1zorro-bis 30.12.17, 09:16 Szczesliwego Nowego Roku 2018! www.facebook.com/photo.php?fbid=10202298699622908&set=a.2988300520572.137746.1653845669&type=3&theater Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 30.12.17, 10:31 www.facebook.com/Avaaz/videos/10155594738888884/ Odpowiedz Link
k.karen Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 30.12.17, 19:24 Kochani, Szczęśliwego Nowego Roku! Życzę Wam i Waszym Rodzinom, ale także sobie, żeby był dużo lepszy od mijającego Niech będzie pełen nadziei na lepsze czasy, jeśli jeszcze nie na początku, to na pewno na jesień Szampańskiej zabawy na Sylwestra! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 30.12.17, 20:58 Wszystkim Podwórkowiczom i tym, którzy tu tylko zaglądają, niech każdy dzień Nowego Roku przynosi coś pięknego! Niech Wam się spełniają marzenia, Kochani! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 13:55 Dużo Zdrowia i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym 2018 roku wszystkim Podwórkowiczom życzę. Szczęśliwego Nowego Roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sorel.lina Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 14:10 Zuziu, niech Ci się wiedzie! Serdeczności na cały Nowy Rok! Odpowiedz Link
1agfa Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 15:15 Czerwone Gitary - Mija rok Kochani, niech nam wszystkim Nowy Rok przyniesie zdrowie, pogodniejsze dni, zmiany prawdziwie dobre, sporo uśmiechu i radości. Żegnając odchodzący - witajmy Nowy Rok z nadzieją. Wszystkiego najlepszego, pomyślności. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 02.01.18, 15:13 sorel.lina napisała: > Zuziu, niech Ci się wiedzie! > Serdeczności na cały Nowy Rok! Tobie przemiła Sorellino i WU również. Odpowiedz Link
1agfa Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 15:29 Zuziu-Anno, jak zawsze cieszy mnie widok Twego nicka, przywodząc wspomnienie tzw. dawnych dobrych czasów, zarazem przypominając o klikaniu w celach charytatywnych. Wielkie masz serce. Pozdrawiam Cię serdecznie, życząc wszystkich dobrych dni w Nowym Roku. zuza_anna napisała: > Dużo Zdrowia i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym 2018 roku wszystkim Podwórk > owiczom życzę. > > Szczęśliwego Nowego Roku. > > Pozdrawiam Odpowiedz Link
sorel.lina Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 18:06 Zgodne z moim nieuleczalnym optymizmem motto na Nowy Rok 2018 Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 18:50 Szczęśliwego Nowego! Miłości, wewnętrznego spokoju, trzeźwości sądu, siły, odwagi, wiary i szczęścia. Odpowiedz Link
1agfa Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 19:18 Ulissesie - piękne życzenia. Dziękować nie będę, podpowiedziano mi że to pech. Niech do Ciebie, do Was, wrócą. Najlepszego i zdrowego, szczęśliwego Nowego Roku. Całego. ulisses-achaj napisał: > Szczęśliwego Nowego! Miłości, wewnętrznego spokoju, trzeźwości sądu, siły, > odwagi, wiary i szczęścia. (pogrubienie moje) : ) Odpowiedz Link
zuza_anna Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 02.01.18, 15:16 Przemiły Agfo dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, przede wszystkim dużo Zdrowia 1agfa napisał: > Zuziu-Anno, jak zawsze cieszy mnie widok Twego nicka, przywodząc wspomnienie tz > w. dawnych dobrych czasów, zarazem przypominając o klikaniu w celach charytatyw > nych. Wielkie masz serce. Pozdrawiam Cię serdecznie, życząc wszystkich dobrych > dni w Nowym Roku. > > Odpowiedz Link
