arletta.wagner 24.01.06, 11:14 mając jej nazwisko panieńskie,stały (niewarszawski)adres zameldowania i teoretycznie wiedząc gdzie pracuje? czy gdybym miała numer komórki operator poda mi nazwisko (obecne)abonenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voker Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:21 Nie poda ze wzgledu na ustawe o ochronie danych osobowych. Zadzwon do niej i zapytaj jakie ma teraz nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:24 jakbym miała numer to bym zadzwoniła;) na razie numeru nie mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:29 Znasz adres jej pracy i nie masz telefonu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:33 nie mam ale poszukuję.a to gdzie pracuje wiem przez przypadek;) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:37 www.pf.pl www.pkt.pl www.ditel.pl + to co mowi stara Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:24 arletta.wagner napisała: > mając jej nazwisko panieńskie,stały (niewarszawski)adres zameldowania i > teoretycznie wiedząc gdzie pracuje? czy gdybym miała numer komórki operator > poda mi nazwisko (obecne)abonenta? podstawowe pytanie: masz zamiar odszukac ja w przyjacielskich zamiarach, czy nie ma sie dowiedziec, ze jej szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:25 generalnie bez róznicy ale nie mam krwiożerczych zamiarów;) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:28 arletta.wagner napisała: > generalnie bez róznicy ale nie mam krwiożerczych zamiarów;) roznica jest wielka. inna droga dochodzisz info jak nie chcesz, zeby dotarlo to do tej osoby, inna jak nie masz nic do ukrycia. napisalas ze wiesz gdzie ta osoba pracuje, poczekaj pod praca az wyjdzie i sprawa zalatwiona. chyba wiesz, jak wygląda? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arletta.wagner Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:31 wyjąsnię:wiem ze ta osoba pracuje w jednej z sieci supermarketów.nawet wiem w którym.tyle ze tam zdaje sie pracują w grafiku czy czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:32 arletta.wagner napisała: > wyjąsnię:wiem ze ta osoba pracuje w jednej z sieci supermarketów.nawet wiem w > którym.tyle ze tam zdaje sie pracują w grafiku czy czymś takim. co za problem? skoro nie masz krwiozerczych zamiarow :) wejdz do tego sklepu, zobacz czy tej osoby tam nie ma, zapytaj sie pracownikow o nia ( w koncu znasz imie) i dowiedz sie kiedy pracuje. nie widze problemu . Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: jak odszukać osobę 24.01.06, 11:29 Masz tyle danych, ze nie masz zadnego problemu. Ja poszukuje dziewczyny, o ktorej wiem tylko jak ma na imie, jak ma na imie jej mąż i jak ma na imię ich córeczka. Bardzo mi zależy na odnalezieniu jej, ale nie wiem nawet w jakim kraju teraz są, skąd pochodzą (z Polski), jak mają na nazwisko, nie mamy żadnych wspólnych znajomych, telefony, które kiedyś mieli nie działają, mieszkanie, gdzie mieszkali jest zamieszkałe przez innych lokatorów, bo byłam, sprawdziłam - i co ja mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś