Dodaj do ulubionych

Bilboardy miejskie

24.03.11, 19:04
Przejechałam dzis przez nasze city i zauwazylam kilka dumnie stojacych tablic zwanych w zagraniczna bilboardami.

Sa na nich ponaklejane papierowe plakaty, obwieszczajace to i owo (prosze tu nei zarzucac mi od razu reklamowania lokalnej gazety).
Niektore sa nieco (sic!!) przebrzmiale, chocby taki z okolic targowiska, reklamuje bowiem koncert:
www.legionowo.pl/pl/strefa-mieszkanca/aktualnosci;kategoria-kulturalne;id-2596
Wyglada zabójczo.

Podobnie dlugo wisialy super przystojne twarze prezydenta w okolicach lokalnego "supermarketu" Maxim.

Czy ktos, kto tym zawiaduje chce nam cos utrwalic, wbic w pamiec?? A moze pokazac, ze bywaja u nas gwiazdy tak na pierwszy rzut oka, bo moze niewprawne oko nie zauwazy daty???
Obserwuj wątek
    • e-legionowo Re: Bilboardy miejskie 25.03.11, 13:21
      Jak na mój gust to nie są miejskie billboardy tylko firmy zewnętrznej i zrywanie starego plakatu bez wieszania nowego to niepotrzebne koszty a tak mało się dzieje w Legionowie że zanim pojawi się nowy plakat tego formatu to upływa kilka miesięcy ;)
      • grandpress Re: Bilboardy miejskie 25.03.11, 14:54
        No ja słyszałem, że nie są firmy zewnętrznej ale część należy chyba do starostwa. Z tym, że na części z nich, w czasie kampanii wyborczej, wisiały facjaty kandydatów do różnych rad ... ale to tylko słyszałem ;)
        • guayazyl1 Re: Bilboardy miejskie 25.03.11, 21:04
          Wolę oglądać lekko przeterminowanego Malickiego niż całkiem świeże filety z pangi od Carrefoura albo zupełnie nowe sedesy z Castoramy :)

Jeśli jednak bilbord jest własnością miasta, które ma w obowiązkach prowadzenie polityki informacyjno-promocyjnej to wydanie pieniędzy podatnika na rdzewiejący z bezczynności bilbord jest skandaliczne.
          • pe.pe62 Re: Bilboardy miejskie 25.03.11, 21:21
            nie wiem czy zauważyliście, ale od kilku dni na większości bilboardów wiszą plakaty promujące przekazywanie 1% z PITu na OPP z naszego powiatu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka