mag_35 25.08.10, 23:56 Co się dzieje z naszym miejscowym McDonaldsem? Remont, zmiana wystroju, a może zmiana marki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dikoj Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 07:18 Jak się wjeżdża do L-wa obwodnicą to po prawej stronie widać reklamę "McDonalds 24h". Tyle, że jest zamalowana. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 09:41 wszędzie w Polsce flagi są zielone podobno również w menu mają nastąpić zmiany a wnętrze ma być nowoczesne, z dostępem do plazmy i kompa zobaczymy jak im to wyjdzie w Legionowie ;) ------------------------------------ mam SZLABAN... i nie zawaHam się go użyć Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 09:53 Biedni ludzi dla których jedzenie z McDonalda to codzienne wyżywienie. Co oni zrobią? Do Warszawy pojadą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 10:00 Spod "emsi donaldsa" maja transport bezposredni ;0 Wiec nei jest tak zle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lmolinski Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 11:21 dla mnie McDonalds to jedno z niewielu miejsc w Legionowie, gdzie mogę posiedzieć w niezadymionym pomieszczeniu. Wznoszę więc modły do latającego potwora spagetti by się uchował. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 11:51 No niestety ;( Zarcie moze i kiepskie, ale mozna pojsc nawet na niezgorsze lody... Frytki mi osobiscie smakuja, mojemu kotu takze ;) No i to co napisal "przepiśca" - nie ma dymu... Cuuudowna sprawa ;) Miejsca jednak unika, Z racji posiadania dziecka, ktore nie chce by przywyklo do "junk food" Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 14:14 mc donaldy zmieniły wystrój. Inne stoliki, fotele miekkie, podział na jedzenie i caffe bistro. + TV ;) pewnie nasz mac też się zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 14:20 No to zobaczymy ;) Zdjecia sa na skyscraper jak ryja przed mc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 16:18 i tunel ;) a serio, przydałby się jakiś normalny dojazd... ----------------------------------------- CAFELegionowo... ooo... HYDE Park ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 17:11 w.iwo napisała: > a serio, przydałby się jakiś normalny dojazd... i dłuższy odcinek dojazdowy do drive-in... Odpowiedz Link Zgłoś
hurapesymista Re: Legionowski McDonalds 26.08.10, 17:38 Powinien być zakaz skrętu z Jagiellońskiej w lewo w stronę McDonalda i z parkingu w Jagiellońską też w lewo. Nerwy można stracić czekając aż ktoś puści auto blokujące ulicę przez dłuższy czas. Wjazd od Warszawskiej i Jagiellońskiej w prawo, wyjazd tak samo. ralphie napisał: > w.iwo napisała: > > > a serio, przydałby się jakiś normalny dojazd... > > i dłuższy odcinek dojazdowy do drive-in... Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 09:55 Powinien to człowiek dla człowieka być bardziej uprzejmy, i problem by zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
lmolinski Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 15:47 ot co, wtedy niepotrzebne żadne nakazay czy zakazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceeek Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 16:26 Dzisiaj dach zniknął z Mc, więc chyba jednak to piętro zrobią. Może i tunelu się doczekamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 19:12 A na tym piętrze niech zrobią KFC :D No dobra, wiem że to nierealne, ale jakie miłe marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 19:14 A na trzecim... pizza hut??? Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 20:31 W tunelu to samochody maja jezdzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margo99 Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 20:44 teba18 napisała: > A na tym piętrze niech zrobią KFC :D > > No dobra, wiem że to nierealne, ale jakie miłe marzenie :) oj taaaakkkkk........... ja też chcę KFC..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 20:54 KFC o niebo lepsze od McDonalda :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert_sikorski Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 21:07 Ale frytki maja lepsze w McDonalds niż w KFC. Mogliby otworzyć burger kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 27.08.10, 21:44 No to ile w koncu pieter ma miec ten budynek, bo juz sie doliczyc nie moge ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 28.08.10, 09:19 Ale wtedy bysmy mieli sie czym pochwalic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert_sikorski Re: Legionowski McDonalds 28.08.10, 12:31 Parter - McDonald's 1 piętro - Pizza Hut 2 piętro - KFC 3 piętro - Burger King 4 piętro - leżakowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 28.08.10, 13:15 Tj a;) Wlasnie przypomnialy mi sie fajne czasy, jak bylam mloda gowniara i byla stara Warszawianka w Warszawie. Bylo solarium tak zwane gdzi emozna sie bylo toples opalc, okoliczne domy byly oblezone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto501 Re: Legionowski McDonalds 28.08.10, 19:39 -1 piętro - Sushi -2 piętro - Kebab Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 28.08.10, 21:38 Sushi mamy, kebaba tez... Phiii, nei jestes oryginalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karol.j Re: Legionowski McDonalds 11.10.10, 13:18 Fajnie jakby wróciły stare czasy i np zrobiliby Taco Bell, to było coś, było w Grubej Kasce w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
