Dodaj do ulubionych

autobusy do SKM

17.01.11, 19:32
Co się dzieje z autobusami dowożącymi do SKM-ki jadącymi Piłsudskiego? Od kilku tygodni nie przyjeżdżają punktualnie albo wogóle nie przyjeżdżają.
Obserwuj wątek
    • guayazyl1 Re: autobusy do SKM 17.01.11, 21:16
      Rozkład jazdy tych autobusów zmienia się tak jak zmienia sie rozkład jazdy SKM-ki. Testuję na sobie odjazdy między 6.00 a 7.00 i wszystkie są o czasie. Ostatnio jeżdżą minibusy Iveco.
      Rozkład jest na stronie miasta w zakładce "komunikacja".
      • dikoj Re: autobusy do SKM 17.01.11, 21:39
        No właśnie ostatnio nie do końca są skoordynowane z SKM-ką. Dziś na ten przykład nie przyjechał autobus na SKM-kę 7-ma z minutami.
        Pomijam, że skład znów przyjechał krótki...
        • metron1 Re: autobusy do SKM 17.01.11, 22:53
          dikoj napisał:

> No właśnie ostatnio nie do końca są skoordynowane z SKM-ką. Dziś na ten przykła
          > d nie przyjechał autobus na SKM-kę 7-ma z minutami.
          > Pomijam, że skład znów przyjechał krótki...

Ciesz się że w ogóle przyjechał, wczoraj wieczorem wracałem z pracy. Nie wiem ile trwała przerwa w ruchu ale czekałem na Gdańskim 40 minut bez żadnej informacji. W tym czasie nie przyjechał ani nie odjechał żaden pociąg
      • benieck Re: autobusy do SKM 18.01.11, 00:07
        dikoj napisał:

> Co się dzieje z autobusami dowożącymi do SKM-ki jadącymi Piłsudskiego? Od kilku
        > tygodni nie przyjeżdżają punktualnie albo wogóle nie przyjeżdżają.

Ot cały PPKS W-wa oddział NDM. Różnie z nimi bywa.

guayazyl1 napisał:

> Rozkład jazdy tych autobusów zmienia się tak jak zmienia sie rozkład jazdy SKM-
        > ki. Testuję na sobie odjazdy między 6.00 a 7.00 i wszystkie są o czasie. Ostatn
        > io jeżdżą minibusy Iveco.
        > Rozkład jest na stronie miasta w zakładce "komunikacja".

A właściwie jeden busik. Jak wygląda frekwencja w tej dowozówce. Sprawdza się mały autobus?.
        • guayazyl1 Re: autobusy do SKM 18.01.11, 06:28
          benieck zapytał:
          Jak wygląda frekwencja w tej dowozówce. Sprawdza się mały autobus?.
          ------------------------
          Przed siódmą na Siwińskiego jest full. Więc się sprawdza. Po co wozić powietrze.
          • kwiatek_polski Re: autobusy do SKM 18.01.11, 11:18
            czy się sprawdza, no cóż , nie zawsze.... rano nie jeżdżę, ale po południu (pociąg przed 16) po przyjeździe do L-wa z reguły busika nie ma, wszyscy się rozchodzą, próbowałam czekać 2 razy, raz przyjechał po ok. 5 min. raz nie przyjechał wcale...
            • dikoj Re: autobusy do SKM 18.01.11, 21:20
              Dokładnie. Dziś - SKM-ka 16.34 z Gdańskiego. Po przyjeździe do L-wa busika nie ma. W zeszłym tygodniu czekałem dwa razy po 15 min i nic nie przyjeżdżało. Bus jadący w stronę pkp mijał mnie na wysokości Reymonta.
              Ogólnie coś się zesr*** z tymi busami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka