lilka.wi 26.04.10, 22:51 Czy ktoś może polecić dobrego wykonawcę mebli z lakierowanego mdf-u? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
higro Re: meble lazienkowe 29.04.10, 14:49 Z czystym sumieniem mogę polecić pana Tomka. Robił mi meble w kuchni i pokoju, wiem, że łazienkowymi też się zajmuje. Najpierw, standardowo - projekt, jak zasygnalizujesz taką potrzebę to doradzi ciekawsze rozwiązania (tak było w moim przypadku). Czysto, szybko i dokładnie. Stronę internetową ma niezbyt rozbudowaną, ale można wysłać do niego maila: tomek.meble@vp.pl Link do strony Tomek- meble Odpowiedz Link Zgłoś
mareklegionowo Re: meble lazienkowe 29.04.10, 18:15 troche sciema z ta strona Pana Tomka pokazywanie na swojej stronie nie swoich realizacji tylko firmy Kampra www.kampra.pl/asp/pl_start.asp?typ=14&sub=3&menu=43&strona=1 Odpowiedz Link Zgłoś
higro Re: meble lazienkowe 30.04.10, 08:14 Nie wnikam. Jak Ci bardzo zależy mogę zrobić parę zdjęć meblom, które robił u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: meble lazienkowe 30.04.10, 09:28 hadar.webd.pl/ mi robił właściciel tej firmy jedną łazienkę w mdf, druga w drewnie - bardzo solidnie Odpowiedz Link Zgłoś