wielostronny 23.12.09, 20:14 Dobrze że to nie w Polsce , wstyd na cały świat :)))) www.youtube.com/watch?v=t4DT3tQqgRM&feature=player_embedded# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielostronny Szczęście 25.12.09, 11:21 To się nazywa mieć szczęście , gościu lecąc samolotem zobaczył start promu kosmicznego !!! www.youtube.com/watch?v=Xv5J5cBwwFc&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
wielostronny Sposób na złodziei 28.12.09, 18:52 Dobry sposób na złodziei , człowiek wykazał się nie lada refleksem i pomysłowością www.youtube.com/watch?v=tqdZFuGt1I4 Nie zanudzam tymi kamerkami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Sposób na złodziei 29.12.09, 14:32 mnie nie przeszkadza. poza tym lubie jak sie cos cyklicznie ukazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wielostronny Re: Sposób na złodziei 29.12.09, 14:56 guayazyl1 napisał: > mnie nie przeszkadza. poza tym lubie jak sie cos cyklicznie ukazuje. Dzięki , w takim razie mój ulubiony , uważam że to najlepiej zrobiony amatorski film na youtube . Może ktoś da link do swojego ulubionego filmu :) www.youtube.com/watch?v=J99OTD1Mxww Odpowiedz Link Zgłoś
wielostronny Pociąg 29.12.09, 15:16 Takie niedługo będą jeździły przez Legionowo , no prawie takie :) www.youtube.com/watch?v=8skXT5NQzCg Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Pociąg 29.12.09, 17:25 u nas sprzęt jest innej klasy ;) taki zezwierzęcony... [img]https://ls1.demotywatory.pl/uploads/1259095113_by_jadach77_500.jpg[/img] zawsze bawiły mnie rewelacje nakręcone kamerą... w CSI w śrubce możesz zobaczyć jaki kolor oczu miał morderca i co jadł wieczorem ;) [img]https://ls1.demotywatory.pl/uploads/1257023862_by_barteks123_500.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
freemp Re: Pociąg 29.12.09, 19:49 wielostronny napisał: > Takie niedługo będą jeździły przez Legionowo , no prawie takie :) www.youtube.com/watch?v=8skXT5NQzCg - ciekawe jak takie linie kolejowe będą chronione przed miłującymi pokój islamistami; a u nas spoko, co najwyżej trakcja elektryczna znika w niewyjaśnionych okolicznościach; Odpowiedz Link Zgłoś
wielostronny Wesołego Sylwestra 30.12.09, 09:07 Wesołego Sylwestra dla Wszystkich , gorąco pozdrawiam :) www.youtube.com/watch?v=R68WzpIyY9g&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 filmik z napisami 12.01.10, 13:57 co to jest KDT? w krócaku powiem, ze chodzi o Kupieckie Domy Towarowe czyli spółkę, która w blaszaku pod Pałacem Kultury "promowała przedsiębiorstwa związane z handlem detalicznym" czyli uskuteczniała turecki bazar w centrum Europy. przypomnę, ze w lipcu ubiegłego roku komornik mimo protestów przejął hale, której termin dzierżawy wygasł. a tera filmik: www.youtube.com/watch?v=8GKZWuG4_vM Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: filmik z napisami 12.01.10, 18:36 podoba mi się Hitler załamany po tym jak nie przeszedł do następnej klasy ;) tylko rowerku mi żal Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 podglądamy stadion 10.02.10, 09:46 na dwoch kamerkach mozemy podejrzec co sie dzieje na budowie Stadionu Narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 podglądamy klientow 17.02.10, 09:16 na miłosnika Chopina ten młody człowiek mi nie wygląda. chociaż...tak zwane pierwsze wrażenie bywa zawodne. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 podglądamy zwierzęta 18.02.10, 10:19 jak każden samiec. zaprosi do domu, wykorzysta i rzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: podglądamy 10.03.10, 13:48 Turbodynomen przyłapany znajomy mi przysłał... wywinęłam kozła ze śmiechu... - Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: podglądamy 10.03.10, 17:27 Autem po dachowaniu przejechaliśmy kiedyś 200km, zimą... wiało!!! I gogli było brak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: podglądamy 11.03.10, 16:23 miałam kiedyś kuzyna, który na zakrętach wyjmował kierownicę i pokazywał ciotce jaki maczo z niego ;) to były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 podglądamy politykow 25.03.10, 09:47 politycy to wdzieczny temat do podgladania. George W. Bush i Bill Clinton przyjechali na Haiti by dodać otuchy ciężko doświadczonym przez trzęsienie ziemi mieszkańcom wyspy. Podczas wizyty spotykali się m.in. ze zwykłymi Haitańczykami i jak to się często zdarza przy takich okazjach - rozdawali uśmiechy i uściski dłoni. I tu do akcji wkroczyło niebanalne wyczucie taktu George'a W. Busha. Po tym jak były prezydent podał rękę jednemu z Haitańczyków... wytarł ją w koszulę Clintona. zobaczcie sami: www.youtube.com/watch?v=A4kIJ3Cu-aQ Odpowiedz Link Zgłoś