Dodaj do ulubionych

damska torebka

12.12.10, 12:53
niesamowite rzeczy można znaleźć w damskiej torebce
znajomy mówił że strach tam zaglądać

jakby przyszło Wam wymienić najbardziej niesamowite rzeczy znalezione w torebeczce ?

nóż, skalpel, śruby rozporowe, próbka farby do ścian, bandaż, suszone kwiatki, łuska, kukurydza waniliowa dla karpi...
Obserwuj wątek
    • 3goust Re: damska torebka 12.12.10, 19:00
      ja mam uraz do torebek damskich. Kiedyś chciałem coś od pewnej damy, powiedziała: "poszukaj w mojej torebce" Ja nieświadomy tego co tam można znaleźć wziąłem i zaczynam szukać.... Znalazłem patelnie, telewizor, mikser, jej kochanka, dwa granaty a tego co szukałem nie znalazłem....To wygląda jak czarna dziura lub trójkąt bermudzki, co tam się wrzuci znajdzie się po jakimś czasie bliżej nieznanym.
      • narewa Re: damska torebka 12.12.10, 19:08
        ostatnio przekładałam rzeczy do torebki zimowej.Znalazłam centymetr krawiecki ,na szczęście zwinięty, ,rozsypane mentosy,scyzoryk,nie liczę chusteczek czy drobnych pieniędzy na dnie torby.
        Oprócz tego milion karteczek,paragonów,długopisy,co to ich nigdy pod reką nie ma i jeszcze wiele innych drobnych,ale potrzebnych przedmiotów.

I love Lubatka.

• w.iwo Re: damska torebka 12.12.10, 20:19
          trójkąt bermudzki to dobre porównanie ;)

tygrys nawet nie zbliża się do moich torebek... a niestrachliwy jest
          • 3goust Re: damska torebka 13.12.10, 07:11
            wiesz pewnie boi się że po jakimś czasie dokopie się w torebce do miejsca gdzie zapuszczają się tylko archeolodzy i grupy szukające adrenaliny. A wszystko po to by znaleźć drugą torebkę w której będzie to samo. Tak wiec kobiety dla komfortu mężczyzn powinny sporządzić jakąś mapę dodać trasy do GPS-u :"Za szminką cztery kilometry w prawo, w niedziele lewo, jesteś u celu."
            A i tak mężczyzna do końca by nie wiedział czy jak GPS mówi w prawo to znaczy że w prawo czy już w lewo.
        • cornellia Re: damska torebka 13.12.10, 21:39
          jakbym swoją torebkę widziała !
          • w.iwo Re: damska torebka 13.12.10, 22:22
            coś w tym jest że kiedyś był to magazyn pampersów, chusteczek dla dzieci, potem ciuszków dla barbie, śrub i nakrętek, a teraz książki noszę, wizytówki, długopisy i baterie do aparatu ;)

i karteluszki, masę karteluszek z niesamowicie ważnymi wiadomościami...
    • kurikulum Re: damska torebka 28.12.10, 14:02
      Bo torebka nie jest po to, żeby czegoś w niej szukać, tylko po to, żeby wszystko w niej było

W swojej noszę masę standardowych rzeczy typu: śrubokręt, igłę (potrzebna do zatykającego się spryskiwacza w samochodzie), zapalniczkę gazową (taką do kuchenki), kocie żarcie suche i mokre, kartkę A4 (poskładana na 15 razy, żeby wklejać w nią gumy do żucia, gdy akurat nie ma kosza w zasięgu ręki), lektury na cały tydzień, kalendarz, pilniczki i inne duperele...

Ale zdarzało się tam odnaleźć zaginiony klucz francuski, zgubione rok temu wieczne pióro, pod podszewką była "prawdopodobnie ukradziona" legitymacja studencka. No i jak zapomnę reklamówki, to zawsze mogę do niej zapakować ze 3 półtoralitrowe butelki wody, sok w kartonie, chleb, chipsy, pęto kiełbasy i domestosa :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka