wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 13:46 Oczywiście, że nie będzie ale tak dla jaj trzeba spróbować! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 13:53 To niepokoi. @PanstwKomWyb zablokowała system zliczający głosy spływające z komisji obwodowych. W 2010 roku prowadzenie w ciągu nocy się zmieniało. Przez pół nocy prowadził J.Kaczynski. W 2020 roku PKW wyłączyło system zliczający głosy. To jest manipulacja. Brak transparentności – napisał Nitras na Twitterze. Więcej: www.planeta.pl/Wiadomosci/Polityka/Wybory-do-powtorzenia-Polityk-oskarza-PKW-o-OSZUSTWO?fbclid=IwAR03JWONAlpnigdM9-MGwB-hNj9aehvN2tw7OHLQYit_v9Pzjp0eJslXGDY Pogratulujcie mi! Podwórko znakomicie wyprzedziło realia twierdząc, iż fałszerstwo jest PEWNE! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 13:57 Taki przypadek w miejscowości Ropa, komisja nr 3. Na protokole wyborczym Andrzej Duda 848 głosów a w systemie PKW 858 głosów. 10 głosów tu, 10 tam... Jak to jest możliwe? #wybory2020" 10 głosów razy 27231 obwodów... SN będzie miał sporo roboty. no z tą ilością roboty to zdecydowana przesada. Wszystkie protesty zostaną rozpatrzone (czytaj: odrzucone) wedle wzorca Seymowego - ę blok. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 14:01 warszawa.naszemiasto.pl/platforma-obywatelska-bedzie-skladala-protesty-wyborcze/ar/c1-7803220?utm_source=facebook.com&utm_medium=dzieje_sie_w_warszawie&utm_content=wiadomosci&utm_campaign=platforma-obywatelska-bedzie-skladala-protesty-wyborcze&fbclid=IwAR0FwYfY7RLN_gRYdpMXS2vx56oeY_flAcX02lEQ7NSBGc124DsDo2_Qe-Y Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 14:12 OJTAM, OJTAM, ZDARZAJĄ SIĘ I CZEGO CHUJKI ŻYDOLEWACKIE NIE KUMACIE? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 14:22 Kumacie? Serwer nie działał, bo gdyby na bieżąco wpłynęły wyniki, to byłyby już w systemie nie do sfałszowania! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 16:39 Co za wstrętna żydolwaczka i pedał (żydolewactwo nie ma płci!) Jak to możliwe że przy większości województw głosujących na Trzaskowskiego Duda wygrał ??? Przeczytajcie punkt SPZT20 na liście ostrzeżeń - maksymalnie powinno być wydane nie więcej niż 100% kart do głosowania w stosunku do zarejestrowanych wyborców - w tej komisji na 1977 wyborców wydano 2070 kart !!!! I wiem z ratusza z 3 w nocy , że takich zgłoszeń z komisji jest wiele i dlatego nie przechodzą raporty !!!! Tak się fałszuje wybory !!!😤😤😤 Oby ci ozór skołowaciał! Fałszuje? Seksualizacja dzieci w szkołach to też niby fałszerstwo? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 16:49 I stąd był ten nalot mużdżahedinów z MSZ w Londku? Chcieli ustalić personalia umożliwiające przekręty? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: O KULFA! 13.07.20, 17:05 Ja nie tylko wierzę! Ja wiem, że były! I dlatego kilkukrotnie odśpiewałem Mazurka! Odpowiedz Link