hardy1 Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 19:15 Spokojnego i dobrego roku w Nowym Roku Pamiętajcie - zawsze z optymizmem, mimo przeszkód i złych dróg.One sdą do pokonania, a my - naprzód, z podniesioną głową. Wszystkiego lepszego i jeszcze ciut ciut więcej Odpowiedz Link
1agfa Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 19:22 Cześć Hardy. Tak jest, trzeba optymizmu. Szczęśliwych dni w Nowym Roku, zdrowych, sukcesów na niwie...i weny! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 19:45 Ledwie w mroku przycichły radosne kolędy a pastuszek w stajence przywitał Jezuska, Nowy Roczek nas pyta gdzie iść i którędy a fajerwerk anioły w pięty bose muska. Te przed ogniem się kryją gubiąc w biegu piórka (kilka teraz opadło pośrodku "Podwórka" jako zwiastun dlań zdrowia oraz pomyślności). Zatem niech w sercach Waszych znów radość zagości a już styczeń przyniesie szóstkę w totolotka. Niech każdy na swej drodze tylko szczęście spotka żadnych ran nie doświadczy lub groźnych kontuzji, świata moc zwiedzi wreszcie (nie wyjąwszy Gruzji) i po szczeblach awansu pnie się aż na szczyty. Niech się spełni najwięcej spośród marzeń skrytych. Niechaj zło tu nikogo więcej się nie ima. I co więcej? Ach żeby wreszcie przyszła zima! Z tą zmierzymy się chętnie stając raźno w szrankach. Daj nam zimo pod trzepak pierwszego bałwanka! Odpowiedz Link
dunajec1 Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 20:07 I ja tez zycze tego co komu pasuje. A co do sniegu,hmmmmm,co prawda zobacze go dopiero jutro kiedy wroce do domu ale jest go tam ok 1.5 metra,prawie paraliz miasta. Odpowiedz Link
1agfa Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 31.12.17, 20:58 Wzajemnie Dunajcu, miło ze zajrzałeś. Najlepszych dni z Nowym Rokiem. W moim mieście deszczyk niemrawo pokapuje, czasem udaje że przestaje, potem zaczyna od nowa. Za to w Zakopanem śnieg! Wielki, kopiasty śnieg poduchami nakrył świerki, jodły; młodzi pojechali, a dzieciaki szaleją do upadłego na nartach i desce. Śniegu jaki na zdjęciach mi pokazali, już dawno w moim mieście nie widziałem. Pozdrawiam. dunajec1 napisał: > I ja tez zycze tego co komu pasuje. > > A co do sniegu,hmmmmm,co prawda zobacze go dopiero jutro kiedy wroce do domu al > e jest go tam ok 1.5 metra,prawie paraliz miasta. Odpowiedz Link
1agfa Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 01.01.18, 17:36 WU, jakże ucieszył mnie Twój wiersz, dobrze że wysunięty na frontową bramę Podwórka, jak zwykle wiersz trafny i możesz być zeń dumny! Niech pobędzie tam dłużej. W gęstwinie umknął, zwłaszcza że dzień był razem z nocą - niezwyczajne. Ale - nie dziękuję : ) wscieklyuklad napisał: > Ledwie w mroku przycichły radosne kolędy > a pastuszek w stajence przywitał Jezuska, > Nowy Roczek nas pyta gdzie iść i którędy > a fajerwerk anioły w pięty bose muska. > Te przed ogniem się kryją gubiąc w biegu piórka > (kilka teraz opadło pośrodku "Podwórka" > jako zwiastun dlań zdrowia oraz pomyślności). > Zatem niech w sercach Waszych znów radość zagości > a już styczeń przyniesie szóstkę w totolotka. > Niech każdy na swej drodze tylko szczęście spotka > żadnych ran nie doświadczy lub groźnych kontuzji, > świata moc zwiedzi wreszcie (nie wyjąwszy Gruzji) > i po szczeblach awansu pnie się aż na szczyty. > Niech się spełni najwięcej spośród marzeń skrytych. > Niechaj zło tu nikogo więcej się nie ima. > I co więcej? Ach żeby wreszcie przyszła zima! > Z tą zmierzymy się chętnie stając raźno w szrankach. > Daj nam zimo pod trzepak pierwszego bałwanka! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HAPPY NEW YEAR 2018! 03.01.18, 16:28 A tak się bawiłem w Sylwestra (to podobno też samba) Tekst linka Odpowiedz Link