wonsz 22.08.03, 19:32 Bede w Warsiawie od 19 do 21 wrzesnia. To weekend jest. Spanie mam na Zoliborzu (niczego mi to nie mowi...) K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: Ogloszenie duszpasterskie 22.08.03, 19:37 no, kobitki pora zacząć terminy u fryzjera zamawiać :)) Żoliborzem się nie matrw, "całkiem" w mieście jest :P Odpowiedz Link
anahella Re: Ogloszenie duszpasterskie 22.08.03, 19:53 wonsz napisał: > Bede w Warsiawie od 19 do 21 wrzesnia. To weekend jest. Powitamy chlebem i sola w stroju regionalnym z dodatkiem topless dzierzac gumowego wensza w dloniach:P > Spanie mam na Zoliborzu (niczego mi to nie mowi...) To znaczy ze z Pol Mokotowskich nie wrocisz zalany na piechote do spania, tylko bedziesz musial brac taksowke. Wersja dla slabszych: to kawalek drogi od Pol. Odpowiedz Link
aankaa Re: Ogloszenie duszpasterskie 22.08.03, 19:55 a Ty co tu robisz ? nie na imprezie ? Odpowiedz Link
anahella no zadzieram kiece i lece:) n/t 22.08.03, 19:57 aankaa napisała: > a Ty co tu robisz ? > nie na imprezie ? Odpowiedz Link
wonsz Re: Ogloszenie duszpasterskie 22.08.03, 23:45 anahella napisała: > topless dzierzac gumowego wensza w dloniach:P Hmm, to ja lepiej przyjde wczesniej i popatrze z krzaka :) > To znaczy ze z Pol Mokotowskich nie wrocisz zalany na > piechote do spania, tylko bedziesz musial brac taksowke. Zalany? Potem juz nic nie jest wazne :) K. Odpowiedz Link
drzazga1 Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 22.08.03, 20:06 ... się wykręcać, ze spotkanie znienacka ustalone!!!! Odpowiedz Link
aankaa Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 22.08.03, 20:07 drzazga1 napisała: > ... się wykręcać, ze spotkanie znienacka ustalone!!!! > i w środku tygodnia Odpowiedz Link
koaa Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 22.08.03, 23:49 To draństwo:))))) mnie może znowu nie być w W-wie:((((( Odpowiedz Link
betty-bt Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 22.08.03, 23:53 koaa napisał: > To draństwo:))))) mnie może znowu nie być w W-wie:((((( moze chociaz w krzakach znowu bedziesz? :-) Odpowiedz Link
koaa Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 22.08.03, 23:55 Nie udało mi się wyjechać w gory teraz to może się uda w 2 poł września:) A w krzakach bywam często bo tam koło kupek dużo interesujacych owadów się kreci:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 22.08.03, 23:59 koaa napisał: > Nie udało mi się wyjechać w gory teraz to może się uda w 2 poł września:) a w pazdzierniku bedziesz? > A w krzakach bywam często bo tam koło kupek dużo interesujacych owadów się > kreci:) bez komentarza :)))) Odpowiedz Link
wonsz Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 22.08.03, 23:54 koaa napisał: > To draństwo:))))) mnie może znowu nie być w W-wie:((((( Nie boj sie. Betty nie bedzie, bede spokojny :)))) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 22.08.03, 23:56 wonsz napisał: > Nie boj sie. Betty nie bedzie, bede spokojny :)))) he he he :))) > > K. > B. Odpowiedz Link
koaa Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 23.08.03, 00:02 A znacie tą piosenke Tlove "Warszawa" Zielony Żoliborz piep.... Żoliborz Odpowiedz Link
betty-bt Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 23.08.03, 00:04 koaa napisał: > A znacie tą piosenke Tlove "Warszawa" > Zielony Żoliborz piep.... Żoliborz znamy, spiewamy... i co? Odpowiedz Link
koaa Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 23.08.03, 00:07 Trzeba to puścić Wonszowi żeby wiedział gdzie jedzie:) Odpowiedz Link
wonsz Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 23.08.03, 00:13 koaa napisał: > Trzeba to puścić Wonszowi żeby wiedział gdzie jedzie:) Spoko spoko, Wonsz wyjdzie z krzaka z dumnie podniesiona glowa i podejmie wezwanie. A zreszta po Dekameronie juz nic nie bedzie straszne :))))))))) K. Odpowiedz Link
losiu4 Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 25.08.03, 11:43 wonsz napisał: > Spoko spoko, Wonsz wyjdzie z krzaka z dumnie podniesiona glowa i podejmie > wezwanie. A zreszta po Dekameronie juz nic nie bedzie straszne :))))))))) Wonszu, z takimi kobietami w szranki chcesz stawać? Twa odwaga wielką być musi. Ja bym się zaczął w chaszczach okopywać, granaty obronne gromadzić... No chyba że jakimś podstępem je zażyjesz ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
anahella ty sie koaa przyznaj 23.08.03, 01:52 koaa napisał: > To draństwo:))))) mnie może znowu nie być w W-wie:((((( Bo nam barman w Merlinie mowil ze jakis taki siedzi w pobliskich krzakach z lornetka i nas obserwuje:) Odpowiedz Link
koaa Re: ty sie koaa przyznaj 24.08.03, 00:29 To nie ja :))))) Ja mam lornetke od niedawna:)))) Odpowiedz Link
mha1 Re: Nooo... to teraz nikt nie będzie mógł 23.08.03, 11:37 > To draństwo:))))) mnie może znowu nie być w W-wie:((((( Nie denerwuj mnie! :P Odpowiedz Link
ulalka Re: Ogloszenie duszpasterskie 23.08.03, 00:11 weekend w Wawie... mhmmm... swietnie sie zapowiada jesien :)))) Odpowiedz Link
wonsz Re: Wonsz 23.08.03, 18:01 mha1 napisała: > A pamiętasz o kawie? O wszystkim pamietam, niczego nie zapominam. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 23.08.03, 20:34 wonsz napisał: > mha1 napisała: > > > A pamiętasz o kawie? > > O wszystkim pamietam, niczego nie zapominam. > > K. > i jeszcze jedno: czy na imprezę przeznaczyć wszystkie trzy dni, czy tylko jeden? Odpowiedz Link
aankaa Re: Wonsz 23.08.03, 20:36 mha1 napisała: > i jeszcze jedno: czy na imprezę przeznaczyć wszystkie trzy dni, czy tylko jeden na imprezę - pierwszy pozostałe - na dojście do siebie ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 25.08.03, 11:37 aankaa napisała: > mha1 napisała: > > > i jeszcze jedno: czy na imprezę przeznaczyć wszystkie trzy dni, czy tylko > jeden > > na imprezę - pierwszy > pozostałe - na dojście do siebie ;) lepiej drugi. Pierwszy na zaprawę, drugi na część zasadniczą a na resztę tygodnia spuśćmy zasłonę milczenia Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 11:42 > lepiej drugi. Pierwszy na zaprawę, drugi na część zasadniczą a na resztę tygodn > ia spuśćmy zasłonę milczenia > > Pozdrawiam > > Losiu tak też zrobię. pierwszy zapawa, drugi imprezka, a trzeciego będę się po pijaku włóczyć po Warszawie, aż dotrę do Sulejówka Odpowiedz Link
ktos_nowy Re: Wonsz 25.08.03, 11:45 mha1 napisała: > tak też zrobię. pierwszy zapawa, drugi imprezka, a trzeciego będę się po pijaku > > włóczyć po Warszawie, aż dotrę do Sulejówka zawiaz sznurek wychodzac z domu i rozwijaj go za soba jadac do warszawy, pozniej bedzie jak znalazl na powrot po pijaku :-)) tylko zeby sie nie zerwal bo bedzie klops.. s. Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 12:04 > zawiaz sznurek wychodzac z domu i rozwijaj go za soba jadac do warszawy, > pozniej bedzie jak znalazl na powrot po pijaku :-)) > tylko zeby sie nie zerwal bo bedzie klops.. > s. "nie zerwał" - czy to literówka? mam badziewny nick i ogłaszam wszystkim, że jestem kobietą :)))) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 25.08.03, 11:57 mha1 napisała: > tak też zrobię. pierwszy zapawa, drugi imprezka, hihi. Widzę że zaprawioną w rozlicznych bojach jesteś. > a trzeciego będę się po pijaku > włóczyć po Warszawie, aż dotrę do Sulejówka zastosuj może metodę Łazuki z - o ile mnie pamięć nie myli - "Nie lubię poniedziałku" Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 12:03 > zastosuj może metodę Łazuki z - o ile mnie pamięć nie myli - "Nie lubię poniedz > iałku" > > Pozdrawiam > > Losiu do Sulejówka nie jeżdżą tramwaje :( Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 25.08.03, 14:35 mha1 napisała: > do Sulejówka nie jeżdżą tramwaje :( mha1 napisała: > do Sulejówka nie jeżdżą tramwaje :( to przynajmniej do najbliższej pętli. Potem możesz zastosować metodę Ariadny ;)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 15:01 > to przynajmniej do najbliższej pętli. Potem możesz zastosować metodę Ariadny ;) > ) > > Pozdrawiam > > Losiu będę głupio wyglądała ze sznurkiem ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 25.08.03, 15:14 mha1 napisała: > będę głupio wyglądała ze sznurkiem ;) ależ skąd: tajemniczo i zachęcająco ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 15:35 > > będę głupio wyglądała ze sznurkiem ;) > > ależ skąd: tajemniczo i zachęcająco ;))) > > Pozdrawiam > > Losiu hahahaha, zachęcająco do czego? Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 25.08.03, 15:40 mha1 napisała: > hahahaha, zachęcająco do czego? a to już zostawiam Twojej domyślności ;)) Pozdrawiam Losiu PS. chwilowo papatki, zmywam się z roboty do domu Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 15:56 > a to już zostawiam Twojej domyślności ;)) > > Pozdrawiam > > Losiu > > PS. chwilowo papatki, zmywam się z roboty do domu to ja się chwilowo zastanowie :) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 25.08.03, 16:01 mha1 napisała: > to ja się chwilowo zastanowie :) hihihi... a mnie wyszło tak, że jeszcze 15 min w robocie muszę siedzieć. Tak więc produkuję się dalej. A w domu, jak się do kompa dorwę... (oczywiście po oporządzeniu inwentarza w postaci kotów szt. 3) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 16:16 > hihihi... a mnie wyszło tak, że jeszcze 15 min w robocie muszę siedzieć. Tak wi > ęc produkuję się dalej. A w domu, jak > się do kompa dorwę... (oczywiście po oporządzeniu inwentarza w postaci kotów sz > t. 3) > > Pozdrawiam > > Losiu a to mnie oszukałeś! tak to bym coś wymysliła... więc teraz Ty się produkuj ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 25.08.03, 17:20 mha1 napisała: > a to mnie oszukałeś! niechcący!!! tak po prostu wyszło. Rzeczy martwe, niestety, wielce złośliwemi są :((( > tak to bym coś wymysliła... więc teraz Ty się produkuj ;) a teraz w domciu siedzę i szykuję się do oporządzenia gospodarstwa. Zajmie dobrą chwile... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 17:33 > a teraz w domciu siedzę i szykuję się do oporządzenia gospodarstwa. Zajmie > dobrą chwile... na czym polega oporządzanie gospodarstwa? mam mgliste pojęcie o tym: świnkom jeść, krówki wydoić itp itd ;) a ja spadywam do mechanika od samochodów (wrrrr, znowu samochód mi się psuje) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 25.08.03, 20:05 mha1 napisała: > a ja spadywam do mechanika od samochodów (wrrrr, znowu samochód mi się psuje) a bo to trzeba mieć jak ja: rower jedynie. Wszystko własnym sumptem idzie zrobić Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 25.08.03, 20:19 już wiem czemu mogę być tajemnicza i zachęcająca!!! nawet dużo mi tego wyszło, a niektóre to nie do pisania na forum ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Wonsz 26.08.03, 16:50 mha1 napisała: > już wiem czemu mogę być tajemnicza i zachęcająca!!! nawet dużo mi tego wyszło, > a niektóre to nie do pisania na forum ;) no i sama Aścka widzisz ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Wonsz 23.08.03, 20:48 hehehehehehehe ;))) wonsz napisał: > mha1 napisała: > > > A pamiętasz o kawie? > > O wszystkim pamietam, niczego nie zapominam. > > K. > Odpowiedz Link
mha1 Re: Wonsz 23.08.03, 20:54 czyżby wonsz coś ci obiecał ? p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > hehehehehehehe ;))) > > > wonsz napisał: > > > mha1 napisała: > > > > > A pamiętasz o kawie? > > > > O wszystkim pamietam, niczego nie zapominam. > > > > K. > > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Wonsz 23.08.03, 20:59 niestety, ale nie mogę ci szczerze odpowiedzieć na to pytanie. PS. dzieki za akces w planowanej akcji BIJ-ZABIJ. pozdr. padalec_na_kaczych_łapach mha1 napisała: > czyżby wonsz coś ci obiecał ? > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > hehehehehehehe ;))) > > > > > > wonsz napisał: > > > > > mha1 napisała: > > > > > > > A pamiętasz o kawie? > > > > > > O wszystkim pamietam, niczego nie zapominam. > > > > > > K. > > > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Ogloszenie duszpasterskie 23.08.03, 20:47 chyba trochę za długo jak na to straszne miasto. Pola mokotowskie są poza konwenansem - reszta miasta jest fuj. # godz. to max co się da tu wytrzymać. wonsz napisał: > Bede w Warsiawie od 19 do 21 wrzesnia. To weekend jest. > > Spanie mam na Zoliborzu (niczego mi to nie mowi...) > > > K. > Odpowiedz Link
amidala Re: Ogloszenie duszpasterskie 25.08.03, 09:42 WRRRRRRRRRR... Będę bronić mojego ukochanego miasta zębami i pazurami. Jest piękne - tylko trzeba klimat załapać. Inna sprawa, że upiększają je, w moich oczach, moje wspomnienia, przeżycia i z każdą niemal ulicą związane historie. A Zoliborz właśnie ci się nie podoba? A Powiśle, gdzie tyle parczków, skwerków, knajpeczek, skarpa nad Wisłą... Ech, nie doceniasz naszej Stolycy. Odpowiedz Link