margo99 Re: Legionowski McDonalds 29.08.10, 07:59 misiek1974 napisał: > KFC o niebo lepsze od McDonalda :) o, ale nie robią już qurrito :(:(;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 29.08.10, 08:36 No i za chwilke okazaloby sie, ze nasze legionowskie dzieci na poziomie 2-giej klasy szkoly podstawowej w liczbie ok. 70% mialyby nadwage ok. 20 kg. Obecnie maja mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: Legionowski McDonalds 29.08.10, 11:15 da radę, prezydent ze starostą robią drogi, a one minimum do 3,5 tony;))Wiec dzieciaki będą mogły chodzić do przedszkola ulicą;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Legionowski McDonalds 29.08.10, 17:52 Nie buduja ;) Dolomit kradna ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: Legionowski McDonalds 29.08.10, 12:42 Zamkneli McDonalda to i pewnie dziewczyny z dużymi tyłkami i fałdami tłuszcu na brzuchach znikną z naszych ulic :/ Tragedia :) Prosimy o szybkie otwarcie McD :) Odpowiedz Link Zgłoś
maisonmartin Odpowiedź na pytanie: Legionowski McDonalds 04.09.10, 01:11 Kochani, restauracja McDonald's w Legionowie doczekała się przebudowy, tzw. remodellingu, który czeka w mniejszym lub w większym stopniu każdą restaurację McDonald's w Polsce. Ci z państwa, którzy bywają w Warszawie mogli już widzieć jak wyglądają odnowione restauracje: zielony dach, flagi, McCafe itp. Nasz McDonald's zostanie przebudowany w dużym stopniu. Na 100% lokal będzie dużo większy i będzie w nim McCafe. Jeśli chodzi o wjazd do restauracji to raczej się nie zmieni. Myślę, że rozbudowana zostanie znacznie linia McDrive, tak aby nie tworzyć korków na ul. Jagiellońskiej. Obiekt zostanie oddany do użytku najwcześniej w grudniu tego roku. Pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
kazisko Re: Odpowiedź na pytanie: Legionowski McDonalds 04.09.10, 12:55 Grudzień!? Przecież to tragedia! Może by wstawić w to miejsce przynajmniej jakąś budę z hamburgerami, colą i innym junkiem? Myślcie trochę o ludziach! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceeek Re: Odpowiedź na pytanie: Legionowski McDonalds 04.09.10, 14:44 Wszystkim dobrze zrobi, jak przez parę miesięcy odpuszczą sobie fast-foody. Odpowiedz Link Zgłoś
bandura.leg Re: Odpowiedź na pytanie: Legionowski McDonalds 07.09.10, 23:04 No i dobrze, będzie kolejny prezent na święta. A w ramach niespodzianek pod choinkę karta rabatowa do McD. Odpowiedz Link Zgłoś
grandpress Re: Odpowiedź na pytanie: Legionowski McDonalds 01.10.10, 22:20 - Prace są związane z gruntowną modernizacją samego lokalu, rozszerzeniem oferowanych w nim usług i zmianami układu ruchu i parkowania przy restauracji - mówi Dominik Szulowski Corporate Affairs Manager McDonalds Polska. - Modernizacja lokalu polegać będzie na przearanżowaniu wnętrza, podniesieniu jego standardu i komfortu gości. W odnowionej restauracji znajdzie się wydzielona strefa kawiarniana McCafe z własnym kontuarem i wygodnymi fotelami, w której serwowany będzie szeroki wybór kaw wysokiej jakości oraz ciast. Z kolei dzieci i rodziców z pewnością zainteresuje strefa zabaw ruchowych GymnFun. W wydzielonym pomieszczeniu znajdą się takie gry i zabawy ruchowe jak: wyścig rowerowy, tor przeszkód oraz boisko do koszykówki z małymi piłkami - dodaje Dominik Szulowski. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: Odpowiedź na pytanie: Legionowski McDonalds 02.10.10, 10:48 I dalsza część artykułu: "Lokatorzy bloku, który będzie bezpośrednio sąsiadował z nowym parkingiem, są zaniepokojeni. - Obawiamy się zakłócania ciszy nocnej i zanieczyszczania powietrza spalinami w obrębie placu zabaw - mówi pani Eliza z zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej przy ul. Wyspiańskiego 4. - Jednak najbardziej boli mnie to, że McDonald's nie odpowiada na nasze pisma - dodaje Pani Eliza. - Uważam, że takie inwestycje powinny być konsultowane z mieszkańcami. Po naszej interwencji uzyskaliśmy odpowiedź, że granica ze wspólnotą zostanie obsadzona wysokimi tujami. - Tuje niewiele pomogą - odpowiadają lokatorzy." Czy Ci ludzie są ślepi i głusi? Albo udają idiotów? Kupili mieszkania przy McDonaldsie, który stał tam zanim ktokolwiek zaczął myśleć o budowie bloku. Kupili w miejscu, gdzie smród z MD jest zawsze i teraz dopiero im się to przestało podobać? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Odpowiedź na pytanie: Legionowski McDonalds 02.10.10, 13:03 kwitkows napisał: Czy Ci ludzie są ślepi i głusi? Albo udają idiotów? Kupili mieszkania przy McDonaldsie, który stał tam zanim ktokolwiek zaczął myśleć o budowie bloku. --------------------- myślisz, że są idiotami? ja myślę, że działają zdroworozsądkowo :) jest okazja oskubać McDonald'sa? jest. jeśli Mcdonalds da się trochę oskubać ( przy tego typu inwestycjach pewne ustępstwa są wkalkulowane w działalność firmy ) to usatysfakcjonowani będą i sąsiedzi McDonald'sa i sama firma, której zależy na opinii firmy przyjaznej. to jest normalna gra. trochę racji, trochę blefowania... Odpowiedz Link Zgłoś