michcio.16 25.09.09, 17:50 Czy ktoś może wie czy będą jakieś nowe programy?płaci się, a te programy są niektóre nudne,po co nam tyle zagranicznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: kablówka SML-W 25.09.09, 18:13 michcio.16 napisał: płaci się, a te programy są niektóre nudne,po co nam tyle zagranicznych? ---------------- masz telewizor w wersji z pilotem? takie małe pudełko z klawiaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
michcio.16 Re: kablówka SML-W 26.09.09, 13:09 wiem co to pilot,chodzi mi o to,że dużo jest zagranicznych kanałów,i w ich miejsce mozna b wstawić polskie Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: kablówka SML-W 26.09.09, 17:36 a czy nie wydaje Ci sie, ze z ofertą roznej masci kablowek jest jak z gazetą? musisz kupic cały numer, chociaz interesuje Cie tylko jedna strona. moze zmien gazete? czyli telewizje. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: kablówka SML-W 26.09.09, 17:44 ...że niby polskie mniej nudne niż zagraniczne ? A może chodzi o to , że nie wiadomo co mówią ? Odpowiedz Link Zgłoś
michcio.16 Re: kablówka SML-W 26.09.09, 18:30 haha,nie oto mi chodziło,a co do znajomości języków to znam angielski Odpowiedz Link Zgłoś
unoman Re: kablówka SML-W 09.10.09, 21:31 Jak pytałem monterów kablówki z miesiąc temu o kanały HD, to tylko się śmieli. Ciekawe czy sygnał przyszłych kanałów cyfrowych będzie w kablówce przystosowany do starszych telewizorów ? Na razie kablówka i jej internet bardziej mi się opłacają od TPSA ale może to się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberwolf Re: kablówka SML-W 14.10.09, 16:17 Próbowałem namówić dostawcę aby rozszerzył listę kanałów o TVP Historia, jednak usłyszałem że tylko duża liczba wniosków może ich do tego uprawniać. Nie bardzo rozumiem o co chodzi - przecież ten kanał jest chyba bezpłatny, a na nim jest naprawdę wiele ciekawych pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: kablówka SML-W 14.10.09, 17:56 Bezpłatny to on jest, jak masz satelitę i oglądasz prywatnie, ale kablówka chyba coś tam musi płacić. Tak mi się wydaję... Odpowiedz Link Zgłoś