoje zaletu. Czlowiek ma spokoj i cisze. Ale lozko wspolne......big_grinbig_grinbig_grin
                      • k.karen Re: Urlopik.... 25.10.16, 18:19
                        A u nas pogoda... przechlapana big_grin ale tak samo spokój, cisza i wspólne łóżko, małżeńskie rzecz jasna smile
                        • 1zorro-bis Re: Urlopik.... 25.10.16, 19:47
                          No wlasnie....malzenskie a nie jakies .....partyzanckie.....big_grin
                          • dunajec1 Re: Urlopik.... 26.10.16, 04:45
                            No tez mam urlopik, caly tydzien, ale powod nieco inne, syn zginal w niedziele w wypadku, pogrzeb w czwartek, tylko 25 lat mial.
                            • wscieklyuklad Re: Urlopik.... 26.10.16, 06:51
                              Przyjmij wyrazy współczucia Dunajcu. I trzymaj się jakoś - jesteśmy z Tobą!
                            • loczek62 Re: Urlopik.... 26.10.16, 07:15
                              Proszę przyjmij wyrazy najszczerszego współczucia. Jestem myślami z Tobą.
                              • 1zorro-bis Re: Urlopik.... 26.10.16, 08:54
                                O Boze! Przyjmij wyrazy wspolczucia! Trzymaj sie!
                            • k.karen Re: Urlopik.... 26.10.16, 09:06
                              Dunajcu,
                              bardzo, bardzo współczuję...
                              [*]
                            • ulisses-achaj Re: Urlopik.... 26.10.16, 10:12
                              Dopiero teraz przeczytałem. To straszne. Jestem myślami z Tobą.
                              • sorel.lina Re: Urlopik.... 26.10.16, 10:29
                                Dunajcu, serdecznie Ci współczuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka