w.iwo 25.02.10, 17:47 poszukuję dobrego ortodonty dla dziecka... czy ktoś mógłby mi kogoś w Legionowie polecić ? - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwciab Re: ortodonta 25.02.10, 21:34 Chodzimy z córcią do pani Justyny Cieślak w domku na Sowińskiego, jesteśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
cornellia Re: ortodonta 26.02.10, 10:48 Korzystam z usług dr Ewy Mroczek. Przyjmuje tylko raz w tygodniu w poniedziałki, na NFZ i prywatnie, w przychodni Zdrowie ul. Sowinskiego. Ceny przeciętne, więc nie niskie ale nie przedłuza niepotrzebnie okresu leczenia. Kolejki spore, co chyba dobrze o niej świadczy, gdy w poblizu mała przychodnia stomatologiczna i pustki na korytarzu Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: ortodonta 26.02.10, 16:47 odpowiadam Panu Markowi - dzwoniłam do DentLuxu i tam aparacik stały na zęby kosztuje 1200 jeden łuk, plus wizyty co 4-6 tygodni od 100-200 zł Leczę u nich zęby i jestem zadowolona, ale to jakby zupełnie inna dziedzina ;) czy ktoś ma jakieś doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_chm Re: ortodonta 03.03.10, 13:27 ja mam doświadczenie z Dent Luxem... osobiste. Od ponad pol roku mam aparat na obu łukach i chodzę do Dr. Ratynskiego. Jestem zadowolona, złego słowa powiedzieć nie mogę. Sympatyczny, profesjonalny, miły w obyciu a efekty bardzo widoczne... Odpowiedz Link Zgłoś
kurikulum Re: ortodonta 07.03.10, 14:52 jak w ogóle wyglądają ceny w Legionowie? do tej pory jeździłam do dęblina, ale teraz czasowo to niemożliwe... potrzebowałabym ortodonty, który zadbałby o zęby już po zdjęciu aparatu... ktoś ma za sobą takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś